Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (23 μέλη και 276 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
λιπον βρικα την λιση !
θα ξιριστω κονρα με γκασμα!
κ μετα θα φορεσω ψεφτικο αποκριασ μοθσι μοθστακι zztop κ θα παγω στα πορδελα!
Ό,τι και να κάνεις εσύ μύστη μου, είσαι μεγάλος πλεημπόης!!!  :grin: :grin: :grin:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
εριξα δυο ακαποτα γαμησια σημερα και στανιαρα.... μου φαίνεται οτι οι κορασιδες γουστάρουν τα παχουλα αγόρια σαν εμενα και το δινουν ευκολα ακαποτα.
Δημήτρη, είμαι περήφανος που σε έχω φίλο!
:rockon:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα μάγκες η Σόνια από το 65αρι αξίζει τη δοκιμή; Παραμένει φόλα ολκής όπως έχω διαβάσει ή έχει βελτιωθεί; Ευχαριστώ!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Εγω γαμησα την γνωστη καμελια απο ορωφο φιλιππιδου 11 μετα γαμησα την μαρια φωκαιας 27 υπογειο και τελος γαμησα την ανζυ απο φιλιππιδου 11 ισογειο αυτο τον καιρο φιλοι γαμαω με μανια

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βραδυνη χαλαρη βολτουλα !

στην φυλης πετυχα τον Αρχοντα69 (απο τους διπλα) με ορεξη για τραμπουκισμο ... εκανε το λαθος να με σπρωξει λιγο ... και εφαγε πολλα μπινελικια να στρωσει χαρακτηρα :P !
αυτα συμβαινουν το γραφω μονο για το χαβαλε !

η κινηση σχεδον μηδενικη , ο καιρος καλοκαιριαζει και ολα ομορφα!

ενημερωση δεν γραφω μιας και δεν εχει κατι καινουργιο!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Εγω γαμησα την γνωστη καμελια απο ορωφο φιλιππιδου 11 μετα γαμησα την μαρια φωκαιας 27 υπογειο και τελος γαμησα την ανζυ απο φιλιππιδου 11 ισογειο αυτο τον καιρο φιλοι γαμαω με μανια
Γιώργο,αφού στο Φιλιππίδου 11 ξημεροβραδιάζεις με τις κοπέλες του οίκου,μήπως πρέπει να το σκεφτείς να ζητήσεις μηνιαία συνδρομή βρε αγόρι μου;

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
εριξα δυο ακαποτα γαμησια σημερα και στανιαρα.... μου φαίνεται οτι οι κορασιδες γουστάρουν τα παχουλα αγόρια σαν εμενα και το δινουν ευκολα ακαποτα.

Καλά ρε φίλε, δε φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι?
Εισαι μαγκάιβερ πάντως σε παραδέχομαι... :kneel:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Μυστες ενα ομορφο ξανθο πιπινακι με ονομα Μαιρη που δουλευε Ακομινατου 2, εχει εντοπιστει καπου αλλου;;

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Μυστες ενα ομορφο ξανθο πιπινακι με ονομα Μαιρη που δουλευε Ακομινατου 2, εχει εντοπιστει καπου αλλου;;
Έχει θεαθεί στο Κολωνού 30, αλλά μάλλον είναι μελαχρινή πια...

Τύπε, μήπως είσαι μέλος των Πρωκτικών Εξτρεμιστών? :rockon:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Εχει πάρει το μάτι καθολου την Νικολ στο βεργας? την ψαχνω μερες...

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Περαζμα τις προαλες απο Διδυμου 27 οπου δουλευε η βικη και η τσατσα ειπε οτι μπαινει και η ιδια στο δωματιο αλλα παιρνει πιπα μονο με προφυλακτικο.ημουν ετοιμος να περασω μιας που το ειχα ως αποθημενο να παρω τσατσα αλλα κολλωσα τελικα.την εχει παρει κανενας αξιζει και τι κανει μεσα στο δωματιο?επισης υπαρχει καμια αλλη τσατσα που να γαμιεται? Απο οσο εψαξα δεν βρηκα καμια και σε μερικες που τις ρωτησα με εκραξαν.

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλημερα αλανια..καμια ωριμη για ελευθερο γαμηση κ χυσιμο μεσα της υπαρχει???

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Περαζμα τις προαλες απο Διδυμου 27 οπου δουλευε η βικη και η τσατσα ειπε οτι μπαινει και η ιδια στο δωματιο αλλα παιρνει πιπα μονο με προφυλακτικο.ημουν ετοιμος να περασω μιας που το ειχα ως αποθημενο να παρω τσατσα αλλα κολλωσα τελικα.την εχει παρει κανενας αξιζει και τι κανει μεσα στο δωματιο?επισης υπαρχει καμια αλλη τσατσα που να γαμιεται? Απο οσο εψαξα δεν βρηκα καμια και σε μερικες που τις ρωτησα με εκραξαν.
εχω κανει και σχετικη κριτικη. η Βικυ ειναι τρομερη. Αλλα η τσατσαρα ειναι απλα κομπαρσος μεσα στο δωματιο και χανεται διπλα στον οδοστρωτηρα Βικυ. Ασε που ειναι θεοχοντρη.... πιο χοντρη πεθαινεις απο καρδιακο. Και εγω για την εμπειρια το δοκιμασα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom