απογευματινη βαρδια
Φυλης 84 οροφος ενα μελαχροινο νεαρο κοριτσι με πολλα τατου , ωραιο κορμι ωραιο προσωπο αν θυμαμαι καλα απλο + 69 (κρατησα μια μικρη επιφυλαξη 3%) μηπως προκειται για καταπληκτικη μεταλλαξη αλλα δεν νομιζω.
Απενεντι Φυλης 65β ο τσατσος εδινε σοου με τα λογια του , ο οικος βρωμαγε κατι μεταξυ ποδαριλας και κωλιλας , εκανα να φυγω πριν δω την κοπελα τελικα βγηκε εκεινη τη στιγμη ωραιο κορμι και στηθος αλλα ο μυρωδια του οικου με εκανε να αποχωρησω πριν ρωτησω οτιδηποτε αλλο
Φυλης 71 ισογειο 2 κοπελες η λολιτα και η τζινα , πολυ μακρια απο τα γουστα μου και οι 2 , δεν μ'αρεσε καμια
Τοτε σκεφτηκα να πηγαινα φ84 οροφος γιατι ειχε πολυ ζεστη και βαριομουν να γυριζω αλλα πολλα σκαλια και αυτο το γαμηδι ... ημουν διπλα στο 69β και θυμηθηκα συναγωνιστη που ανεφερε καποια μαρια που εμοιαζε με μπουρναζογκομενα ... λεω κατσε να τη δω
2 κοπελες και σε αυτο το σπιτι η μπουρναζογκομενα , μελαχροινη χυμωδες-τσουπωτη με φοβερες βυζαρες και βραζιλιανικη κωλαρα μεσα σε ενα fishnet και μια αλλη νορμαλ κοπελα
περασα με την μπουρναζογκομενα, θα ακολουθησει κριτικη
** Για καποιο λογο η κριτικη δεν ανεβαινει , γυριζει γυριζει και δεν την ανεβαζει οποτε την κανω copy-paste εδω
Στο κρεβατι με μια μπουρναζογκόμενα
Ο συναγωνιστης χωρις να θυμαμαι ονομα ειχε αναφερει οτι ειχε δει ενα χυμωδες ωραιο κοριτσι
που θυμιζε κλασικη μπουρναζογκομενα...
Στην αρχη φανατστηκα την γνωστη μαιρη απο φ80 , 71 κτλ ... ελα ομως που δεν ηταν αυτη
Εντυπωσιακη μελαχροινη με πολυ μακρυ μαλλι ισιο, εντονο βαψιμο πολυ ωραιο, βραζιλιανικη κωλαρα Miss boom boom και βυζαρα απιστευτη
Εκει σταματανε τα καλα.
Μπαινει μεσα παει να βαλει λαστιχο στο πεσμενο οργανο, της λεω κανε κατι κουκλα μου να μεγαλωσει και μετα το βαζεις , εγω προτειμω να το μεγαλωνω με πιπα και οχι να τον παιζω λεει .. τελοςπαντων το βαζει κανει μια πιπα 5/10 σε σταση μακρια μου να μη μπορω να πιανω παρα μονο το χερι της ... σε καποια στιγμη εγινα λαστιχο και επιασα λιγο βυζι ελα ομως που την ενοχλησε !!! (ακουμπησα, δεν ζουπηξα ουτε τιποτα περιεργο) ... πω ρε πουστη μου λεω ... σταματαει την πιπα μου λεει πως θες , γυρνα πισω της λεω εκει την πηρα αρκετα δυνατα οφειλω να ομολογησω χωρις καμια διαμαρτυρια απο μερος της και μαλιστα ειχε παρει εξαιρετικη θεση στα 4 για να εχω πληρη ελεγχο και να μπαινω οσο πιο βαθια μπορω, η κωλαρα της εκανε πλαπ πλαπ οταν εσκαγε σαν κυμα πανω στο κορμι μου και καπως ετσι τελειωσα.
Συμπερασμα , ενυπωσιακη εμφανιση το κοριτσι, αν γινει λιγο θετικη ως προς τον πελατη θα κερδισει τη μαχη της φυλης