Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (29 μέλη και 243 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μοιαζουν παρα πολυ! :rockon: Λες και ειναι αδελφες.

THE 2 SISTERS...
Η ιστορια ξεκινησε με την Λινα  η αλλιως Ιρινα,δε πηγα πρωτος στο χωρο της αλλα ηρθε αυτη στο δικο μου.Πριν απο 5 βδομαδες καλεσα την Ιρινα απο το Athensgirlsnetwork..Μια γοητευτικη γυναικα γυρω στο 1,75 και με τακουνια γυρω στο 1.90...η χημεια ταιριαξε απο τη πρωτη στιγμη...ευγενικη τρυφερη ομορφη και πολυ ερωτικη γυναικα...αν και ζητησα να μεινουμε για 2 ωρες η απαντηση ηταν αρνητικη και ως δικαιολογια ειχε οτι πρεπει να κρατησει το μωρο της αδελφης της.Δε θα μπω σε πολλες λεπτομερειες για το τι εγινε αλλα δεν ηταν και κατι που δεν εγινε εκτος απο το πρωκτικο σεξ.Προσπαθησα υστερα απο μια βδομαδα να τη ξανακαλεσω απο το ιδιο γραφειο και διαπιστωσα με λυπη μου οτι ειχε φυγει...ειχε προβλημα με τα χαρτια της και πηγε να τα φτιαξει στη πατριδα της κατα τη παντα ευγενικη κυρια ζετα τη τηελεφωνητρια.Υσερα απο μερικες μερες κατεβηκα στη φυλης και με μεγαλη εκπληξη τη συναντησα στο φυλης 84 οπου εφτιαχνε τα χαρτια της...αγκαλιες και φιλια και τα παντα ολα μεσα στο δωματιο...απο τοτε την επισκεφτομουνα σχεδον καθε μερα..ποτε δε τη βαρεθηκα και παντα εδινε το καλυτερο της ευατο.Ενω ειμασταν στο χαμουρεμα και στα πρωκαταρκτικα με ρωτησε αν θελω να παω με 2 γυναικες....η απαντηση ηταν θετικη και μου ειπε οτι σε μερικες μερες θα ερθει η αδελφη της και θα δουλευουν μαζι.Η φαντασια μου ειχε αρχισει να καλπαζει...τη προηγουμενη δευτερα κατεβηκα στη φυλης και ανεβηκα τα σκαλια του 84...Η Λινα δεν ηταν εκει ουτε και η ρωσσιδα εκνευριστικη τσατσα που δουλευε μαζι της.Η ευγενικη μεσηλικη ελληνιδα μου παρουσιασε τη πολυ νεοτερη αδελφη της την Ιζαμπελα.Ορμηξε επανω μου στο σαλονι και αρχισε να με φιλαει στο προσωπο και να λικνιζετε επανω μου...δε μιλαει ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα σε αντιθεση με την αδελφη της που  μιλαει αγγλικα σε ικανοποιητικο βαθμο.Μεσα στο δωματιο η κατασταση ξεφυγε..η κοπελα ειναι ο ορισμος της πορνσταρ..τα εκανε ολα με παθος,καβλα και φωναζε συνεχεια...ηταν η πρωτη μερα και οι πρωτες ωρες στη δουλεια.Ισως η καλυτερη κοπελα που εχω παει μεχρι τωρα,δεν ελεγε σε τιποτα οχι και τα εκανε ολα σα να παιζει σε τσοντα..Ακομα και για ρομαντισμο εδειχνε να θελει αλλα καπου εκει σταματησα για να μην εχω αλλα προβληματα.Δυστηχως μια ατυχη στιγμη πανω στα παιχνιδια που ειχαν ξεφυγει επικινδυνα την εκανε να δυσανασχετησει αλλα εξακολουθησε να τα δινει ολα.Διδυμο δεν εκανα και μαλλον δε θα κανω...Ενα μεγαλο ευχαριστω και στις δυο κοπελες για τις μοναδικες στιγμες που μου προσφεραν....μακαρι να ξαναδουλεψουν στο γραφειο για να τις χαρω χωρις να ακουω θορυβους χτυπηματα πορτας κλπ ξενερωματα του μπουρδελου...δε με νοιαζει το κοστος αν μιλαμε για σεξουαλικη εμπειρια ζωης.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Kalhspera τυποι μου, ξερουμε αν εργαζετε η σουζυ απο αγκυρας 12 και πια βαρδια, επισης η λαουρα απο Φυλής 67 σταματησε η ειναι σε ρεπο  :think: ευχαρηστο  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 υπόγειο: Έλενα, το αγαπημένο μου πιπινάκι. Μου ζήτησε να πάρει από το κινητό μου τηλέφωνο τη μαμά της στην Αλβανία. Φυσικά δεν την άφησα. Έχω τηλέφωνο με κάρτα και βάζω μέσα 5 ευρώ το τρίμηνο αλλά δεν τα ξοδεύω αφού δεν μιλάω πουθενά.  :sunglasses:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
5 ακριβώς
Φυλής 71 κάτω Λολίτα και Τζίνα
Φυλής 84 Β πήγα για Λίνα και Ιζαμπέλα αλλά ήταν η Κατερίνα. Πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά την ώρα που μου έλεγε το πρόγραμμα μύριζε μελιτζάνες στην κατσαρόλα. Ξεκάβλωσα άμεσα.
Φωκαίας 17 Α η Ιονέλλα
Φωκαίας 19 η Άντζελα, μακρύ μαλλί μεγάλη περιφέρεια.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
απογευματινη βαρδια

Φυλης 84 οροφος ενα μελαχροινο νεαρο κοριτσι με πολλα τατου , ωραιο κορμι ωραιο προσωπο αν θυμαμαι καλα απλο + 69 (κρατησα μια μικρη επιφυλαξη 3%) μηπως προκειται για καταπληκτικη μεταλλαξη αλλα δεν νομιζω.

Απενεντι Φυλης 65β ο τσατσος εδινε σοου με τα λογια του , ο οικος βρωμαγε κατι μεταξυ ποδαριλας και κωλιλας , εκανα να φυγω πριν δω την κοπελα τελικα βγηκε εκεινη τη στιγμη ωραιο κορμι και στηθος αλλα ο μυρωδια του οικου με εκανε να αποχωρησω πριν ρωτησω οτιδηποτε αλλο

Φυλης 71 ισογειο 2 κοπελες η λολιτα και η τζινα , πολυ μακρια απο τα γουστα μου και οι 2 , δεν μ'αρεσε καμια

Τοτε σκεφτηκα να πηγαινα φ84 οροφος γιατι ειχε πολυ ζεστη και βαριομουν να γυριζω αλλα πολλα σκαλια και αυτο το γαμηδι ... ημουν διπλα στο 69β και θυμηθηκα συναγωνιστη που ανεφερε καποια μαρια που εμοιαζε με μπουρναζογκομενα ... λεω κατσε να τη δω

2 κοπελες και σε αυτο το σπιτι η μπουρναζογκομενα , μελαχροινη χυμωδες-τσουπωτη με φοβερες βυζαρες και βραζιλιανικη κωλαρα μεσα σε ενα fishnet και μια αλλη νορμαλ κοπελα

περασα με την μπουρναζογκομενα, θα ακολουθησει κριτικη

** Για καποιο λογο η κριτικη δεν ανεβαινει , γυριζει γυριζει και δεν την ανεβαζει οποτε την κανω copy-paste εδω

Στο κρεβατι με μια μπουρναζογκόμενα

Ο συναγωνιστης χωρις να θυμαμαι ονομα ειχε αναφερει οτι ειχε δει ενα χυμωδες ωραιο κοριτσι :kneel: που θυμιζε κλασικη μπουρναζογκομενα...

Στην αρχη φανατστηκα την γνωστη μαιρη απο φ80 , 71 κτλ ... ελα ομως που δεν ηταν αυτη

Εντυπωσιακη μελαχροινη με πολυ μακρυ μαλλι ισιο, εντονο βαψιμο πολυ ωραιο, βραζιλιανικη κωλαρα Miss boom boom και βυζαρα απιστευτη

Εκει σταματανε τα καλα.

Μπαινει μεσα παει να βαλει λαστιχο στο πεσμενο οργανο, της λεω κανε κατι κουκλα μου να μεγαλωσει και μετα το βαζεις , εγω προτειμω να το μεγαλωνω με πιπα και οχι να τον παιζω λεει .. τελοςπαντων το βαζει κανει μια πιπα 5/10 σε σταση μακρια μου να μη μπορω να πιανω παρα μονο το χερι της ... σε καποια στιγμη εγινα λαστιχο και επιασα λιγο βυζι ελα ομως που την ενοχλησε !!! (ακουμπησα, δεν ζουπηξα ουτε τιποτα περιεργο) ... πω ρε πουστη μου λεω ... σταματαει την πιπα μου λεει πως θες , γυρνα πισω της λεω εκει την πηρα αρκετα δυνατα οφειλω να ομολογησω χωρις καμια διαμαρτυρια απο μερος της και μαλιστα ειχε παρει εξαιρετικη θεση στα 4 για να εχω πληρη ελεγχο και να μπαινω οσο πιο βαθια μπορω, η κωλαρα της εκανε πλαπ πλαπ οταν εσκαγε σαν κυμα πανω στο κορμι μου και καπως ετσι τελειωσα.

Συμπερασμα , ενυπωσιακη εμφανιση το κοριτσι, αν γινει λιγο θετικη ως προς τον πελατη θα κερδισει τη μαχη της φυλης :woldman:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μίνι βόλτα στο Μεταξουργείο.
Ιάσονος 31 η Όλγα από το Κολωνού 30 όροφος,και η Τζέσικα.
Ιάσονος 19 κάτω η Άννα,μελαχρινή,κοντή με πεσμένο μεσαίο βυζί και κωλάρα,φτηνή και κατ’ιδέαν απομίμηση του λουλουδιού της Ανατολής,όσο ψευτοχαμόγελο είχε στο σαλόνι χάθηκε στο δωμάτιο,μπήκε μέσα με νευράκια και απότομο ύφος δίνοντας διαταγές,την έδιωξα,πήρα το δεκάρικο πίσω και προτίμησα να το δώσω σε κάποια που ζει από,με,και για το σεξ.
Κατέληξα στο Κολωνού 27 όροφος,πέτυχα τη Λυδία και τη Φωτεινή,κάτι που ήθελα να αποφύγω αφού περνάω καλά και με τις δύο,διάλεξα τη Φωτεινή,παραμένει το ίδιο καυλιάρα και λυσάρα,σήμερα είχε φρεσκοξυρισμένο και αρωματισμένο μουνάκι για τους ενδιαφερόμενους.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 υπόγειο: Έλενα, το αγαπημένο μου πιπινάκι. Μου ζήτησε να πάρει από το κινητό μου τηλέφωνο τη μαμά της στην Αλβανία. Φυσικά δεν την άφησα. Έχω τηλέφωνο με κάρτα και βάζω μέσα 5 ευρώ το τρίμηνο αλλά δεν τα ξοδεύω αφού δεν μιλάω πουθενά:sunglasses:

Μήπως έχουμε να κάνουμε με τεράστιο τρολλ..; Τελευταίο καιρό αυτό διαισθάνομαι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Γαμησα τρεις φορες γαμησα πολυ εκπληκτικα την αννυ πορνοσταρ την γαμησα μιση ωρα μετα πηγα στην δευτερη βαρδια στο φυλης 71 ισογειο παρτουζα λολιτα. Και τζινα και τελος η γαματη παρτουζα εγινε στο φιλιππιδου 11 ισογειο μαρια και λιζα με την λιζα καναμε και. Την μαρια τρελα κολπα και της εκαναν να χυσουν

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.140
Πόντοι
506
Γαμησα τρεις φορες γαμησα πολυ εκπληκτικα την αννυ πορνοσταρ την γαμησα μιση ωρα μετα πηγα στην δευτερη βαρδια στο φυλης 71 ισογειο παρτουζα λολιτα. Και τζινα και τελος η γαματη παρτουζα εγινε στο φιλιππιδου 11 ισογειο μαρια και λιζα με την λιζα καναμε και. Την μαρια τρελα κολπα και της εκαναν να χυσουν
τυπε μου το εχεςι καθηερωσει 3 γαμησια την ημερα

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Να κάνω 1-2 μικρές ερωτησούλες προς του ειδήμονες εδώ του topic?
1. Η Κάρλα έχει σταματήσει από το Ρεμούνδου 21? Γενικά πριν κάποιο καιρό ήταν κλειστό κ πλέον βρίσκω κοπέλες που δεν τις είχα ξαναπετύχα εκεί, ενώ οι γνωστές (Κάρλα, Λαρίσσα κτλ) δεν κάνουν φαίνεται πλέον βάρδιες εκεί. Ξέρετε πού μετακόμησαν?
2. Η Μαρίνα από το Αχαρνών 85 πότε δουλεύει πλέον? Σήμερα πέρασα κατά τις 22.30, πέτυχα μια ξανθιά πληθωρική νταρντανομαμπούσκα ρωσσίδα, η οποία μόλες ετοιμαζόταν να ξεκινήσει 3η βάρδια. Αυτό θυμάμαι παλιά έκλεινε στις 23.00 χωρίς πολλά πολλά.

Επίσης να πω ότι πέτυχα ανοιχτό από από πάρα πολύ καιρό το θρυλικό σπιτάκι στη Λιοσσίων που είχε περάσει διάσημη τηλεπερσόνα στα 90s. Μια γεματούλα κ μια ψιλομιλφού ξανθιά με σοφιστικέ γυαλάκι, η 2η με πρωκτικό

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

όχι ρε πούστη μου, εκεί είχαν κρυφτεί και τις έψαχνα?
Η τσα2-πάρκινσον δεν μου είπε που δουλεύει . . . .  :tickedoff:

απογευματινη βαρδια

......................

Επίσης:

Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα η ουκρανέζα
Φωκ. 27 ισ.: Σιμόνα & Γκαμπριέλα

Φυλ. 74 αρ.: Σύλβια
Φυλ. 66δ: η Έλενα
Φυλ. 54ισ.: Χριστίνα
Φυλ. 40: ένα ξανθό μιλφομπάζο  :badair:

Διδ. 20: μια ξανθιά γαλανομάτα Άννα ουκρανέζα

Εγγρ.
3 Απρ 2016
Like
210
Πόντοι
20
όχι ρε πούστη μου, εκεί είχαν κρυφτεί και τις έψαχνα?
Η τσα2-πάρκινσον δεν μου είπε που δουλεύει . . . .  :tickedoff:

Επίσης:

Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα η ουκρανέζα
Φωκ. 27 ισ.: Σιμόνα & Γκαμπριέλα

Φυλ. 74 αρ.: Σύλβια
Φυλ. 66δ: η Έλενα
Φυλ. 54ισ.: Χριστίνα
Φυλ. 40: ένα ξανθό μιλφομπάζο   :badair:

Διδ. 20: μια ξανθιά γαλανομάτα Άννα ουκρανέζα
Για την Σιμονα απο Φωκαιας 27 γνωριζει κανεις να μου πει λεπτομερειες;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την μιλφαρα Μονικα απο το Κων/πολεως 166 ισογειο? :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ενώ οι γνωστές (Κάρλα, Λαρίσσα κτλ) δεν κάνουν φαίνεται πλέον βάρδιες εκεί. Ξέρετε πού μετακόμησαν?
===
Iωαννίνων 5 ..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; :kneel: :kneel:
Γιώργο,αυτό με τη μηνιαία συνδρομή να το σκεφτείς σοβαρά,θα ξεπαραδιαστείς έτσι όπως το πας...
Νομίζω ότι η οδός δικαίως πρέπει να μετονομαστεί σε "ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΣΠΑΡΗ"!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom