Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (16 μέλη και 244 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.754
Πόντοι
3.656
τελικα ο κωλος οσο καυλα ειναι τοσο χαλια μπορει να γινει , την περασμενη εβδομαδα καθως γαμουσα την αντζυ απο τον κωλο βγαζοντας την πουτσα μου ειδα πανω στην καποτα ενα δωρακι :vomit:.

απο μενα τελος ο κωλος και μαλλον και η συγκεκριμενη ....ξενερωσα ασχημα .
κριμα γιατι γινοτανε στανταρακι .

τυπε μην κολωνεις,ολοι εχουμε εισπραξει μερεντα κατα καιρους  :grin:
και σκατιλα καθως βγαζεις την πουτσα απο το κωλι της κορασιδας  :S

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πριν λιγο ηρθα apo τα ρδελα... δυο πιστολιες, η πρωτη στην συζ... εχμ γκουχγκουχ  :grin: ... ιεροδουλη Σιμονα :rockon: στο Ιασ30 πλεων,οταν με ειδε εσκασε χαμογελο μεχρι τα αυτια :) . Ειχε κατι σαν εμπλαστρο στο μπουτι της, την ειχε δαγκωσει ενα κωλοσκυλο  :- . Μεσα  ολα τελεια οπως παντα, για οποιον ενδιαφερετε η Σ παιζει μπαλα στο ιασ33 στην βαμπιρικη βαρδια... κατα τα λεγομενα της :rockon:
Μετα απο ενα ρακακι πηγα στο Κολ27 να δω την Φωτινη που γινετε ντορος τελευταια, περασα ΠΟΛΥ ωραια με γλωσοφιλα απο τα αποδυτιρια, πιπα ακα μετρια θα ελεγα αλλα τα γλυκολογα της με κανανε τουρμπο...προσοχη η κοπελα ειναι δεκτικοτατη :wanker: για καλο και για κακο εγω ελουσα το καυλι μου με προπολη οταν γυρισα
:hi:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Σήμερα  2η βάρδια σύμφωνα με report εξωθεσμικών   συναγωνιστών - που τους έστειλα για τσεκ μετά  από  χτεσινη κριτική, στο  >>> Αγκύρας   12Α-    Εργαζομεναι Σούζυ και  Ελένη-  Αναμονη ως  να βγουν- (η Σουζυ ξεπέταξε συναγωνιστη σε 6 min ) .. /  Σε ερώτηση  τιμής   για  διπλό- και πόση ώρα  κλπ   Η ταστσά  απήντησε:  40 Ε  για  δέκα λεπτά /  και 80  E για είκοσι λεπτά .. :o Εχουν γραφτεί ήδη--  τι  τα ξαναλέμε ... :headbang:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ακριβώς το ίδιο  (40ε για δέκα/ 80ε για 20 λεπτά, ήμουν παρών ) είχε ζητηθει απο τον γκριζομάλη  τσατσο στο  Βέργας 3 δεξια ,  3η βαρδια  προ μηνών, για διπλό,  οταν ήσαν οι δύο  χαπακωμένες  με το  λεσβιακο.. :)

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
τελικα ο κωλος οσο καυλα ειναι τοσο χαλια μπορει να γινει , την περασμενη εβδομαδα καθως γαμουσα την αντζυ απο τον κωλο βγαζοντας την πουτσα μου ειδα πανω στην καποτα ενα δωρακι :vomit:.

απο μενα τελος ο κωλος και μαλλον και η συγκεκριμενη ....ξενερωσα ασχημα .
κριμα γιατι γινοτανε στανταρακι .
το οποιος την νυχτα ποραπατει λασπες και σκατα πατει δεν τοχεις ακουσει?? η κοπελα σου φταιει?  :effemine: Ναι καλητερα ασε αυτο το σπορ για τους πιο τολμηρους

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ακριβώς το ίδιο  (40ε για δέκα/ 80ε για 20 λεπτά, ήμουν παρών ) είχε ζητηθει απο τον γκριζομάλη  τσατσο στο  Βέργας 3 δεξια ,  3η βαρδια  προ μηνών, για διπλό,  οταν ήσαν οι δύο  χαπακωμένες  με το  λεσβιακο.. :)
...στον Κεαδα και αυτος! :cheesy: :cheesy: ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Πρωινή γυμναστική με την ώριμη Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 πάνω,προσωπική συμβουλή στους συναγωνιστές: δείξτε ενδιαφέρον και στοργή στις παλιές που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους,και θα σας το ανταποδώσουν με διάθεση και συμμετοχή!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
με καθυστερηση 24 ωρων ας κανω καιγω μια περιγραφη απο οτι θυμαμαι
απογευματινη προς το τελος της βαρδια χτες

πιπινου 118 ειχε κλεισει απο τις 10 και μιση περιπου, στην πρωινη βαρδια παντως ειχε την καιτη που ειχε αναμονη 3 συναγωνιστες για δωματιο , και τη χριστινα που δεν ειχε ουτε ενα ατομο.
(για το λογο αυτο οταν βγηκε η τσατσα και ενω ηταν μεσα η καιτη, δεν την ανακοινωσε , ειπε εχουμε τη χριστινα εδω, -προφανως γιανα την προμοταρει, οποτε σε ερωτηση συναγωνιστη μονο αυτη ειναι ? τοτε και μονο τοτε απαντησε ειναι και η καιτη αλλα εχει αναμονη- και παρολα αυτα ο συναγωνιστης περιμενε- τοσο καλη ειναι ρε παιδια αυτη? )ποσο σπασιμο παντως θαναι αυτο για την -τανα, να μην σε παιρνει κανεις , ενω την αλλη να την περιμενουν 3 στην ουρα.
διδυμου 22 μια κοντη ξανθια Ελληνιδα ειπε η τσατσα που επαιζε στο κινητο μεχρι να βγει, με αρκετα τατου και ξυρισμενο κεφαλισ τα πλαγια και πανω πολυ κοντο ξανθο μαλλι, δεν εβγαζε κατι οποτε αφεθηκε
διδυμου 20 μια μιλφογκιλφ ξανθια με ωραια γαλανα ματια και σεξυ ντυσιμο
φυλης 109 β Αλεξανδρα και αλλη με κορακι μαλλι νταρντανο χοντρη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
με καθυστερηση 24 ωρων ας κανω καιγω μια περιγραφη απο οτι θυμαμαι
απογευματινη προς το τελος της βαρδια χτες

πιπινου 118 ειχε κλεισει απο τις 10 και μιση περιπου, στην πρωινη βαρδια παντως ειχε την καιτη που ειχε αναμονη 3 συναγωνιστες για δωματιο , και τη χριστινα που δεν ειχε ουτε ενα ατομο.
(για το λογο αυτο οταν βγηκε η τσατσα και ενω ηταν μεσα η καιτη, δεν την ανακοινωσε , ειπε εχουμε τη χριστινα εδω, -προφανως γιανα την προμοταρει, οποτε σε ερωτηση συναγωνιστη μονο αυτη ειναι ? τοτε και μονο τοτε απαντησε ειναι και η καιτη αλλα εχει αναμονη- και παρολα αυτα ο συναγωνιστης περιμενε- τοσο καλη ειναι ρε παιδια αυτη? )ποσο σπασιμο παντως θαναι αυτο για την -τανα, να μην σε παιρνει κανεις , ενω την αλλη να την περιμενουν 3 στην ουρα.
Εκεί χρειάζεται μια αποφασιστική κίνηση,να τζογάρεις το μπλε εισητήριο, κι αν είναι έξυπνη η τάνα κι όχι φόλα,το πιο πιθανό είναι να τα δώσει όλα για να σε κάνει πελάτη!Το 'χω κάνει στο Μεταξουργείο και μου βγήκε σε καλό! Αλλά μετά μπλέκει το πράγμα όταν ξαναπάς, μπαίνεις στο δίλημμα ποιά θα διαλέξεις και ποιά θα αδικήσεις...

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Πρωινή γυμναστική με την ώριμη Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 πάνω,προσωπική συμβουλή στους συναγωνιστές: δείξτε ενδιαφέρον και στοργή στις παλιές που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους,και θα σας το ανταποδώσουν με διάθεση και συμμετοχή!
...λογικο το κανω και γω....το τουπε με ξενερωνει ασχημα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εκεί χρειάζεται μια αποφασιστική κίνηση,να τζογάρεις το μπλε εισητήριο, κι αν είναι έξυπνη η τάνα κι όχι φόλα,το πιο πιθανό είναι να τα δώσει όλα για να σε κάνει πελάτη!Το 'χω κάνει στο Μεταξουργείο και μου βγήκε σε καλό! Αλλά μετά μπλέκει το πράγμα όταν ξαναπάς, μπαίνεις στο δίλημμα ποιά θα διαλέξεις και ποιά θα αδικήσεις...
Ωραίο ποστ,απο τις πιο έξυπνες κινήσεις
Θυμίζει κινηση δυνατού μπουρδελικου σκακιστή πάνω στη σκακιέρα
Γενικά όπου υπάρχουν δίδυμα στους οίκους,συνήθως ο συναγωνισμός μεταξύ τους προβαίνει σε όφελος του πελάτη αν μπορεί να ψυχολογησει τις στιγμές
Και μιας που μιλάμε για στρατηγικές κινήσεις,τους χαιρετισμούς στον στρατηγό farkeli που είχε ποσταρει πριν λίγες μερες

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.624
Πόντοι
266
κανένα καινουριο στυλιάρι?

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
καμμία αξιόλογη προταση για μετάξι δευτερη βάρδια? εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια... :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
Τα μπουρδελλα με δυο κοπελες ειναι καλος πειρασμος ωστε να τζογαρεις ποια απο τις δυο κοπελες ειναι καλη η να κανεις μια καλη παρτουζα με τις κοπελες εγω γουσταρω να τζογαρω.  Στα μπουρδελα ωστε να βρω αυτη την κοπελα που θελω να γαμησω μονο δυο κοπελεςμπαινω σιγουρα και χωρις σκεψη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom