pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μπράβο Γιώργο,να περνάς καλά.Αν έχεις την καλοσύνη, κάνε μετάφραση.
τυπε κρατα τα ονοματα απο τα σπιτια αυτο μας νοιαζει στην ενημερωση
Μπράβο Γιώργο,να περνάς καλά.Αν έχεις την καλοσύνη, κάνε μετάφραση.
Κι αυτοί που είδες, λίγες μέρες στην Αθήνα είναι,μην φοβάσαι.Ρε παιδιά πήγα φυλής κατά τις 8 και έντρομος γύρισα πίσω μ'αυτά που είδα,μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα εκεί χωρίς να μας την πέσει κανείς; δεν μπήκα καν σε σπιτάκι,μεταβολή και πίσω. Να σημειώσω ότι για λίγες μέρες είμαι αθήνα.
Οπότε μπήκε αναγκαστικά στο παιχνίδι,στο Κολωνού 30 στο ισόγειο έκανε πίπα με προφύλαξη.Αν κάποιος συναγωνιστής έχει περάσει μαζί της,ας γράψει για την εμπειρία του,από το σαλόνι φαίνεται ότι είναι ζεστή κοπέλα.Ιασωνος 36 Ζακλιν μελαχρινη χοντρη 2αρι βυζι, με ακα στα δεκα ευρω και Τανια μελαχρινη κατσαρομαλλα μιλφ ακομα πιο χοντρη απο την Ζακλιν με 2.5-3αρι βυζι, με ακα στα δεκα ευρω.
Τωρα live
Κολωνου 47 ισογειο ξανθια μιλφογκικφ κοντο μαλλι παχουλη με κοιλιτσα γνωστη φυσιογνωμία αλλα δεν μου έρχεται το ονομα της, 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στα δεκα ευρω.
Γραφω για την τσαρκα. Μου η οποια ειχε και καταθεση φυλης 71 χρυσα και λολιτα φυλης 69 μαγια και αλινα μετα φυλης 86 ισογειο τινα μετα πηγα 69 ορωφος ευα το 67 κλειστο στον ορωφο του 71 αννα 84 ισογειο αλινα στον ορωφο κατερινα φυλης 65 Η ΕΛΕΝΑ η οποια ειπε οτι φευγει απο ελλαδα φυλης 74 μαρινα μετα πηγα φυλης 59 ισογειο βανεσα φωκαιας 7υπογεγειο ναταλυ και στο αλλο η ξυπολητη ελενα φωκαιας 9. ΔΕΞια μαρια και αριστερα εμυ φωκαιας 19 σονια φωκαιας 27ισογειο καρολινα και ορωφο η χριστινα τελος φιλιππιδου 11 β στο. Καινουργιο καμελια και τελος γαμησα φιλλιπιδου α την αντζυ φορουσε σεξυ εσωρουχα περασα πολυ καλα