Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (24 μέλη και 210 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Στην τρεχουσα δευτερη βαρδια στη Φυλης και περιξ.

Φυλης 54 οροφος: Η ξανθια Αννα Ιλονα με το ωραιο κορμι

Φυλης 54 ισογειο: Η Χριστινα η ψηλη μελαχροινη μικρη.
Η Αουρορα επιστρεφει Πεμπτη στην τριτη βαρδια.

Φυλης 54: Η Ναταλι η ξανθια γεματουλα με το γλυκο πρόσωπο

Φυλης 66α: Ρενατα

Φυλης 59 ισογειο: Η κοντη αδυνατη κοκκινομαλλα Βανέσα.
Ο οροφος κλειστος.

Φυλης 65 οροφος: Η Νατασα η αδυνατη καστανη με το μελαγχολικο προσωπο

Φυλης 65 ισογειο: Ελενα η ψηλη νταρντανα

Φυλής 67: κλειστο.

Φυλης 84 ισογειο: Η ψηλη ομορφη Κατερινα με το χαλαρο κορμι και με τα πολλα τατουαζ

Φυλης 84 οροφος: Λινα η ξανθια κοπελα με το κανονικο σωμα

Φυλης 86 οροφος: κλειστο

Φυλης 86 ισογειο: Αλινα μελαχροινη με συμπαθητικο προσωπο γνωστη και απο Φωκαιας 27

Φυλης 69 ισογειο: Η καπουλατη Αλινα και κοντουλα Μάγια με το σιλικονατο στηθος και οι δυο απο το Φυλης 86.

Φυλης 71 ισογειο: Τζινα καστανοξανθη ψηλη με πολύ μετριο προσωπο και Λολιτα μελαχροινη κοντουλα με λατιν σωμα

Φωκαιας 17α: Ρωξαννη και Τζοαννα

Φωκαιας 17β: Μιχαελα η μελαχροινη Μολδαβη με το ωραιο σωμα και ένα καινουριο μπαζακι

Φωκαιας 19: Η Σονια η ψηλη μελαχροινη με το ωραιο κορμι με ελεύθερο στοματικο και τελειωτικο στο στηθος

Φωκαιας 27 υπογειο: Χριστινα η ξανθια αδυνατη Ελληνοουκράνεζα

Φωκαιας 27 ισογειο: Χριστινα η καστανη αδυνατη σκουροδερμη Βουλγαρα και η γνωστη μελαχροινη Σιμονα

Φωκαιας 27 οροφος: Μαρια κοντη καστανοξανθη κοπέλα με γυαλακια με κανονικο σωμα πολυ μετρια εμφανισιακα και Κατερινα ξανθια κοντη γεματουλα στο στυλ της Καρολινας

Φιλιππιδου 11α: Άνυ η ξανθια πορνοσταρ που αρχιζει και γινεται τοφαλος

Φιλιππιδου 11β: Η γνωστη μελαχροινη Καμελια

Φωκαιας 24: Η γνωστη αδυνατη Γκαμπυ

Διδυμου 7α: Βαλερια και Ντενισα
Το 7β κλειστο

Διδυμου 16: Ειρηνη η ξανθια αδυνατη μιλφογκιλφ και Ολγα η θηριωδης

Διδυμου 18: Η τουμπανιασμενη Αλιονα

Διδυμου 20: Η Ντιανα ξανθο αδυνατο γκιλφ

Διδυμου 22: κλειστο
καιρό είχα να δω τέτοια ενημέρωση

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
από σωματάκι και αμφίεση ναι, από φάτσα ε.... ήταν γκράνι. αλλά μου φάνηκε λυσσάρα. ας ασχοληθεί κάποιος ειδήμων να μας πει.
Πρόκειται για την Ντιάνα  απο Ιωαννίνων 3 αρχικά και έπειτα σε πολλά μαγαζιά όπως Διδυμου 27,Αλκιβιάδου 16Γ,Ιουλιανού 71,Κωνσταντινούπολεως 166 ισόγειο.Στο Μεταξουργείο εργάστηκε και σαν Μαρία στο Μ.Α 22 και τελευταία σαν Ειρήνη στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο.

Παραθέτω link με κριτικές οι 2 πρώτες δικές μου η τρίτη του Σμύρνη.

Στο δεκάρικο κυρίως επιδίωκε να σε τελειώσει στην πίπα και στο σεξ ζοριζόταν. Τώρα στο εικοσάρικο δεν ξέρω αν συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Να πας σε οφθαλμιατρο φίλε τωρα που είναι ακόμη νωρις

:2funny:
Picture+3.png

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Μπραβο για τις ενημερωσεις εγω ξεκουραζομαι διοτι θελω να εχω δυναμεις για τα επομενα γαμησια μου

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Mύστη τσέκαρε τα μασατζίδικα γιατί οι μαύρες έχουν χαθεί πλέον από τα τσαρδιά  :S :S :tickedoff: :headbang: :headbang:.Στις αρχές της μπουρδελο-καριέρας μου έτρωγα την σοκολάτα μου Φ65,είχε πάντα μαύρες και αρκετά καλές σε εμφάνιση  :erection: :erection:

Εγώ το Φ.67 ισόγειο θυμάμαι να είχε μαύρες ...πριν καμία δεκαετία κ βάλε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Η Τζινα αντίθετα είναι πιο μικρουλα, εχει πολύ ωραιο σωματακι, και βυζακι, αλλα μετριο προσωπο.
Διαλέγετε και παιρνετε.......Περι ορεξεως......

η τζινα τιμηθηκε από εξωθεσμικο φιλο μου με πολύ καλες εντυπώσεις αντεχει σφυροκόπημα και κανει και πολύ καλη πιπα (με σκουφο) , επισης δινει πολλα φιλακια στο σωμα

και της αρεσει να της δινουν επισης.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είχα μια πολύ ωραία μέρα και αποφάσισα να τη μοιραστώ και εδώ. Με ότι κινδύνους και αν εγκυμονεί αυτό. Θα είμαι πάντα έτοιμος να τους αντιμετωπίσω. Στο θέμα μας. Είχα μια κουραστική μέρα και η ανάγκη για γαμήσι είχε γιγαντωθεί μέσα μου. Διάβασα την ενημέρωση του Μάξιμου και κατέβηκα στο Μεταξουργείο. Συναντήθηκα με έναν φίλο μου και πήγαμε στο Ιάσωνος 30 όπου δούλευε η Σιμόνα. Πέρασα στο δωμάτιο και περίμενα. Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και τριβόταν πάνω μου, το ίδιο και εγώ. Έκανα να την φιλήσω και έστριψε λίγο γελώντας, την ίδια στιγμή ξεκίνησε να με φιλάει εκείνη. Είχα τεράστια ανάγκη τα γλωσόφιλα που ανταλλάσαμε. Έπιανα με δύναμη τα κωλομέρια της και είχα κατακαυλώσει. Ήθελα να της κατεβάσω το εσώρουχο και να την γαμήσω με όλη μου την δύναμη. Καθίσαμε στο κρεβάτι με τον κώλο σε στάση του λωτού και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Είχα γίνει τούρμπο και πλέον γαμιόμασταν πολύ δυνατά καθώς την έσφιγγα πάνω μου. Μετά από κάποια ώρα τελείωσε εκείνη και στη συνέχεια και εγώ. Ξαπλώσαμε ανάσκελα και αφού ηρεμήσαμε λίγο έπαιζε τον πούτσο μου με τα πόδια της. Μιλήσαμε λίγο και στη συνέχεια έφυγα. Μου φάνηκε στεναχωρημένη, μου έχει πει ότι έχει παιδιά, ποιος ξέρει ? Ελπίζω να την έκανα να πέρασε λίγο καλά γιατί εγώ πέρασα τέλεια μαζί της. Αυτό δεν ήταν απλά γαμήσι ήταν κάτι παραπάνω. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι πάντα είναι λιγάκι στεναχωρημένη. Τέλος πάντων. Έφυγα με το φίλο μου και πήγαμε για καφέ. Αφού μιλήσαμε για ώρα μου είπε ότι τα ξαναβρήκε με μια γκόμενα που τον είχε πληγώσει στο παρελθόν. Τον συμβούλεψα φιλικά να κρατάει μια πισινή γιατί ποτέ δε ξέρεις τι έχει η άλλη στο μυαλό της. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι αυτό δυνατόν ? Πως μπορεί να ρυθμίσει αυτό που νιώθει ? Ήταν ώρα να φύγουμε, του είπα ότι νιώθω πολύ ωραία αυτό το διάστημα με την ζωή μου και εκείνος μου απάντησε το ίδιο. Τον πήρα μια αγκαλιά και συγκινήθηκα γιατί μαζί έχουμε μεγαλώσει. Φύγαμε για τα σπίτια μας. Στο γυρισμό είδα μια γκόμενα που είχα γνωρίσει στο παρελθόν. Μου είχε δώσει θετικά δείγματα και της είχα προτείνει να πάμε για καφέ. Δεν μου απάντησε και εξαφανίστηκε. Τώρα ήταν με έναν τύπο. Ήταν νευριασμένη και αυτός προσπαθούσε να της μιλήσει έχοντας υποτακτική συμπεριφορά. Φαινόταν λες και είχε κάνει κάτι που την είχε νευριάσει. Δε του έδινε σημασία και του απαντούσε μονολεκτικά. Έβαλα τα ακουστικά μου, πήρα μια φάντα από το περίπτερο και συνέχισα για τον προορισμό μου. Η φάντα όχι για ιατρική χρήση αλλά επειδή διψούσα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που τα έγραψα αυτά εδώ σήμερα πάντως το έκανα επειδή γούσταρα να αποτυπώσω κάπου αυτό που ένιωθα. Σε λίγο καιρό δεν θα γράφω στο site για διάφορους λόγους. Είμαι της άποψης ότι η ζωή είναι ένα σπείρωμα, όταν ένας κύκλος τελειώνει, ξεκινάει ένας άλλος. Καλό βράδυ από μένα, Parakmiakos

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είχα μια πολύ ωραία μέρα και αποφάσισα να τη μοιραστώ και εδώ. Με ότι κινδύνους και αν εγκυμονεί αυτό. Θα είμαι πάντα έτοιμος να τους αντιμετωπίσω. Στο θέμα μας. Είχα μια κουραστική μέρα και η ανάγκη για γαμήσι είχε γιγαντωθεί μέσα μου. Διάβασα την ενημέρωση του Μάξιμου και κατέβηκα στο Μεταξουργείο. Συναντήθηκα με έναν φίλο μου και πήγαμε στο Ιάσωνος 30 όπου δούλευε η Σιμόνα. Πέρασα στο δωμάτιο και περίμενα. Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και τριβόταν πάνω μου, το ίδιο και εγώ. Έκανα να την φιλήσω και έστριψε λίγο γελώντας, την ίδια στιγμή ξεκίνησε να με φιλάει εκείνη. Είχα τεράστια ανάγκη τα γλωσόφιλα που ανταλλάσαμε. Έπιανα με δύναμη τα κωλομέρια της και είχα κατακαυλώσει. Ήθελα να της κατεβάσω το εσώρουχο και να την γαμήσω με όλη μου την δύναμη. Καθίσαμε στο κρεβάτι με τον κώλο σε στάση του λωτού και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Είχα γίνει τούρμπο και πλέον γαμιόμασταν πολύ δυνατά καθώς την έσφιγγα πάνω μου. Μετά από κάποια ώρα τελείωσε εκείνη και στη συνέχεια και εγώ. Ξαπλώσαμε ανάσκελα και αφού ηρεμήσαμε λίγο έπαιζε τον πούτσο μου με τα πόδια της. Μιλήσαμε λίγο και στη συνέχεια έφυγα. Μου φάνηκε στεναχωρημένη, μου έχει πει ότι έχει παιδιά, ποιος ξέρει ? Ελπίζω να την έκανα να πέρασε λίγο καλά γιατί εγώ πέρασα τέλεια μαζί της. Αυτό δεν ήταν απλά γαμήσι ήταν κάτι παραπάνω. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι πάντα είναι λιγάκι στεναχωρημένη. Τέλος πάντων. Έφυγα με το φίλο μου και πήγαμε για καφέ. Αφού μιλήσαμε για ώρα μου είπε ότι τα ξαναβρήκε με μια γκόμενα που τον είχε πληγώσει στο παρελθόν. Τον συμβούλεψα φιλικά να κρατάει μια πισινή γιατί ποτέ δε ξέρεις τι έχει η άλλη στο μυαλό της. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι αυτό δυνατόν ? Πως μπορεί να ρυθμίσει αυτό που νιώθει ? Ήταν ώρα να φύγουμε, του είπα ότι νιώθω πολύ ωραία αυτό το διάστημα με την ζωή μου και εκείνος μου απάντησε το ίδιο. Τον πήρα μια αγκαλιά και συγκινήθηκα γιατί μαζί έχουμε μεγαλώσει. Φύγαμε για τα σπίτια μας. Στο γυρισμό είδα μια γκόμενα που είχα γνωρίσει στο παρελθόν. Μου είχε δώσει θετικά δείγματα και της είχα προτείνει να πάμε για καφέ. Δεν μου απάντησε και εξαφανίστηκε. Τώρα ήταν με έναν τύπο. Ήταν νευριασμένη και αυτός προσπαθούσε να της μιλήσει έχοντας υποτακτική συμπεριφορά. Φαινόταν λες και είχε κάνει κάτι που την είχε νευριάσει. Δε του έδινε σημασία και του απαντούσε μονολεκτικά. Έβαλα τα ακουστικά μου, πήρα μια φάντα από το περίπτερο και συνέχισα για τον προορισμό μου. Η φάντα όχι για ιατρική χρήση αλλά επειδή διψούσα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που τα έγραψα αυτά εδώ σήμερα πάντως το έκανα επειδή γούσταρα να αποτυπώσω κάπου αυτό που ένιωθα. Σε λίγο καιρό δεν θα γράφω στο site για διάφορους λόγους. Είμαι της άποψης ότι η ζωή είναι ένα σπείρωμα, όταν ένας κύκλος τελειώνει, ξεκινάει ένας άλλος. Καλό βράδυ από μένα, Parakmiakos

Πολύ ωραίο ποστ παρακμιακε....ανθρώπινο ....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Μπραβο φιλε παρακμιακε ετσι ειναι η ζωη εχει κυκλους καιι γυρισματα και ο ανθρωπος εχει τοσα συναισθηματα να εισαι καλα φιλε μου

annsnndnnannd

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα.
Απογευματινη συναντηση με Αννυ απο φιλιππιδου 11α
Απιστευτη επιδερμιδα, πραγματικα βελουδινη.
Σωματακι οπως μου αρεσει. Δικαιως χαρακτηριζεται ως βαθυ λαρυγκι.  :pipa2:
Στα μειον η πολυ ζητηση.
Τωρα την βλεπω σε ταινια κ χαλαρωνω..
Καλη συνεχεια.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.434
Πόντοι
4.926

Αν όχι τώρα, έως τον Σεπτέμβριο θα έχω κλείσει και εγώ την πορνοκαριέρα μου, με μία κριτική γεμάτη συναισθήματα και προβληματισμούς.
Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα: Keep walking, συναγωνιστή!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

:kneel: epic post :kneel:

xk1182

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
παιδια στο πιπινου 118  ξερετε ποιες δουλευουν απογευματινη βαρδια ;;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χθες στην απογευματινη αλλαγη στο Ελλης 3 δουλευε η βυζαρου  Λιλια :cum: απο Ιασωνος 1β αριστερα.
Επισης στο Κολωνου 23 υπογειο ειδα μια καινουργια , την Τζωρτζιαννα.Προκειται για μια σχετικα εμφανισιμη προμιλφ.Ειναι ψηλη , εχει σχετικα ομορφο προσωπο , λευκο δερμα , μακρυ μαυρο μαλλι και αδυνατο σωμα.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο μπροστα στα πακια! :S
Τελος, στο Κολωνου 32γ υπογειο δουλευε μια καινουργια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη , ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.
Προκειται για μια νεαρη ψηλη μελαμψη νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο , μακρυ σπαστο μαλλι , μικρα στητα βυζακια , αδυνατο σωμα με καλοσχηματισμενο κωλι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! :zfuck: Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα και βγαζει μια θετικη αυρα.Συμφωνα με την τσατσα δεν παιρνει πακια και ζηταει 10 ευρω.Δεν ανακοινωθηκε ονομα απο την τσατσα.Δεν την δοκιμασα τελικα.Αν την παρει καποιος ας ενημερωσει! :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
........

....... Πρίν δέκα λεπτά sexy barbie..........  :kneel:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Μικρή βόλτα από ώρα 12:30-13:20
Φυλής 67 η Μαρία ξανθιά με ακάλυπτο 2αρι στήθος και φουλ πρόγραμμα
Φυλής 65 η Χριστιάννα ξανθιά ψηλή με κρεμαστά στήθια 3αρια
Φυλής 69 ισόγειο Μάγια petit μελαχρινή και Αλίνα μελαχρινό «άλογο» σε απλό με 69
Φυλής 86 η Γκάμπι με φουλ μελαχρινή κοπέλα
Φιλιππίδου 11Α η Καμέλια μελαχρινή με ωραίο στήθος
Φιλιππίδου 11Β η Αννα με φουλ
Φωκαίας 9 Μαρία στυλιαρι ξανθό με άσχημο πρόσωπο
Φωκαίας 27 υπόγειο η μικρή Βιολέτα και η προμιλφ Ροζαλίντα
Φωκαίας 27 ισόγειο η Ρομπέρτα
Φωκαίας 24 η Όλγα ξανθιά με φουλ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom