ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μαλλον φουμαρα απο την τσατσα του ιασωνος 19 οτι η ροντιτσα θα επιστρεψει το μαρτιο
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Πρωινή:
Κων/πόλεως 116 υπόγειο η Εύα η ουκρανέζα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Ρόζα η μιλφ "κορετάτισσα" με ζαρτιέρα μαύρη και κόκκινο babydoll και μια ξανθιά με ψαρωτικό-ξινό ύφος. Νομίζω Χριστίνα. 30 ευρώ το τελιεωτικό στο στόμα.
Αλκιβιάδου 16Γ η γυναικάρα Σόνια.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Ρόζα η μιλφ "κορετάτισσα" με ζαρτιέρα μαύρη και κόκκινο babydoll και μια ξανθιά με ψαρωτικό-ξινό ύφος. Νομίζω Χριστίνα. 30 ευρώ το τελιεωτικό στο στόμα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πρωινή:
τοσο ωραια η σο νια??
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
τοσο ωραια η σο νια??
δεν είναι μοντέλο αλλά είναι γυναίκα. μιλφ φυσικά. εγώ δεν χτυπάω εύκολα μιλφ αλλά αυτό θα το χτύπαγα.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ξερει κανενας φιλος αν δουλευει η ολγα φωκαιας 24
Επισκέπτης
Κάμψις 2000 - 2008; Τὸ ἥμισυ ἡμεδαπαί;
Επισκέπτης
Κάμψις 2000 - 2008; Τὸ ἥμισυ ἡμεδαπαί;
Ἄ, «ἐφημερὶς τῶν συντακτῶν». Γνωρίζουσιν διὰ τὸ θέμα τόσα, ὅσα καὶ διὰ τὰ συστήματα ἐλέγχου πυρηνικῶν ἀντιδραστήρων.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Πρωινό πέρασμα με Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ.....
Είχα να την πάρω από το...Αλκαμένους όταν δούλευε πριν καν το Βέργας...
Παρουσιάστηκε τσιτσίδι...κάτι που με την θέα των βύζων της έχασα το φως μου....παρόλο που δε με εξιτάρουν οι νταρντάνες....
Μουπε αν θα περάσω....ρώτησα πρόγραμμα...ανέφερε στο τέλος το πρωκτικό...ρωτάω γεμάτος απορία "ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ??? στα 20??" μου είπε...βεβαίως και πέρασα...
Πίπα στημένη μπροστά στα ανοιχτά μου πόδια...σεμιναριακή αφού έκανε ένα πέρασμα από θηλές μου αλλά και καλό αρχιδογλύψιμο.....
Της ζήτησα κατευθείαν κωλαράκι....στήθηκε στα 4.....μου πήρε τον πούτσο να τον βάλει στην τρύπα (κάτι που με καυλώνει) και μετά από κανα 2λεπτο σφυροκοπήματος...κατέθεσα....
Είχε πολύ ωραία αίσθηση το κωλαράκι της....δεν ήταν παααρα πολύ στενο έτσι ώστε να φοβάσαι μην σπάσει η καπότα...αλλά ούτε πηγάδι να μην καταλαβαίνεις...και ήταν πολύ καλά υγρό όπως πρέπει..
Μια χαρά...
Είχα να την πάρω από το...Αλκαμένους όταν δούλευε πριν καν το Βέργας...
Παρουσιάστηκε τσιτσίδι...κάτι που με την θέα των βύζων της έχασα το φως μου....παρόλο που δε με εξιτάρουν οι νταρντάνες....
Μουπε αν θα περάσω....ρώτησα πρόγραμμα...ανέφερε στο τέλος το πρωκτικό...ρωτάω γεμάτος απορία "ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ??? στα 20??" μου είπε...βεβαίως και πέρασα...
Πίπα στημένη μπροστά στα ανοιχτά μου πόδια...σεμιναριακή αφού έκανε ένα πέρασμα από θηλές μου αλλά και καλό αρχιδογλύψιμο.....
Της ζήτησα κατευθείαν κωλαράκι....στήθηκε στα 4.....μου πήρε τον πούτσο να τον βάλει στην τρύπα (κάτι που με καυλώνει) και μετά από κανα 2λεπτο σφυροκοπήματος...κατέθεσα....
Είχε πολύ ωραία αίσθηση το κωλαράκι της....δεν ήταν παααρα πολύ στενο έτσι ώστε να φοβάσαι μην σπάσει η καπότα...αλλά ούτε πηγάδι να μην καταλαβαίνεις...και ήταν πολύ καλά υγρό όπως πρέπει..
Μια χαρά...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Μια χαρά...
Άρχοντας
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
καλησπερα, καμια ωρα πριν βγει ο ηλιος πηγα να την Σιμονα στο Ιασ19 αλλα δεν ηταν εκει. Στην θεση της ηταν ενα ζυμαροπιτσηρικι ονοματη Αννα το οποιο και γαμισα σκληρα και τελειως αχρωμα λογο δικιας της βιασινης... Πριν μπω δωματιο ρωτισα την τσα2 που ειναι η Σ και μου απαντισε κοφτα επαγκελματικα οτι εφυγε! Οταν βγηκα συνεχισα της αντιεπαγκελματικες ερωτησεις , αυτη την φορα η τσα2 ηταν πιο μαλακη νοιθοντας οτι με χανει σαν πελατη παρολα αυτα δεν μου αποκαλυψε αν δουλευει αλλου ενω παραλληλα στολιζε και προμοταριζε την μικρη Αννα
οποιος καλος μπουρδελιαρης γνωριζει κατι περι Σιμονας ας ριξει κανα ινφο και εγω θα ξεροχυνω για παρτη του ως τον αιωνα τον απαντα
οποιος καλος μπουρδελιαρης γνωριζει κατι περι Σιμονας ας ριξει κανα ινφο και εγω θα ξεροχυνω για παρτη του ως τον αιωνα τον απαντα
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.936
- Πόντοι
- 6.925
Το πρωί σε λίγα ..
Φωκαίας 17 ισόγειο Μιχαέλα και Αλίνα αδιάφορες μου φάνηκαν
Φωκαίας 24 η Ολγα
Φωκαίας 27 όροφος η Χριστίνα η μελαμψή με φουλ και η Σάρα μελαχρινή στυλιαροκορμάρα σε απλό
Φωκαίας 27 υπόγειο η Βιολέτα μελαχρινή με φουλ και μαζί της Ροζαλίντα προμιλφ με ωραίο κορμί και σιλικονάτο στήθος ... παρότι σε εμφάνιση σκίζει η Βιολέτα είναι αυτή που δεν άδειαζε
Φωκαίας ισόγειο η Καρολίνα με την Ρομπέρτα
Φιλιππίδου 11A η Καμέλια
Φωκαίας 17 ισόγειο Μιχαέλα και Αλίνα αδιάφορες μου φάνηκαν
Φωκαίας 24 η Ολγα
Φωκαίας 27 όροφος η Χριστίνα η μελαμψή με φουλ και η Σάρα μελαχρινή στυλιαροκορμάρα σε απλό
Φωκαίας 27 υπόγειο η Βιολέτα μελαχρινή με φουλ και μαζί της Ροζαλίντα προμιλφ με ωραίο κορμί και σιλικονάτο στήθος ... παρότι σε εμφάνιση σκίζει η Βιολέτα είναι αυτή που δεν άδειαζε
Φωκαίας ισόγειο η Καρολίνα με την Ρομπέρτα
Φιλιππίδου 11A η Καμέλια
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ιασωνος 30 πανω: Σιμονα η αδυνατη καστανη μιλφ με τους χαρακτηριστικους κοιλιακους γνωστη απο Ιασωνος 19α
παράθεση από κουζινάκια Μάξιμο aka Dude007
Απογευματινη στο Ιασωνος 30 οροφος Πορνομάγειρα!
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Μεσα στο σκ τιμηθηκε η μουναρα Αντριαννα απο φυλης 59 οροφος. Σκετη απογοητευση, και το αρνητικο μου σερι συνεχιζεται . Που σαι ρε Ντιανα γαμωτο, και εχω μπλεξει με τις φολες >.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Ποιος γαμαει αυτη την φολο αντριαννα φυλης 59
Στην τρεχουσα δευτερη βαρδια στη Φυλης και περιξ.
Φυλης 54 οροφος: Η ξανθια Αννα Ιλονα με το ωραιο κορμι
Φυλης 54 ισογειο: Η Χριστινα η ψηλη μελαχροινη μικρη.
Η Αουρορα επιστρεφει Πεμπτη στην τριτη βαρδια.
Φυλης 54: Η Ναταλι η ξανθια γεματουλα με το γλυκο πρόσωπο
Φυλης 66α: Ρενατα
Φυλης 59 ισογειο: Η κοντη αδυνατη κοκκινομαλλα Βανέσα.
Ο οροφος κλειστος.
Φυλης 65 οροφος: Η Νατασα η αδυνατη καστανη με το μελαγχολικο προσωπο
Φυλης 65 ισογειο: Ελενα η ψηλη νταρντανα
Φυλής 67: κλειστο.
Φυλης 84 ισογειο: Η ψηλη ομορφη Κατερινα με το χαλαρο κορμι και με τα πολλα τατουαζ
Φυλης 84 οροφος: Λινα η ξανθια κοπελα με το κανονικο σωμα
Φυλης 86 οροφος: κλειστο
Φυλης 86 ισογειο: Αλινα μελαχροινη με συμπαθητικο προσωπο γνωστη και απο Φωκαιας 27
Φυλης 69 ισογειο: Η καπουλατη Αλινα και κοντουλα Μάγια με το σιλικονατο στηθος και οι δυο απο το Φυλης 86.
Φυλης 71 ισογειο: Τζινα καστανοξανθη ψηλη με πολύ μετριο προσωπο και Λολιτα μελαχροινη κοντουλα με λατιν σωμα
Φωκαιας 17α: Ρωξαννη και Τζοαννα
Φωκαιας 17β: Μιχαελα η μελαχροινη Μολδαβη με το ωραιο σωμα και ένα καινουριο μπαζακι
Φωκαιας 19: Η Σονια η ψηλη μελαχροινη με το ωραιο κορμι με ελεύθερο στοματικο και τελειωτικο στο στηθος
Φωκαιας 27 υπογειο: Χριστινα η ξανθια αδυνατη Ελληνοουκράνεζα
Φωκαιας 27 ισογειο: Χριστινα η καστανη αδυνατη σκουροδερμη Βουλγαρα και η γνωστη μελαχροινη Σιμονα
Φωκαιας 27 οροφος: Μαρια κοντη καστανοξανθη κοπέλα με γυαλακια με κανονικο σωμα πολυ μετρια εμφανισιακα και Κατερινα ξανθια κοντη γεματουλα στο στυλ της Καρολινας
Φιλιππιδου 11α: Άνυ η ξανθια πορνοσταρ που αρχιζει και γινεται τοφαλος
Φιλιππιδου 11β: Η γνωστη μελαχροινη Καμελια
Φωκαιας 24: Η γνωστη αδυνατη Γκαμπυ
Διδυμου 7α: Βαλερια και Ντενισα
Το 7β κλειστο
Διδυμου 16: Ειρηνη η ξανθια αδυνατη μιλφογκιλφ και Ολγα η θηριωδης
Διδυμου 18: Η τουμπανιασμενη Αλιονα
Διδυμου 20: Η Ντιανα ξανθο αδυνατο γκιλφ
Διδυμου 22: κλειστο
Φυλης 54 οροφος: Η ξανθια Αννα Ιλονα με το ωραιο κορμι
Φυλης 54 ισογειο: Η Χριστινα η ψηλη μελαχροινη μικρη.
Η Αουρορα επιστρεφει Πεμπτη στην τριτη βαρδια.
Φυλης 54: Η Ναταλι η ξανθια γεματουλα με το γλυκο πρόσωπο
Φυλης 66α: Ρενατα
Φυλης 59 ισογειο: Η κοντη αδυνατη κοκκινομαλλα Βανέσα.
Ο οροφος κλειστος.
Φυλης 65 οροφος: Η Νατασα η αδυνατη καστανη με το μελαγχολικο προσωπο
Φυλης 65 ισογειο: Ελενα η ψηλη νταρντανα
Φυλής 67: κλειστο.
Φυλης 84 ισογειο: Η ψηλη ομορφη Κατερινα με το χαλαρο κορμι και με τα πολλα τατουαζ
Φυλης 84 οροφος: Λινα η ξανθια κοπελα με το κανονικο σωμα
Φυλης 86 οροφος: κλειστο
Φυλης 86 ισογειο: Αλινα μελαχροινη με συμπαθητικο προσωπο γνωστη και απο Φωκαιας 27
Φυλης 69 ισογειο: Η καπουλατη Αλινα και κοντουλα Μάγια με το σιλικονατο στηθος και οι δυο απο το Φυλης 86.
Φυλης 71 ισογειο: Τζινα καστανοξανθη ψηλη με πολύ μετριο προσωπο και Λολιτα μελαχροινη κοντουλα με λατιν σωμα
Φωκαιας 17α: Ρωξαννη και Τζοαννα
Φωκαιας 17β: Μιχαελα η μελαχροινη Μολδαβη με το ωραιο σωμα και ένα καινουριο μπαζακι
Φωκαιας 19: Η Σονια η ψηλη μελαχροινη με το ωραιο κορμι με ελεύθερο στοματικο και τελειωτικο στο στηθος
Φωκαιας 27 υπογειο: Χριστινα η ξανθια αδυνατη Ελληνοουκράνεζα
Φωκαιας 27 ισογειο: Χριστινα η καστανη αδυνατη σκουροδερμη Βουλγαρα και η γνωστη μελαχροινη Σιμονα
Φωκαιας 27 οροφος: Μαρια κοντη καστανοξανθη κοπέλα με γυαλακια με κανονικο σωμα πολυ μετρια εμφανισιακα και Κατερινα ξανθια κοντη γεματουλα στο στυλ της Καρολινας
Φιλιππιδου 11α: Άνυ η ξανθια πορνοσταρ που αρχιζει και γινεται τοφαλος
Φιλιππιδου 11β: Η γνωστη μελαχροινη Καμελια
Φωκαιας 24: Η γνωστη αδυνατη Γκαμπυ
Διδυμου 7α: Βαλερια και Ντενισα
Το 7β κλειστο
Διδυμου 16: Ειρηνη η ξανθια αδυνατη μιλφογκιλφ και Ολγα η θηριωδης
Διδυμου 18: Η τουμπανιασμενη Αλιονα
Διδυμου 20: Η Ντιανα ξανθο αδυνατο γκιλφ
Διδυμου 22: κλειστο
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
kaλε μου παρακμιακε καδε κουζινακιας ξεκουζινακιας ντουντ ξεντουν την πληροφορια την εδωσε το αν γαμαει η δεν γαμαει μου ειναι αδιαφορο( το τι κανει ο καθεις στα ρδελα ειναι πρωσοπικη υποθεση του καθενος) εχω γνωρισει ατομα και απο τα δυο στρατοπεδα(αν το θες) και οπως ειπε και καποιο μελος επεσα κατευθιαν στα βαθια...Ιασωνος 30 πανω: Σιμονα η αδυνατη καστανη μιλφ με τους χαρακτηριστικους κοιλιακους γνωστη απο Ιασωνος 19α
παράθεση από κουζινάκια Μάξιμο aka Dude007
Γνωμη μου ειναι οτι και οι δυο(πλευρες) αναλονωνται σε πιπες
Αλλα οπως και να εχει ΕΓΩ ΞΕΡΟΧΥΝΟ με οποιον μοιραζετε μπουρδελοπλυροφοριες!! Και αρχιζω απο ΤΩΡΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις