Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (6 μέλη και 96 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ρε αμα ηταν κανεις εχθες φυλλης ειδε μια παρεα νεους με εναν τεραστιο ευσωμο και ψηλο και εναν μαλλια μεταλα???πολυ νερντ φαση οι τυποι,μηπως ειναι μελοι εδω και δεν τους ξερω?? :think:

Με αυτη την εμφανιση στανταρ θα ειναι γνωστα μελη.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
787
Πόντοι
681
  Aυτή η Μίρα απο φυλης 109 τι λέει αξίζει?????

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αυτές που δεν βελτιώνονται, αλλά αντιθέτως χειροτερεύουν, είναι οι τσατσάδες & κορασίδες της αλυσίδας Φωκ.24-27.
Πολύ πιεστικές και φορτικές για το τίποτα.
Με το να τραβολογάς τον άλλον στο δωμάτιο ή να τον ειρωνεύεσαι, το μόνο που κερδίζεις είναι : να τον χάσεις από πελάτη!

Ουτε εμενα μου αρεσει αυτη  η αλυσιδα γιατι εχω φαει ξεπετες και γιατι οι κοπελες ειναι βρωμικες και το σωμα τους μυριζει χυσιλα. Αλλα ο Γασπαρης περναει καλα. :grin:

vass105

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η Καιτη στο Μ. Αλεξανδρου 15 παει να γινει μεγαλη ξεπετα. Καλη στο δωματιο αλλα με τυπικες και γρηγορες υπηρεσιες.
Οταν ειναι μονη της στη βαρδια μακρυα. Προσπαθει να μην χασει πελατη και θελει να τους προλαβει ολους. Εναν Πακι το ξεπεταξε σε 1,5 λεπτο!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθενας γαμαει οπου του αρεσει εμενα δεν μου αρεσει τωρα η μοντελοαλυσιδα τωρα ο καθενας εχει την δικια του γνωμη για τις αλυσιδες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Τελος στη βεργας
6 υπογειο νταρια,ξανθια ψηλη ανωμαλιαρα gilf με κανονικο κορμι,μαυρο σετ εσωρουχων,βλεμμα χαμενο στο απειρο
Απο αυτες που αρεσουν στον zero tolerance

:smitten:

Mάξιμος

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Νωρίτερα στη δευτερη βαρδια στο Μεταξουργειο.

Ιασωνος 36: Επιστροφη της Ζακλυν της μελαχροινης γεματουλας και Ειρηνη η κοντη ξανθια γεματη μιλφ με το κοντο μαλλι απο Περγαμου 27,Διδυμου 16

Ιασωνος 31 νεο: Τζεσικα η μελαχροινη ομορφη νταρντανογυναικαρα και Σαρα η πολυ μετρια εμφανισιακα μιλφ απο Ιασωνος 2

Ιασωνος 30 πανω: Σιμονα  η αδυνατη καστανη μιλφ με τους χαρακτηριστικους κοιλιακους γνωστη απο Ιασωνος 19α

Ιασωνος 19α: Τζεσικα η ξανθια χοντρη

Ιασωνος 19β: Νατασα η ξανθια αδυνατη ομορφη Μολδαβη

Ιασωνος 20γ: Ρομπερτα μια πολυ κοντη σκουροχρωμη με λατιν κορμι

Ιασωνος 20β: Ντανα η ψηλη μελαχροινη με τα πολλα τατουαζ

Ιασωνος 20γ: Ελενη

Ιασωνος 1γ: Η Αννα η μελαχροινη κοντη γεματουλα

Ιασωνος 1β: Αριστερα η ξανθια ομορφη αδυνατη Ριτα
Δεξια η Καρινα η καστανοξανθη χοντρη

Κολωνου 11 ισογειο: Μισελ η μελαχροινη βυζαρου απο Κολ.32β και Μαγδα το μελαχροινο στυλιαρι με το ωραιο σωμα,απο 15 ευρω η καθεμια και οι δυο τους σε δωματιο!

Κολωνου 11 υπογειο: Καρινα η ξανθια γεματουλα με γλυκο προσωπο

Κολωνου 15α: Τζουλια

Κολωνου 15β: Αννα η καστανοξανθη με τα χαρακτηριστικα εντονα φρυδια και με το ωραιο γεματο σωμα

Κολωνου 30 ισογειο: Μαρινα καστανη νταρντανα μιλφ

Κολωνου 30 οροφος: Κατω Αλινα η αδυνατη μελαχροινη.
Επανω η ψηλη γυμνοστηθη Κατια και η μελαχροινη γεματουλα Χριστινα

Κολωνου 32β: Μεγκυ η αδυνατη κοντη ξανθια

Κολωνου 32 ισογειο: Αγνη η καστανοξανθη ψηλη με σωμα με πιασιματα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημέρι πήρα την αγαπημένη μου Ντιάνα από το Ιάσωνος 19 στο Λεωνίδου 28 ισόγειο αυτή τη φορά. Θα κάτσει εκεί για μια βδομάδα και μετά θα φύγει Ρουμανία για πολύ καιρό. Προσέχτε λίγο γιατί έχει κοιλίτσα. Άμα θέλει πάντως της το βαφτίζω.  :sunglasses:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Χτες στη δεύτερη βάρδια, Διδύμου 20 η Ντιάνα, λυγερόκορμο ρωσσικό γκράνι, με αμφίεση πορνοσταρική, ολόσωμο δίχτυ + καλσόν με ζαρτιέρα και ωραία Heels. Δεν χτυπάω γκράνυ αλλά το σκέφτηκα για μια στιγμή. Ακά τελειωτικό εννοείται. Όταν έκανα να φύγω εκλιπαρούσε: "τόσο ωραίο παιδί, κρίμα, μη φεύγεις, θα περάσουμε καλά, μείνε, μείνε". Αντιστάθηκα.

Πήγα Πιπίνου 118 όπου ήταν η Κρίστυ και η Λάνα. Έχω περάσει τόσες φορές που έχω βαρεθεί. Μέχρι και η τσατσά το κατάλαβε. Μου λέει: "θες καινούργιες ε; Δεν έχουμε καινούργιες".

Φωκαίας 27Β ημιόροφος η Σιμόνα και η Χριστίνα από πάνω.

Φωκαίας 24 η Γκαμπριέλα η αλλήθωρη και μια καινούργια ξανθιά αδιάφορη.

Φωκαίας 25 κλασσικά η Λουίζα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Χτες στη δεύτερη βάρδια, Διδύμου 20 η Ντιάνα, λυγερόκορμο ρωσσικό γκράνι, με αμφίεση πορνοσταρική, ολόσωμο δίχτυ + καλσόν με ζαρτιέρα και ωραία Heels. Δεν χτυπάω γκράνυ αλλά το σκέφτηκα για μια στιγμή. Ακά τελειωτικό εννοείται. Όταν έκανα να φύγω εκλιπαρούσε: "τόσο ωραίο παιδί, κρίμα, μη φεύγεις, θα περάσουμε καλά, μείνε, μείνε". Αντιστάθηκα.

Πήγα Πιπίνου 118 όπου ήταν η Κρίστυ και η Λάνα. Έχω περάσει τόσες φορές που έχω βαρεθεί. Μέχρι και η τσατσά το κατάλαβε. Μου λέει: "θες καινούργιες ε; Δεν έχουμε καινούργιες".

Φωκαίας 27Β ημιόροφος η Σιμόνα και η Χριστίνα από πάνω.

Φωκαίας 24 η Γκαμπριέλα η αλλήθωρη και μια καινούργια ξανθιά αδιάφορη.

Φωκαίας 25 κλασσικά η Λουίζα.

Εμφανισιμο το γκραννυ φιλε??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μια πολυ λεπτη με μικρο στητο βυζι και λευκο δερμα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα στη δευτερη βαρδια στο Μεταξουργειο.

Ιασωνος 36: Επιστροφη της Ζακλυν της μελαχροινης γεματουλας και Ειρηνη η κοντη ξανθια γεματη μιλφ με το κοντο μαλλι απο Περγαμου 27,Διδυμου 16

Κολωνου 11 ισογειο: Μισελ η μελαχροινη βυζαρου απο Κολ.32β και Μαγδα το μελαχροινο στυλιαρι με το ωραιο σωμα,απο 15 ευρω η καθεμια και οι δυο τους σε δωματιο!
15€ επίσης θέλει η καινούργια ξανθιά πιπίνα με το ωραίο κορμί και τα μεγάλα λαχταριστά βυζάκια,στο Ιάσονος 19 πάνω στην πρωινή βάρδια.Η ανάπτυξη ήρθε,αλλά πέρασε ξυστά από μένα... Προτιμώ να δώσω δεκάρικο στη Ζακλίν κάνοντας μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση,ξέροντας ότι αρπάζει την πούτσα και την... εξαφανίζει στο στόμα της και στη μουνότρυπά της! :erection:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Απόγευμα στην Φυλής σε λίγα που μπήκα:

Φυλ. 67: η ξανθιά Μαρία με το φουλ.
Φυλ. 65 1ος: η Εμμανουέλα
Φυλ. 86 1ος: η Κατερίνα με τα τατουάζ
Φυλ. 84 ισ.: μια καινούργια μέτρια.

Φιλιπ. 11: η Άντζυ

Φωκ. 24: η όλγα
Φωκ. 25 ισ.: το τσίτσιδο ζυμαράκι
Φωκ. 27 υπ.: η ξανθιά "ουκρανή" Χριστίνα
Φωκ. 27 ισ.: η Γκάμπυ και η Σιμόνα
Φωκ. 27 1ος: η γυφτο-Χριστίνα και η Καρολίνα

Διδ 27: η Άννα και η Βαλεντίνα

συνάδελφε....ποιά είναι το "τσίτσιδο ζυμαράκι?"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom