Μεσημεριανη "ιατρικη επισκεψη" και ωρα 13:00 περιπου στην Ανιτα από Λευκορωσια, στο Λεωνιδου 28 οροφο. Ηταν η δευτερη φορα που επισκεφτηκα τη συγκεκριμενη κοπελα με το baby face, καθοτι ειχε παρει την εγκριση μου, από τη προηγουμενη φορα.
Ηρεμια - ησυχια στο σαλονι, αλλα και στα δωματια, οποτε ιδανικες οι συνθηκες για "παιχνιδι". Θα ελεγα ότι ηταν ακομα καλυτερη από τη προηγουμενη φορα.
Αρκετη διαρκεια, και ποικιλια στα προκαταρκτικα της, με πολλα χαδια, απαλα φιλια στο στηθος, με τρίψιμο, και "περασματα" του πουτσου στο στηθος της, αλλα και απαλο μασσαζακι από πανω μεχρι τα ποδια.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ αυτή τη φορα, και σε διαρκεια, και σε εναλλαγες, και όχι "περιφερειακο"(δηλαδή ψευτικο) όπως τη προηγουμενη φορα.
Στη συνεχεια εκατσε από πανω μου, με πολύ καλο συγχρονισμο, δηλαδή όπως ακριβως ηθελα.
Μετα και λιγο πισωκολλητο, αλλα επειδή εβλεπα ότι δε θ' αντεχα και για πολύ ακομα, της ζητησα να τη χυσω στα βυζάκια της, πραγμα που δεχτηκε ευχαρίστως. (Δε κανει τελειωτικο στο στομα, παρα μονο στο στηθος).
Μου εβγαλε το προφυλακτικο, εκατσε αυτή στην ακρη του κρεβατιου, κι εγω ορθιος, και μου τον επαιξε, μεχρι που της εδωσα το υγρο "δωρακι" μου.
Συμπερασματικα, είναι ησυχη, τρυφερη, και υπακουη κοπελα, και δεν εδειξε καθολου σημαδια βιασύνης, και ουτε αγχωνει τον αλλον. Είναι χαμηλων τονων, και λιγομιλητη, αλλα οκ, εμενα προσωπικα με "καλυπτει". Θα προτιμηθεί και παλι εκ νεου.
Η τσατσα δεν ενοχλησε. Θετικο αυτό.
Χρονος παραμονης στο (πολύ καθαρο) δωματιο : Περιπου 12 λεπτα.