Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (7 μέλη και 84 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τώρα το απόγευμα στην φυλής 109
Ισόγειο μιρα μελαγχροινη μιλφαρα με μαυρισμένη πιθανόν από σολαριουμ επιδερμίδα με λεπτό σούπερ σέξι κορμί  γυναικάρα παλιάς κλασσικης κοπης
Όροφος δυο κοπέλες,η λεπτή ξανθιά τζουλια και η αντζελα,ξανθιά mlf με σωμα με πιασίματα,έμπειρη

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φυλής
134 όροφος δυο κοπέλες,τζεσικα,η κλασσική λεπτη ξανθιά κοπέλα του οικου με το μελαγχολικό βλέμμα και Κατερίνα ,λεπτη σούπερ σέξι ψηλη μελαχρινή κοπελα
134 ισόγειο αννα,μελαγχροινη κοπέλα με κανονικό κορμί,ίσως η κοπέλα απο δίδυμου 27 που ειχε γράψει κριτική ο smirni
134 υπόγειο νίκη,σχετικα λεπτη μινιόν μελαγχροινη κατσαρομαλλα,ωραίο πιπίνι απο φυλής 61

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Μεσημεριανη "ιατρικη επισκεψη" και ωρα 13:00 περιπου στην Ανιτα από Λευκορωσια, στο Λεωνιδου 28 οροφο. Ηταν η δευτερη φορα που επισκεφτηκα τη συγκεκριμενη κοπελα με το baby face, καθοτι ειχε παρει την εγκριση μου, από τη προηγουμενη φορα.
Ηρεμια - ησυχια στο σαλονι, αλλα και στα δωματια, οποτε ιδανικες οι συνθηκες για "παιχνιδι". Θα ελεγα ότι ηταν ακομα καλυτερη από τη προηγουμενη φορα.
Αρκετη διαρκεια, και ποικιλια στα προκαταρκτικα της, με πολλα χαδια, απαλα φιλια στο στηθος, με τρίψιμο, και "περασματα" του πουτσου στο στηθος της, αλλα και απαλο μασσαζακι από πανω μεχρι τα ποδια.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ αυτή τη φορα, και σε διαρκεια, και σε εναλλαγες, και όχι "περιφερειακο"(δηλαδή ψευτικο) όπως τη προηγουμενη φορα.
Στη συνεχεια εκατσε από πανω μου, με πολύ καλο συγχρονισμο, δηλαδή όπως ακριβως ηθελα.
Μετα και λιγο πισωκολλητο, αλλα επειδή εβλεπα ότι δε θ' αντεχα και για πολύ ακομα, της ζητησα να τη χυσω στα βυζάκια της, πραγμα που δεχτηκε ευχαρίστως. (Δε κανει τελειωτικο στο στομα, παρα μονο στο στηθος).
Μου εβγαλε το προφυλακτικο, εκατσε αυτή στην ακρη του κρεβατιου, κι εγω ορθιος, και μου τον επαιξε, μεχρι που της εδωσα το υγρο "δωρακι" μου.
Συμπερασματικα, είναι ησυχη, τρυφερη, και υπακουη κοπελα, και δεν εδειξε καθολου σημαδια βιασύνης, και ουτε αγχωνει τον αλλον. Είναι χαμηλων τονων, και λιγομιλητη, αλλα οκ, εμενα προσωπικα με "καλυπτει". Θα προτιμηθεί και παλι εκ νεου.
Η τσατσα δεν ενοχλησε. Θετικο αυτό.
Χρονος παραμονης στο (πολύ καθαρο) δωματιο : Περιπου 12 λεπτα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φυλής 136 Τζέσικα,λεπτή ξανθιά πρόσχαρη πιπινα,κανονικό ύψος,γλυκο μωράκι
Πιπινου 65 μαρίνα,κοκκινομάλλα mlf με σώμα με άφθονα πιασιματα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φυλής
69 ευα,ξανθια πολυ ωραια προmlf με ωραία οπίσθια,σέξι βλέμμα
Θα μπορούσε να είναι προσωπικά για μένα η αντικαταστατρια της βαλεριας απο αλκαμενους 113

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φυλής
71 ισόγειο δυο κοπέλες από τις οποίες δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλεξεις
Τζίνα,καστανόξανθη κατσαρομάλλα ψηλη με όμορφο κορμί και Χρύσα,λεπτή μελαγχροινη με απίστευτο προσωπο,άκρως ερωτευσιμη
71 όροφος Άννα,λεπτή ψηλη μελαγχροινη ενδιαφέρουσα κοπελα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
εχω στοχο την τζινα αλλα δεν ξερω τι παιζει μεσα μην φαμε καμια φολα την εχει παρει κανεις ρε παιδια?ας γραψει καποιος κατι αν την εχει γευτει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω στοχο την τζινα αλλα δεν ξερω τι παιζει μεσα μην φαμε καμια φολα την εχει παρει κανεις ρε παιδια?ας γραψει καποιος κατι αν την εχει γευτει.

ποια τζινα δουλευε φωκαιας αυτη καποτε?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φυλής 65
Ισόγειο εμμανουελα,η γνωστή μελαμψη τσιγγανορουμανα πιθανόν,ήταν στο δωματιο
Όροφος νατασα,η γνωστή λεπτή κοκκινομάλλα κοπελα,ωραίο κορμάκι

Φωκαιας 17 ισόγειο τζοανα,ξανθια γλυκιά υπεροχη κοπελα με ομορφο θηλυκό κορμί

Υ.Γ Άλλη Τζίνα αυτή,πιο πιτσιρίκα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
δεν ξερω φιλε δεν την εχω πετυχει φωκαιας ποτε  η τσατσα λεει οτι ειναι καινουργια ειναι μαζι με μια χρυσα στο 71 κατω φυλης.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φυλής 65
Ισόγειο εμμανουελα,η γνωστή μελαμψη τσιγγανορουμανα πιθανόν,ήταν στο δωματιο
Όροφος νατασα,η γνωστή λεπτή κοκκινομάλλα κοπελα,ωραίο κορμάκι

Φωκαιας 17 ισόγειο τζοανα,ξανθια γλυκιά υπεροχη κοπελα με ομορφο θηλυκό κορμί

Υ.Γ Άλλη Τζίνα αυτή,πιο πιτσιρίκα

μας ενημερωσε ο μυστης καταλαβε :thumbsup:

δεν ξερω γι αυτην τυπε(βιζιταρχε) αν ειναι καλη

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
επισεις μου ειπε η τσατσα στο 65 πανω οτι σημερα γυριζει και η ντιανα και μες στην βδομαδα θα ειναι τωρα αληθεια ψεματα ποιος ξερει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Την εχω δει αυτη την τζινα ωραιο μωρο ισως την γαμησω αυτη την εβδομαδα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
θα μας πει ο φιλτατος και αρχηγος γασπαρης.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ακομη στην φωκαιας
17 οροφος το διδυμο απο το ισογειο τα πρωινα
Ελενη σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα με καλο κορμι,λιγο γλυκαναλατη ωστοσο και ρομινα,πρωην αλινα,η μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με τα τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικα και προσωπο που μοιαζει αρκετα με την ρουμανα εμμανουελα(πτηνομορφο)
19 σονια,η λεπτη ψηλη μελαγχροινη κοπελα με τον φοβερο κωλο
27 ισογειο δυο κοπελες,χρισtινα η βουλγαρα απο τον οροφο και σιμονα,η ψηλη μελαγχροινη κοπελα
27 οροφος καρολινα ,η μινιον ξανθια κοντοπουτανη ζουμερη κοπελιτσα με τα ομορφα ματια
Υ.Γ Nα πουμε οτι η κινηση στην φυλης στο σαλονι θυμιζε παλιες καλες εποχες

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Θα το προσπαθησω διοτι. Ο πορνο χρονος μου ειναι κλεισμενος με διαφορες κορασιδες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τελος στη βεργας
2 σαντρα,ξανθια γλυκια κοπελα φυρω στο 1,70 με ομορφο θηλυκο κορμι,ωραιο σεξουαλικο μωρο
6 υπογειο νταρια,ξανθια ψηλη ανωμαλιαρα gilf με κανονικο κορμι,μαυρο σετ εσωρουχων,βλεμμα χαμενο στο απειρο
Απο αυτες που αρεσουν στον zero tolerance

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Φυλής
71 ισόγειο δυο κοπέλες από τις οποίες δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλεξεις
Τζίνα,καστανόξανθη κατσαρομάλλα ψηλη με όμορφο κορμί και Χρύσα,λεπτή μελαγχροινη με απίστευτο προσωπο,άκρως ερωτευσιμη
71 όροφος Άννα,λεπτή ψηλη μελαγχροινη ενδιαφέρουσα κοπελα
Πριν από λιγη ωρα πηγα κι εγω στο Φυλης 71 ισογειο να δω αυτές τις δυο πολύ ωραιες καινούργιες κοπελες, όπως αναφέρονται, και βεβαια η μια είναι πραγματικα καινουργια, και μιλαω για τη Τζινα, γιατι η Χρυσα είναι η Χριστινα, που δουλευει εδώ και λιγο καιρο σ' αυτό το μαγαζι, καθως και στα διπλανα, 69 ισογειο, και οροφος.
Προσωπικη μου γνωμη είναι ότι η Χρυσα(Χριστινα) ευκολα ξεχωριζει από τις δυο, γιατι διαθετει ολο το "πακετο" που λεμε. Είναι πολύ ωραιο μωρακι, ασχετα με τις αρνητικες κριτικες που εχει μεχρι τωρα.
Η Τζινα αντίθετα είναι πιο μικρουλα, εχει πολύ ωραιο σωματακι, και βυζακι, αλλα μετριο προσωπο.
Διαλέγετε και παιρνετε.......Περι ορεξεως......

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Γυρισα απο γαμησι φιλιππιδου 11 γαμησα την αντζυ ωραιο κολαρακι εχει η ατιμη με ξανακαυλωσε αγρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom