Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (36 μέλη και 267 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μικρή βόλτα από ώρα 12:30-13:20

Φωκαίας 27 ισόγειο η Ρομπέρτα

Λυπάμαι, αλλά θα σε διαψεύσω, καθώς ήταν η Σάρα όπου πέρασα πολύ καλά μαζί της.

Επίσης:

Φωκ. 27 1ος: Χρστίνα η Βουλγάρα
Φωκ. 25 ισ.: Μια καινούργια μαυρομάλλα, καλό κομμάτι

Φυλ. 71 1ος: ένα μετριοκαλό με φουλ πρόγραμμα, που περπάταγε σαν συγκαμένο.
Φυλ. 71 ισ.: η Λολίτα, όμορφο παιχνιδιάρικο μικρό με απίθανη κολάρα. . .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στην τρεχουσα δευτερη βαρδια στη Φυλης και περιξ.

Φυλης 54 οροφος: Η ξανθια Αννα Ιλονα με το ωραιο κορμι

Φυλης 54 ισογειο: Η Χριστινα η ψηλη μελαχροινη μικρη.
Η Αουρορα επιστρεφει Πεμπτη στην τριτη βαρδια.

Φυλης 54: Η Ναταλι η ξανθια γεματουλα με το γλυκο πρόσωπο

Φυλης 66α: Ρενατα

Φυλης 59 ισογειο: Η κοντη αδυνατη κοκκινομαλλα Βανέσα.
Ο οροφος κλειστος.

Φυλης 65 οροφος: Η Νατασα η αδυνατη καστανη με το μελαγχολικο προσωπο

Φυλης 65 ισογειο: Ελενα η ψηλη νταρντανα

Φυλής 67: κλειστο.

Φυλης 84 ισογειο: Η ψηλη ομορφη Κατερινα με το χαλαρο κορμι και με τα πολλα τατουαζ

Φυλης 84 οροφος: Λινα η ξανθια κοπελα με το κανονικο σωμα

Φυλης 86 οροφος: κλειστο

Φυλης 86 ισογειο: Αλινα μελαχροινη με συμπαθητικο προσωπο γνωστη και απο Φωκαιας 27

Φυλης 69 ισογειο: Η καπουλατη Αλινα και κοντουλα Μάγια με το σιλικονατο στηθος και οι δυο απο το Φυλης 86.

Φυλης 71 ισογειο: Τζινα καστανοξανθη ψηλη με πολύ μετριο προσωπο και Λολιτα μελαχροινη κοντουλα με λατιν σωμα

Φωκαιας 17α: Ρωξαννη και Τζοαννα

Φωκαιας 17β: Μιχαελα η μελαχροινη Μολδαβη με το ωραιο σωμα και ένα καινουριο μπαζακι

Φωκαιας 19: Η Σονια η ψηλη μελαχροινη με το ωραιο κορμι με ελεύθερο στοματικο και τελειωτικο στο στηθος

Φωκαιας 27 υπογειο: Χριστινα η ξανθια αδυνατη Ελληνοουκράνεζα

Φωκαιας 27 ισογειο: Χριστινα η καστανη αδυνατη σκουροδερμη Βουλγαρα και η γνωστη μελαχροινη Σιμονα

Φωκαιας 27 οροφος: Μαρια κοντη καστανοξανθη κοπέλα με γυαλακια με κανονικο σωμα πολυ μετρια εμφανισιακα και Κατερινα ξανθια κοντη γεματουλα στο στυλ της Καρολινας

Φιλιππιδου 11α: Άνυ η ξανθια πορνοσταρ που αρχιζει και γινεται τοφαλος

Φιλιππιδου 11β: Η γνωστη μελαχροινη Καμελια

Φωκαιας 24: Η γνωστη αδυνατη Γκαμπυ

Διδυμου 7α: Βαλερια και Ντενισα
Το 7β κλειστο

Διδυμου 16: Ειρηνη η ξανθια αδυνατη μιλφογκιλφ και Ολγα η θηριωδης

Διδυμου 18: Η τουμπανιασμενη Αλιονα

Διδυμου 20: Η Ντιανα ξανθο αδυνατο γκιλφ

Διδυμου 22: κλειστο

Ομορφη ενημερωση, χωρις αρλουμπες. Ευχαριστουμε! :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 37 κάτω: Μίκι. Τα μάτια της και η συστολή της με μαγεύουν, δεν μπήκα αλλού. Με λογική, εγκράτεια, σύνεση, υπομονή και με την κυνική σοφία του Αντισθένη και του Διογένη θα εξασκώ περήφανα το αντρικό μου καθήκον μέρα παρά μέρα σταθερά. Για πάντα.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Την Αντζυ την βρίσκουμε στο Φιλιππίδου 11Α ή 11Β? Πρωινή ή απογευματινή βάρδυα?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.170
Πόντοι
41.129
Επισης στο Κολωνου 23 υπογειο ειδα μια καινουργια , την Τζωρτζιαννα.Προκειται για μια σχετικα εμφανισιμη προμιλφ.Ειναι ψηλη , εχει σχετικα ομορφο προσωπο , λευκο δερμα , μακρυ μαυρο μαλλι και αδυνατο σωμα.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο μπροστα στα πακια! :S
Τελος, στο Κολωνου 32γ υπογειο δουλευε μια καινουργια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη , ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.
Προκειται για μια νεαρη ψηλη μελαμψη νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο , μακρυ σπαστο μαλλι , μικρα στητα βυζακια , αδυνατο σωμα με καλοσχηματισμενο κωλι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! :zfuck: Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα και βγαζει μια θετικη αυρα.Συμφωνα με την τσατσα δεν παιρνει πακια και ζηταει 10 ευρω.Δεν ανακοινωθηκε ονομα απο την τσατσα.Δεν την δοκιμασα τελικα.Αν την παρει καποιος ας ενημερωσει! :hi:

Την Τζωρτζιαννα την τιμησε εξωθεσμικος μου φιλος, κανει ελευθερο στοματικο αρκετα καλο, το βυζι της είναι 1,5 ψιλοπεσμενο, το ποδια της πολύ σφιχτα, αντεχει δυνατο γαμησι και δεν κλεβει.

Στο Κολωνου 32γ μαλλον εννοεις την καρινα από ιασ 37 ισογειο.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Καλησπερα.
Απογευματινη συναντηση με Αννυ απο φιλιππιδου 11α
Απιστευτη επιδερμιδα, πραγματικα βελουδινη.
Σωματακι οπως μου αρεσει. Δικαιως χαρακτηριζεται ως βαθυ λαρυγκι.  :pipa2:
Στα μειον η πολυ ζητηση.
Τωρα την βλεπω σε ταινια κ χαλαρωνω..
Καλη συνεχεια.
Φίλε για πες ποια είναι ή ταινία γιατί θέλω να την δω και εγώ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Την Τζωρτζιαννα την τιμησε εξωθεσμικος μου φιλος, κανει ελευθερο στοματικο αρκετα καλο, το βυζι της είναι 1,5 ψιλοπεσμενο, το ποδια της πολύ σφιχτα, αντεχει δυνατο γαμησι και δεν κλεβει.

Στο Κολωνου 32γ μαλλον εννοεις την καρινα από ιασ 37 ισογειο.
Την Καρινα εχω καιρο να την δω.Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτη :-.Ισως να μην ειναι η Καρινα γιατι αυτη που ειδα ειναι τελειως στυλιαρι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.170
Πόντοι
41.129
Την Καρινα εχω καιρο να την δω.Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτη :-.Ισως να μην ειναι η Καρινα γιατι αυτη που ειδα ειναι τελειως στυλιαρι!

συντομη βολτα με εξωθεσμικο φιλο στο μεταξι 2η βαρδια, στο κ32 υπογειο ηταν 100% η ψηλεγκο Καρινα από το ιας 37, απέναντι στο κ27 ισογειο ηταν ένα μαυρομαλικο με πολύ σεξι προσωπο και ωραιο

κορμι ρουμανα στην καταγωγή, ειχε και ένα τατουάζ στο δεξι μπρατσο. ο φιλος την τιμησε και ειχε ιδιατερα καλες εντυπώσεις και ειπε ότι θα την ξαναπροτιμησει, του πηρε πιπα ενώ ηταν ορθιος και αυτή γονατιστη,

δεν ηταν βαθια αλλα ηταν αργη και αισθησιακη, την γαμησε στα 4 και κανονικα χωρις να κλεβει και τον ετρωγε ολο μεσα στο μουνι με μικρες κραυγουλες....   :fuck1:

Mάξιμος

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στην τρέχουσα δεύτερη βάρδια.

Αλκαμένους 113: Αλίνα η ξανθιά ζουμερή μιλφ με εντυπωσιακά μαύρα δερμάτινα εσώρουχα και Τατιάνα ξανθιά κοντή χοντρή μιλφ πολύ μέτρια σαν εμφάνιση γνωστή και από Διδύμου 16.

Περγάμου 27: Άννα η μελαχροινή με το πολύ κοντό μαλλί και τον τεράστιο κώλο και Ειρήνη ξανθός κοντός μιλφοντολμαδοκεφτές.

Ρεμούνδου 20: Η ξανθιά πλαστικοποιημένη Ντενίζα.
Που είναι οι ουρές που γίνονταν κάποτε για αυτήν στα μαγαζιά που δούλευε...

Ρεμούνδου 21 ισόγειο: Κλειδαμπαρωμένο με μεγάλες αλυσίδες...

Ρεμούνδου 21 όροφος: Η ξανθιά μικρόσωμη και αδύνατη Όλγα με το γλυκό πρόσωπο.

Περγάμου 1: Η πρώην ξανθιά και νυν μελαχροινή αδύνατη και Τζέσικα με το γλυκό πρόσωπο,δίχως γυαλάκια.

Αγκύρας 12 αριστερά: Μια ξανθιά μιλφ Ρωξάννα κοντή με πιασίματα,με πολύ μέτρια ανατολικού μπλοκ φάτσα,αρκετά αμήχανη μάλλον νέα στο κουρμπέτι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.

Αγκύρας 12 δεξιά: Η γνωστή πολύ αδύνατη Σούζυ και μια Έλενα που ήταν στο δωμάτιο.

Πιπίνου 118: Η μικρή μελαχροινή όμορφη Χριστίνα και η γνωστή ξανθιά Καίτη με το ζουμερό κορμί.
Και οι δύο βγήκαν από δωμάτια (ύστερα από αρκετή ώρα) και κατευθείαν μπήκαν σε επόμενα.

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πήγα φυλής κατά τις 8 και έντρομος γύρισα πίσω μ'αυτά που είδα,μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα εκεί χωρίς να μας την πέσει κανείς; δεν μπήκα καν σε σπιτάκι,μεταβολή και πίσω. Να σημειώσω ότι για λίγες μέρες είμαι αθήνα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ρε παιδιά πήγα φυλής κατά τις 8 και έντρομος γύρισα πίσω μ'αυτά που είδα,μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα εκεί χωρίς να μας την πέσει κανείς; δεν μπήκα καν σε σπιτάκι,μεταβολή και πίσω. Να σημειώσω ότι για λίγες μέρες είμαι αθήνα.

Κακώς έφυγες.Αν καθόσουν κανά δίωρο θα μάθαινες και ξένες γλώσσες!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
τις λιγες μερες που θα εισαι αθηνα τυπε κοιτα να τις χαρειςς και μη φοβασαι τιποτα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
αληθεια τώρα,υπάρχει κάποιος κίνδυνος?

Ότι κίνδυνος υπάρχει και σε άλλες περιοχές.Απλώς να τηρείς κάποια πράγματα,όπως:

1)Το πορτοφόλι σου σε μπροστινή τσέπη
2)Δεν ανοίγεις κουβέντα με κανέναν.Αν σε ρωτήσουν κάτι,"δεν ξέρω" και προχώρα
3)Δε δίνεις λεφτά σε κανέναν,ούτε σε πιτσιρίκια που θα σου ζητήσουν.
4)Καλό είναι αλυσίδες,σταυρούς κλπ να τους αφαιρέσεις.Ο χρυσός έλκει...

Κάνε άφοβα τις βόλτες σου και γάμα όποια θέλεις!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τελος, στο Κολωνου 32γ υπογειο δουλευε μια καινουργια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη , ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.
Προκειται για μια νεαρη ψηλη μελαμψη νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο , μακρυ σπαστο μαλλι , μικρα στητα βυζακια , αδυνατο σωμα με καλοσχηματισμενο κωλι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! :zfuck: Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα και βγαζει μια θετικη αυρα.Συμφωνα με την τσατσα δεν παιρνει πακια και ζηταει 10 ευρω.Δεν ανακοινωθηκε ονομα απο την τσατσα.Δεν την δοκιμασα τελικα.Αν την παρει καποιος ας ενημερωσει! :hi:

συντομη βολτα με εξωθεσμικο φιλο στο μεταξι 2η βαρδια, στο κ32 υπογειο ηταν 100% η ψηλεγκο Καρινα από το ιας 37,

Σήμερα το απόγευμα (19:00) στο Κ. 32 Υπ. ήταν η Μαρία.
Στυλιάρη, κοντούλα, νεαρή κοπέλα , Τσιγγανο-ρουμανάκι. Ωραίο κορμί, ψιλοπεσμένο στηθάκι, πολύ καθαρή, περιποιητική, ζεστή και με άνεση χρόνου.

Η Καρίνα από Ι.37, παίζει μπάλα τα απογεύματα στο Ιασ.44 δεξιά.

Εσείς τι ώρα πήγατε, δλδ ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Γραφω για την τσαρκα. Μου η οποια ειχε και καταθεση φυλης 71 χρυσα και λολιτα φυλης 69 μαγια και αλινα μετα φυλης 86 ισογειο τινα μετα πηγα 69 ορωφος ευα το 67 κλειστο στον ορωφο του 71 αννα 84 ισογειο αλινα στον ορωφο κατερινα φυλης 65 Η ΕΛΕΝΑ η οποια ειπε οτι φευγει απο ελλαδα φυλης 74 μαρινα μετα πηγα φυλης 59 ισογειο βανεσα φωκαιας 7υπογεγειο ναταλυ και στο αλλο η ξυπολητη ελενα φωκαιας 9. ΔΕΞια μαρια και αριστερα εμυ φωκαιας 19 σονια φωκαιας 27ισογειο καρολινα και ορωφο η χριστινα τελος φιλιππιδου 11 β στο. Καινουργιο καμελια και τελος γαμησα φιλλιπιδου α την αντζυ φορουσε σεξυ εσωρουχα περασα πολυ καλα

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Μπράβο Γιώργο,να περνάς καλά.Αν έχεις την καλοσύνη, κάνε μετάφραση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom