jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τα παίρνει στο πρόσωπο η Ιζαμπελλάρα;
ελα μου ντε??
Τα παίρνει στο πρόσωπο η Ιζαμπελλάρα;
τρεχει στο ακαδρομιο?Χθεσινοβραδινό πέρασμα από Καρίνα Κολωνού 11 υπόγειο.
Πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Είχα τεράστια ανάγκη αυτή την
ρομαντική κρουαζιέρα. Νιώθω λες και την ξέρω πολλά χρόνια
αυτή την κοπέλα.
τρεχει στο ακαδρομιο?
Ελα τωρα!! μην κανεις πως δεν ξες!! Αν ντεπεσε μπορεις να μου το πεις στο αυτι
Τι είναι αυτό κύριε kou-tsou ???
Την εχυσα στη μαπα κατα της 9
με καθυστερηση 24 ωρων ας κανω καιγω μια περιγραφη απο οτι θυμαμαι
απογευματινη προς το τελος της βαρδια χτες
πιπινου 118 ειχε κλεισει απο τις 10 και μιση περιπου, στην πρωινη βαρδια παντως ειχε την καιτη που ειχε αναμονη 3 συναγωνιστες για δωματιο , και τη χριστινα που δεν ειχε ουτε ενα ατομο.
(για το λογο αυτο οταν βγηκε η τσατσα και ενω ηταν μεσα η καιτη, δεν την ανακοινωσε , ειπε εχουμε τη χριστινα εδω, -προφανως γιανα την προμοταρει, οποτε σε ερωτηση συναγωνιστη μονο αυτη ειναι ? τοτε και μονο τοτε απαντησε ειναι και η καιτη αλλα εχει αναμονη- και παρολα αυτα ο συναγωνιστης περιμενε- τοσο καλη ειναι ρε παιδια αυτη? )ποσο σπασιμο παντως θαναι αυτο για την -τανα, να μην σε παιρνει κανεις , ενω την αλλη να την περιμενουν 3 στην ουρα.
διδυμου 22 μια κοντη ξανθια Ελληνιδα ειπε η τσατσα που επαιζε στο κινητο μεχρι να βγει, με αρκετα τατου και ξυρισμενο κεφαλισ τα πλαγια και πανω πολυ κοντο ξανθο μαλλι, δεν εβγαζε κατι οποτε αφεθηκε
διδυμου 20 μια μιλφογκιλφ ξανθια με ωραια γαλανα ματια και σεξυ ντυσιμο
φυλης 109 β Αλεξανδρα και αλλη με κορακι μαλλι νταρντανο χοντρη
O μυστης χιονης εννοει την Μαιρη που ειναι στο ιδιο μοτιβο με την Εβελινα αλλα στο πιο κυτταριδε χωρις πλαστικα μεμε... και αυτη πολυ καλη μεσα!!!Φίλε αυτή είναι η Εβελίνα στο Διδύμου 22...και είναι από Ουκρανία...
Εξαιρετική στο δωμάτιο...αξίζει...
Ωραιος ο πικης,και ενημέρωση και κατάθεση πανταΠριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Λεωνίδου 28 κάτω: Ντιάνα, η μαυριδερή συνονόματη και όχι το πιπινάκι. Δεν το πρόλαβα μωρέ το γλυκό μου, έφυγε για Ρουμανία.
- Κολωνού 53: Άλλο ένα απίστευτα αισθησιακό γαμήσι με τη Χριστίνα. Η γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, αρκεί να έχει ωραία πέλματα και sex appeal. Η Χριστίνα τα έχει και τα δύο. Μαζί της ήταν η Πάολα.
Φίλε αυτή είναι η Εβελίνα στο Διδύμου 22...και είναι από Ουκρανία...
Εξαιρετική στο δωμάτιο...αξίζει...
O μυστης χιονης εννοει την Μαιρη που ειναι στο ιδιο μοτιβο με την Εβελινα αλλα στο πιο κυτταριδε χωρις πλαστικα μεμε... και αυτη πολυ καλη μεσα!!!
Σωστός αλλά μου έκανε καλή βαθιά πίπα.Τελείωσα από την αρχή στην πίπα για να μην ξενερώσω μετά.Άλλωστε αυτό επιδίωξε και η ίδια.Φυσικά δεν ξαναπηγαίνω.επιστροφη απο πιπινου 118 οπου ειπα να δοκιμασω την καιτη, να δω γιατι τετοιες ουρες.
Απο τα πιο πεταμενα 20αρικα πουχω δωσει ποτε. Αρπα κολα, και βιαστικη οσο δεν παιρνει. Ουτε για 10ρικο στο μεταξυ δεν κανει
Το μυαλό τους και μια λίρα.Κατά κανόνα, το διπλό είναι απάτη.Δουλεύει η μία και λουφάρει η άλλη.Αν δουλεύει και η μία.Σήμερα 2η βάρδια σύμφωνα με report εξωθεσμικών συναγωνιστών - που τους έστειλα για τσεκ μετά από χτεσινη κριτική, στο >>> Αγκύρας 12Α- Εργαζομεναι Σούζυ και Ελένη- Αναμονη ως να βγουν- (η Σουζυ ξεπέταξε συναγωνιστη σε 6 min ) .. / Σε ερώτηση τιμής για διπλό- και πόση ώρα κλπ Η ταστσά απήντησε: 40 Ε για δέκα λεπτά / και 80 E για είκοσι λεπτά .. :o Εχουν γραφτεί ήδη-- τι τα ξαναλέμε ...
Ξερετε αν η τζωρτζια απο διδυμου 7β εμφανιζεται ακομα σε αυτο το μαγαζι?