Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (14 μέλη και 204 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Είχα καιρό να ανεβώ στο Ιάσονος 2 πάνω στην πρωινή βάρδια,(και οι ενημερωτές εκλείπουν,συμπεριλαμβανομένου κι εμού...  :( ),''είδα φως και μπήκα'' και πέτυχα τη Ρωσίδα προ-milf Βίκυ με τα Ταταρικά χαρακτηριστικά,που είχε ξαναδουλέψει σ'αυτό το μαγαζί το προπέρσινο φθινόπωρο.''Τσόντα μου!'' και ''άντρα μου!'' αυτή,''μουνάρα μου θα σε σκίσω!'' εγώ,η καύλα βάρεσε... κόκκινο και για τους δύο,αφού την τέλειωσα στο γλείψιμο ακολούθησε το κυρίως πιάτο,γλύτωσα το κόψιμο δακτύλων και σφαγίτιδας φλέβας στο τσακ!''Κάτι λάθος κάνεις και δεν έχεις κόσμο στην ουρά να περιμένει'',της έκανα μια κομψή παρατήρηση,την απάντηση την ξέρω φυσικά,πετάει καμιά φορά κάτι  άκυρες ατάκες που στο παρελθόν είχαν πικράνει και εμένα... Αν το κόψει αυτό το ελάττωμα,έχει τα προσόντα να κάνει δουλειά!Για τους ενδιαφερόμενους,δουλεύει 6π.μ. με 12 το μεσημέρι.

Κάνει ελεύθερο τελειωτικό ;

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Στην υπογραφή σου "καθε καινούργιο πουτανάκι στα μπουρδέλα, αντιπροσωπεύει κι ένα καινούργιο βασανιστικό αίνιγμα", σε παρακαλώ να σεβαστείς τα πνευματικά μου δικαιώματα και να προσθέσεις (c) by Οξαποδω.
OK φιλέ μου .

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Από τις χειρότερες φόλες.
Διδύμου στην υπόγα, που την είχα πάρει Απρίλιο του 2012, πιο γρήγορη κι από τον Speedy Gonzalez.
Πεταμένο εικοσάρικο.

Καλά που δεν μπήκα ... Ευχαριστώ παιδιά  ;-)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Απογευματινη βολτα στη Μεταξουπολη, μαζι με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή, και ωρα 18:00 οπου είχαμε τα εξης :

Μεγ. αλεξανδρου 28(Περδικενιο) - Η μιλφ Ειρηνη από Κολοκυνθους 38α.
Ιασωνος 44αριστερο - Η Κλαρα.
Ιασωνος 44δεξια - Η ΦΟΛΟΜονικα.
Ιασωνος 37 - Η ΦΟΛΑ Βανεσα.
Ιασωνος 33 - Η καστανη Μαρια, ενώ ανεβαινε και η μελαχρινη. Πολλες Μαριες εχουν μπλεξει εκει η αληθεια είναι.....
Ιασωνος 31 δεξια - Η Ελενη Πετρακη, και η Σαρα, μαρα, και το κακο συναπαντημα.....
Ιασωνος 30 οροφος - Η ξανθια ΦΟΛΑ Λολα, με την ωραια πιπινα Νικολ, που επανεμφανιστηκε.....αλλα ειπαμε οσο ειν' εκει στο αχουρι, δε λεει...
Ιασωνος 19 ισογειο - Η γεματουλα ξανθια Τζέσικα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η ξανθια Νατασα.
Ιασωνος 20α - Η μιγαδα Σαρα, με τη ψιλεγκο Γκαμπριέλα.
Ιασωνος 20γ - Η Ρομπερτα, ενας συμπιεσμένος σκουροδερμος κουβας...
Ιασωνος 10 ισογειο - Η παιδουλα Νικολ, για τα μπαζα.....
Ιασωνος 10 οροφος - Η Αλεξανδρα.

Κολωνου 11 ισογειο - Η μελαχρινη Λολα, με τη ξανθια Ντιανα.
Κολωνου 11 υπογειο - Η ξανθια ευτραφης Αννα, με την Ιωαννα, που σκουρυνε το μαλλι της, και δε μπορω να παω ότι της παει...
Κολωνου 15 αριστερα - Η Τζουλια με τη Κορινα, αμφότερες ξανθιες.
Κολωνου 15 δεξια - Η skinny Aννα, με τη Αννα τη φρυδατη.
Κολωνου 23 ανακτορο - Μια σκουροδερμη πιτσιρικα με ισια μακρια μαλλια, Η Λιλυ. Αξιολογο το "μικρο".
Κολωνου 23 υπογειο - Η Μαρινελα, όπως αναφερθηκε. Όχι κατι το ιδιαιτερο.
Κολωνου 27 υπογειο - Η Νατασα(Λενα Παπαληγουρα)
Κολωνου 27 ισογειο - Η Λειλα.
Κολωνου 30α - Η Λαουρα με τη Μαιρη.
Κολωνου 30β, 1ος οροφος - Η ξανθια Μαιρη από Ακομινάτου 2α.
Κολωνου 30β, 2ος οροφος - Η Ντανα με τη Χριστινα.

Λεωνιδου 28 οροφος - Η Ανιτα, οπου και τιμηθηκε. Θ' αναφερθώ αργοτερα επι του προκειμενου.

Να σημειωσω ότι υστερα από εγκυρες θελω να πιστευω πληροφοριες, η πιπινα Αντριαννα, από Ιασωνος 20γ, που δουλευε νυχτα, εχει φυγει για τη πατριδα της, και είναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει.

Αυτά προς το παρον.

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Φ99 ποιά είναι σήμερα?

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
Εχω να παω 10 μερες σε μπουρδελο. Ειναι κομπλε να παω μπουρδελοτσαρκα ή εχουν γινει χειροτερα τα πραγματα με τους ξενους? Περιεργες φατσες παντα εβλεπα αλλα λεω μην υπαρχει θεμα. Για φυλης και περιξ ρωταω

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0
Απογευματινη βολτα στη Μεταξουπολη, μαζι με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή, και ωρα 18:00 οπου είχαμε τα εξης :

Μεγ. αλεξανδρου 28(Περδικενιο) - Η μιλφ Ειρηνη από Κολοκυνθους 38α.
Ιασωνος 44αριστερο - Η Κλαρα.
Ιασωνος 44δεξια - Η ΦΟΛΟΜονικα.
Ιασωνος 37 - Η ΦΟΛΑ Βανεσα.
Ιασωνος 33 - Η καστανη Μαρια, ενώ ανεβαινε και η μελαχρινη. Πολλες Μαριες εχουν μπλεξει εκει η αληθεια είναι.....
Ιασωνος 31 δεξια - Η Ελενη Πετρακη, και η Σαρα, μαρα, και το κακο συναπαντημα.....
Ιασωνος 30 οροφος - Η ξανθια ΦΟΛΑ Λολα, με την ωραια πιπινα Νικολ, που επανεμφανιστηκε.....αλλα ειπαμε οσο ειν' εκει στο αχουρι, δε λεει...
Ιασωνος 19 ισογειο - Η γεματουλα ξανθια Τζέσικα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η ξανθια Νατασα.
Ιασωνος 20α - Η μιγαδα Σαρα, με τη ψιλεγκο Γκαμπριέλα.
Ιασωνος 20γ - Η Ρομπερτα, ενας συμπιεσμένος σκουροδερμος κουβας...
Ιασωνος 10 ισογειο - Η παιδουλα Νικολ, για τα μπαζα.....
Ιασωνος 10 οροφος - Η Αλεξανδρα.

Κολωνου 11 ισογειο - Η μελαχρινη Λολα, με τη ξανθια Ντιανα.
Κολωνου 11 υπογειο - Η ξανθια ευτραφης Αννα, με την Ιωαννα, που σκουρυνε το μαλλι της, και δε μπορω να παω ότι της παει...
Κολωνου 15 αριστερα - Η Τζουλια με τη Κορινα, αμφότερες ξανθιες.
Κολωνου 15 δεξια - Η skinny Aννα, με τη Αννα τη φρυδατη.
Κολωνου 23 ανακτορο - Μια σκουροδερμη πιτσιρικα με ισια μακρια μαλλια, Η Λιλυ. Αξιολογο το "μικρο".
Κολωνου 23 υπογειο - Η Μαρινελα, όπως αναφερθηκε. Όχι κατι το ιδιαιτερο.
Κολωνου 27 υπογειο - Η Νατασα(Λενα Παπαληγουρα)
Κολωνου 27 ισογειο - Η Λειλα.
Κολωνου 30α - Η Λαουρα με τη Μαιρη.
Κολωνου 30β, 1ος οροφος - Η ξανθια Μαιρη από Ακομινάτου 2α.
Κολωνου 30β, 2ος οροφος - Η Ντανα με τη Χριστινα.

Λεωνιδου 28 οροφος - Η Ανιτα, οπου και τιμηθηκε. Θ' αναφερθώ αργοτερα επι του προκειμενου.

Να σημειωσω ότι υστερα από εγκυρες θελω να πιστευω πληροφοριες, η πιπινα Αντριαννα, από Ιασωνος 20γ, που δουλευε νυχτα, εχει φυγει για τη πατριδα της, και είναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει.

Αυτά προς το παρον.

Όντως για την Αντριάννα ξέρω κι εγώ οτι έφυγε,αλλά θα επιστρέψει καθώς έφυγε εσπευσμένα λόγω απροόπτου και τα πράγματά της είναι ακόμα εδώ.Τα φυλάει ο τσάτσος.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Να πω τωρα λιγα πραγματα για την Ανιτα που επισκεφθηκα νωρίτερα το απόγευμα στο ανακαινισμενο Λεωνιδου 28 στον οροφο.
Εχοντας συλλεξει αρκετες θετικες πληροφοριες από αξιόπιστες πηγες, για την εν λογω κοπελα, και η αληθεια είναι ότι όταν την ειδα, μου εκανε το "κλικ" που λεμε, αποφασισα να περασω. Με "τσιγκλησε" βεβαια και το ακουσμα ότι κανει κι ελευθερο στοματικο, αρχικο βεβαια, κι όχι τελειωτικο.
Προκειται για μια πολύ γλυκεια κοπελα από τη ρωσια(τη τσεκαρα), γυρω στα 25 καστανοξανθη με αλογοουρά, φορωντας ένα ριχτο από πανω της ,προφανως για να κρυψει καποιες μικρες ατελειες που εχει το σωμα της με τριαρι "ελαφρως" πεσμενο στηθος.
Τα προκαταρκτικα που κανει είναι κατι φιλακια στο στηθος βασικα. Ενώ ειχε ανακοινωθεί ελευθερο στοματικο, πηγε να βαλει προφυλακτικο(αρνητικο αυτό), και τη προλαβα βεβαια. Αφου με καθαρισε λιγο με μωρομαντηλο, αν και ημουνα "λαμπίκος" που λεμε, κατι που παραδεχτηκε και η ιδια,και μου ειπε ότι κανει ελευθερο στοματικο, αλλα μονο κατά μηκος του "κορμου", και όχι το κεφαλι.....κι ετσι λοιπον το εκανε...."ο θεος να το κανει", αλλα τελος παντων.....το εγλυφε, και εδινε και κανενα φιλακι που και που.....
Μετα εβαλε προφυλακτικο, και εκανε μια ικανοποιητικης διαρκειας πιπα.
Στις στασεις που ακολουθησαν ηταν δεκτικη και χωρις βιασυνες, και ακολουθουσε το ρυθμο που τις εδινα εγω.
Για το τελειωμα, της ζητησα να μου κανει παλι πιπα, κατι που δεχτηκε αμεσως. Η αληθεια είναι ότι λιγες κανουν παλι πιπα, μετα τις στασεις, για ευνόητους λογους...
Το θετικο είναι ότι τον "εβγαλε" από το στομα της, όταν ειχα στραγγιξει τελειως, και μου χε μεινει ο "μισος".....
Να σημειωσω επισης στο τελος, ότι μου εβγαλε το προφυλακτικο, και μου τον "σκουπισε" με μωρομαντηλο. Επισης κατι που δε το συναντάμε συχνα...
Συμπερασματικα, παιρνει την αρχικη εγκριση από μενα, "περναει στην επομενη φαση που λεμε", και θα παρει και μια δευτερη ευκαιρια οπωσδήποτε.
Χρονος παραμονης στο δωματιο : Οριακα 10 λεπτα.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Που να 'ξερες και τι φόλα είναι μέσα. Όλο 'μη' και 'δεν έχουμε χρόνο'. Στις δημόσιες σχέσεις καλή είναι.

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Από τις χειρότερες φόλες.
Διδύμου στην υπόγα, που την είχα πάρει Απρίλιο του 2012, πιο γρήγορη κι από τον Speedy Gonzalez.
Πεταμένο εικοσάρικο.

Ρε μαγκες τι στο καλο, αλλη ειρηνη γαμησα εγω το σαββατο  :think:. Και το 10λεπτο μια χαρα, και κουβεντα για τη νυχτερινη εξοδο, και το πρωκτικο το εριξα, και μου εβγαλε το προφυλακτικο αυτη, και πηγε να με καθαρισει με μωρομαντηλο, αν και της ειπα δεν χρειαζεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τωρα live

Φωκαιας 19 Χριστινα ξανθια κανονικο σωμα ωραια 3αρια βυζια, απλο προγραμμα.

Φωκαιας 17α Τζουλιανα μελαχρινη κανονικο σωμα 2-2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα.

Φυλης 74 αριστερα Συλβια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 61 Τζουλια ξανθοκαστανη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα και Μαρια ξανθο μπαζο με πιασιματα ψωμακια 1.5ατι βυζι, με ακα και κωλο.

Φυλης 65β Σονια η μελαχρινη φολα κανονικο ωραιο κορμι 2.5αρι βυζι, με ακα.

Φυλης 84β Λινα η ξανθια ψηλη μολδαβεζα κανονικό σωμα μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλής 67 Μαρια ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο 2αρι στητο βυζι, με κωλο.

Φυλης 69α Τζουλια/Τζουλιανα ξανθια με πιασιματάκια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα, κωλο, ποδολαγνεια και αυταρχικο.

Φυλης 69β Μαρια μελαχρινη κανονικό σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα.

Φυλης 71 Καμελια από Φωκαίας 27Β μελαχρινη κανονικό σωμα 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο παντου κωλο και αυταρχικο.

Αγκυρας 12β Μπεκι από Χωματιανου 11α ξανθια το μαλλι αλογοουρά κανομικο σώμα 2αρι βυζι ωραιο κωλαρακι, απλο προγραμμα.

Αγκυρας 12α Σουζι ξανθια μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικό κορμι 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Μαρία με τα 3αρια βυζια στο δωματιο, επισης με ακα τελειωτικο.

Φυλης 66δ Τζούλια μελαχρινη κανονικό σωμα 1.5αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 66α Χριστίνα μελαχρινη με κανονικό σώρα ωραιο κωλο 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 56 Ναντια καστανη το μαλλι αλογοουρά  με κωλαρα και μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 40 Κατερινα ξανθια ωραιο λεπτο κορμι 1.5αρι βυζι τατου στον ώμο τον δεξιο στο αριστεροπρατσο και στον πηχη, ρωσοπολωνη 30 ετών  με ακα και κωλο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.

Διδυμου 7α Ντενισα καστανη με ωραιο κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Διδυμου 8β Βερονικα ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο και μια στο δωματιο πιθανοτατα η Λιλιαν.

Διδυμου 16 Ειρηνη ξανθια μιλφ με κοντο μαλλι με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και μια ακομα στο δωματιο.

Διδυμου 18β Ελενη ξανθο γκρανι κανονικό σώμα μικρο βυζι με ακα τελειωτικο παντου και κωλο.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ξέρουμε κάτι για Κολωνού 48,πρωινή βάρδια;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά τα χτεσινά παϊδάκια, είχα όρεξη για λευκής σαρκός παϊδάκια.
Μιας και σπάνια ξεκλέβω χρόνο το πρωί, σήμερα είπα να γιορτάσω την επανεμφάνιση της Εύας στο Κων/ος 166β.

Για όσους αρέσκονται στα στυλιάρια, παρακαλώ όπως προσέλθουν.

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Μιας και σπάνια ξεκλέβω χρόνο το πρωί, σήμερα είπα να γιορτάσω την επανεμφάνιση της Εύας στο Κων/ος 166β.

kalhmera σε ολουσ. τελικα ρε μαγκες επειδη εχω μπερδευτει. σε ποια βαρδια και που θα βρουμε το ευακι;;; :think: :think: :think: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

πολύ καλή επιλογή, σταθερή αξία η Εύα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
kalhmera σε ολουσ. τελικα ρε μαγκες επειδη εχω μπερδευτει. σε ποια βαρδια και που θα βρουμε το ευακι;;; :think: :think: :think: :think:

Περί την 10η πρωινή ώρα_

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο
Εύα, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=133689.msg3253477#msg3253477][size=12pt]το αριστούργημα του Υψίστου[/size][/url]

Πρωινή , δλδ 1η βάρδια.

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλημέρα σε ολους επειδή θα κατεβω αθηνα για μερικες μέρες θα ηθελα να ρωτησω σε ποια περιοχη βρίσκονται τα πιο κυριλέ στουντιο; και αν καποιος θα ηθελε να προτείνει κατι συγκεκριμένο ακόμα καλυτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom