pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
26 είναι
πες 26 σιγα το ιδιο ειναι
παντως 26-27 εγινε μιλφακι
δουλευει καιρο παντως το μωρο
26 είναι
Είχα καιρό να ανεβώ στο Ιάσονος 2 πάνω στην πρωινή βάρδια,(και οι ενημερωτές εκλείπουν,συμπεριλαμβανομένου κι εμού... ),''είδα φως και μπήκα'' και πέτυχα τη Ρωσίδα προ-milf Βίκυ με τα Ταταρικά χαρακτηριστικά,που είχε ξαναδουλέψει σ'αυτό το μαγαζί το προπέρσινο φθινόπωρο.''Τσόντα μου!'' και ''άντρα μου!'' αυτή,''μουνάρα μου θα σε σκίσω!'' εγώ,η καύλα βάρεσε... κόκκινο και για τους δύο,αφού την τέλειωσα στο γλείψιμο ακολούθησε το κυρίως πιάτο,γλύτωσα το κόψιμο δακτύλων και σφαγίτιδας φλέβας στο τσακ!''Κάτι λάθος κάνεις και δεν έχεις κόσμο στην ουρά να περιμένει'',της έκανα μια κομψή παρατήρηση,την απάντηση την ξέρω φυσικά,πετάει καμιά φορά κάτι άκυρες ατάκες που στο παρελθόν είχαν πικράνει και εμένα... Αν το κόψει αυτό το ελάττωμα,έχει τα προσόντα να κάνει δουλειά!Για τους ενδιαφερόμενους,δουλεύει 6π.μ. με 12 το μεσημέρι.
OK φιλέ μου .Στην υπογραφή σου "καθε καινούργιο πουτανάκι στα μπουρδέλα, αντιπροσωπεύει κι ένα καινούργιο βασανιστικό αίνιγμα", σε παρακαλώ να σεβαστείς τα πνευματικά μου δικαιώματα και να προσθέσεις (c) by Οξαποδω.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Από τις χειρότερες φόλες.
Διδύμου στην υπόγα, που την είχα πάρει Απρίλιο του 2012, πιο γρήγορη κι από τον Speedy Gonzalez.
Πεταμένο εικοσάρικο.
Ενδιαφέρεσε για "κομμένη" ή για "μαλαπερδούχα";Φ99 ποιά είναι σήμερα?
Απογευματινη βολτα στη Μεταξουπολη, μαζι με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή, και ωρα 18:00 οπου είχαμε τα εξης :
Μεγ. αλεξανδρου 28(Περδικενιο) - Η μιλφ Ειρηνη από Κολοκυνθους 38α.
Ιασωνος 44αριστερο - Η Κλαρα.
Ιασωνος 44δεξια - Η ΦΟΛΟΜονικα.
Ιασωνος 37 - Η ΦΟΛΑ Βανεσα.
Ιασωνος 33 - Η καστανη Μαρια, ενώ ανεβαινε και η μελαχρινη. Πολλες Μαριες εχουν μπλεξει εκει η αληθεια είναι.....
Ιασωνος 31 δεξια - Η Ελενη Πετρακη, και η Σαρα, μαρα, και το κακο συναπαντημα.....
Ιασωνος 30 οροφος - Η ξανθια ΦΟΛΑ Λολα, με την ωραια πιπινα Νικολ, που επανεμφανιστηκε.....αλλα ειπαμε οσο ειν' εκει στο αχουρι, δε λεει...
Ιασωνος 19 ισογειο - Η γεματουλα ξανθια Τζέσικα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η ξανθια Νατασα.
Ιασωνος 20α - Η μιγαδα Σαρα, με τη ψιλεγκο Γκαμπριέλα.
Ιασωνος 20γ - Η Ρομπερτα, ενας συμπιεσμένος σκουροδερμος κουβας...
Ιασωνος 10 ισογειο - Η παιδουλα Νικολ, για τα μπαζα.....
Ιασωνος 10 οροφος - Η Αλεξανδρα.
Κολωνου 11 ισογειο - Η μελαχρινη Λολα, με τη ξανθια Ντιανα.
Κολωνου 11 υπογειο - Η ξανθια ευτραφης Αννα, με την Ιωαννα, που σκουρυνε το μαλλι της, και δε μπορω να παω ότι της παει...
Κολωνου 15 αριστερα - Η Τζουλια με τη Κορινα, αμφότερες ξανθιες.
Κολωνου 15 δεξια - Η skinny Aννα, με τη Αννα τη φρυδατη.
Κολωνου 23 ανακτορο - Μια σκουροδερμη πιτσιρικα με ισια μακρια μαλλια, Η Λιλυ. Αξιολογο το "μικρο".
Κολωνου 23 υπογειο - Η Μαρινελα, όπως αναφερθηκε. Όχι κατι το ιδιαιτερο.
Κολωνου 27 υπογειο - Η Νατασα(Λενα Παπαληγουρα)
Κολωνου 27 ισογειο - Η Λειλα.
Κολωνου 30α - Η Λαουρα με τη Μαιρη.
Κολωνου 30β, 1ος οροφος - Η ξανθια Μαιρη από Ακομινάτου 2α.
Κολωνου 30β, 2ος οροφος - Η Ντανα με τη Χριστινα.
Λεωνιδου 28 οροφος - Η Ανιτα, οπου και τιμηθηκε. Θ' αναφερθώ αργοτερα επι του προκειμενου.
Να σημειωσω ότι υστερα από εγκυρες θελω να πιστευω πληροφοριες, η πιπινα Αντριαννα, από Ιασωνος 20γ, που δουλευε νυχτα, εχει φυγει για τη πατριδα της, και είναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει.
Αυτά προς το παρον.
Όντως για την Αντριάννα ξέρω κι εγώ οτι έφυγε,αλλά θα επιστρέψει καθώς έφυγε εσπευσμένα λόγω απροόπτου και τα πράγματά της είναι ακόμα εδώ.Τα φυλάει ο τσάτσος.
Όλα με προφύλαξη...Κάνει ελεύθερο τελειωτικό ;
Που να 'ξερες και τι φόλα είναι μέσα. Όλο 'μη' και 'δεν έχουμε χρόνο'. Στις δημόσιες σχέσεις καλή είναι.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Από τις χειρότερες φόλες.
Διδύμου στην υπόγα, που την είχα πάρει Απρίλιο του 2012, πιο γρήγορη κι από τον Speedy Gonzalez.
Πεταμένο εικοσάρικο.
Να πω τωρα λιγα πραγματα για την Ανιτα που επισκεφθηκα νωρίτερα το απόγευμα στο ανακαινισμενο Λεωνιδου 28 στον οροφο.
Μετά τα χτεσινά παϊδάκια, είχα όρεξη για λευκής σαρκός παϊδάκια.
Μιας και σπάνια ξεκλέβω χρόνο το πρωί, σήμερα είπα να γιορτάσω την επανεμφάνιση της Εύας στο Κων/ος 166β.
Για όσους αρέσκονται στα στυλιάρια, παρακαλώ όπως προσέλθουν.
πολύ καλή επιλογή, σταθερή αξία η ΕύαΜετά τα χτεσινά παϊδάκια, είχα όρεξη για λευκής σαρκός παϊδάκια.
Μιας και σπάνια ξεκλέβω χρόνο το πρωί, σήμερα είπα να γιορτάσω την επανεμφάνιση της Εύας στο Κων/ος 166β.
kalhmera σε ολουσ. τελικα ρε μαγκες επειδη εχω μπερδευτει. σε ποια βαρδια και που θα βρουμε το ευακι;;;
Περί την 10η πρωινή ώρα_
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο
Εύα, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=133689.msg3253477#msg3253477][size=12pt]το αριστούργημα του Υψίστου[/size][/url]
Μετά τα χτεσινά παϊδάκια, είχα όρεξη για λευκής σαρκός παϊδάκια.