Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (28 μέλη και 261 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλημέρα σε ολους επειδή θα κατεβω αθηνα για μερικες μέρες θα ηθελα να ρωτησω σε ποια περιοχη βρίσκονται τα πιο κυριλέ στουντιο; και αν καποιος θα ηθελε να προτείνει κατι συγκεκριμένο ακόμα καλυτερα.

Λαθος νημα

Στα στουντιο πρεπει να ρωτησεις

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Για την ΑΝιτα απο Διδυμου λες;
Ναι, αυτή. Ειχε δουλεψει το τελευταιο χρονο, στο Βεργας 2Α, στο Διδυμου 8Β, και παλαιοτερα στα Αλκιβιαδου 16Β, και 16Γ. Είναι στην Ελλαδα 5 χρονια απ' ότι μου 'πε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.730
Πόντοι
10.686
Αρέσκομαι στις κοπέλες που αρχικά διστάζουν να αφεθούν και να το απολαύσουν,παλεύοντας μέσα τους με το επαγγελματικό καθήκον και τη φυσική τους ανάγκη,και λίγο-λίγο,φορά με τη φορά,έχοντας αναπτυχθεί η αναγκαία οικειότητα και εμπιστοσύνη,"δίνονται" και καυλώνουν περισσότερο από τον πελάτη! Μια τέτοια περίπτωση είναι η Μαρία η Ρουμανοτσιγγάνα στο Ιάσονος 46 β,που έχει γίνει στανταράκι μου στην πρωινή βάρδια.

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Σύντομη ενημερωση από 1η βάρδια σήμερον.

1. Καλύμνου 48 όροφος  Κατερίνα και Χριστίνα τα γνωστά milfs.
2. Καλύμνου 48 ισόγειο  Πωλίνα η γνωστή.
3. Ρεμούνδου 21 ισόγειο  Milfs Yβόν και Λάουρα. Σύμφωνα με ενημέρωση της υπηρεσίας η Υβόν προσφέρει και κουλούριον με +10 ευρώ.

Τιμήθηκε η Υβόν ήτις και ετίμησε με τη σειρά της το 20άρικο.

Vamos.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μόλις επέστρεψα από το Μεταξουργείο, όπου γάμησα πάλι ένα κοριτσάκι που μου αρέσει αρκετά. Μου είπε λεπτομέρειες για τον νταβατζή της, ότι αυτός την έβαλε στα μπουρδέλα, ότι της παίρνει όλα τα λεφτά, ότι δεν αντέχει άλλο, ότι θέλει να φύγει από αυτόν αλλά φοβάται γιατί είναι μικρή. Μου είπε ότι πάρα πολλές κοπέλες τρώνε ξύλο. Είμαστε πραγματικά μέρος του εγκλήματος αλλά τι να κάνεις που ο κόσμος μας είναι σκατά; Γάμα τα φίλε.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Να πω τωρα λιγα πραγματα για την Ανιτα που επισκεφθηκα νωρίτερα το απόγευμα στο ανακαινισμενο Λεωνιδου 28 στον οροφο.

εκεί πήγε ? :kneel:
εγώ την έχω πάρει στο βέργας 2, ήταν μια τίμια επιλογή δεν έκλαψα τα λεφτά ...

ωραίος

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αρέσκομαι στις κοπέλες που αρχικά διστάζουν να αφεθούν και να το απολαύσουν,παλεύοντας μέσα τους με το επαγγελματικό καθήκον και τη φυσική τους ανάγκη,και λίγο-λίγο,φορά με τη φορά,έχοντας αναπτυχθεί η αναγκαία οικειότητα και εμπιστοσύνη,"δίνονται" και καυλώνουν περισσότερο από τον πελάτη! Μια τέτοια περίπτωση είναι η Μαρία η Ρουμανοτσιγγάνα στο Ιάσονος 46 β,που έχει γίνει στανταράκι μου στην πρωινή βάρδια.
...Καυλιαρη Εππιρεπη!! :cheesy:

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από το Μεταξουργείο, όπου γάμησα πάλι ένα κοριτσάκι που μου αρέσει αρκετά. Μου είπε λεπτομέρειες για τον νταβατζή της, ότι αυτός την έβαλε στα μπουρδέλα, ότι της παίρνει όλα τα λεφτά, ότι δεν αντέχει άλλο, ότι θέλει να φύγει από αυτόν αλλά φοβάται γιατί είναι μικρή. Μου είπε ότι πάρα πολλές κοπέλες τρώνε ξύλο. Είμαστε πραγματικά μέρος του εγκλήματος αλλά τι να κάνεις που ο κόσμος μας είναι σκατά; Γάμα τα φίλε.
....οντως ξευτιλα....ξεφτιλα...ενας λογος που δεν παω με μικρες ειναι και αυτος....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είναι μόνο οι γύφτισσες Duke Nukem, είναι γενικά οι μικρές. Πολύ φοβάμαι ότι 9 στις 10 έτσι ξεκινάνε. Και είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι, ότι αν μια πουτάνα φαίνεται να το κάνει με το ζόρι πρέπει να το καταγγέλλουμε. Όλες με το ζόρι το κάνουν, άσχετα αν οι περισσότερες δείχνουν να το κάνουν με χαρά. Ή λοιπόν σταματάς να γαμάς όλες τις μικρές ή το παίρνεις απόφαση και τις γαμάς όλες. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Κανα κινεζάκι που μπορούμε να βρούμε ;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Δεν είναι μόνο οι γύφτισσες Duke Nukem, είναι γενικά οι μικρές. Πολύ φοβάμαι ότι 9 στις 10 έτσι ξεκινάνε. Και είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι, ότι αν μια πουτάνα φαίνεται να το κάνει με το ζόρι πρέπει να το καταγγέλλουμε. Όλες με το ζόρι το κάνουν, άσχετα αν οι περισσότερες δείχνουν να το κάνουν με χαρά. Ή λοιπόν σταματάς να γαμάς όλες τις μικρές ή το παίρνεις απόφαση και τις γαμάς όλες. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.

Διαφωνώ φίλε picker.
Δηλαδή όσες δεν είναι μικρές (30άρες πχ), όταν ήτανε μικρές (18άρες λ.χ.), δεν ήταν/ήθελαν, δεν θα γίνονταν πουτάνες;

Το ότι κάποιοι σκατοπουστονταβάδες σπρώχνουν με το ζόρι κορίτσια είναι καταδικαστέο, αυτό όμως από την στιγμή που εμείς δεν έχουμε τρόπο (τις περισσότερες φορές) να το διαπιστώσουμε η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους (και το αίμα στα χέρια τους).-

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0
Γρήγορη βόλτα πριν από λίγο στο Μετάξι (3η βάρδια).

Ιάσωνος 19 Ισόγειο - Τζέσικα και Σιμόνα, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και από τις δύο.

Ιάσωνος 19 Πάνω    - Μία ξανθιά με κοντό μαλλί, λευκό δέρμα, ωραίο σώμα, δε θυμάμαι όνομα....σε απλό.

Ιάσωνος 20 Πάνω    - Χριστίνα με τατουάζ και κοτσίδα σε ακα, όχι τελειωτικό.

Ιάσωνος 20 Ισόγειο - Κορίνα σε απλό

Ιάσωνος 20 Ασανσέρ - Η καινούρια ΦΟΛΑ τσιγκανορουμάνα, μελαμψή, με μεγάλα βυζιά, νομίζω Γκαμπριέλα το όνομα - τιμήθηκε με χείριστες εντυπώσεις- δεν τελείωσα και κλαίω το δεκάρικο...
                    [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ[/size][/size][/size] -!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Ιάσωνος 37Α όροφος - Η μαύρη Σακίρα σε απλό.

Ιάσωνος 37Β Ισόγειο - Η Ντενίσα σε απλό.

Κολωνού 27 Όροφος - Κλειστό

Κολωνού 27 υπόγειο - Η Μαρία και η Άννα ζυμαράκια και τα δύο, πιτσιρίκες με απλό.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους. Θα βρίσκομαι λίγες μέρες στην Αθήνα και ψάχνω ένα μπουρδελο /στούντιο με τρανς. Έχει κάποιος συναγωνιστης κάποιο υπόψιν του? Ευχαριστώ!

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Θα βρίσκομαι λίγες μέρες στην Αθήνα και ψάχνω ένα μπουρδελο /στούντιο με τρανς. Έχει κάποιος συναγωνιστης κάποιο υπόψιν του? Ευχαριστώ!

Κάνε μια βόλτα στην Καβάλας κατά τις 11 - 12 το βράδυ, κάνουνε πιάτσα μόνο τραβέλια...

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλημέρα παίδες γνωρίζει κάποιος αν η ισαβελλα η νταρντανα επέστρεψε και τι βαρδια δουλεύει στην αλκιβιαδου?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η αλιονα κανονικα στην διδυμου ειναι??

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Άλλη μια σιχαμένη καλοκαιρινή μέρα μέσα στον μάρτιο  :tickedoff: :headbang:.Ξύπνησα τυχαία πριν κανα μισάωρο επειδή έκανε φασαρία η μάνα μου και μόλις αντίκρυσα αυτόν τον εμετικό ήλιο ένιωθα ότι θέλω να ξεράσω  :vomit: :vomit:.Ρε τύποι πως την παλεύετε απλά να πάτε μέχρι την πιάτσα  :o :think:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Άλλη μια σιχαμένη καλοκαιρινή μέρα μέσα στον μάρτιο  :tickedoff: :headbang:.Ξύπνησα τυχαία πριν κανα μισάωρο επειδή έκανε φασαρία η μάνα μου και μόλις αντίκρυσα αυτόν τον εμετικό ήλιο ένιωθα ότι θέλω να ξεράσω  :vomit: :vomit:.Ρε τύποι πως την παλεύετε απλά να πάτε μέχρι την πιάτσα  :o :think:

Καλο κανει ο ηλιος :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom