Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (22 μέλη και 220 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
τωρα live

Φωκαιας 17α Τζουλιανα μελαχρινη κανονικο σωμα 2-2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα.
Την εχει παρει καποιος?  :think:  Δεν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει :-.Αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε γραψει οτι ειναι φολα :S

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Για την Τζουλιανα απο Φωκαιας 17 εννοω...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Γεια σας παιδες.θα κατεβω αθηνα μες στην βδομαδα και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καμια κορασιδα με piercing στην γλωσσα που να κανει ελευθερο στοματικο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βραδυνη εξοδος αποψε !

συναντηση με bmwpower , xlexlekias , scooby , spougenas , chevalier fidele και κανα δυο εξωθεσμικοι κατα δηλωση τους! αραγμα στον kassina coffee and food αχιλλεως και ιασωνος !

πολλες γυναικες και παρεες περναγαν πηγαινωντας στο νεο κλαμπακι που λειτουργει εκει κοντα με ονομα το "πλυντηριο" !

ακολουθησε πορνοscouting στην γυρω περιοχη !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η κινηση ελαχιστη γενικοτερα παντως , παροτι ειναι αποκριατικο σαββατοβραδο !

και η βραδια συνεχιζετε ! περισσοτερα αυριο !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.395
Πόντοι
46.232
τωρα live βολτα με φιλο συναγωνιστη

Κολωνου 11β Νικολ ξανθια χοντρη με 2.5-3 αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 11α ισογειο Λολα μελαχρινη ωραια κοπελιτσα με λεπτο ωραιο κορμι ωραιο κωλο μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 11α οροφος Αννα η "τουρκαλα" από Ιασωνος 1γ μελαχρινη με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 1α Μαρινα καστανη μιλφογκιλφ λεπτη με μικρο βυζι, με κωλο και Βερονικα ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρια βυζια, απλό προγραμμα, κανουν και παρτουζα, η Μαρινα δεν αφηνε να φυγει, τον πασπατευε μεχρι την πορτα και τον αφησε να φυγει με την προυποθεση να την φιλησει στο μαγουλο...  

Ιασωνος 1β αριστερα Αννα/Γιαννα πιο παλια από Ακομινατου 2 καστανο μιλφ με ενδιαφερον προσωπο σωμα με πιασιματα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 1β δεξια Καρινα ξανθοκαστανη χοντρη με ωραιο προσωπο πολυ χαμογελαστη  με 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα, περασε ο φίλος μου και την ξεσκισε 20λεπτα, λυσσαρα στο δωματιο, προσοχη στις  πιπιλιες...

Ιασωνος 1γ Αννα η "μολδαβεζα" καστανη χοντρουλα με μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 10 ισογειο ανοιχτο το φως αλλα η πορτα κλειστη με το συρτακι... κανα στραποναρισμα μισάωρο θα ειχε παλι...

Ιασωνος 10 οροφος Αλεξανδρα από Διδυμου 7β καστανοξανθη χοντρουλα πιτσιρικα με 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα με τελειωτικο στα βυζια.

Ιασωνος 20α η γυρολογος Αντελινα ξανθια κανονικό σωμα 1.5αρι βυζι τατου χαμηλα στη μεση, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 20γ Ελενη μελαχρινη με το μαλλι μακρυα αλογοουρα ωραιο λεπτο κορμι, 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 19α Τζεσικα ξανθια χοντρη με 2.5αρια βυζια ελια στα χειλη, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 19β Μαρια και καλα... ξανθια με πρασινα ματια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γεια σας παιδες.θα κατεβω αθηνα μες στην βδομαδα και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καμια κορασιδα με piercing στην γλωσσα που να κανει ελευθερο στοματικο.

Υπάρχει η Ζακλύν που δουλεύει λεωνίδου 28 και ιάσωνος 36 στο μεταξουργείο...αλλά πιθανόν να μην έχει γυρίσει από την άδεια που έχει...μου είχε πει στα μέσα του μάρτη...αν κατέβεις πήγαινε μια βόλτα από κει..συνήθως είναι πρωί ιάσωνος κι απόγευμα λεωνίδου....για μένα ίσως κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της πόλης.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ναι Tommy δίκιο έχεις,να σαι καλα
Για την λολα βέργας 3 υπάρχει κριτική του parakmiakou με μέτριες εντυπωσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει βελτιωθεί

Επισκέπτης
βραδυνη εξοδος αποψε !

συναντηση με bmwpower , xlexlekias , scooby , spougenas , chevalier fidele και κανα δυο εξωθεσμικοι κατα δηλωση τους! αραγμα στον kassina coffee and food αχιλλεως και ιασωνος !

πολλες γυναικες και παρεες περναγαν πηγαινωντας στο νεο κλαμπακι που λειτουργει εκει κοντα με ονομα το "πλυντηριο" !

ακολουθησε πορνοscouting στην γυρω περιοχη !

:rockon:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206

Και Ερρίκα από Περγάμου, Ρεμούνδου, Ιωαννίνων αλλά με έξτρα για ελ. στοματικό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.732
Πόντοι
10.686
τωρα live βολτα με φιλο συναγωνιστη

Ιασωνος 1α Μαρινα καστανη μιλφογκιλφ λεπτη με μικρο βυζι, με κωλο και Βερονικα ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρια βυζια, απλό προγραμμα, κανουν και παρτουζα, η Μαρινα δεν αφηνε να φυγει, τον πασπατευε μεχρι την πορτα και τον αφησε να φυγει με την προυποθεση να την φιλησει στο μαγουλο...  

Ιασωνος 1β αριστερα Αννα/Γιαννα πιο παλια από Ακομινατου 2 καστανο μιλφ με ενδιαφερον προσωπο σωμα με πιασιματα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Σκέτη απογοήτευση!Είσοδος στο δωμάτιο με κατεβασμένη μούρη,μηδέν προκαταρκτικά,πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο πέος,πίπα της πλάκας που τη σταμάτησε στο μισό λεπτό,αμέτοχη στο σεξ,ξενέρωσα,το παράτησα και πήγα δίπλα στη Μαρίνα για εγγυημένα αποτελέσματα.Τι να κάνουμε,δοκιμάζουμε και τις καινούργιες,αλλά εννιά στις δέκα είναι φόλες...  :'(

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11

Επισκέπτης
Ιασωνος 1β δεξια Καρινα ξανθοκαστανη χοντρη με ωραιο προσωπο πολυ χαμογελαστη  με 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα, περασε ο φίλος μου και την ξεσκισε 20λεπτα, λυσσαρα στο δωματιο, προσοχη στις  πιπιλιες...

Tις έχω και τις δείχνω χαρούμενος μύστη μου μαζί με τις νυχιές.
Χαίρομαι ως ελεύθερος άνθρωπος.
Τώρα θα πάνε κάποια λιγούρια να ζητήσουν τα ίδια αλλά όπως είχε πει
κι η κυρά-Κατερίνα η εξικοστή ενάτη, με το πουλί του ο καθένας...κάπως έτσι το είχε πει.
Εγώ πάλι πιστεύω περισσότερο τον κιλμπέρν ότι μετράει η φάτσα και το στυλ
στα λίγα καλά που μας τυχαίνουν!

Χτες αργά την νύχτα στο Ιάσωνος 2 ισόγειο όπου παραδόξως βρήκα ανοικτό
είδα την Ανδριάννα από το Λεωνίδου 6. Μωρέ μπράβο αλλαξοκωλιά!  :o

Στο Ιάσωνος 44 αριστερό (εξτραδόσπιτο), βρισκόταν η πολύ όμορφη μελαχρινή
σχιστομάτα Λίνα με ελ.στοματικό, ελαφριά ρομαντζάδα και άνεση χρόνου.
Να προσέλθει ταχέως ο πιπινομάγος φίλος. Έχει προκάτ κάργα και...

...κορμί χέλι!

Έμπαινε γιούτσο γιατί θα κοπούν οι διπλοβάρδιες που κάνει.
Οπότε τράβα απόγευμα!

:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom