Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (24 μέλη και 183 επισκέπτες)

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
χθες 22.οο
ιασωνος 37α οροφος πηγα να δω την μαυρουλα την σακιρα αλλα τζιφος....βρηκα δυο μινιον αλβανακια?..η μια μαλλον συλβανα....μελαχρινες,κοντες ,αδυνατες
εγω εξυπερετηθηκα απεναντι στο ιασωνοσ 30 ισογειο απο την γνωστη μαυρουλα τζουλια.......

Επισκέπτης
Αφου με καθαρισε λιγο με μωρομαντηλο, αν και ημουνα "λαμπίκος" που λεμε, κατι που παραδεχτηκε και η ιδια,και μου ειπε ότι κανει ελευθερο στοματικο, αλλα μονο κατά μηκος του "κορμου", και όχι το κεφαλι.....κι ετσι λοιπον το εκανε...."ο θεος να το κανει", αλλα τελος παντων.....το εγλυφε, και εδινε και κανενα φιλακι που και που.....

Εκεί σηκώνεσαι και φεύγεις! Επί τόπου! Κι είσαι κι έμπειρος!

xilnik σημερα ξημερωματα στη μεταμεσονυχτια  βαρδια γυρω στις 4 που ειδα την κοπελα, ηταν κοκκινομαλλα. Ποτε προλαβε να κοιμηθει, να ξυπνησει, να βαψει το μαλλι και να ειναι ξανα στο ποστο της  :think: ? Μηπως την μπερδεψες με τη Ναταλυ, την αλλη κοπελα του οικου, που  οντως ειναι μελαχρινη και ετσι οπως την περιγραφεις.

Είσαι μεγάλος μύστης, σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε κι εσένα (κάάάάάάποια στιγμή).
Τον Ξιλνίκ τον ξέρουμε τουλάχιστον! Μια οικογένεια είμαστε εξάλλου! Φιλική!

Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει . . .

Τον κυνηγούσαν κάτι ναυάγια αλλού ότι "δείχνεται", καρπώνεται υπηρεσίες κτλ
κι έτσι το "έκοψε". Νομίζω για πάντα, δεν ξέρω αλλά και τι έγινε;
ο άνθρωπος τουλάχιστον γαμάει.

.......................

Στο Ιάσωνος 27 ισόγειο χτες αργά να συμπληρώσω ήταν η Λειλά με απλό πρόγραμμα
να δηλώνεται. Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο αριστερό η μετριότατη Ρίτα, πρόσθεσε και κώλο
στο μενού. Στην Κεραμικού δεν πήγα λόγω του ότι ήταν όλα κλειστά
ενώ στο Κολωνού 30 όροφος ήταν η γνωστή τετράδα

Κάτια με αγαπούλη να σαλιαρίζει στο σαλόνι
Όλγα με ξέμπαρκα βυζιά να βαριέται
Νατάσα η χονδροκώλα και...

Αλίνα να κάνει χαριτωμενιές και πιρουέτες.

Αυτά...

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
τι χαζη παιζει να ειναι η σιμονα?

εχτες την πηρα για πρωτη φορα μεταμεσονυχτια βαρδια
εμφανηση μοντελου οπως ξερετε
υπηρεσιες αρκετα καλες με καλη ακαποτη πιπα ρομαντικα γλωσσοφιλα κατι που δεν περιμενα
καλο γαμησι με συμμετοχη
και φυσικα ολα αυτα πολλαπλασιαζονται λογω εμφανισης
και πανω που πιστεψα οτι βρικα στανταρακι για τις δυσκολες νυχτες...
τρομερη βιασυνη!!

αν εκανε υπομονη και δεν σε ζαλιζε στο 5λεπτο θα ηταν στανταρακι πολλων
κριμα για τετοιες υπηρεσιες απο τετοιο θεομουνο :(

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τον κυνηγούσαν κάτι ναυάγια αλλού ότι "δείχνεται", καρπώνεται υπηρεσίες κτλ
κι έτσι το "έκοψε". Νομίζω για πάντα, δεν ξέρω αλλά και τι έγινε;
ο άνθρωπος τουλάχιστον γαμάει.

Και γαμάει και ενημερώνει.
Χαιρόμαστε πολύ που ξαναγύρισε κοντά μας.

Το σχόλιο ήταν καθαρά για τις φωτό.
Η γκαρνταρόμπα του κάνει συχνά selfie.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Κυριακή απόγευμα -2η βάρδια... Ιασονος 2κάτω, μινιόν ξανθουλι Ρουμανάκι.Ιάσονος 2πάνω,35άρικο ξανθό μπιφτεκακι (νορμάλ). Κολωνού 47  πάνω, 2 Ρωσίδες μέτριες, μελαχρινή 30 άρα και ξανθιά 40 άρα,Ναταλία-νορμάλ κι οι δύο. Μεγ .Αλεξάνδρου 22 όροφος Βικτωρία 45 άρα παχουλή ξανθιά τσαχπίνα, φουλ πρόγραμμα. Μεγ. Αλεξάνδρου 22 κάτω, Άντζελα αφρατούλα Ρουμάνα,νορμάλ πρόγραμμα -ακα στοματικό-και Κολωνού 48 η ωραία και σέξι Βαλέρια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
τωρα live

Μαραθωνος 59α Ειρηνη ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι τατου στο αριστερό στηθος, με ακα τελειωτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166β Αντζελα ξανθια με πιασιματα μπουτου με 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μονικα μελαχρινη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και η Νικολ ξανθια μιλφ με πιασιματα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Ιωαννινων 3 ισογειο Ελενα ξανθοκαστανη κοντη κοπελιτσα με μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα 20 ευρω, με ακα τελειωτικο στο σωμα 30 ευρω, κωλος στα 40 ευρω, το παιδί που είναι υπηρεσια ειναι και γαμω τα παιδιά.

Βεργας 6β Αντριαννα ξανθο γκρανι με πιασιματα σιλικονατα βυζια, με ακα τελειωτικο και αυταρχικο, μέχρι τις 0200 παρα θα δουλεψει.

Βεργας 2 Σαντρα ξανθια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα, φορούσε αθλητικο σουτιέν κάτι που έχω καιρο να δω.

Βεργας 3 αριστερα Ειρηνα καστανοξανθη κοντη παχουλη με 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Βεργας 3 δεξια Αννα ξανθια ψηλη μιλφ κανονικο σωμα κοιλιτσα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα και δώρο μασαζ...

Βεργας 3 οροφος Ευα μελαχρινη παχουλη κοντη με 2.5-3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Πιπινου 65 Τζουλια "Μικη Ρουρκ" ξανθια κοντη μιλφ κανονικο σωμα 2αρι βυζι τατου με ακα τελειωτικο.

Φυλης 136 Τζεσικα ξανθια ψιλολιγνη με ωραιο κορμι, απλο προγραμμα.

Φυλης 109β Αλεξανδρα καστανοξανθη λεπτη μιλφ με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο, περνα και δεν θα μετανιώσεις, πίστεψεμε εμείς οι ρωδιδες δεν λεμε ψεματα..

Φυλης 66α Αννα ξανθια μουναρα κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα, φορούσε μαυρο διχτυωτο φορεματακι χωρίς εσώρουχα.

Φυλης 54β Ορορα/Αορορα ξανθοκαστανο κοντο ζυμαρακι με γυαλακια 3αρι βυζι, απλο προγραμμα.

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τη Ρωξάννη?Μία πιτσιρίκα αδύνατη ρουμάνα,άβυζη με ψιλοσπαστό μαύρο μαλλί.Πριν καμιά βδομάδα ήταν στο Ιάσωνος 19 Ισόγειο.... :-

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0
τι χαζη παιζει να ειναι η σιμονα?

εχτες την πηρα για πρωτη φορα μεταμεσονυχτια βαρδια
εμφανηση μοντελου οπως ξερετε
υπηρεσιες αρκετα καλες με καλη ακαποτη πιπα ρομαντικα γλωσσοφιλα κατι που δεν περιμενα
καλο γαμησι με συμμετοχη
και φυσικα ολα αυτα πολλαπλασιαζονται λογω εμφανισης
και πανω που πιστεψα οτι βρικα στανταρακι για τις δυσκολες νυχτες...
τρομερη βιασυνη!!

αν εκανε υπομονη και δεν σε ζαλιζε στο 5λεπτο θα ηταν στανταρακι πολλων
κριμα για τετοιες υπηρεσιες απο τετοιο θεομουνο :(

Κι εγώ μια φορά έκανα το λάθος να περάσω μαζί της. Ποτέ ξανά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
τελος στο
Ρεμουνδου 21 Καρλα ξανθια μιλφ με πιασιματα 3αρι σικικονατο βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα και κωλο, τιμηθηκε για πολλοστή φορα με πολυ καλές εντυπώσεις, για pse καταστάσεις.

καλό ξημερωμα και καλή εβδομάδα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Χριστίνα Κολωνού 53 προτείνεται  ανεπιφύλακτα.μοντελε μωρακι :wanker:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Συμφωνω απολυτα, και πιστευω ότι η συγκεκριμενη θα μπορουσε ανετα να δουλευει Φυλης, στο εικοσαρικο. Ανασταλτικος παραγοντας τα πολύ μικρα δωματια του συγκεκριμενου μαγαζιου, που είναι σα ποντικοφωλιες, και η κακη τακτικη που εχει, με το να χτυπάνε πορτες οι τσατσαδες εκει μολις περασει το πενταλεπτο.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Λέτε για μια ψηλή μελαχρινή με λευκό δέρμα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
πέρα από την σχετικά καλή εμφάνιση της δεν "λέει " τίποτα η Χριστίνα στο δωματιο...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πέρα από την σχετικά καλή εμφάνιση της δεν "λέει " τίποτα η Χριστίνα στο δωματιο...
εμένα πάντως μαζί με το φίλο μου μια χαρά μας φάνηκε.αφού την έχουμε  πάρει αρκετές φορές και δεν μας δημιούργησε  κανένα πρόβλημα  δωματιο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.419
Πόντοι
46.232
δημιούργησε πρόβλημα τι εννοείς?
δεν δίνει φιλιά, δεν κάνει 69 πιπα μέτρια και μηδενική συμμετοχή, εγώ αυτό έχω ζήσει όπως και γνωστοί  μου, αν έχεις διαφορετική εμπειρία περιμένω με αγωνία την κριτική σου  

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δημιούργησε πρόβλημα τι εννοείς?
δεν δίνει φιλιά, δεν κάνει 69 πιπα μέτρια και μηδενική συμμετοχή, εγώ αυτό έχω ζήσει όπως και γνωστοί  μου, αν έχεις διαφορετική εμπειρία περιμένω με αγωνία την κριτική σου  
69και φιλία σωστός.στα αλλα μάλλον λάθος.τεσπα.δεν με απασχολεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom