Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (23 μέλη και 223 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Άλλη μια σιχαμένη καλοκαιρινή μέρα μέσα στον μάρτιο  :tickedoff: :headbang:.Ξύπνησα τυχαία πριν κανα μισάωρο επειδή έκανε φασαρία η μάνα μου και μόλις αντίκρυσα αυτόν τον εμετικό ήλιο ένιωθα ότι θέλω να ξεράσω  :vomit: :vomit:.Ρε τύποι πως την παλεύετε απλά να πάτε μέχρι την πιάτσα  :o :think:

φίλε αυτό που λες με αντιπροσωπεύει ... καλοκαιρινή μέρα σερί και σήμερα!
Γουστάρω βροχή, συννεφιά, κρύο ... τι έπαθε μέχρι κι ο καιρός φέτος?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Η Ολγα απο φωκαιας 24 εφυγε??

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η μελαγχροινη ρουμανα καμελια απο Φώκαιας 27 όροφος τωρα ειναι στον όροφο φυλής 71

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επίσης στην φυλής
71α Μαίρη,η μελαγχροινη τουμπανατη κοπέλα
69 ισόγειο μαρια,μελαγχροινη κοπελα μέτριου αναστήματος με σχετικά λεπτό κανονικό κορμί,δυάρι στηθος
69 όροφος Τζούλια,η ξανθιά κοπέλα του οίκου με κορμί με πιασίματακια
65 ισόγειο η ξανθιά γκομενάρα χριστιανα από βέργας και φωκαιας με το πλούσιο στηθος και την εμφάνιση σκανδιναβεζας μοντελε σεξοβομβας
59 ισόγειο βανεσα καστανόξανθη μινιόν αδύνατη κοπελα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βέργας
2 η ξανθιά μαριανα απο Φώκαιας 27 και φυλής 109 επισης
Σχετικα ψηλη με κορμί με πιασίματα,καλές βυζαρες
3 όροφος λολα,η ψηλή μελαγχροινη ουκρανεζα
3 δεξιά η ψηλή αδύνατη μαριαννα απο Ιάσωνος 1α
6 υπόγειο νικολ,μελαγχροινη κοπελα με κανονικό κορμί,μέτριο ανάστημα,λατιν περιφέρεια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φωκαιας
7 υπογειο δεξια ναταλι,λεπτη μελαγχροινη μικροκαμωμενη κοπελα με ωραιο κορμι
Ευθεια στο βαθος ελενα,καστανη ψηλη κοπελα με υπεροχο κορμι,η ξυπολητη πρωην ξανθια ελαφινα
Κανει ενα σοβαρο λαθος στο σαλοναρισμα,τονιζει εντονα τα ωραια σημεια του κορμιου της αλλα το βλεμμα της κοιταει στο απειρο,οχι στον πελατη,μια ναρκισιστικη συμπεριφορα που για μενα ηταν παντα ενας σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας για να περασω στο δωματιο
19 σονια,το ψηλο μελαγχροινο αλογο,πολυ εντυπωσιακη
Το κορμι της σε καποια φαση μου θυμισε εντονα την ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ειχε περασει απο φυλης πριν ενα δυο χρονια περιπου
27 υπογειο βιολετα,πολυ αγαπησιαρικο μελαγχροινο κοριτσι με ωραια ματια και θηλυκο κορμι και η ψηλη καστανοξανθη ρομπερτα με κανονικο καλο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες επισης,η σαρα ,λεπτη καστανομελαγχροινη κοπελα αν θυμαμαι καλα με καλο κορμι και η χριστινα με φουλ προγραμμα και σεξι κορμι,γυρολογος σε πολλους οικους στην φυλης και περιξ
Τελος φυλης 61 τζουλια,καστανη κοπελα με υπεροχο σεξι κορμι,ψυχρη ομορφια,με παλαια προυπηρεσια στη φυλης 65 ισογειο επισης

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φωκαιας
Ευθεια στο βαθος ελενα,καστανη ψηλη κοπελα με υπεροχο κορμι,η ξυπολητη πρωην ξανθια ελαφινα
Κανει ενα σοβαρο λαθος στο σαλοναρισμα,τονιζει εντονα τα ωραοια σημεια του κορμιου της αλλα το βλεμμα της κοιταει στο απειρο,οχι στον πελατη,μια ναρκισιστικη συμπεριφορα που για μενα ηταν παντα ενας σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας για να περασω στο δωματιο
19 σονια,το ψηλο μελαγχροινο αλογο,πολυ εντυπωσιακη

Το κορμι της σε καποια φαση μου θυμισε εντονα την ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ειχε περασει απο φυλης πριν ενα δυο χρονια περιπου
27 υπογειο βιολετα,πολυ αγαπησιαρικο μελαγχροινο κοριτσι με ωραια ματια και θηλυκο κορμι και η ψηλη καστανοξανθη ρομπερτα με κανονικο καλο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες επισης,η σαρα ,λεπτη καστανομελαγχροινη κοπελα αν θυμαμαι καλα με καλο κορμι και η χριστινα με φουλ προγραμμα και σεξι κορμι,γυρολογος σε πολλους οικους στην φυλης και περιξ
Τελος φυλης 61 τζουλια,καστανη κοπελα με υπεροχο σεξι κορμι,ψυχρη ομορφια,με παλαια προυπηρεσια στη φυλης 65 ισογειο επισης

σωστός αυτό λέω κι εγώ ... επίσης το ξυπόλητο είναι λίγο αποκρουστικό

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Βέργας
2 η ξανθιά μαριανα απο Φώκαιας 27 και φυλής 109 επισης
Σχετικα ψηλη με κορμί με πιασίματα,καλές βυζαρες
3 όροφος λολα,η ψηλή μελαγχροινη ουκρανεζα
3 δεξιά η ψηλή αδύνατη μαριαννα απο Ιάσωνος 1α
6 υπόγειο νικολ,μελαγχροινη κοπελα με κανονικό κορμί,μέτριο ανάστημα,λατιν περιφέρεια

:erection:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.395
Πόντοι
46.232
Φυλης 40 Κατερινα ξανθια ωραιο λεπτο κορμι 1.5αρι βυζι τατου στον ώμο τον δεξιο στο αριστεροπρατσο και στον πηχη, ρωσοπολωνη 30 ετών  με ακα και κωλο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.

40_1.jpg
40_5.jpg

40_2.jpg
40_3.jpg

40_4.jpg
40_8.jpg

40_7.jpg
40_6.jpg

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φωκαιας
Κανει ενα σοβαρο λαθος στο σαλοναρισμα,τονιζει εντονα τα ωραια σημεια του κορμιου της αλλα το βλεμμα της κοιταει στο απειρο,οχι στον πελατη,μια ναρκισιστικη συμπεριφορα που για μενα ηταν παντα ενας σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας για να περασω στο δωματιο

Και καλά κάνεις που δεν μπαίνεις.
Όσο δούλευε στο Φ.74, ήταν ποιο συνεσταλμένη και πιο δοτική.
Τώρα έχει σηκώσει πολύ ψηλά την μυτούλα της.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ, με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις, έχουμε μάθει όλη την γκαρνταρόμπα σου.
Βάλε τουλάχιστον και κανα βυζί ή κανα κωλομέρι όπως έβαζες παλιότερα...

Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει . . .

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Γρήγορη βόλτα πριν από λίγο στο Μετάξι (3η βάρδια).

Ιάσωνος 19 Ισόγειο - Τζέσικα και Σιμόνα, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και από τις δύο.

Ιάσωνος 19 Πάνω    - Μία ξανθιά με κοντό μαλλί, λευκό δέρμα, ωραίο σώμα, δε θυμάμαι όνομα....σε απλό.

Ιάσωνος 20 Πάνω    - Χριστίνα με τατουάζ και κοτσίδα σε ακα, όχι τελειωτικό.

Ιάσωνος 20 Ισόγειο - Κορίνα σε απλό

Ιάσωνος 20 Ασανσέρ - Η καινούρια ΦΟΛΑ τσιγκανορουμάνα, μελαμψή, με μεγάλα βυζιά, νομίζω Γκαμπριέλα το όνομα - τιμήθηκε με χείριστες εντυπώσεις- δεν τελείωσα και κλαίω το δεκάρικο...
                     [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ[/size][/size][/size] -!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Ιάσωνος 37Α όροφος - Η μαύρη Σακίρα σε απλό.

Ιάσωνος 37Β Ισόγειο - Η Ντενίσα σε απλό.

Κολωνού 27 Όροφος - Κλειστό

Κολωνού 27 υπόγειο - Η Μαρία και η Άννα ζυμαράκια και τα δύο, πιτσιρίκες με απλό.
Οχι ρε γαμωτο στο 37α ηταν η Σακιρα? και εγω πηγα απεναντι που την εβρισκα παντα..πφφ και σκεφτηκα να μπω και στο 37α αλλα λεω ασε...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Επίσης στην φυλής
71α Μαίρη,η μελαγχροινη τουμπανατη κοπέλα
69 ισόγειο μαρια,μελαγχροινη κοπελα μέτριου αναστήματος με σχετικά λεπτό κανονικό κορμί,δυάρι στηθος
69 όροφος Τζούλια,η ξανθιά κοπέλα του οίκου με κορμί με πιασίματακια
65 ισόγειο η ξανθιά γκομενάρα χριστιανα από βέργας και φωκαιας με το πλούσιο στηθος και την εμφάνιση σκανδιναβεζας μοντελε σεξοβομβας
59 ισόγειο βανεσα καστανόξανθη μινιόν αδύνατη κοπελα
ψυχραιμία.αλβανεζας σεξοβόμβας θα ελεγα με τους πατσαδες και την κοιλιά να έχουν αρχίσει να κρεμάνε.παρεμπιπτόντως  Η Λάουρα από Φ 67 παιζει;

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Γνωρίζουμε τι παίζει Κολωνού 48,πρωί κι απόγευμα;

Wanderman35

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά συγγνώμη που γράφω εδώ, είμαι νέο μέλος, έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό μου. Δεν ξέρω αν φαίνεται ό,τι γράφω! Ούτε μήνυμα μπορώ να στείλω στον Αντισθένη και σε κανέναν! Γράφει σφάλμα. Eπίσης αν γράψω σε ένα forum, το forum εξαφανίζεται από τις πρόσφατες απαντήσεις!!Αντισθένη βοηθεια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom