Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (35 μέλη και 274 επισκέπτες)

kokomplokos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πήγα σήμερα κατά τις 5 και  το 66Α ήταν κλειστό όπως και το 54 αν δν κάνω λάθος που είναι η μεθεπόμενη πόρτα προς τα δεξιά απ το σπιτάκι στον πάνω όροφο. Για την άννα έψαχνα και εγώ αλλά δεν την βρήκα και πέρασα στο 66Δ που ήταν μια Ελένη που και καλά έδινε κώλο.

Πίπα μέτρια.
Το προφυλακτικό που ζήτησα μου το φόρεσε σε πεσμένο πουλί.
Δεν μπόρεσα να μπω και ποτέ στον κώλο της.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η Κορίνα του Πίκερ ξέρετε πότε και πού δουλεύει;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η Άννα έχει γενέθλια σήμερα

γεννηθείσα 2 Μαρτίου 1990

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Γλυκό το απόγευμα κ ανάμεσα σε δύο ραντεβού είπα να κάνω μια επιθεώρηση στη Φυλής κ πέριξ να δω τι παίζει :

Φ71 ισόγειο: Χριστίνα, ψηλή μελαχρινή με μοντέλο ωραίο κορμί
Φ71 όροφος: δύο μελαψες μελαχρινός ή μια τροφαντη ή άλλη κανονική, Καμέλια κ Μαρία
Φ69 ισόγειο: δύο κοπέλες, μετρίου αναστήματος,κανονικά σώματα, ή μια ξανθιά ή άλλη μελαχρινή,απλό κ παρτουζα. Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα.
Φ67: ψηλή λεπτή καστανή, νομίζω Μαρία.
Φ65 ισόγειο: ή Έλενα, ή ψηλή μελαχρινή.
Φ65 όροφος : ή Ντιάνα.κούκλα εύθραυστη.
Απέναντι
Φ84 όροφος: Λίνα,ψηλή ξανθιά με σκωτσέζικο μίνι,όμορφη,μου έρριψε κώλο στον πουτσο.
Φ86 όροφος: πρώτη μέρα στη δουλειά είπε ή τσατσά μια διμετρη νταρντανα βαμμένη ξανθιά άλογο κανονικό με ολόσωμο δυχτιωτο κορμακι-no way
Φ86 ισόγειο: κ
Κατερίνα ψηλή μελαχρινή με α λα γκαρσόν μαλλί, έξυπνο Μούτρο βλέμμα,αλλά από σώμα δεν ενθουσιάστηκαν.
Φ.59 ισόγειο: μια Άννα απαράδεκτη.
Φ66Δ: μια Ελένη που είπε ο φίλος παραπάνω, κανονικό σώμα, λίγο εκφυλο πρόσωπο,ψιλομπαταλω...
Φ.66Α: κλειστό ....
Φ56: κλειστό
Φ.54: Βαλερία
Φ.54 όροφος : κλειστό

Φώκαιας 7γ (το δεξιά): Ειρήνη ! Εδώ έχουμε έκπληξη ! Ή πιο όμορφη της βραδιάς, το κορίτσι αποπνέει κλάση κ αριστοκρατία ! Ψηλή,μελαχρινή, μικρό στήθος,ωραίος κωλος κ πόδια !  Στα πολύ υπόψην !

Διδυμου7β: κλειστό ...(που γυρνας Τζώρτζια ...?)
Διδυμου7α: ψηλή μελαχρινή,άλογο ....

Αυτά .... Καλό βράδυ ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φώκαιας 7γ (το δεξιά): Ειρήνη ! Εδώ έχουμε έκπληξη ! Ή πιο όμορφη της βραδιάς, το κορίτσι αποπνέει κλάση κ αριστοκρατία ! Ψηλή,μελαχρινή, μικρό στήθος,ωραίος κωλος κ πόδια !  Στα πολύ υπόψην !
Που να 'ξερες και τι φόλα είναι μέσα. Όλο 'μη' και 'δεν έχουμε χρόνο'. Στις δημόσιες σχέσεις καλή είναι.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Που να 'ξερες και τι φόλα είναι μέσα. Όλο 'μη' και 'δεν έχουμε χρόνο'. Στις δημόσιες σχέσεις καλή είναι.

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Από τις χειρότερες φόλες.
Διδύμου στην υπόγα, που την είχα πάρει Απρίλιο του 2012, πιο γρήγορη κι από τον Speedy Gonzalez.
Πεταμένο εικοσάρικο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

έτσι ακούγεται ... όσο όμορφη είναι ... αν αρχίζει να λέει για χρόνους και τέτοια, να πάει στο καλό, ξενέρα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δύο πετυχημένες καταθέσεις από μένα σήμερα σε δυο καινούριες, Φωκαίας 19 και Φυλής 61. Η μία νταρντάνα, βυζαρού, μελαχρινή που παρουσιάζεται σαν Ρωσίδα. Πολύ καβλιάρα, δεν έλεγε σε τίποτα όχι. Η άλλη, Μαρσέλα στο όνομα, μικρόσωμη, αν και το φολοραντάρ μου μου έδινε μπερδεμένα σήματα, αποφάσισα να το ρισκάρω λόγω του βολικού στο σεξ σωματότυπου. Ευτυχώς βγήκα ασπροπρόσωπος. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι όλο και περισσότερες είναι δεκτικές στο γλειφομούνι, για να μην πω και τα φιλιά στο στόμα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δύο πετυχημένες καταθέσεις από μένα σήμερα σε δυο καινούριες, Φωκαίας 19 και Φυλής 61. Η μία νταρντάνα, βυζαρού, μελαχρινή που παρουσιάζεται σαν Ρωσίδα. Πολύ καβλιάρα, δεν έλεγε σε τίποτα όχι. Η άλλη, Μαρσέλα στο όνομα, μικρόσωμη, αν και το φολοραντάρ μου μου έδινε μπερδεμένα σήματα, αποφάσισα να το ρισκάρω λόγω του βολικού στο σεξ σωματότυπου. Ευτυχώς βγήκα ασπροπρόσωπος. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι όλο και περισσότερες είναι δεκτικές στο γλειφομούνι, για να μην πω και τα φιλιά στο στόμα.

Μπήκε η Άνοιξη και ανθίζουμε φίλε!
Ή μήπως πέφτει λόρδα στα μπουρδέλα;;;    :think:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Γλυκό το απόγευμα κ ανάμεσα σε δύο ραντεβού είπα να κάνω μια επιθεώρηση στη Φυλής κ πέριξ να δω τι παίζει :
...
Στην υπογραφή σου "καθε καινούργιο πουτανάκι στα μπουρδέλα, αντιπροσωπεύει κι ένα καινούργιο βασανιστικό αίνιγμα", σε παρακαλώ να σεβαστείς τα πνευματικά μου δικαιώματα και να προσθέσεις (c) by Οξαποδω.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.728
Πόντοι
10.686
Είχα καιρό να ανεβώ στο Ιάσονος 2 πάνω στην πρωινή βάρδια,(και οι ενημερωτές εκλείπουν,συμπεριλαμβανομένου κι εμού...  :( ),''είδα φως και μπήκα'' και πέτυχα τη Ρωσίδα προ-milf Βίκυ με τα Ταταρικά χαρακτηριστικά,που είχε ξαναδουλέψει σ'αυτό το μαγαζί το προπέρσινο φθινόπωρο.''Τσόντα μου!'' και ''άντρα μου!'' αυτή,''μουνάρα μου θα σε σκίσω!'' εγώ,η καύλα βάρεσε... κόκκινο και για τους δύο,αφού την τέλειωσα στο γλείψιμο ακολούθησε το κυρίως πιάτο,γλύτωσα το κόψιμο δακτύλων και σφαγίτιδας φλέβας στο τσακ!''Κάτι λάθος κάνεις και δεν έχεις κόσμο στην ουρά να περιμένει'',της έκανα μια κομψή παρατήρηση,την απάντηση την ξέρω φυσικά,πετάει καμιά φορά κάτι  άκυρες ατάκες που στο παρελθόν είχαν πικράνει και εμένα... Αν το κόψει αυτό το ελάττωμα,έχει τα προσόντα να κάνει δουλειά!Για τους ενδιαφερόμενους,δουλεύει 6π.μ. με 12 το μεσημέρι.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Μπήκε η Άνοιξη και ανθίζουμε φίλε!
Ή μήπως πέφτει λόρδα στα μπουρδέλα;;;    :think:

...το δευτερο φιλε μου!!!
Πολλα ακριτικα μπουρδελακια ουτε σεφτε δεν κανουν.
Ασε που λειπουν και τα στανταρακια πλεον!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτη ειναι γυρω στα 27 ρε σεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom