Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (22 μέλη και 214 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Βόλτα στη δεύτερη βάρδια χτες:
Κων/πόλεως 166 υπόγειο η Εύα, όπως την ξέραμε, ψηλή αδύνατη μαυρισμένη με ωραία fishnets και εντυπωσιακά παπούτσια. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 71 όροφος η Άννα η ψηλή αδύνατη βουλγάρα και η Μαρία η βραζιλιάνα. Η Άννα μου κάνει ένα κλικ, έχει γλυκό χαμόγελο και ωραίο σώμα. Έχει δοκιμαστεί από κάποιον κασκαντέρ;

Φυλής 71 κάτω η Χρύσα και η Τζίνα.

Φυλής 59 όροφος η Λιθουανή Αντριάννα από το στούντιο Καρέα 30 μαζί με την τσατσά του Καρέα 30. 30 ευρώ το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Πολλά τατού. Η γκόμενα θα μπορούσε να παίζει σε ταινία του Rocco. Εμένα πάντως δεν με ψήνει. Δείχνει ψυχρή.

Φωκαίας 19 η μελαχρινή Σόνια από Φυλής 65, μακρύ μαλλί ωραίο σώμα. Ελεύθερο στοματικό.

Ιουλιανού 71 η Βαλεντίνα από το πρωί. Οι καινούργιες κοπέλες που έχουν έλθει ξεκουράζονται, κάνουν βόλτες, γνωρίζουν την Αθήνα, πάνε για πεντικιούρ, όπως δήλωσε ο τσάτσμαν του Διδυμου 27.

Αχιλλέως και Μαραθώνος η Πάολα, ουκρανή μελαχρινή με πλαδαρή κοιλιά και περίεργο πρόσωπο βουκολικό.  

Μαραθώνος δεξιά η Τάνια η πιτσιρίκα, ωραίο σέξυ ντύσιμο πολλά σπυράκια και κακές κριτικές.

giorgosgranny

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους η Λιζα που δουλευε παλια σολωμου ιουλιανου δουλευει πουθενα τωρα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.724
Πόντοι
10.686
Δοκίμασα την (νταρντ)Ντάνα στο Κολωνού 30 2ος όροφος με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική. Επίσης δουλεύει και η Νατάσα η σεξομηχανή,με συνεχόμενα δωμάτια, μπράβο στο κορίτσι!Κόσμος πολύς στο σαλόνι.
Στον 1ο όροφο η Αντριάνα και η Ελένη,ήταν και οι δύο δωμάτιο και δεν τις είδα.

josegouv

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής για την Ντιάνα από Δροσοπούλου 97 αν δουλεύει κάπου αλλού ή σταμάτησε?Ευχαριστώ!

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
καποιος που δοκιμασε την τζινα φυλης 71 ειναι καλη μεσα?μου φανηκε λιγο ψυχρη στο σαλοναρισμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επίσης πλάκα έχουν κάτι τσατσάδες (συνήθως τσάτσοι) που μιλάνε κανένα 5λεπτο και πλέκουν εγκώμια, ύμνους για την κοπέλα και βλέπεις μετά να βγαίνει στο σαλόνι ένα μπάζο να ξεράρεις ή φόλα (βλέπε Εμμανουέλα ποντικομούρα). Όσο περισσότερο χρυσώνει το χάπι ο τσάτσος, τόσο πιο μάπα είναι το καρπούζι. Γι' αυτό όταν πιάνουν τη φλυαρία, δε βλέπω την ώρα να το βουλώσουν και να σαλονάρει η πουτάνα. Αλλά είμαι ευγενικός και δε διακόπτω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
καλημερα σε ολους η Λιζα που δουλευε παλια σολωμου ιουλιανου δουλευει πουθενα τωρα
==
Καλησπέρα αγαπητέ. Αν εννοείς  την λεπτοκαμωμενη   σκουρόδερμη Αλβανή Λίζα απο  Ιουλιανου 51 - 53,  εισαι,  .. σε λαθος θρεντ.
Ωστοσο -  η Ευα μου είχε πει πριν 1,5 χρόνο, στη Μαρνη 28,  αν θυμαμαι καλά, οτι η  Λιζα  σταματησε και  βρισκεται  οικογενειακως  στην Ιταλία  :)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Επίσης πλάκα έχουν κάτι τσατσάδες (συνήθως τσάτσοι) που μιλάνε κανένα 5λεπτο και πλέκουν εγκώμια, ύμνους για την κοπέλα και βλέπεις μετά να βγαίνει στο σαλόνι ένα μπάζο να ξεράρεις ή φόλα (βλέπε Εμμανουέλα ποντικομούρα). Όσο περισσότερο χρυσώνει το χάπι ο τσάτσος, τόσο πιο μάπα είναι το καρπούζι. Γι' αυτό όταν πιάνουν τη φλυαρία, δε βλέπω την ώρα να το βουλώσουν και να σαλονάρει η πουτάνα. Αλλά είμαι ευγενικός και δε διακόπτω.

Τύπε η Εμμανουέλα η ποντικομούρα που λες μπάζο έχει απίστευτη πελατεία λόγο κορμιού, είναι πουτάνα γαρίδα.  :2on1:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
==
Καλησπέρα αγαπητέ. Αν εννοείς  την λεπτοκαμωμενη   σκουρόδερμη Αλβανή Λίζα απο  Ιουλιανου 51 - 53,  εισαι,  .. σε λαθος θρεντ.
Ωστοσο -  η Ευα μου είχε πει πριν 1,5 χρόνο, στη Μαρνη 28,  αν θυμαμαι καλά, οτι η  Λιζα  σταματησε και  βρισκεται  οικογενειακως  στην Ιταλία  :)
Όχι δεν εννοεί αυτήν που περιγράφεις.
Εννοεί την Λίζα την ημεδαπή, ξανθοβαμμένη, που πρέπει να είναι καμιά 50ριά χρονών, με κωλάρα και βυζάρες, με αρκετά κιλά πλέον.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τύπε η Εμμανουέλα η ποντικομούρα που λες μπάζο έχει απίστευτη πελατεία λόγο κορμιού, είναι πουτάνα γαρίδα.  :2on1:
Φόλα την είπα, όχι μπάζο. Το έχουν πει κι άλλοι εδώ μέσα ότι έχει φολέψει. Και σιγά το κορμί, μια skinny είναι άβυζη και άκωλη. Από κει και πέρα γούστα είναι αυτά.

giorgosgranny

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δεν εννοεί αυτήν που περιγράφεις.
Εννοεί την Λίζα την ημεδαπή, ξανθοβαμμένη, που πρέπει να είναι καμιά 50ριά χρονών, με κωλάρα και βυζάρες, με αρκετά κιλά πλέον.

αυτην εννοω φιλε

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Φόλα την είπα, όχι μπάζο. Το έχουν πει κι άλλοι εδώ μέσα ότι έχει φολέψει. Και σιγά το κορμί, μια skinny είναι άβυζη και άκωλη. Από κει και πέρα γούστα είναι αυτά.

Στο ξεκίνημα της έπαιρνε ακα και έδινε και το κωλί της και γούσταρε και το γαμήσι. Προσωπικά έχω κάνει τρελά γαμήσια μαζί της πριν 2 χρόνια. Πλέον γουστάρει μόνο το 20ρικο, με το που της το δώσεις σε χει ξεγράψει και το μυαλό της είναι στο επόμενο 20ρικο. Και αμα κάνεις πάνω απο 5 λεπτά να χύσεις απορεί και σου λέει όλοι χύνουν στο μισό λεπτό εσύ γιατι αργείς.  :jerking:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φυλής 59 όροφος η Λιθουανή Αντριάννα από το στούντιο Καρέα 30 μαζί με την τσατσά του Καρέα 30. 30 ευρώ το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Πολλά τατού. Η γκόμενα θα μπορούσε να παίζει σε ταινία του Rocco. Εμένα πάντως δεν με ψήνει. Δείχνει ψυχρή.

Μαραθώνος δεξιά η Τάνια η πιτσιρίκα, ωραίο σέξυ ντύσιμο πολλά σπυράκια και κακές κριτικές.

Ναι όντως ...
[xvideos]
]

Όσο αναφορά την Τάνια, δεν έχει τύχει να πάρω αλλά συνάδελφος έχει πάρει με κάκιστες εντυπώσεις πολλές φορές

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Την έχω δει με πολιτικά και πραγματικά αν την έβλεπες σε κανένα φανάρι δεν θα παραξενευόσουν, και να φανταστείς πέρασε και λίγο από στούντιο  :S :S
Παλιά γούσταρε κώλο και ήταν θερμή ... τον τελευταίο καιρό (μεγάλο διάστημα) δεν έχει την θέρμη του παρελθόντος 
Γι' αυτό να προσέχουμε που δίνουμε το μπλε εισιτήριο, το οποίο είναι δύσκολο στις μέρες μας

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Την έχω δει με πολιτικά και πραγματικά αν την έβλεπες σε κανένα φανάρι δεν θα παραξενευόσουν, και να φανταστείς πέρασε και λίγο από στούντιο  :S :S
Παλιά γούσταρε κώλο και ήταν θερμή ... τον τελευταίο καιρό (μεγάλο διάστημα) δεν έχει την θέρμη του παρελθόντος 
Γι' αυτό να προσέχουμε που δίνουμε το μπλε εισιτήριο, το οποίο είναι δύσκολο στις μέρες μας

Οταν ειχε το αγχος να καθιερωθεί στη φυλής έπαιρνε απίστευτο άκα τσιμπούκι και έδινε το ωραίο κωλί της. Πλέον μόνο απο περαστικούς οτι αρπάξει. Κορμί πετιτ καυλιάρικο έχει πάντως δε μπορείς να πείς κατι κακό για αυτό.

Υ.Γ
Ο πιτσιρικάς απο πίσω βαράει μαλακεία με το κωλί της.  :jerking:

Συνημμένα

• eman.jpg
    eman.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 31

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Και μετά τα μασάζ ολίγη μπουρδελογαμική στη δεύτερη βάρδια:
Πιπίνου 118 η Καίτη και η Χριστίνα ή Κρίστυ

Διδυμου 27 μια καινούργια ρωσίδα η Μαρία, μάλλον για τσιγγάνα μου έκανε. Μαύρα μαλλιά σγουρά, κοιλιά και κρεμασμένα βυζιά. Ακά τελειωτικό.

Ιουλιανού 71 η Τζούλια το θηρίο

Φυλής 71α η Άννα και Μαρία

Φωκαίας 19 η μουνάρα Σόνια από Φ65. Μακρύ μαλλί μαύρο και κλέψιμο στο σεξ.

Φυλής 54β η νεαρή Χριστίνα. Πολύ ωραίο πρόσωπο. Μέτριες κριτικές.

Φυλής 56 η Ναταλί μια ξανθιά με κρεμαστά βυζιά.

Φυλής 54α η Βαλέρια

Φυλής 84β μια μουνάρα με καρέ, φαινόταν ελληνίδα και έμεινα με την απορία αν ήταν κανονική κοπέλα ή εξ αλλαγής. Πάντως πανέμορφη και χαμογελαστή. Πολλά τατού. Όνομα δεν άκουσα.

Φυλής 67 η πιτσιρίκα Κλαούντια. Έχει κλάσει συναγωνιστή κατά τη διάρκεια του πισωκολλητού.

zamanfu

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
60
Πόντοι
0

Φυλής 67 η πιτσιρίκα Κλαούντια. Έχει κλάσει συναγωνιστή κατά τη διάρκεια του πισωκολλητού.

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Την έχω δει με πολιτικά και πραγματικά αν την έβλεπες σε κανένα φανάρι δεν θα παραξενευόσουν, και να φανταστείς πέρασε και λίγο από στούντιο  :S :S
Την έχω δει και με πολιτικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Μια αδιάφορη είναι. Άντε καμιά ανανέωση, βαρέθηκα να τη βλέπω  :P

Mάξιμος

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στη δευτερη βαρδια στην Φυλης πριν απο μιση ωρα:

Φυλης 54 οροφος: Βαλερια η ξανθια με το ωραιο κορμι βγηκε στο σαλονι γυμνοστηθη.  :boobies:
Φυλης 54 ισογειο: Χριστινα η καινουρια μελαχροινη βγηκε απο δωματιο υστερα απο 10λεπτο αγωνα και ενω ο παρτενερ της εδινε πονο!  :fuck2:
Περιεργο.Αντεχει τελικα τα σκληρα η μικρη;  :think:
Φυλης 56: Ναταλι η ξανθια μπαμπατσικη.  :tits2:
Φυλης 66α: Η ξανθια Αννα με το ωραιο σκορμι εντυπωσιακη με μαυρο δικτυωτο εσωρουχο.  :erection:
Φωκαιας 9 δεξια: Ειρηνη η γνωστη μελαχροινη αδυνατη Βουλγαρα.
Φωκαιας 9 αριστερα: Μαρια ξανθια κοντη αδυνατη πολυ μετρια παρουσια.  :vomit:
Φωκαιας 7 υπογειο: Ελενη εντυπωσιακη ψηλη μελαχροινη νεαρης ηλικιας με πολυ ωραιο σωμα.
Μαλλον η πιο ωραια παρουσια απο οσες δουλευαν σημερα! :orchestra:
Φωκαιας 17α: Ρωξαννη η μελαχροινη πετιτ πιτσιρικα. :cum:
Φωκαιας 17β: Ξενια η γνωστη ομορφη μελαχροινη με καποια κιλα παραπανω.
Φωκαιας 19: Σονια ψηλη μελαχροινη ομορφη παρουσια μικρη σε ηλικια.
Φυλης 59 οροφος: Αντριαννα κοντη μελαχροινη με κανονικο σωμα απο Λιθουανια οπως την παρουσιασε η υπηρεσια και με 30 ευρω.  :S
Φυλης 59 ισογειο: Βανεσα η κοκκινομαλλα μινιον κοπελα.
Φυλης 84 οροφος: Η μελαχροινη ωραια Κατερινα απο Φυλης 59 με τα τατουαζ και με κοντο μαλλι.
Φυλης 86 ισογειο: Αλινα ψηλη μελαχροινη με κανονικο σωμα με τοπικα πιασιματακια.
Φυλης 65 οροφος: Ντιανα η στουντιακου επιπεδου παρουσια με το σιλικονατο στηθος.  :wanker:
Φυλης 65 ισογειο: Ελενα η Θεσσαλονικια οπως παρουσιαζεται η καστανη πολυ μετρια νταρντανα.
Και η φωνη της και το προσωπο της κατι μου ελεγε και τελικα θυμηθηκα οτι ειναι η ξανθια που επαιζε στην Σιρινοταινια Η πρωτη φορα της Ιριδας.
Με προσφορα για αποψε στα 80 ευρω η μιση ωρα αντι για 120!
Φυλής 67:Κλαουντια αδυνατη καστανοξανθη παρουσια νεαρης ηλικιας.  :o
Φυλης 69 ισογειο: Μαιρη καστανη με πιασιματα και Στελλα κοντη ξανθια εντελως αδιαφορη παρουσια.
Φυλης 71 οροφος:Μαρια καστανη μιλφ ωραια πιασιματα και Αννα μελαχροινη ψηλη νεαρης ηλικιας σχετικα αδυνατη και γενικα αρκετα ομορφη παρουσια.  :cum:
Φυλης 71 ισογειο: Χριστινα μελαχροινη με αδυνατο σωμα.

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Παιδιά έχει δει κανείς τη Λάνα από Κολωνου 48 Κολωνου 17 Ιασωνος 27...? Ξανθιά Ρωσίδα μίλφ. Πολύ δεκτικη απιστευτη ποδολαγνεία και βίτσια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom