ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μετανοείς για τις ύβρεις που εκτόξευσες εναντίον μου;
Δεν μετανοώ για τίποτα,
δίνω ακάποτες πίπες παντού,
είμαι ελεύθερος. *
* Καβαντζάκης.
Μετανοείς για τις ύβρεις που εκτόξευσες εναντίον μου;
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα. Εκτός του ότι μου αρέσει αυτή η κοπέλα, έχω και τους προσωπικούς μου λόγους να τιμώ τα κορίτσια στην πρωινή βάρδια αυτού του σπιτιού. Te iubesc Corina, δεν αντέχω να σε ξαναδώ πρωί στο σπίτι αυτό.
Εντάξει, σε συγχωρώ!Δεν μετανοώ για τίποτα,
δίνω ακάποτες πίπες παντού,
είμαι ελεύθερος. *
* Καβαντζάκης.
Μήπως έχεις υπόψη σου την τρίτη σπερματοδέκτρια στο ανώγειο Ιωαννίνων;φοβερά τσρδιά όλα αυτά, το αγαπημένο μου πεδίο μάχης ... ώστε γύρισε η Εύα, σάπια αλλά έχω ακούσει πως είναι δυνατό και ρομαντικό μέσα , κάποιοι θα την έχουν ανάγκη σίγουρα
Εντάξει, σε συγχωρώ!
Μήπως έχεις υπόψη σου την τρίτη σπερματοδέκτρια στο ανώγειο Ιωαννίνων;
και πιο παλία το Φυλής 84β , 86α Φωκαίας 25β , Διδύμου 20 και πολλά ακόμα ...Αντιστοιχες τρυπες μεταξυ των δωματιων, ειχε παλαιοτερα πριν ανακαινιστεί το ρεμουνδου 21 ισογειο, καθως και το διδυμου 20.
ναι αυτήΜαλλον την Γεωργια εννοεις.
αυτές δουλέυουν σχεδόν καθημερινά...Ιωαννίνων 3 ανώγειο
Τρεις σπερματολήπτριες, καμία διαθέσιμη. Από αυτά που είπε η βοηθός, η μία ήταν η αραπίνα, η άλλη ήταν η κακοχυμένη ημεδαπή και η τρίτη παρέμεινε ερωτηματικό. Αν ξέρει κάποιος ας πει.
αυτές δουλέυουν σχεδόν καθημερινά...
Λιζα μαυρουλα από τον Άγιο Δομινηκο... χοντρουλα με μικρό βυζι
Μελισσα μαυρουλα από την Βραζηλια της Νιγηριας... με πιασιματακια 3αρι βυζι και
Βανέσα ξανθια κατσαρομαλλα παχουλη με 2αρια βυζια, η πρωτη με ακα οι άλλες δύο με ακα και κωλο.
με ακα στα 20 ευρώ με κώλο στα 30 ευρώ
Απλά έλεος με τη συμπεριφορά των τσατσάδων! Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μια σκατόγρια τσατσά στη Φωκαίας, όταν είπα ότι θα κάνω βόλτα, με ειρωνεύτηκε ότι δήθεν κάθε μέρα αυτή τη δουλειά κάνω (που ζήτημα αν είχε να με δει λιγότερο από μήνα). Πάνω που είχα ψηθεί μετά τη βόλτα να περάσω με την κοπέλα, με ξενέρωσε και της έριξα Χ. Είναι αυτή αντιμετώπιση πελάτη; Καλά να πάθετε που βαράτε μύγες! Οκ έχετε νεύρα με τις αναδουλειές, αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να φιλοτιμηθεί κανένας. Και μια μικρή πιθανότητα να υπήρχε ο πελάτης μετά τη βόλτα να περάσει, τον διώχνετε.
Τύπε κι εμένα μου τη δίνουν κάτι τέτοια...μια φορά είχα αρπαχτεί με μία και την έστειλα να πάει να γαμηθεί...
που την εστειλες?
φυλης 65 οροφος: Η βασιλισσα Ντιανα, οπου και τιμηθηκε . Εμφανισιακα τελεια σε ολα, οτι και να πεις γι' αυτην θα ειναι λιγο. Καθε φορα, το γαμησι μαζι της, και μια μικρη απολαυση.
πραγματικά περιμένω με αγωνία την κριτική σου, τι λέει από βυζι αυτή η Ντιαννα?
είναι όντως 3αρι η κανονικό 2αρι?