You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mitsarakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρα αλανια! θα κατεβω αθηνα μεθαύριο και ψαχνω κατι συγγεκριμενο (αν υπαρχει κιολας) ψαχνω ένα milf (granny θα ελεγα βασικα..) 50-50+ αλλα αδυνατο και γκαβλιαρικο, δεν με πειραζει ελληνιδα ή ξενη (αν και θα προτιμουσα κατι ελληνικο), ξερει κανεις τιποτα από προσφατη καταθεση?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
πριν από λιγο στοχευμενη καταδρομικη με σκοπό να τσεκαρω 3 κοπέλες, τις δυο δεν της πετυχα
Πετυχα μόνο την Βαλεντινα στο Διδυμου 27 απαξιωμενο καστανοξανθη μιλφ (αυτή βέβαια είπε ότι είναι 26...)λεπτη σκευρωμενη ακωλη με 1.5-2αρι πεσμενο βυζι με τις ρογες προς τα μέσα, περασα να την δοκιμάσω λόγω καλών εντυπωσεων προφεσορα, δεν ενθοσιαστηκα καθόλου... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου. Ακόμα να πω ότι η Βίκυ θα λείπει για μια εβδομάδα ενώ αναμένεται και νέα άφιξη τις προσέχεις μέρες στον οίκο.
Καλό βράδυ
Υ.Γ καλό είναι όταν γράφουμε μια κριτική αυτή να ανεβαίνει κιόλας...
Πετυχα μόνο την Βαλεντινα στο Διδυμου 27 απαξιωμενο καστανοξανθη μιλφ (αυτή βέβαια είπε ότι είναι 26...)λεπτη σκευρωμενη ακωλη με 1.5-2αρι πεσμενο βυζι με τις ρογες προς τα μέσα, περασα να την δοκιμάσω λόγω καλών εντυπωσεων προφεσορα, δεν ενθοσιαστηκα καθόλου... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου. Ακόμα να πω ότι η Βίκυ θα λείπει για μια εβδομάδα ενώ αναμένεται και νέα άφιξη τις προσέχεις μέρες στον οίκο.
Καλό βράδυ
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Ναι.
Έκανε πίπα επιπέδου PhD.
Καλύτερη και από την πίπα της Αλιόνας στη Διδύμου ;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Ιουλιανου 71 Καρολινα την οποια και δοκιμασα μιας και διαβασα οτι ειναι ρομαντικη ρωσιδουλα δηλωνει, προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, καρε μαλλι, 2,5αρι βυζι καλουτσικο σωματακι αν και εχει καποιο περιτα κιλα και λιγη χαραλωση στην περιοχη της κοιλιας.
Με το που μπηκε δωματιο ηρθε κατευθειαν για γλωσσοφιλα αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Αρχισε να με φιλαει παντου,μου γλειψε αρχιδια και ξεκινησε ενα αρκετα ποιοτικο και υγρο ακα τσιμπουκι για κανα 5λεπτο νον στοπ. Επειδη αναρωνω απο αμυγδαλιτιδα και ειμαι λιγο ντεφορμε δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε ορεξη να εφαρμοσω τις τεχνικες και δεν παιχτηκαν παρανομα εξτραδακια Της τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.Εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση. Τσατσα ηταν η βετερανος τσιμπουκοδρομισα Φωτεινη.
[/quote Αυτη η Κατερινα φιλε ειναι μια μελαχρινη με αδιαφορο προσωπο;Ωραια πληροφορια για τη Φωτεινη.Περιεργο να εκτελει χρεη μονο τσατσας.Οταν την ειχα ξαναδει στο Ιουλιανου 71 με πολιτικα επαθα σοκ ιδιως οταν μου αρνηθηκε κατηγορηματικα να περασει στο δωματιο.Ανενδοτη.Εχω μαθει οτι ειναι ιδιοκτητρια του συγκεκριμενου οικου.Δεδομενου οτι ειναι αλυσιδα με το Διδυμου 27 και οτι εχει παντρευτει με Ρωσοποντιο,δεν αποκλειεται ο τσατσος του Ιουλιανου 71 και ποτε Διδυμου 27,να ειναι αντρας της και συνδιοκτητες.
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μια και η Ελαφινα η Ρενατα θα λείψει 2+εβδομάδες όπως
πληροφορηθηκα, και μια και στην άκρη του μυαλού μου
είχε καρφωθει η αναφορά για το φρέσκο μολδαβοπιπινι
της μοντελοαλυσιδας, είπα να κάνω έναν στοχευμενο
αστυκτηνιατρικο έλεγχο για φρέσκο κρέας κατσικακι
γάλακτος μολδαβιας, χεχεχε
στο 54β το ισόγειο, τώρα στη 2η βαρδια,
εκεί που κάποτε έπαιρνα
με φουλ έξτρα
ρομαντισμό το σοφακι από τη
Θεσσαλονίκη
της Αλβανίας, συνάντησα το νέο
πιπινακι,
που το βαφτισανε Χριστίνα.
Μπορεί να σταθεί ως υποκαταστατο της Ρενατας μας
(αν και Ρενατα δεύτερη δεν υπάρχει), το πιπινακι
μαλιστα της μοιάζει στο κορμί και στο όλο στήσιμο.
Λοιπόν, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,
λευκό δέρμα, ωραίο κορμί μοντελε, ωραίο στητο βυζι
2+που ίσως είναι και αληθινό γιατί με έβαζε να της
το πιπιλαω δυνατά κοντραροντας, μουνακι κλειστό
εφηβικο ξεκούραστο της το έφαγα για τα καλά, το
σπατουλαρισα πολύ και το μωράκι απογειωθηκε.
Δεν μιλά ελληνικά ακόμα, αλλά είναι τσαχπινα και
επικοινωνιακη, αν εξελιχθεί θα γίνει ένα από τα
καινούργια στανταρακια της γειτονιάς... χεχεχε
πληροφορηθηκα, και μια και στην άκρη του μυαλού μου
είχε καρφωθει η αναφορά για το φρέσκο μολδαβοπιπινι
της μοντελοαλυσιδας, είπα να κάνω έναν στοχευμενο
αστυκτηνιατρικο έλεγχο για φρέσκο κρέας κατσικακι
γάλακτος μολδαβιας, χεχεχε
στο 54β το ισόγειο, τώρα στη 2η βαρδια,
εκεί που κάποτε έπαιρνα
με φουλ έξτρα
ρομαντισμό το σοφακι από τη
Θεσσαλονίκη
της Αλβανίας, συνάντησα το νέο
πιπινακι,
που το βαφτισανε Χριστίνα.
Μπορεί να σταθεί ως υποκαταστατο της Ρενατας μας
(αν και Ρενατα δεύτερη δεν υπάρχει), το πιπινακι
μαλιστα της μοιάζει στο κορμί και στο όλο στήσιμο.
Λοιπόν, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,
λευκό δέρμα, ωραίο κορμί μοντελε, ωραίο στητο βυζι
2+που ίσως είναι και αληθινό γιατί με έβαζε να της
το πιπιλαω δυνατά κοντραροντας, μουνακι κλειστό
εφηβικο ξεκούραστο της το έφαγα για τα καλά, το
σπατουλαρισα πολύ και το μωράκι απογειωθηκε.
Δεν μιλά ελληνικά ακόμα, αλλά είναι τσαχπινα και
επικοινωνιακη, αν εξελιχθεί θα γίνει ένα από τα
καινούργια στανταρακια της γειτονιάς... χεχεχε
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλύτερη και από την πίπα της Αλιόνας στη Διδύμου ;
υπαρχει καλυτερη πιπα απο αλιονα?
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Καταδρομικη στην α' βάρδια, καρφωτος για τη Γιούλια (ή κακομουτσουνη τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα την παρουσίασε ως Τζούλια) του Φ.65 οροφος.
Καταρχήν επιβεβαιωνω τον προηγούμενο συναγωνιστή ότι το μωρό είναι μεγααααλη αμαρτία ! Το σώμα της, τα πόδια, ο κωλος ειανι θεϊκά ! Μόνο στο βυζι χάνει λίγο, αλλά δεν έχει καμία σημασία ... Το δε πρόσωπο της, δεν θα συμφώνησω με τους προηγουμενους, είναι ο ορισμός της πονηρίας κ της αμαρτιας. Ειδικά ή μικρή ελιτσα στο πάνω χειλος. Το δε λίγο σκούρο δέρμα της την κάνει ακόμη πιο ποθητή. (Υποδηλώνει ισως και καποια κ καταγωγή από Ασία, ίσως κάποια πρώην σοβιετική δημοκρατία στο Ουραλο-αλταϊκο τοξο.)
Στα του αγωνα, μπηκε στο δωμάτιο με χαμόγελο κ πολύ παιχνιδιάρικο ύφος. Δυστυχώς, από προκαταρκτικά ελάχιστα, μου φόρεσε την κάποια σε πεσμένη πουτσα, αλλά το τσιμπούκι της ήταν όντως παρά πολύ δυνατό όπως είπε κ ο συναγωνιστής ΧΧΧ, ακριβώς όπως μου αρέσει κ το έχω βρει από ελάχιστες.
Τη γύρισα σε 69 κ της εγλυψα το μουνακι κ το κωλαρακι,τα οποία ήταν ΟΚ. Παροτι στο Τσακ,ή κορύφωση δεν ερχόταν,οπότε την έβαλα δίπλα μου στο πλαϊ να μου την παίζει ενώ της φιλουσα το λαιμό.
Και τότε έκανε κάτι εξαιρετικά καυλωτικο, μου απόστρεφε το κεφάλι λέγοντας κάτι στα γερμανικά (όλες τις φορές μου μίλησε στα γερμανικά, μια γλώσσα που δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα) που μου έμοιαζε με δεν επιτρέπεται.
Πάνω που πήγαιναν να χυσω,ή τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα χτύπησε την πόρτα κ ή κοπέλα σηκωθηκε, ευγενικά ομολογώ,να φύγει.
Απόλυτα θετικές οι εντυπώσεις λοιπόν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Είναι κρίμα τέτοιες γυναίκες να χαραμιζονται στην α' βάρδια, που δεν μπορούν παρά ελάχιστοι να επισκεφτούν ...
Καταρχήν επιβεβαιωνω τον προηγούμενο συναγωνιστή ότι το μωρό είναι μεγααααλη αμαρτία ! Το σώμα της, τα πόδια, ο κωλος ειανι θεϊκά ! Μόνο στο βυζι χάνει λίγο, αλλά δεν έχει καμία σημασία ... Το δε πρόσωπο της, δεν θα συμφώνησω με τους προηγουμενους, είναι ο ορισμός της πονηρίας κ της αμαρτιας. Ειδικά ή μικρή ελιτσα στο πάνω χειλος. Το δε λίγο σκούρο δέρμα της την κάνει ακόμη πιο ποθητή. (Υποδηλώνει ισως και καποια κ καταγωγή από Ασία, ίσως κάποια πρώην σοβιετική δημοκρατία στο Ουραλο-αλταϊκο τοξο.)
Στα του αγωνα, μπηκε στο δωμάτιο με χαμόγελο κ πολύ παιχνιδιάρικο ύφος. Δυστυχώς, από προκαταρκτικά ελάχιστα, μου φόρεσε την κάποια σε πεσμένη πουτσα, αλλά το τσιμπούκι της ήταν όντως παρά πολύ δυνατό όπως είπε κ ο συναγωνιστής ΧΧΧ, ακριβώς όπως μου αρέσει κ το έχω βρει από ελάχιστες.
Τη γύρισα σε 69 κ της εγλυψα το μουνακι κ το κωλαρακι,τα οποία ήταν ΟΚ. Παροτι στο Τσακ,ή κορύφωση δεν ερχόταν,οπότε την έβαλα δίπλα μου στο πλαϊ να μου την παίζει ενώ της φιλουσα το λαιμό.
Και τότε έκανε κάτι εξαιρετικά καυλωτικο, μου απόστρεφε το κεφάλι λέγοντας κάτι στα γερμανικά (όλες τις φορές μου μίλησε στα γερμανικά, μια γλώσσα που δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα) που μου έμοιαζε με δεν επιτρέπεται.
Πάνω που πήγαιναν να χυσω,ή τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα χτύπησε την πόρτα κ ή κοπέλα σηκωθηκε, ευγενικά ομολογώ,να φύγει.
Απόλυτα θετικές οι εντυπώσεις λοιπόν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Είναι κρίμα τέτοιες γυναίκες να χαραμιζονται στην α' βάρδια, που δεν μπορούν παρά ελάχιστοι να επισκεφτούν ...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αυτή η Χριστίνα η παχουλή τι πράγμα είναι αυτό στο 20αρικο, την είχα δει και προχθές με την Αννα Ιλόνα, τα μοντελάδικα αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους μόνο
Ιλόνα
Ρενάτα
Ντενίσα
κρατάνε την σημαία ψηλά
Ιλόνα
Ρενάτα
Ντενίσα
κρατάνε την σημαία ψηλά
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
αυτή η Χριστίνα η παχουλή τι πράγμα είναι αυτό στο 20αρικο, την είχα δει και προχθές με την Αννα Ιλόνα, τα μοντελάδικα αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους μόνο
Ιλόνα
Ρενάτα
Ντενίσα
κρατάνε την σημαία ψηλά
Εχουν πεθανει τα μοντελαδικα παιχτη. Δυστυχως :'(.
Επισης, και οι τρεις που αναφερεις, εχουν στη δουλεια τουλαχιστον απο το 2009. Αντε η Ντενισα λιγο πιο μετα. Ανανεωση δηλαδη καμια.
Dikoume
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 122
- Πόντοι
- 6
Πρωινη επιδρομη στο Μεταξουργειο για βομβαρδισμο στοχου που δεν εντοπιστηκε τελικα γαμω την ατυχια μου παμε για αλλα και βλεπουμε
Κολωνου 11 ισογειο Λολα η μελαχροινη ωραια κορμοστασέισον και η γριετζω τσατσα εβγαζε το αχτι της σουταροντας Πακηδες ουρλιαζοντας ονλυ γκρηκ
Η φαση ηταν που Ντικουμε Πακης εκανε τον Κινεζο και τοπαιζε τριπλη παραλλαγη Ελληνας δεν το κουνουσε ρουπι αλλα η γριετζω τον κουτρουβαλησε!
Κολωνου 11 κατω η ξανθια μας αγελαδα περα βοσκει στην λιακαδα με σπορτεξικο στο σαλονι
Κολωνου 15 αριστερα Μια Αννα που περιμενα και περιμενα ποση ωρα εμεινε δωματιο εχασα λογαριασμο ωσπου σιχτηρησα κι εφυγα
Κολωνου 15 δεξια Αντζελα η μικρομπόισα σημερα που την εμπανισα καλυτερα δεν ειναι κακο το βυζανιαρικο με τα σεα του τα μεα του και τα μαγιουδακια του
Κολωνου 23 αριστερα Κορινα σχεδον ξανθια σχεδον μελαμψη σχεδον κορμι αλλα με νευρα διχως σχεδον Η αλογομυγα της αναδουλειας τσιμπαει
Κολωνου 23 δεξια Ναταλια ξανθια γρια με προπολεμικο κομπινεζονι το ματι της σκιαχτικο γυαλιζε και παραμιλουσε θα σε λιωσω θα σε φαω θα σε δαγκωσω οπου φυγει φυγει απ'την υπογα
Κολωνου 30 κατω Νταρια ξανθο νταρντανιαρικο βυζοΠινατουμπο ξεβρακωμενο εντελως στο σαλονι
30 πανω Μαιρη ξανθο τατουαζατο ασπρουλιαρικο καυλιδιο μασωντας ξεπετοτσιχλα αλλα ειχε σωματακι η ατιμη και Αντριαννα μελαχροινη με το γυαλακι της κορμι ακτινογραφια βυζι τοιχογραφια
Στο ελατε πανω πολυ καλο σεξ Νατασα δεν ειδα και Αννουσκα ξανθο συνεσταλμενο παγωνι στο σαλονι καλό φατσικο γιγνεσθαι για λογοδοσιμο
Κολωνου 32β Μεγκη το ξανθο καυλακι και Καρινα με μυτη μπουγατσομαχαιρο σιλικον βάλει βυζι ετοιμο για εκρηξη μονο η κωλαρα της αξιζε τελικα
Κολωνου 32 κατω Η προχθεσινη μελαχροινη καραμουζοφατσα
Κολωνου 32 γωνία Αγνη καστανοξανθη με φατσα και δοντια καστορα μυτογκα πυγμαχου και κορμι απεριγραπτο :S
Κολωνου 11 ισογειο Λολα η μελαχροινη ωραια κορμοστασέισον και η γριετζω τσατσα εβγαζε το αχτι της σουταροντας Πακηδες ουρλιαζοντας ονλυ γκρηκ
Η φαση ηταν που Ντικουμε Πακης εκανε τον Κινεζο και τοπαιζε τριπλη παραλλαγη Ελληνας δεν το κουνουσε ρουπι αλλα η γριετζω τον κουτρουβαλησε!
Κολωνου 11 κατω η ξανθια μας αγελαδα περα βοσκει στην λιακαδα με σπορτεξικο στο σαλονι
Κολωνου 15 αριστερα Μια Αννα που περιμενα και περιμενα ποση ωρα εμεινε δωματιο εχασα λογαριασμο ωσπου σιχτηρησα κι εφυγα
Κολωνου 15 δεξια Αντζελα η μικρομπόισα σημερα που την εμπανισα καλυτερα δεν ειναι κακο το βυζανιαρικο με τα σεα του τα μεα του και τα μαγιουδακια του
Κολωνου 23 αριστερα Κορινα σχεδον ξανθια σχεδον μελαμψη σχεδον κορμι αλλα με νευρα διχως σχεδον Η αλογομυγα της αναδουλειας τσιμπαει
Κολωνου 23 δεξια Ναταλια ξανθια γρια με προπολεμικο κομπινεζονι το ματι της σκιαχτικο γυαλιζε και παραμιλουσε θα σε λιωσω θα σε φαω θα σε δαγκωσω οπου φυγει φυγει απ'την υπογα
Κολωνου 30 κατω Νταρια ξανθο νταρντανιαρικο βυζοΠινατουμπο ξεβρακωμενο εντελως στο σαλονι
30 πανω Μαιρη ξανθο τατουαζατο ασπρουλιαρικο καυλιδιο μασωντας ξεπετοτσιχλα αλλα ειχε σωματακι η ατιμη και Αντριαννα μελαχροινη με το γυαλακι της κορμι ακτινογραφια βυζι τοιχογραφια
Στο ελατε πανω πολυ καλο σεξ Νατασα δεν ειδα και Αννουσκα ξανθο συνεσταλμενο παγωνι στο σαλονι καλό φατσικο γιγνεσθαι για λογοδοσιμο
Κολωνου 32β Μεγκη το ξανθο καυλακι και Καρινα με μυτη μπουγατσομαχαιρο σιλικον βάλει βυζι ετοιμο για εκρηξη μονο η κωλαρα της αξιζε τελικα
Κολωνου 32 κατω Η προχθεσινη μελαχροινη καραμουζοφατσα
Κολωνου 32 γωνία Αγνη καστανοξανθη με φατσα και δοντια καστορα μυτογκα πυγμαχου και κορμι απεριγραπτο :S
Γραψαρχίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επισης, και οι τρεις που αναφερεις, εχουν στη δουλεια τουλαχιστον απο το 2009. Αντε η Ντενισα λιγο πιο μετα. Ανανεωση δηλαδη καμια.
βάλε από το 2005 και ίσως και νωρίτερα, αλλά
βαριέμαι να ψάχνω τώρα κριτικές για Ρενατα στο Φ65 και
στο Φ80.
Η Χριστίνα δεν είναι παχουλη είναι μοντελε,
εκτός κι αν κυκλοφορεί και δεύτερη βαφτισμενη
έτσι η μπερδεύουν ονόματα οι τσα2 δες.
Γραψαρχίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βάλε από το 2005 και ίσως και νωρίτερα, αλλά
βαριέμαι να ψάχνω τώρα κριτικές για Ρενατα στο Φ65 και
στο Φ80.
Η Χριστίνα δεν είναι παχουλη είναι μοντελε,
εκτός κι αν κυκλοφορεί και δεύτερη βαφτισμενη
έτσι η μπερδεύουν ονόματα οι τσα2 δες.
Έχετε υπάρξει Πολωνολάγνος; ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Πιπινου 65 Μαντα/Μαρια η γυφτισα με ρομαντικο εξτραφουλ προγραμματακι το οποιο απ οτι φαινεται εχουμε ολοι πελωρια αναγκη. Ειχε 2 δωματια και εναν ρομαντικο μεσηλικα οπου περιμενε στο σαλονι και αυτος να περασει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
πριν από λιγο στοχευμενη καταδρομικη με σκοπό να τσεκαρω 3 κοπέλες, τις δυο δεν της πετυχα
καλα ρε Σμυρνη και αφου ΔΕΝ σου αρεσε αυτο που ειδες (ακωλη, σκευρωμενη, απαξιωμενη κτλ.....τοτε γιατι περασες δωματιο και κλαιγεσαι????
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/rusrs1.gif[/img[/URL]]
[QUOTE="n.smirni76, post: 6797772"]
[/quote]
θα μπει η κριτικη σου αμαν πια με την κλαψομουνιαση! :banghead:
[img]http://2.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TNGim-Pft-I/AAAAAAAAqNE/i7nsLyUvBl4/s1600/page28_2.jpg
Καλό βράδυ
επισης
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
για να είναι ακόμα η Ρενάτα και η αννα τα γερά χαρτιά το χάσανε ...
δυστυχώς η Ξένια θα μπορούσε να αφήσει εποχή αλλά η κοπέλα δεν έκανε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Το πήρα το Μαράκι το Σάββατο. Πολύ ανανεωμένη τη βρήκα. Δεν μου έκανε ελεύθερο στοματικό αλλά άντεξε δυνατό ξεκώλιασμα για πάνω από 5 λεπτά και χύσιμο, κλασσικά,στα βυζιά της. Στο τέλος μου είπε ότι της άρεσε το γαμήσι στο κωλαράκι της και της υποσχέθηκα να περάσω μέσα στην εβδομάδα να την πάρω μόνο από κώλο! Σκυλί του πολέμου η άτιμη!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η μοντελοαλυσιδα διαλυθηκε τελειωσε δεν εχει κοπελες καινουργιες ωστε να κανει ανανεωση
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.788
- Πόντοι
- 5.547
μυστες μου ψαχνω για καλου τσιμπουκαδικο εκτος απο κολωνου 53 τωρα στο μεταξουργειο με σκοπο καταδρομικη, διαφωτιστε παρακαλω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις