Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (13 μέλη και 222 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Παιδες καλησπερα.εχουμε στη πρωινη βαρδια φυλης καποια μιλφ για gfe κατασταση;
:helpplea:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Μετα απο πολυ καιρο φυλης κατα τις 10 το βραδυ
Τι να πω ερημικα και το επιπεδο δραματικο
Επιγραματικα αυτα που ειχαν καποιο ενδιαφερον ηταν
Φυλης 84β αρκετα ψηλη ωραιο σωμα ξανθομελι μαλι εχανε στη φατσα φουλ
Εκει γωνια φυλης και φιλιπιδου ενα μελαχροινο πολυ μπαμπατσικο με ασπρο σετακι και φουλ -λεει τπτ αυτη?
Και τελος φωκ 24 ολγα που εκατσε μεσα 20 λεπτα και ουρλιαζε λες και την πηδαγε αλογο. Ακα οχι κωλο

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
ωραια ενημερωση, για πρωτη βαρδια λες έεεε?
Να ρωτήσω και κάτι ακομα αυτη την Μαριάννα που αναφέρεις στο Βεργας 3 πριν τεσσερα χρονια που την πήρε στο Ιάσωνος 1α με τι ονομα δουλευε ?
Ναι,πρωινή βάρδια.Η Μαριάννα πρέπει να δούλευε με το ίδιο όνομα και τότε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Μπίλυ 13 απλά την γάμησες...όταν θα τελειώσουμε μαζί σου, θα τρελλαθείς εντελώς!!!
Μεγιστε dismorfian επετρεψε μου μονο να βγαλω την ουρα μου απ εξω, διοτι ετσι οπως το εγραψες με δειχνεις και μενα εμπλεκομενο στο σχεδιο εξοντωσης του Βασιλη. :S
Να ξεκαθαρισω οτι το μοναδικο μελημα στη ζωη του Ζεν Κρεμπιε ειναι τα παρανομα εξτραδακια. Ιντριγκες, ραντεβου και συμβολαια θανατου δεν εχω πλεον καμια αναγκη καθως με αποσπουν απο τη βασικη μου αποστολη που ειναι οι παρανομοι κρεμπιεδες, οπως ο σημερινος που εριξα τελος 2ης βαρδιας σε καποιο απ τα μεγαλα νουμερα της Φωκαιας.  :rockon:
Το ειχα πραγματικα πελωρια αναγκη. :wanker:
Οποιος μυστης ενδιαφερεται για ρομαντικες πληροφοριες, θα απαντησω σε ΠΜ.

Επισης σημερα στην πρωτη βαρδια τιμηθηκε για 4η φορα η μουναρα Αντζελινα απο Φυλης65Β. Πρεπει να ομολογησω οτι εχει δειξει αρκετα σημαδια βελτιωσης σε σχεση με το παρελθον που ηταν επιεικως φολα. Αυτη τη φορα ηταν αρκετα πιο ευδιαθετη και συμμετειχε σε καποιο βαθμο, οχι τρελα πραγματα, αλλα τουλαχιστον δεν κοιταγε τον τοιχο οπως τις προηγουμενες φορες. Οπως παντα ξεκινησαμε με λιγο αισθησιακο χαμουρεμα οπου τη χαιδευα, τη φιλαγα και με φιλαγε στο λαιμο μου, συνεχισα με δυνατο ρεκτιφιε στην υπεροχη και πεντακαθαρη μουναρα της, περασμα καποτας και πιπα την οποια θα χαρακτηριζα αξιοπρεπεστατη και ιεραποστολικο οπου η μουναρα της ειχε πολυ καλη αισθηση και αντεχε δυνατο σφυροκοπημα. Καθολη τη διαρκεια δεν εδειξε να δυσανασχετει, αναστεναζε καυλωτικα πανω μου, τα χειλη μας ηρθαν κοντα αρκετες φορες αλλα δυστηχως για αλλη μια φορα μου αρνηθηκε τα ρομαντικα γλωσσοφιλα  :headbang: που απελπισμενα ζητιανευα σαν σιχαμενος επαιτης, στη συνεχεια λιγο στα 4 και το τελος ηρθε με πιρφορισμα ενω ταυτοχρονα εγλειφα την υπεροχη και γευστικοτατη κωλοτρυπιδα της :wanker: Στο δωματιο εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση.
Δεν την προτεινω σε απαιτητικους μυστες αλλα για τον απλο καθημερινο διπλοκαποτακια που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις θα την χαρακτηριζα ως μια οκ επιλογη. Δεν τα κλαις τα λεφτα σου και θεωρω οτι αξιζει το 20ρικο μονο και μονο για να γλειψεις μια τετοια μουναρα. :cum:

Να καλοσορισω και δημοσια τον πανισχυρο μυστη Παρακμιακο στην ομαδα κρουσης :rockon: :rockon: :rockon: . Πληροφορηθηκα οτι μετα την αποχωρηση μου(για μυστικη αποστολη σε στριπ) εγινε ισχυρο χτυπημα στο Μεταξουργειο και περιμενω να διαβασω πικαντικες ινφο :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εις τη χτεσινη βόλτα μου έμειναν τα εξής:
Φυλής 56 η Χριστίνα, νέο αίμα, καλλίγραμμη μελαχρινή ρωσσίδα με πολύ ωραίο πρόσωπο. Απλό+69
Φωκαίας 19 μια μελαχρινή μουνάρα, η Γκάμπυ, baby face, αλλά κάπως ψυχρή στο σαλονάρισμα.΄Έχει κανείς άποψη; Μου θύμισε κάτι γκόμενες που γαμάει ο Rocco στις ταινίες της Βουδαπέστης.
Φωκαίας 17 κάτω η Ρωξάννα. Δοντάκια μπαγκς μπάνυ, σώμα υπέροχα ατελές, μακρυά μαλλιά. Γυμνή στο σαλόνι. Την είχα πάρει πριν χρόνια στο Διδυμου 27 ντουέτο με μια βλάχα. Έχει ομορφύνει πολύ από τότε.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μεταξουργείο 3η βάρδια  :rockon:

Ιάσωνος 37: Ντενίσα, κοντό πιπίνι με ωραίο σώμα, μικρό βυζί και ωραίο κωλωράκι.
Το πρόσωπο της Αλβανοφέρνει αρκετά. Καλή επιλογή εμφανισιακά για τα δεδομένα του Μεταξουργείου,
αλλά μύστες είπαν ότι στο δωμάτιο προσφέρει πολύ αδιάφορο και αποστειρωμένο πρόγραμμα που δεν
έχουμε καμία ανάγκη.

Ιάσωνος 33: Μαρία, μια μπαμπάτσικη μελαμψή με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους.
Ρωξάνη, κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί με μαύρα μαλλιά, αρκετά γεμάτη, με μεγάλες βυζάρες.

Ιάσωνος 31 ισόγειο: Ελένη Πετράκη, με τα γνωστά συνολάκια της, σήμερα φόραγε ένα σαν καλσόν με τρύπες
αρκετά εντυπωσιακό. Μαυρομάλλα αδύνατη.
Άναμπελ ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί και αρκετά Αλβανική φάτσα.

Ιάσωνος 20Β: Ντάνα μαυρομάλλα κοπέλα με κανονικό σώμα και καλό βυζί. Έχει πολλά ταττοο και προσφέρει
ακά στοματικό. Την επέλεξα και μου άφησε κακές εντυπώσεις, θα γράψω κριτική όταν βρω το χρόνο.

Όπως γράφτηκε και από άλλους μύστες χθες συναντηθήκαμε στην πιάτσα.
Όταν έφθασα στο σημείο συνάντησης, δεν χρειάστηκαν συστάσεις, ένα πόρνικο βλέμμα
ήταν αρκετό για να συνεννοηθούμε. Καθώς στεκόμουν οι μύστες δεν μίλαγαν, και με κοίταγαν
με ένα πολύ άγριο βλέμμα. Κρύος ιδρώτας είχε αρχίσει να με λούζει. Καθώς προσπαθούσα τα βλέμματα μας
να μην διασταυρωθούν, παρατήρησα μια BMW παλιάς κοπής να μας πλησιάζει. Σε ανύποπτο χρόνο ο μύστης Dismorfian
αν θυμάμαι καλά, με αφόπλισε με πολύ επιδέξιο τρόπο και ο Spougenas μου φόρεσε μια κουκούλα. Δε θυμάμαι τι έκαναν
οι υπόλοιποι. Με πήγαν σε ένα υπόγειο, χαμηλοτάβανο (το κατάλαβα γιατί κατέβηκα αρκετά σκαλιά και μου τράβηξαν το
κεφάλι προς τα κάτω για να μπω μέσα) και με έβαλαν να καθίσω κάπου. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω καθώς ήμουν απόλυτα
σοκαρισμένος, με οδήγησαν κάπου στην οδό Σούρμελη. Άκουσα ένα σπίρτο να ανάβει.Άναψαν μια λάμπα πετρελαίου και μου
έκαναν κάποιες ερωτήσεις για να εξακριβώσουν το ποιος είμαι. Αφότου πέρασα τον έλεγχο, πλέον ήμουν ένας από αυτούς.
Οι μύστες Ζεν Κρεμπιέ και Junis αποχώρησαν για μυστικές αποστολές και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Εμείς συνεχίσαμε την βόλτα
μας και σε όλη την διάρκεια διδάχθηκα αρκετά πράγματα από αυτούς τους τεράστιους μύστες.

Η κατάσταση της ψυχικής υγείας ορισμένων, πλέον είναι στα χέρια μας.
Δε θα υπάρξει γυρισμός...

200.gif

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μεταξουργείο 3η βάρδια  :rockon:

Όπως γράφτηκε και από άλλους μύστες χθες συναντηθήκαμε στην πιάτσα.
Όταν έφθασα στο σημείο συνάντησης, δεν χρειάστηκαν συστάσεις, ένα πόρνικο βλέμμα
ήταν αρκετό για να συνεννοηθούμε. Καθώς στεκόμουν οι μύστες δεν μίλαγαν, και με κοίταγαν
με ένα πολύ άγριο βλέμμα. Κρύος ιδρώτας είχε αρχίσει να με λούζει. Καθώς προσπαθούσα τα βλέμματα μας
να μην διασταυρωθούν, παρατήρησα μια BMW παλιάς κοπής να μας πλησιάζει. Σε ανύποπτο χρόνο ο μύστης Dismorfian
αν θυμάμαι καλά, με αφόπλισε με πολύ επιδέξιο τρόπο και ο Spougenas μου φόρεσε μια κουκούλα. Δε θυμάμαι τι έκαναν
οι υπόλοιποι. Με πήγαν σε ένα υπόγειο, χαμηλοτάβανο (το κατάλαβα γιατί κατέβηκα αρκετά σκαλιά και μου τράβηξαν το
κεφάλι προς τα κάτω για να μπω μέσα) και με έβαλαν να καθίσω κάπου. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω καθώς ήμουν απόλυτα
σοκαρισμένος, με οδήγησαν κάπου στην οδό Σούρμελη. Άκουσα ένα σπίρτο να ανάβει.Άναψαν μια λάμπα πετρελαίου και μου
έκαναν κάποιες ερωτήσεις για να εξακριβώσουν το ποιος είμαι. Αφότου πέρασα τον έλεγχο, πλέον ήμουν ένας από αυτούς.
Οι μύστες Ζεν Κρεμπιέ και Junis αποχώρησαν για μυστικές αποστολές και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Εμείς συνεχίσαμε την βόλτα
μας και σε όλη την διάρκεια διδάχθηκα αρκετά πράγματα από αυτούς τους τεράστιους μύστες.

Η κατάσταση της ψυχικής υγείας ορισμένων, πλέον είναι στα χέρια μας.
Δε θα υπάρξει γυρισμός...

200.gif

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μεγιστε dismorfian επετρεψε μου μονο να βγαλω την ουρα μου απ εξω, διοτι ετσι οπως το εγραψες με δειχνεις και μενα εμπλεκομενο στο σχεδιο εξοντωσης του Βασιλη. :S
Να ξεκαθαρισω οτι το μοναδικο μελημα στη ζωη του Ζεν Κρεμπιε ειναι τα παρανομα εξτραδακια. Ιντριγκες, ραντεβου και συμβολαια θανατου δεν εχω πλεον καμια αναγκη καθως με αποσπουν απο τη βασικη μου αποστολη που ειναι οι παρανομοι κρεμπιεδες, οπως ο σημερινος που εριξα τελος 2ης βαρδιας σε καποιο απ τα μεγαλα νουμερα της Φωκαιας.  :rockon:

Επισης σημερα στην πρωτη βαρδια τιμηθηκε για 4η φορα η μουναρα Αντζελινα απο Φυλης65Β. Πρεπει να ομολογησω οτι εχει δειξει αρκετα σημαδια βελτιωσης σε σχεση με το παρελθον που ηταν επιεικως φολα. Αυτη τη φορα ηταν αρκετα πιο ευδιαθετη και συμμετειχε σε καποιο βαθμο, οχι τρελα πραγματα, αλλα τουλαχιστον δεν κοιταγε τον τοιχο οπως τις προηγουμενες φορες. Οπως παντα ξεκινησαμε με λιγο αισθησιακο χαμουρεμα οπου τη χαιδευα, τη φιλαγα και με φιλαγε στο λαιμο μου, συνεχισα με δυνατο ρεκτιφιε στην υπεροχη και πεντακαθαρη μουναρα της, περασμα καποτας και πιπα την οποια θα χαρακτηριζα αξιοπρεπεστατη και ιεραποστολικο οπου η μουναρα της ειχε πολυ καλη αισθηση και αντεχε δυνατο σφυροκοπημα. Καθολη τη διαρκεια δεν εδειξε να δυσανασχετει, αναστεναζε καυλωτικα πανω μου, τα χειλη μας ηρθαν κοντα αρκετες φορες αλλα δυστηχως για αλλη μια φορα μου αρνηθηκε τα ρομαντικα γλωσσοφιλα  :headbang: που απελπισμενα ζητιανευα σαν σιχαμενος επαιτης, στη συνεχεια λιγο στα 4 και το τελος ηρθε με πιρφορισμα ενω ταυτοχρονα εγλειφα την υπεροχη και γευστικοτατη κωλοτρυπιδα της :wanker: Στο δωματιο εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση.
Δεν την προτεινω σε απαιτητικους μυστες αλλα για τον απλο καθημερινο διπλοκαποτακια που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις θα την χαρακτηριζα ως μια οκ επιλογη. Δεν τα κλαις τα λεφτα σου και θεωρω οτι αξιζει το 20ρικο μονο και μονο για να γλειψεις μια τετοια μουναρα. :cum:

Να καλοσορισω και δημοσια τον πανισχυρο μυστη Παρακμιακο στην ομαδα κρουσης :rockon: :rockon: :rockon: . Πληροφορηθηκα οτι μετα την αποχωρηση μου(για μυστικη αποστολη σε στριπ) εγινε ισχυρο χτυπημα στο Μεταξουργειο και περιμενω να διαβασω πικαντικες ινφο :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Επικό αριστούργημα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Είχα πολλά χρόνια να ''πάρω παρθενιά'',από τα νειάτα μου δηλαδή,και συνέβη σήμερα με τη Γωγώ στο Κολωνού 27 υπόγειο!  :2funny:  Φρόντισα δε να τη ζεστάνω καλά για τους επόμενους χύστες! Χωρίς να κάνει κάτι εξαιρετικό,παραμένει μια σταθερή αξία στο Μεταξουργείο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
στο 54β το ισόγειο, τώρα στη 2η βαρδια, συνάντησα το νέο πιπινακι,
που το βαφτισανε Χριστίνα.

Μπορεί να σταθεί ως υποκαταστατο της Ρενατας μας
(αν και Ρενατα δεύτερη δεν υπάρχει), το πιπινακι
μαλιστα της μοιάζει στο κορμί και στο όλο στήσιμο.

Λοιπόν, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,
λευκό δέρμα, ωραίο κορμί μοντελε, ωραίο στητο βυζι

Δεν μιλά ελληνικά ακόμα, αλλά είναι τσαχπινα και
επικοινωνιακη, αν εξελιχθεί θα γίνει ένα από τα
καινούργια στανταρακια της γειτονιάς... χεχεχε

Ύστερα και από το πιστοποιητικό : ISO HOT-*****
δεν γινόταν να μην επισκεφτώ και εγώ αυτό το καυλοράπανο.
Δυστυχώς κύριοι, επτωχεύσαμε! Το πιπίνι θα μας τα φάει όλα. Δεν θα μείνει ούτε σεντ.
Ομοιάζει με την Νικολέτα, αλλά σε μελαχρινή έκδοση.

Την πέτυχα στην σημερινή μου πρωινή έκτακτη τσάρκα. Τελικά και στην 1η βάρδια παίζουν καλά κομμάτια.

Επειδή πήγα στοχευμένα , μπήκα σε ελάχιστα, τα εξής:

Φυλ. 65 1ος: Βανέσσα και Τζούλια. Τρομερό μωρό η Τζούλια με φοβερό μπρίο, σέξι παρουσία, μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια.
Φυλ. 84 1ος: η Λώρη, ένα ξανθό ψηλό άλογο, που θα το καβαλήσω σύντομα .
Φυλ. 66δ: η γνωστή γυφτοπούλα με φούλ.
Φυλ. 66α: η νεοφερμένη και μέσα στην καύλα Χριστίνα
Φυλ. 56: το θωρηκτό Potemkin με ξανθό καρέ μαλλάκι. Μάλλον η μοντελοαλλυσίδα ακολουθεί την μόδα, τώρα που άλλαξαν και οι κούκλες Barbie.
the_new_american_barbie_doll_by_maddoxpurrly-d4ptr6h.jpg

Φυλ. 54 ισ.: η Βαλέρια
Φυλ. 54 1ος: η Ντιάνα

Εις το επανιδείν . . . .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
τωρα live

Διδυμου 18α Κατερινα ξανθια μιλφογκικφ με πιασιματακια 3αρι βυζι με ακα τελειωτικο κωλο και αυταρχικο.

Διδυμου 8β Βερονικα ξανθοκαστανη μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα.

Διδυμου 7α Ντενισα καστανη με πολυ ωραιο μοντελε κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 54β Βαλερια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 56 Ναταλι ξανθιά με πιασιματα 3αρι βυζι και Κατερινα ξανθια χοντρη με 5αρια βυζια, αμφοτερες σε απλο προγραμμα.

Φυλης 66α Χριστινα μελαχρινη με πολυ γλυκό προσωπο κανονικο σωμα ωραιο κωλο 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 66δ Αντζελα μελαχρινη κατσαρομαλλα κανονικο σωμα μικρο βυζι, με κωλο.

Φυλης 65α Νατασσα καστανοξανθη κοντη με κανονικο σωμα μικρο βυζι, απλο προγραμμα και Τζουλια με ξανθοκαστανο κατσαρο μαλλί από την μία μεριά του κεφαλιου από την άλλη κοντο, κανονικο σωμα 1,5αρι βυζι, απλο προγραμμα, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη.

Φυλης 65β Αντζελινα η ξανθια κορμαρα πάγοκολονα με το σικικονατο βυζι, απλο προγραμμα.

Φωκαιας 17α Μαρια μελαχρινη κανονικο σωμα 3αρι βυζι μικρά τατου, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 27α Βιολετα μελαχρινη με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.

Φωκαίας 27Β κατω Ρομπερτα μελαχρινη με κανονικο σωμα πεταχτη κωλαρα 1.5αρι στητο ωραιο βυζι, απλο προγραμμα και Χριστινα ξανθοκαστανη μελαμψη κανονικο σωμα μικρο βυζι τατου δεξί ώμο, με κωλο.

Περγαμου 1 Αιντα ξανθια μιλφ με πιασιματακια 4αρια βυζια, απλο προγραμμα.

Ρεμουνδου 21α Ολγα ξανθια κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα και Ναταλι καστανοξανθη πολύ λεπτη μικρο βυζι, με ακα.

Ρεμουνδου 21 Κάρλα ξανθια μιλφ με πιασιματα 3αρι σικικονατο βυζι, με ακα και κωλο, 1700 παρα θα έρθει η Λαρισα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
ωραια επιγραμματικη ενημέρωση, στο 65α μαζί με την Τζουλια ειδες την Νατασσα και όχι την Βανεσσα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Μέγιστε dismorfian σε εκτιμώ αλλά νομίζω πως σημασία έχει η  :rockon: ύπαρξη :rockon: του Parakmiakos όλα τα άλλα είναι προσωπικές διαμάχες .... συνεχίστε υπεύθυνα  :hi:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ωραια επιγραμματικη ενημέρωση, στο 65α μαζί με την Τζουλια ειδες την Νατασσα και όχι την Βανεσσα

Έχεις δίκιο, αλλά μετά το κατσικάκι γάλακτος, ακόμα παραμιλάω . . . . . .

:hi:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

Έλα'δω να μην ενοχλούμε το καλύτερο νήμα του μπου...έχουμε γλυκό καρυδάκι.  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
πριν από λιγο στοχευμενη καταδρομικη με σκοπό να τσεκαρω 3 κοπέλες, τις δυο δεν της πετυχα
Πετυχα μόνο την Βαλεντινα στο Διδυμου 27 απαξιωμενο καστανοξανθη μιλφ (αυτή βέβαια είπε ότι είναι 26...)λεπτη σκευρωμενη ακωλη με 1.5-2αρι πεσμενο βυζι με τις ρογες προς τα μέσα, περασα να την δοκιμάσω λόγω καλών εντυπωσεων προφεσορα, δεν ενθοσιαστηκα καθόλου... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου. Ακόμα να πω ότι η Βίκυ θα λείπει για μια εβδομάδα ενώ αναμένεται και νέα άφιξη τις προσέχεις μέρες στον οίκο.

27_1.jpg
27_5.jpg
27_7.jpg

27_2.jpg
27_3.jpg
27_8.jpg

27_4.jpg
27_6.jpg
27_9.jpg

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Την ωρα που ο αδελφος Εμπονζι  :hi: καρφωνε τη συμπαθεστατη γαυροομαδα  :fuck1: μιλιουνια Πακηδεων ειχαν ξεχυθει στο Μεταξουργειο  :orchestra:

Κολωνου 11 πανω Μαρινα κλασικ γυφτουλιαση κορμι βετερανης τσαντιροπουλας ξεβαμενο ξανθο μαυροριζιτικο μαλλι ουτε τα Πακια δεν ανεβαινουν στο υψωμα του πορνοκαταστηματος
Κολωνου 11 ισογειο Τσαχπινογαργαλιαρα υπηρεσια σαν θαλασσιος ελεφαντας με γυαλια καυλαντιζε μεχρι να βγει απο το δωμα η Παναγια η βυζομπαλουσα Μισελ απο το Κολ 32  :tits:
Και μια Καρλα νεο μελαχροινο φρουτο επαιζε μπαλιτσα χωνευσιμη φατσα ελαφρως πιανουμενο κορμι.  :boobies:
Τριτη στην παρελαση η Λολα.
Οι αλλοθρησκοι ετρωγαν πορτα και κοιταζαν τα λουξ δωματια που γαμουσαν πριν απο καμμια βδομαδα με φατσα Ρομπερτο την στιγμη που το ρουφαγε  :'(
Κολωνου 11 κατω η ξανθια μας αγελαδα εσερνε ριζες ποδια βυζομπαλα στα 5 μετρα απο το κουζινακι ως το σαλουν
Κολωνου 15 αριστερα Τζουλια με ματι Θεμη Γεωργαντα και χερουλατη μεση και με χαβανεζικο συνολακι παρακαλω για να ξεχειλιζουν καλυτερα οι πλαγιομετωπικες ξιγκιλες  :vomit:
Κολωνου 15 δεξια Αννα μελαχροινη μαλλι φουλ του καρε κορμι φουλ του κοκκαλου για σουπα δεν ειναι κακη  :cum:
Ιασωνος 19 κατω Μικρο κοντο μελαχροινο γλυκοφατσο οχι στεγνο αλλα καλο γεματα δωματια σαλονια μπαουλοντιβανα 17 νοματεοι στη σαλα ολοι Πακοκατασταση μεγαλη περαση το μικρο στο
Καρασι  :S
Ιασωνος 19 πανω Βιολετα ψηλορειτικο ασπρουλιαρι κλασικ Μολδαβιαν μουρη σωμα κανατοειδες αλλα ταιριαστο με το συνολακι  :effemine:
Ιασωνος 20 πανω Ντανα το μελαχροινο κινουμενο τατουαζ σαν θηλυκος ναυτης με το τσιμπουκι
Ιασωνος 20 δεξια Γκαμπριελα ψηλη μελαχροινη γεματοβυζου απο το πιασε πιασε αρχισε η πτωση
Λεωνιδου 28 κατω Κατερινα μελαχροινη υφος στυλ δικτυωτο μοιραιας γυναικας ματια πανθηρα κορμι ζαλαδα  :o
Και μια παιδουλα ψηλη στυλιαροπουλα αγγελοφατσα ιδρωμενη ματια τρομαγμενη περπατησια σαστισμενη καινουριο ασμα και πολυ καλο :wanker:
Λεωνιδου 28 πανω Ζακλυν γεματη κοιλουμπα ετοιμη να σκασει κατω απο τον κορσε της παιζει σαλονατο ματσακι με γλωσσες ματια κωλοτριψιματα πουτσοαγγιγματα κλεισιμο πορτικου που θα παει;
Καποιο απ ολα θα πιασει θα τον βαλουμε στο δωμα θα γαμησει ο Εμπονζι  :birdman:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Αυτη η Μισελ έχει παρομοια βυζια με της Αιντας?
διαβαζω οτι δεν αφηνει χουφτωματα...ισχυει?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Αυτη η Μισελ έχει παρομοια βυζια με της Αιντας?
διαβαζω οτι δεν αφηνει χουφτωματα...ισχυει?

δεύτερη βάρδια

Ρεμούνδου 21, η Κάρλα και η τουμπανιάρα Λαρίσα :erection: τούμπανα βυζιά, πρόστυχη φάτσα, καλλίγραμα πόδια με μεγάλο τατουάζ σε όλο το πόδι ... κορίτσι για στούντιο ή strip
Ρεμούνδου 21 πάνω, Ιλόνα και όλγα  :erection: σε τακούνια με κοντό μαλλί ροκ στυλ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom