Το αν είναι καυλωτικό ή όχι όπως σε αντιμετώπισε,έγκειται στα γούστα του καθενός,κοινώς ''περί ορέξως,κολοκυθόπιτα!'' Το να σηκωθεί όμως να φύγει και να σε αφήσει άχυστο,επειδή χτύπησε την πόρτα η τσατσά,χωρίς μάλιστα να το παλέψει όσο μπορούσε,συνιστά ακραίο αντιεπαγγελματισμό!Καταδρομικη στην α' βάρδια, καρφωτος για τη Γιούλια (ή κακομουτσουνη τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα την παρουσίασε ως Τζούλια) του Φ.65 οροφος.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τη γύρισα σε 69 κ της εγλυψα το μουνακι κ το κωλαρακι,τα οποία ήταν ΟΚ. Παροτι στο Τσακ,ή κορύφωση δεν ερχόταν,οπότε την έβαλα δίπλα μου στο πλαϊ να μου την παίζει ενώ της φιλουσα το λαιμό.
Και τότε έκανε κάτι εξαιρετικά καυλωτικο, μου απόστρεφε το κεφάλι λέγοντας κάτι στα γερμανικά (όλες τις φορές μου μίλησε στα γερμανικά, μια γλώσσα που δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα) που μου έμοιαζε με δεν επιτρέπεται.
Πάνω που πήγαιναν να χυσω,ή τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα χτύπησε την πόρτα κ ή κοπέλα σηκωθηκε, ευγενικά ομολογώ,να φύγει.
Απόλυτα θετικές οι εντυπώσεις λοιπόν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Είναι κρίμα τέτοιες γυναίκες να χαραμιζονται στην α' βάρδια, που δεν μπορούν παρά ελάχιστοι να επισκεφτούν ...
Στα δικά μου λοιπόν,ευτυχώς που υπάρχουν κάποιες φιλότιμες κοπέλες με μικρό μεροκάματο,και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Νίκα στο Ιάσονος 36 που τίμησα σήμερα,που ενώ δεν είχα φουλ καύλα να χύσω,δεν με άφησε να φύγω άχυστος,και στο τέλος χαρήκαμε και οι δύο για το αποτέλεσμα...