Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (17 μέλη και 216 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καταδρομικη στην α' βάρδια, καρφωτος για τη Γιούλια (ή κακομουτσουνη τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα την παρουσίασε ως Τζούλια) του Φ.65 οροφος.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τη γύρισα σε 69 κ της εγλυψα το μουνακι κ το κωλαρακι,τα οποία ήταν ΟΚ. Παροτι στο Τσακ,ή κορύφωση δεν ερχόταν,οπότε την έβαλα δίπλα μου στο πλαϊ να μου την παίζει ενώ της φιλουσα το λαιμό.

Και τότε έκανε κάτι εξαιρετικά καυλωτικο, μου απόστρεφε το κεφάλι λέγοντας κάτι στα γερμανικά (όλες τις φορές μου μίλησε στα γερμανικά, μια γλώσσα που δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα) που μου έμοιαζε με δεν επιτρέπεται.

Πάνω που πήγαιναν να χυσω,ή τσατσά με τη στραβοχυμενη φάτσα χτύπησε την πόρτα κ ή κοπέλα σηκωθηκε, ευγενικά ομολογώ,να φύγει.

Απόλυτα θετικές οι εντυπώσεις λοιπόν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Είναι κρίμα τέτοιες γυναίκες να χαραμιζονται στην α' βάρδια, που δεν μπορούν παρά ελάχιστοι να επισκεφτούν ...
Το αν είναι καυλωτικό ή όχι όπως σε αντιμετώπισε,έγκειται στα γούστα του καθενός,κοινώς ''περί ορέξως,κολοκυθόπιτα!'' Το να σηκωθεί όμως να φύγει και να σε αφήσει άχυστο,επειδή χτύπησε την πόρτα η τσατσά,χωρίς μάλιστα να το παλέψει όσο μπορούσε,συνιστά ακραίο αντιεπαγγελματισμό!
Στα δικά μου λοιπόν,ευτυχώς που υπάρχουν κάποιες φιλότιμες κοπέλες με μικρό μεροκάματο,και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Νίκα στο Ιάσονος 36 που τίμησα σήμερα,που ενώ δεν είχα φουλ καύλα να χύσω,δεν με άφησε να φύγω άχυστος,και στο τέλος χαρήκαμε και οι δύο για το αποτέλεσμα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τύποι, φαίνεται πως οι γερμανίδες είναι πιστόλια. Πήρα δεύτερη βάρδια μια καινούρια κοπέλα εκ Γερμανίας στο Φωκαίας 19 (δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα) και πέρασα σούπερ, παρόλο που δε μίλαγε γρυ ελληνικά και τα γερμανικά μου τα έχω ξεχάσει.  :2funny: Πίπα θεϊκή, αλλά το βασικότερο ότι σαν σώμα είναι άλογο, γι' αυτό και πέρασα. Αν ισχύει ότι και η Τζούλια στο Φ65 είναι γερμανίδα, τότε μιλάμε για baseline εμφάνιση άνω του μετρίου. Κοινώς μουνάρες.

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Μπηκα σημερα το απογευμα με την Ολγα στο Φωκαιας 24. Πολυ ρομαντικη κοπελα. Δεν ξερω οι υπολοιποι τι λενε, παντως εμενα ουτε το σωμα της, ουτε το στομα της μου μυρισε χυσιλα. (δεν ξερω αν ο επομενος απο εμενα συναγωνιστης εχει την ιδια αποψη. Η κοπελα ουτε απο ρωσια, ουτε απο ρουμανια, ουτε απο μολδαβια ειναι. Μαλλον ειναι απο Μογγολια  :2funny: :2funny: :2funny:. Μογγολοφατσα αλλα τελειο σωματακι, ψιλονερουλιασμενο αλλα σε υποφερτο σταδιο βυζι, μικρο κωλαρακι και γενικα καυλιαρα. Εγω παντως περασα καλα. Ωραια πιπα, ωραια αισθηση το μουνι της, και φυσικα δεν αντεξα και την εχυσα παντου. Με λιγο ζορισμα θα μπορουσα να κανω και πολλα ρομαντικα, αλλα δεν το ηθελα, ισως επειδη εχω διαβασει τα διαφορα εδω μεσα.

Καμια ωρα μετα περασα και με τη Λουιζα στο Φωκαιας 25 πανω. Της εδωσα δευτερη και τελευταια ευκαιρια. Η κοπελα αυτη ειναι πολυ πιο ομορφη απο την Ολγα, εχει πιο φυσικη ομορφια, ειναι φιλοτιμη, καλο παιδι, αλλα στο γαμησι δεν το εχει. Ηταν και ο λογος που δεν καταφερα να τελειωσω. Δεν το εψηνα να ριξω κι αλλο 20ευρο, οποτε αποχωρησα. Επομενος στοχος που θα τιμηθει, ειναι η Ορορα, οταν καταφερουν να συμπεσουν οι ωρες μας.

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
η μοντελοαλυσιδα  διαλυθηκε τελειωσε δεν  εχει   κοπελες  καινουργιες   ωστε να κανει ανανεωση

Δεν ειναι ομως ευκολο να βρεις τετοιες κοπελες να δουλεψουν στο 20ρικο. Και που εχουν μεινει ακομα αυτες, καλα ειναι.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Germaniden , germaniden .. aber  den Synagonisten hat  sie gelassen    …  ahysten..  zu bleiben... :cheesy: :o

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Προ ολίγου.

Λαϊκή αγορά σε τμήμα της οδού Φυλής.

Φ65 ισόγειο, Ατζελίνα.
Νεαρότατη, μεγάλοι ξανθοί βόστρυχοι, εντελώς γυμνή, λεπτοφυής, ψηλή.
Αγγελική μορφή, όνομα και πράμα.
Προτείνω στο κατάστημα να την παρουσιάζει αρχικά με λευκό βουάλ (δίκην αγγέλου), ενώ στη συνέχεια της περιφοράς και επίδειξης η Ατζελίνα να απορρίπτει το βουάλ και να αποκαλύπτει την πάλλευκη σάρκα της και το ροζ αιδοίο της.
Θα συμβαίνουν ξεροχυσίματα στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων.

Φ65 ανώγειο, Τζούλια
Νεαρότατη, μικροί και πολλοί καστανοί βόστρυχοι, μπικίνι, μέτριο ύψος.

Φ71 άνω
Λίλι, Ουκρανή, μελαχρινή, ψηλή, βυζιά, ωραίο πρόσωπο, ελαφρά μπανταλεμένο σώμα.
Γλυκυτάτη, μειλίχια, προσηνής, ευπροσήγορη.
Τη γάμησα και πάλι.

Μαγνησίας 11, Σούζι
Μιλφ, μιγάς, συστήθηκε ως Βραζιλιάνα, μεγάλα βυζιά, αλλά και πολλά κιλά.

Ελάχιστοι συναγωνιστές στα μπουρδέλα.

Η τελευταία ανάλυση της ελληνικής οικονομίας από τη Eurobank, επισημαίνει ότι ενώ η ανεργία αυξάνεται διαρκώς, ταυτόχρονα εξακολουθεί αναλογικά να είναι σε υψηλά επίπεδα η κατανάλωση (λιανική).
Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση θα πέσει κι άλλο, δηλαδή προβλέπεται ότι όλο και λιγότεροι συναγωνιστές θα πηγαίνουν στα μπουρδέλα τους επόμενους μήνες...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Περί τις 15:30
Διδυμου 27 ο ομιλητικότατος και αναλυτικότατος θυμόσοφος τσάτσος παρουσίασε τη μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή και παντελώς αδιάφορη μιλφ Βαλεντίνα. 20 ευρώ τα πάντα όλα πλην κώλου.

Πιπίνου 118 η μουνάρα Καίτη και η μικρή Σούζη από Αγκύρας. Η Κρίστυ λείπει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
γεια σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας γνωρίζετε κανένα μπουρδελακι στον γέρακα η τουλάχιστον κοντά;

εδω πανω ειμαστε πισω σε αυτον τον τομεα φιλε >:(

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Προ ολίγου.

Φ71 άνω
Λίλι, Ουκρανή, μελαχρινή, ψηλή, βυζιά, ωραίο πρόσωπο, ελαφρά μπανταλεμένο σώμα.
Γλυκυτάτη, μειλίχια, προσηνής, ευπροσήγορη.
Τη γάμησα και πάλι.

μου έχει ''καρφωθεί΄΄ και μένα αυτή, αλλά είναι η τσατσά η σπαστικιά, λέει γενικά μέσα η κοπέλα ?

στο κάτω 71 ήταν η αείμνηστη κοπέλα του πυραύλου η Λάουρα-Φραουλίτσα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Άστοχος χαρακτηρισμός το ''αείμνηστη''!Συνήθως πάει με το ''αξιομακάριστη'',και η κοπέλα μια χαρά υποθέτω πως είναι!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
στο κάτω 71 ήταν η αείμνηστη κοπέλα του πυραύλου η Λάουρα-Φραουλίτσα?
Zει η κοπελα φιλε μου
Απλα δεν αντεξε τις απιστιες του Πυραυλου που αφησε την ξενια για παρτη της,για να την παρατησει και αυτη στη συνεχεια για την αιντα απο περγαμου,για να την παρατησει και αυτη για την κατερινα απο κωνσταντινουπολεως και ουτω καθεξης

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Δέυτερη επίσκεψη σήμερα στην Ειρήνη Ιασωνοσ 44 με τισ φυσικές σφιχτές μεγάλες βυζάρες και την έκφυλη φάτσα...ενημερώνω για τους βυζολάγνους ..κατα τα αλλα τυπικες υπηρεσιες..πιπα με καποτα ,μια σταση στο μουγγο χυσουρα και δρομο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Zει η κοπελα φιλε μου
Απλα δεν αντεξε τις απιστιες του Πυραυλου που αφησε την ξενια για παρτη της,για να την παρατησει και αυτη στη συνεχεια για την αιντα απο περγαμου,για να την παρατησει και αυτη για την κατερινα απο κωνσταντινουπολεως και ουτω καθεξης
:offtopic: Υπάρχει;κι αν ναι,πώς καθορίζεται και οριοθετείται το ''loyalty'' στις ''σχέσεις'' πελατών και εκδιδομένων;  :think:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχετε υπάρξει Πολωνολάγνος;  ;)

Ομιλειτε για την Ελενιτσα την πολωνεζα από φ86β
με τσα2 τον Αρη κάπου στο 2003 ?... χεχεχε

Αν εννοείτε αυτήν τότε ναι.

υγ. κατά χρονολογική σειρά :
μετά από αυτήν 'αγαπησα' Αλεξάνδρα ουκρανεζα και
Ξένια Ρωσίδα, και μετά γνώρισα τη Ρενατα... χεχεχε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
τωρα live

Βεργας 6β Αντριαννα ξανθο γκρανι με πιασιματα σιλικονατα βυζια, με ακα τελειωτικο και αυταρχικο.

Βεργας 6α Νικολ μελαχρινη πιτσιρικα με πιασιματακια και τουρλωτη βραζιλιανικη κωλαρα, με ακα.

Βεργας 2 Αννι μελαχρινη μαυριδερη χοντρη με 1.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Βεργας 3αριστερα Ντελια πρωην Χριστινα μελαχρινη λεπτη με μικρο βυζι, με ακα.

Βεργας 3δεξια Αννα ξανθια μιλφ με πιασιματακια κοιλιτσα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα και Ειρηνα καστανοξανθη κοντη παχουλη με 2.5αρια βυζια, με ακα.

Βεργας 3 οροφος Ευα μελαχρινη παχουλη με 2.5αρια, με ακα.

Εξηκιου 18 Ελλη ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Λιοσιων 73α Λαουρα καστανη ψηλη με μσκρυ ισιο μαλλι κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα στα 20 ευρω, 69 η ακα στα 30 ευρω, αυταρχικο στα 40 ευρω.

Λιοσιων 76 Μελινα μελαχρινη μικφ με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα και κωλο.

Χωματιανου 11ω Αντρεα μελαχρινη με κανονικο σωμα ωραιο κωλαρακι 2αρι βυζι, με ακα.

Χωματιανου 11α Μπεκι ξανθια με κανονικο σωμα το μαλλι αλογοουρα 1.5-2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Τι ζέστη αυτή στην Αθήνα και σήμερα! Και μάλιστα με βορειοανατολικούς  ανέμους.Στην αναζήτηση αιδοίου που να αξίζει τα λεφτά του,  με κοντομάνικο φανελάκι σε μια μπουρδελοαγορά έρημη με μπόλικη κούβεντα από τις τσατσάδες για να μπει κάποιος χριστιανός στο δωμάτιο.Έστω μεμέτι  :grin:

Περγάμου 1.Γυναίκα για το χωράφι, το βουνό, τον λόγγο και τα μπλόκα των αγροτών,πρώτη γραμμή για να σκιάζονται οι μπάτσοι.Ανίτα την είπε η τσατσά, πρέπει να εννοούσε Αϊντα.Ξανθιά Αγαπημένη Βουνοπλαγιά.
Λάκισα και πήγα Αγ.Πέτρου 7.Μάρθα τρελέγκω σε κολοχανείο ετών 1940-1950.Παρελθόν Πάχος.Θά΄τρωγε χιλιάδες πούτσες φαντάρων στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
Επιστροφή στο παρόν.Ρομπέρτα.Φώκαιας 27 υπόγειο.Τσαχπίνικο τρυφερό λεπτό τσουλάκι με στητό βυζάκι και κωλαράκι.Επίσης στο δωμάτιο ήταν η Βιολέτα όπως πληροφορηθήκαμε που τα κάνει πλήρως όλα! Η Βιολέτα αργούσε!
Στο ισόγειο μια μελαμψή λεπτή Χριστίνα που -θαρρώ- τα έκανε κι αυτή όλα!
Στον όροφο ήταν μια Καμέλια με βλέμμα-αστροπελέκι που με κοίταζε έντονα-διαπεραστικά,λες και ήμουν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ! Η τσατσά δήλωσε -τι άλλο- «Το κορίτσι είναι καλό και τα κάνει όλα,ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και κώλο»
Στο Διδύμου 22, Εβελίνα-Ντέϊβιντ Μπόουι.Πένθιμο κλίμα.Ισως για τον χαμό του.
Στο 20.Δύο μελαμψές.Μία τσατσά και μία παιδίσκη με τα υλικά δουλειάς ανά χειράς,πήγαινε δωμάτιο χαμογελαστή.
Διδύμου 18 ισόγειο.Γκαμπριελα.Ωραία! Λεπτό δροσερό καστανό κορίτσι.
Βέργας 3 δεξιό.Μαριάννα.Χαμογελαστή,λεπτή,ξανθιά,προσωπίδα Ρωσσίδας.Κάτι μου θυμίζε η εικόνα της, τα σκέρτσα της στο σαλονι...Φεύγοντας θυμήθηκα οτι την είχα γαμήσει πριν τέσσερα περίπου χρόνια στο Ιάσωνος 1 ισόγειο.Τότε είχε τα μαλλιά μαύρα και δήλωνε Μολδαβέζα.Δεν άξιζε μέσα.
Αριστερά η Έλλη και η Βικτώρια όπως ανακοινώθηκε.Πάνω η Καίτη και μια πιο ψηλή και νταρντάνα, Λόρι μαλλον.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
ωραια ενημερωση, για πρωτη βαρδια λες έεεε?
Να ρωτήσω και κάτι ακομα αυτη την Μαριάννα που αναφέρεις στο Βεργας 3 πριν τεσσερα χρονια που την πήρε στο Ιάσωνος 1α με τι ονομα δουλευε ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτή η Χριστίνα η παχουλή τι πράγμα είναι αυτό στο 20αρικο, την είχα δει και προχθές με την Αννα Ιλόνα, τα μοντελάδικα αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους μόνο
Ιλόνα
Ρενάτα
Ντενίσα
κρατάνε την σημαία ψηλά
Καλα αυτη ειναι καθαρα υλικο για τους πιρφοροαγαπουλήδες των στριπ και των κωλομπαρων,θα ειχε μασησει χοντρές πορτοφόλες εκει . Υστερα απο τοσα χρόνια και ειδικά τώρα με τη κρίση επιμένει στα μπουρδελα οπου ως επι το πλειστον παιζουν πολυγαμικοι γαμιάδες του 20άρικου, μπας και εκανε επένδυση και το τ αγορασε το μαγαζί και εχει κολλήσει? :think:
Εχουν πεθανει τα μοντελαδικα παιχτη. Δυστυχως  :'(.
Επισης, και οι τρεις που αναφερεις, εχουν στη δουλεια τουλαχιστον απο το 2009. Αντε η Ντενισα λιγο πιο μετα. Ανανεωση δηλαδη καμια.  :tickedoff:
Aπο χθεσινη βόλτα σε Φυλης επιβεβαιώνω οτι σε  καμμια 15άρια μαγαζιά παιζαν κοπελες 5ετης παρουσίας και άνω.Συναγωνιστης παρομοιασε το περιεργο γυφτοειδες ον που εμφανιστηκε στη Διδυμου με κατσικα.
Αν και κομμάτι υπερβολικός εστω και ετσι δε παυει να ειναι μια καινούρια παρουσία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom