citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Παιδες καλησπερα.εχουμε στη πρωινη βαρδια φυλης καποια μιλφ για gfe κατασταση;
Ναι,πρωινή βάρδια.Η Μαριάννα πρέπει να δούλευε με το ίδιο όνομα και τότε.ωραια ενημερωση, για πρωτη βαρδια λες έεεε?
Να ρωτήσω και κάτι ακομα αυτη την Μαριάννα που αναφέρεις στο Βεργας 3 πριν τεσσερα χρονια που την πήρε στο Ιάσωνος 1α με τι ονομα δουλευε ?
Μεγιστε dismorfian επετρεψε μου μονο να βγαλω την ουρα μου απ εξω, διοτι ετσι οπως το εγραψες με δειχνεις και μενα εμπλεκομενο στο σχεδιο εξοντωσης του Βασιλη. :SΜπίλυ 13 απλά την γάμησες...όταν θα τελειώσουμε μαζί σου, θα τρελλαθείς εντελώς!!!
Μεταξουργείο 3η βάρδια
Όπως γράφτηκε και από άλλους μύστες χθες συναντηθήκαμε στην πιάτσα.
Όταν έφθασα στο σημείο συνάντησης, δεν χρειάστηκαν συστάσεις, ένα πόρνικο βλέμμα
ήταν αρκετό για να συνεννοηθούμε. Καθώς στεκόμουν οι μύστες δεν μίλαγαν, και με κοίταγαν
με ένα πολύ άγριο βλέμμα. Κρύος ιδρώτας είχε αρχίσει να με λούζει. Καθώς προσπαθούσα τα βλέμματα μας
να μην διασταυρωθούν, παρατήρησα μια BMW παλιάς κοπής να μας πλησιάζει. Σε ανύποπτο χρόνο ο μύστης Dismorfian
αν θυμάμαι καλά, με αφόπλισε με πολύ επιδέξιο τρόπο και ο Spougenas μου φόρεσε μια κουκούλα. Δε θυμάμαι τι έκαναν
οι υπόλοιποι. Με πήγαν σε ένα υπόγειο, χαμηλοτάβανο (το κατάλαβα γιατί κατέβηκα αρκετά σκαλιά και μου τράβηξαν το
κεφάλι προς τα κάτω για να μπω μέσα) και με έβαλαν να καθίσω κάπου. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω καθώς ήμουν απόλυτα
σοκαρισμένος, με οδήγησαν κάπου στην οδό Σούρμελη. Άκουσα ένα σπίρτο να ανάβει.Άναψαν μια λάμπα πετρελαίου και μου
έκαναν κάποιες ερωτήσεις για να εξακριβώσουν το ποιος είμαι. Αφότου πέρασα τον έλεγχο, πλέον ήμουν ένας από αυτούς.
Οι μύστες Ζεν Κρεμπιέ και Junis αποχώρησαν για μυστικές αποστολές και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Εμείς συνεχίσαμε την βόλτα
μας και σε όλη την διάρκεια διδάχθηκα αρκετά πράγματα από αυτούς τους τεράστιους μύστες.
Η κατάσταση της ψυχικής υγείας ορισμένων, πλέον είναι στα χέρια μας.
Δε θα υπάρξει γυρισμός...
Επικό αριστούργημα.Μεγιστε dismorfian επετρεψε μου μονο να βγαλω την ουρα μου απ εξω, διοτι ετσι οπως το εγραψες με δειχνεις και μενα εμπλεκομενο στο σχεδιο εξοντωσης του Βασιλη. :S
Να ξεκαθαρισω οτι το μοναδικο μελημα στη ζωη του Ζεν Κρεμπιε ειναι τα παρανομα εξτραδακια. Ιντριγκες, ραντεβου και συμβολαια θανατου δεν εχω πλεον καμια αναγκη καθως με αποσπουν απο τη βασικη μου αποστολη που ειναι οι παρανομοι κρεμπιεδες, οπως ο σημερινος που εριξα τελος 2ης βαρδιας σε καποιο απ τα μεγαλα νουμερα της Φωκαιας.
Το ειχα πραγματικα πελωρια αναγκη.
Οποιος μυστης ενδιαφερεται για ρομαντικες πληροφοριες, θα απαντησω σε ΠΜ.
Επισης σημερα στην πρωτη βαρδια τιμηθηκε για 4η φορα η μουναρα Αντζελινα απο Φυλης65Β. Πρεπει να ομολογησω οτι εχει δειξει αρκετα σημαδια βελτιωσης σε σχεση με το παρελθον που ηταν επιεικως φολα. Αυτη τη φορα ηταν αρκετα πιο ευδιαθετη και συμμετειχε σε καποιο βαθμο, οχι τρελα πραγματα, αλλα τουλαχιστον δεν κοιταγε τον τοιχο οπως τις προηγουμενες φορες. Οπως παντα ξεκινησαμε με λιγο αισθησιακο χαμουρεμα οπου τη χαιδευα, τη φιλαγα και με φιλαγε στο λαιμο μου, συνεχισα με δυνατο ρεκτιφιε στην υπεροχη και πεντακαθαρη μουναρα της, περασμα καποτας και πιπα την οποια θα χαρακτηριζα αξιοπρεπεστατη και ιεραποστολικο οπου η μουναρα της ειχε πολυ καλη αισθηση και αντεχε δυνατο σφυροκοπημα. Καθολη τη διαρκεια δεν εδειξε να δυσανασχετει, αναστεναζε καυλωτικα πανω μου, τα χειλη μας ηρθαν κοντα αρκετες φορες αλλα δυστηχως για αλλη μια φορα μου αρνηθηκε τα ρομαντικα γλωσσοφιλα που απελπισμενα ζητιανευα σαν σιχαμενος επαιτης, στη συνεχεια λιγο στα 4 και το τελος ηρθε με πιρφορισμα ενω ταυτοχρονα εγλειφα την υπεροχη και γευστικοτατη κωλοτρυπιδα της Στο δωματιο εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση.
Δεν την προτεινω σε απαιτητικους μυστες αλλα για τον απλο καθημερινο διπλοκαποτακια που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις θα την χαρακτηριζα ως μια οκ επιλογη. Δεν τα κλαις τα λεφτα σου και θεωρω οτι αξιζει το 20ρικο μονο και μονο για να γλειψεις μια τετοια μουναρα.
Να καλοσορισω και δημοσια τον πανισχυρο μυστη Παρακμιακο στην ομαδα κρουσης . Πληροφορηθηκα οτι μετα την αποχωρηση μου(για μυστικη αποστολη σε στριπ) εγινε ισχυρο χτυπημα στο Μεταξουργειο και περιμενω να διαβασω πικαντικες ινφο
στο 54β το ισόγειο, τώρα στη 2η βαρδια, συνάντησα το νέο πιπινακι,
που το βαφτισανε Χριστίνα.
Μπορεί να σταθεί ως υποκαταστατο της Ρενατας μας
(αν και Ρενατα δεύτερη δεν υπάρχει), το πιπινακι
μαλιστα της μοιάζει στο κορμί και στο όλο στήσιμο.
Λοιπόν, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,
λευκό δέρμα, ωραίο κορμί μοντελε, ωραίο στητο βυζι
Δεν μιλά ελληνικά ακόμα, αλλά είναι τσαχπινα και
επικοινωνιακη, αν εξελιχθεί θα γίνει ένα από τα
καινούργια στανταρακια της γειτονιάς... χεχεχε
ωραια επιγραμματικη ενημέρωση, στο 65α μαζί με την Τζουλια ειδες την Νατασσα και όχι την Βανεσσα
Μεγιστε dismorfian επετρεψε μου μονο να βγαλω την ουρα μου απ εξω, διοτι ετσι οπως το εγραψες με δειχνεις και μενα εμπλεκομενο στο σχεδιο εξοντωσης του Βασιλη. :S
Να ξεκαθαρισω οτι το μοναδικο μελημα στη ζωη του Ζεν Κρεμπιε ειναι τα παρανομα εξτραδακια. Ιντριγκες, ραντεβου και συμβολαια θανατου δεν εχω πλεον καμια αναγκη καθως με αποσπουν απο τη βασικη μου αποστολη που ειναι οι παρανομοι κρεμπιεδες, οπως ο σημερινος που εριξα τελος 2ης βαρδιας σε καποιο απ τα μεγαλα νουμερα της Φωκαιας.
Το ειχα πραγματικα πελωρια αναγκη.
Οποιος μυστης ενδιαφερεται για ρομαντικες πληροφοριες, θα απαντησω σε ΠΜ.
πριν από λιγο στοχευμενη καταδρομικη με σκοπό να τσεκαρω 3 κοπέλες, τις δυο δεν της πετυχα
Πετυχα μόνο την Βαλεντινα στο Διδυμου 27 απαξιωμενο καστανοξανθη μιλφ (αυτή βέβαια είπε ότι είναι 26...)λεπτη σκευρωμενη ακωλη με 1.5-2αρι πεσμενο βυζι με τις ρογες προς τα μέσα, περασα να την δοκιμάσω λόγω καλών εντυπωσεων προφεσορα, δεν ενθοσιαστηκα καθόλου... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου. Ακόμα να πω ότι η Βίκυ θα λείπει για μια εβδομάδα ενώ αναμένεται και νέα άφιξη τις προσέχεις μέρες στον οίκο.
Αυτη η Μισελ έχει παρομοια βυζια με της Αιντας?
διαβαζω οτι δεν αφηνει χουφτωματα...ισχυει?