Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (21 μέλη και 177 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
οι ρωσσιδες για εμενα δεν μου  αρεσουν τα παω καλυτερα με τις μολδαβεζες  και με τις ρουμανες τα παω καλα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ο μύστης που φοράει μαύρο πέτσινο μπουφάν, και μαύρα κοκάλινα γυαλιά
και τσαρκάρε Μετάξι την Παρασκευή, αλλά τον έχω δει και πάρα
πολλές άλλες φορές ας στείλει ένα pm.  :sunglasses:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΜΟΛΔΑΒΑΚΙΑΑΑΑΑAAA KAI ΡΟΥΜΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  FOR  EVEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR........ :kissass: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Φάε εσύ την κατεψυγμένη τυρόπιτα, χοντρούλη, κι άσε εμάς να ονειρευόμαστε τα ελαφάκια που μασουλήσαμε κάποτε ...    :'( 

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Κάθε εθνικότητα είναι πιο γνωστή σε κάτι. Πχ τώρα ο Έλληνας είναι γνωστός σαν ο επαίτης της Ευρώπης. Έτσι και οι Ρωσσίδες, ειδικά άμα ρωτήσεις τους παλιούς, θα σου πούνε ότι ήταν κορυφή. Οπότε μας ενδιαφέρει ΚΑΙ η εθνικότητα.
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
μυστες γενικα εμενα οι ρωσιδες δε μου αρεσουν. Οχι οτι δεν εχω πετυχει και μουναρες, αλλα σαν πλειοψηφια μου φαινονται μπαζοφατσες και κρυες. Πιο πολυ τα παω καλα με τις ρουμανες, αν και απο υπηρεσιες ειναι μια ετσι, μια γιουβετσι. Αλβανιδες και αραπινες παρ'ολο που δεν ειμαι ρατσιστης, δεν μου αρεσουν. Αραπινες καθαρα θεμα γουστου, και αλβανιδες γιατι εχουν μια χωριατικη βλαχοφατσα. (ουτε οι γερμανιδες μου αρεσουν, αλλα δεν τις αναφερω γιατι δεν εχω συναντησει γερμανιδα στην πιατσα)

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....

αν και αρχισα να βγαινω πιατσα μετα το 2000 (που αυτο σημαινει οτι προλαβα και δραχμες στην πιατσα) μπορω να σου πω ομως οτι και το πεντοχιλιαρο οταν το εβγαζες για να το δωσεις για να γαμησεις στο σαπιο μεταξουργειο, ετσουζε! Δε θα ξεχασω μια Βανα μελαχροινη που ειχα γαμησει καμποσες φορες στο Ιασωνος 36, και μια Μερσέντες το 2006 σε καποιο υμιυπογειο της Ιασωνος που διπλα στο κρεβατι ειχε και καθρεφτη. Νομιζω Κολωνου 30 κατω

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.457
Πόντοι
24.806
Εγω συναγωνιστες απο την μικρη καριερα μου εχω καταλαβει οτι οι τσεχες, ρωσιδες, μολδαβες και απο τις γυρω χωρες ειναι οι περισσοτερες μουναρες αλλα ξινες και ξενερωτες. Οι Ρουμανες και οι Βουλγαρες ειναι πουτανες, πουτανες. Οχι οι γυφτισες, οι αυθεντικες.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Πρωινή βάρδυα,φυλής 65 όροφο θα την βρείς... ;)
Η τσατσά λέει ότι είναι ρωσσίδα..αλλά μάλλον για αλβανίδα την κόβω... ;)
Απο φάτσα μέτρια πράγματα....έχει όμως σώμα μοντέλου(playmate) και θεικό κωλαράκι... :kissass: :kissass:
Στο κρεβάτι δεν ξέρω αν είναι καλή... :huh:

Γιούλια, Φυλής 65 όροφος. Πρωινή βάρδια. Όπως είπε και ο Xilnik, γήινο πλασματάκι. Περίεργη φάτσα αλλά ωραίο σώμα. Βλέμμα πολλά υποσχόμενο που με τράβηξε. Έφυγα αλλά ξαναγύρισα αμέσως. Πίπα πολύ δυνατή για τα γούστα μου, είχε γυρίσει 69 και επέτρεπε δαχτυλάκι. Γρήγορα μούσκεψε.
Εμένα μου είπε ότι η καταγωγή της είναι από Ρωσία αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. Πάντως τα γερμανικά τα μίλαγε άψογα. Πέρασα καλά μαζί της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
                ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ-ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ (ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).
Διδυμου 27

Βάρδια=απογευματινή

Όνομα=ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ :smitten:(μίλφ,λευκό δέρμα,καστανά μακρυά μαλλιά,ψηλή,πολύ αδύνατη)

Χώρα=ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Πρόγραμμα=Ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα,γλείψιμο αρχιδιών,γλωσσόφιλλα,69.

*ΥΓ: Πολύ ρομαντικήήήήή κορασίδααααα... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ρομαντική τι εννοείς τύπε σα τη Καρολίνα από Διδύμου ας πούμε?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Καλημέρα heellover... :hi:

*Μερικές λεπτομέρειες θα ήθελα να σε ρωτήσω για την κορασίδα...

1)Ελεύθερο στοματικό κάνει?

2)Γλωσσόφιλλα δίνει?

3)Γλείφει αρχίδια?

4)Χύσιμο στο στόμα η στο πρόσωπο,δέχεται?

Νομίζω τίποτα απ' αυτά. Δεν επιδίωξα βέβαια γιατί ήμουν σε άλλη φάση. Αφήνω ένα ενδεχόμενο για τα γλωσσόφιλα γιατί κάποια στιγμή πλησίασα πολύ και δεν είδα κάποια αντίσταση.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Γιούλια, Φυλής 65 όροφος. Πρωινή βάρδια. Όπως είπε και ο Xilnik, γήινο πλασματάκι. Περίεργη φάτσα αλλά ωραίο σώμα. Βλέμμα πολλά υποσχόμενο που με τράβηξε. Έφυγα αλλά ξαναγύρισα αμέσως. Πίπα πολύ δυνατή για τα γούστα μου, είχε γυρίσει 69 και επέτρεπε δαχτυλάκι. Γρήγορα μούσκεψε.
Εμένα μου είπε ότι η καταγωγή της είναι από Ρωσία αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. Πάντως τα γερμανικά τα μίλαγε άψογα. Πέρασα καλά μαζί της.
Την ειδα και εγω την Ρωσογερμανιδα :grin:.Δεν μου εκανε εντυπωση η εμφανιση της :-.Εμφανισιακα για τα γουστα μου παιρνει ενα 7/10 :sunglasses:.Σαλοναρισε παντως με χαμογελο και αποπνεει θετικη ενεργεια ;).
Μια καινουργια Τινα απο απεναντι , απο το Φυλης 86α οροφος , μου αρεσε πιο πολυ :cum:.Χωρις βεβαια και αυτη να ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Ειδα και την καινουργια Λινα , απο Φυλης 84β οροφος , για αυτην που εχουν γραφτει καλα λογια.Μιση Μολβαδη/μιση Ρωσιδα κατα την τσατσα.Συμαθητικη μετρια φατσα , ψηλο αναστημα , αδυνατο κορμι :cum:.Ειναι αλογο! :rockon: Ομως χανει λιγο στη φατσα!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυτή η Σόνια (ρωσίδα μιλφ) με το πολύ καλό τσιμπ-ακά δεν δουλεύει πια? Το άφησε το σπίτι? Δικό της ήταν νομίζω.
Πέρασα σήμερα μια βόλτα (πρωϊνή βάρδια) και ήταν ένα μικρό Ρουμανάκι (Νικολέτα) και κάνανε πως δεν την ξέρουν τη Σόνια, και αυτή, και η τσα2.

Κανένας της CIA εδώ μέσα ξέρει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom