ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
οι ρωσσιδες για εμενα δεν μου αρεσουν τα παω καλυτερα με τις μολδαβεζες και με τις ρουμανες τα παω καλα
το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις συναντησει Ρωσιδα φιλε μουοι ρωσσιδες για εμενα δεν μπυ αρεσουν τα παω καλυτερα με τις μολδαβεζες
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....
ΜΟΛΔΑΒΑΚΙΑΑΑΑΑAAA KAI ΡΟΥΜΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FOR EVEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....Κάθε εθνικότητα είναι πιο γνωστή σε κάτι. Πχ τώρα ο Έλληνας είναι γνωστός σαν ο επαίτης της Ευρώπης. Έτσι και οι Ρωσσίδες, ειδικά άμα ρωτήσεις τους παλιούς, θα σου πούνε ότι ήταν κορυφή. Οπότε μας ενδιαφέρει ΚΑΙ η εθνικότητα.
+1Οποιοι δεν εχουν ζησει τη χρυση επταετια 91-98 με τις αυθεντικες μουναρες ρωσσιδες τοτε, δεν εχουν ζησει τιποτα.....
εγω τοτε ημουν 7 χρονων το 1998
Πρωινή βάρδυα,φυλής 65 όροφο θα την βρείς... ;)
Η τσατσά λέει ότι είναι ρωσσίδα..αλλά μάλλον για αλβανίδα την κόβω... ;)
Απο φάτσα μέτρια πράγματα....έχει όμως σώμα μοντέλου(playmate) και θεικό κωλαράκι...![]()
Στο κρεβάτι δεν ξέρω αν είναι καλή...![]()
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ-ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ (ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).
Διδυμου 27
Βάρδια=απογευματινή
Όνομα=ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ(μίλφ,λευκό δέρμα,καστανά μακρυά μαλλιά,ψηλή,πολύ αδύνατη)
Χώρα=ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Πρόγραμμα=Ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα,γλείψιμο αρχιδιών,γλωσσόφιλλα,69.
*ΥΓ: Πολύ ρομαντικήήήήή κορασίδααααα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα heellover...
*Μερικές λεπτομέρειες θα ήθελα να σε ρωτήσω για την κορασίδα...
1)Ελεύθερο στοματικό κάνει?
2)Γλωσσόφιλλα δίνει?
3)Γλείφει αρχίδια?
4)Χύσιμο στο στόμα η στο πρόσωπο,δέχεται?
Την ειδα και εγω την ΡωσογερμανιδαΓιούλια, Φυλής 65 όροφος. Πρωινή βάρδια. Όπως είπε και ο Xilnik, γήινο πλασματάκι. Περίεργη φάτσα αλλά ωραίο σώμα. Βλέμμα πολλά υποσχόμενο που με τράβηξε. Έφυγα αλλά ξαναγύρισα αμέσως. Πίπα πολύ δυνατή για τα γούστα μου, είχε γυρίσει 69 και επέτρεπε δαχτυλάκι. Γρήγορα μούσκεψε.
Εμένα μου είπε ότι η καταγωγή της είναι από Ρωσία αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. Πάντως τα γερμανικά τα μίλαγε άψογα. Πέρασα καλά μαζί της.