lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φωκαίας 27 υπόγειο Χριστίνα απογευματινή βάρδια
χαιρετω τους συναδελφους απο την μαγικη Πρωτευουσα....κατεβαινω την αλλη βδομαδα για μια εχπρεσσ πορνοεκδρομη κ θα θελα τα φωτα σας για κοντοπουτανα κ skinny καυλομωρα! ευχαριστω εκ των πρωταιρων συναδελφοι
Δίνεις το μπουμπουκάκι να το γαμήσει ο παοκτζής;Τύπε ήρθε μια τσιγγανορουμάνα στο Δ22 μόλις χθές που μιλάει ιταλικά.
1.50 το πάρα πολύ ύψος. βυζί σε μέγεθος ραπανακιού, μελαμψή λόγο Ρομά.
Την έκανα για πρώτη γυμνασίου το πολύ αλλά η υπηρεσία είπε ότι είναι 20 χρονών.
Δίνεις το μπουμπουκάκι να το γαμήσει ο παοκτζής;
Όσο περνούν οι ώρες, ο κυρ-Βασίλης αλλάζει σιγά-σιγά αυτά που έλεγε στην αρχή της βάρδιας.
Ώρα 17:00, λέει "μπουμπουκάκι 22 χρονώνε", στις 21:00 το έχει φτάσει 20 χρονώνε, και στις 23:00 το μπουμπουκάκι έχει γίνει 18 χρονώνε.
Ένα ρισπέκτ στο τσάτσο του 65Β όροφος. Παρότι η γλώσσα του πάει ροδάνι, βρίσκει επιχειρήματα το έλα να δεις. Σήμερα είπε το σωστότατο επειδή αργούσε να βγει: εντάξει παιδιά δεν είναι σωστο να χτυπάμε πόρτες ουτε και σεις θα το θέλατε πιστέψτε με να ακούγατε το χτύπο της πόρτας εν ώρα τέτοιας ηδονής. Ο τύπος θα ταν φοβερός πωλητής και ρήτορας οπου και να δούλευε.
Δίνεις το μπουμπουκάκι να το γαμήσει ο παοκτζής;
Τζιτζιολινι, τζιτζιολινι. Αγαπαμε κυρ-Βασιλη , αν και πριν λιγο καιρο ειχαμε μια μικρη αντιδικια. Δεν αντεξα αλλο τα ψεματα του .
κυρ Βασίλης, Μέγας θαθατζής, παπατζής
ο πιο καλός είναι ο Άρης με το τουρμπάνι
φυλακόβια? loooolκαι αν σ αρέσουν οι γραμμωμένες και θες κάτι οικονομικότερο η Μαρία η φυλακόβια από Ιάσωνος
φυλακόβια? looool
τι φάση?
και αν σ αρέσουν οι γραμμωμένες και θες κάτι οικονομικότερο η Μαρία η φυλακόβια από Ιάσωνος
Τύποι υπαρχουν πολλοί ειτε πυρφόροι/αγαπούληδες είτε κάποιοι πολυ μοναχικοί άνθρωποι που στη συνάντηση με την πόρνη εισπράττουν τη ψευδαίσθηση ότι με αυτούς και την εκάστοτε εκδιδόμενη συμβαίνει κάτι διαφορερικό/ανώτερο μεταξυ τους.
Εισπράττουν στο κουτό μυαλό τους οτι η πόρνη τους επέλεξε/ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους για να ζήσουν κάτι ανώτερο, κάτι συναισθηματικό.
Προφανώς στη πουτάνα κόβη το μάτι της και ταίζει πυρφοροσανό τους πυρφοροαγαπουλιάριδες. Ξέρει οτι απ το συγκεκριμένο θύμα/πελάτη θα βγάλει το νοίκι της, το φαγητό της, τις ταρίφες της σπιτι/δουλειά. Κατα βάθος η πουτάνα τους πυρφοροαγαπουλιάριδες τους έχει για κατώτερο είδος άνδρα. Επίσης κατα βάθος η πουτάνα μισή τους πυρφοροαγαπουλιάριδες που νομίζουν οτι είναι ανώτεροι/εκλεκτοι απ τις υπόλοιπες πούτσες που τρώει.
Ακόμα και οι πουτάνες σαν γυναίκες γνωριζουν οτι είναι πολυ υποτιμητικό για έναν άνδρα να τις δεχθεί για σχέση και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σεβαστεί καμία πουτάνα πυρφοροαγαπουλιάρη σαν άνδρα. Σαν πελάτη μόνο τους θέλει προφανώς.
Προσωπικά με χουν πυρφορίσοι μόνο αλβανέζες/ρουμάνες. Καμία άλλη εθνικότητα. Με μια συγκεκριμένα τσακώθηκα επειδή μου έκανε ζηλυτυπίες που με είδε να μπαίνω σε άλλον οίκο. Της λέω δεν είμαι γκόμενος σου, πελάτης είμαι και σε γαμάω όταν και όποτε θέλω. Αμα ήμουν πυρφόρος θα νόμιζα οτι με γουστάρει.
στη κυριολεξία
γυμνασμενο μουνακι στο μεταξι φιλος? δεν Με κανεις πλακα?/
καυλωσα ηδη