Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (25 μέλη και 199 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.881
Πόντοι
42.697
Άψογη και πολύ όμορφη και περιγραφική η ενημέρωση του xilnik όπως πάντα.
Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι περιγραφές του για το Διδύμου 8 και το Διδυμου 27
Είναι αυτό το κάτι παραπάνω που περιγράφει και σου δίνει την αίσθηση ότι βλέπεις και εσύ τις κοπέλες, πέρα από το γεγονός ότι σε κινητοποιεί να πας σε κάποιες συγκεκριμενες

Επίσης να διευκρινίσω πως η μιλφ Κρίστι Διδύμου 8 δεν έχει σιλικόνη στήθος, όπως έγραψε ο Σμύρνης,  αλλά πολύ ωραίο φυσικό στήθος για την ηλικία της

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Pε παιδια ποσες φορες θα το πουμε,δεν κολλας AIDS,κολλας ΗΙV που  ΜΠΟΡΕΙ να εξελιχθει σε AIDS
[/quoteΠοια η διαφορά αφου στο τέλος Aids θα καταλήξει όπως και να έχει
Oχι φιλε μου,μπορει και να μην καταληξει και ποτε εφοσον παιρνει ο φορεας την αγωγη κανονικα,και να εχει μια ζωη οπως ολοι οι αλλοι.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Διδύμου 8 και το Διδυμου 27  Είναι αυτό το κάτι παραπάνω που περιγράφει και σου δίνει την αίσθηση ότι βλέπεις και εσύ τις κοπέλες, πέρα από το γεγονός ότι σε κινητοποιεί να πας σε κάποιες συγκεκριμενες   …..
[..} Επίσης να διευκρινίσω πως η μιλφ Κρίστι Διδύμου 8 δεν έχει σιλικόνη στήθος…

----------------------------
H  παλια  Χριστινα του Λελας μετα και Αλκ 117 κλπ-- ..Μπας .. κι εβαλε  σιλικονες προσφατα… ?! :rolleyes:  Απ' τη μεση και κατω παντως εχει χαλαρώσει - μπαταλέψει  σε σχεση με παλια.. :-
(ειναι παντως  πολυ ενταξει χαρακτήρας/ οντως ) :)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Διδύμου 20 χτες στη δεύτερη βάρδια, καινούργια παρουσία. Όνομα δεν ανακοινώθηκε, αδύνατο πολύ μικρό γυφτορουμανάκι από "Ιταλία" με όμορφο πρόσωπο. Αμήχανη και άπειρη. Η υπηρεσία μου είπε ότι "δεν έχει μαγκέψει ακόμα". 20 ευρώ με ελεύθεροσ στοματικό και 69. Απεχώρησα, όπως θα κάνω από εδώ και στο εξής όταν θα έχω την παραμικρή αμφιβολία για την ηλικία της κοπέλας.

:hi: :hi:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Βγήκα από τη Ζακλίν στο Λεωνίδου 28 όροφος ανανεωμένος και φρεσκαδούρα, :cheesy: τα πάντα όλα πλην πρωκτικού και αυταρχικού,τιμάει το δεκάευρο στο 110%!
Σε μια αμοιβαία εκμυστήρευση και ανταλλαγή σκέψεων γενικά δε,σου δίνεται η ευκαιρία να βλέπεις και να διαβάζεις τα πράγματα πίσω από τα φαινόμενα,εφόσον βέβαια είσαι ανοιχτός κι ακομπλεξάριστος!Κι εδώ να επισημάνω τη δύναμη του bou.com,που με την ανταλλαγή εντυπώσεων και πληροφοριών για το πού θα περάσουμε καλύτερα και οικονομικά,μας γλυτώνει από πολλές φόλες και πεταμένα λεφτά!Και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν αναλωνόμασταν σε ανούσιες και ανόητες κοκορομαχίες και προσωπικές αντιπαραθέσεις,φθείροντας τους εαυτούς μας και δίνοντας τροφή στις κορασίδες για γέλια και για κουτσομπολιά... :-

Ζακλυνάρα....υπηρεσιες 20άρικου σε τιμή δεκάρικου..μη πω πως αν ήταν λίγο πιο ωραία εμφανισιακά...με τον τρόπο που κανει παιχνίδι στο δωμάτιο,άνετα θα ήταν σε στούντιο.....

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Βγήκα από τη Ζακλίν στο Λεωνίδου 28 όροφος ανανεωμένος και φρεσκαδούρα, :cheesy: τα πάντα όλα πλην πρωκτικού και αυταρχικού,τιμάει το δεκάευρο στο 110%!
Σε μια αμοιβαία εκμυστήρευση και ανταλλαγή σκέψεων γενικά δε,σου δίνεται η ευκαιρία να βλέπεις και να διαβάζεις τα πράγματα πίσω από τα φαινόμενα,εφόσον βέβαια είσαι ανοιχτός κι ακομπλεξάριστος!Κι εδώ να επισημάνω τη δύναμη του bou.com,που με την ανταλλαγή εντυπώσεων και πληροφοριών για το πού θα περάσουμε καλύτερα και οικονομικά,μας γλυτώνει από πολλές φόλες και πεταμένα λεφτά!Και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν αναλωνόμασταν σε ανούσιες και ανόητες κοκορομαχίες και προσωπικές αντιπαραθέσεις,φθείροντας τους εαυτούς μας και δίνοντας τροφή στις κορασίδες για γέλια και για κουτσομπολιά... :-
Επιρρεπης σωραιος!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Το  Ζακλείν  εστί φιλοσοφείν  . :)

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
πρωινες καβλες και αναγκη ευρεσης μιλφαρας να με βαλει στην θεση μου με μεταφερανε κωσταντινου132α εκει βρηκα την Αντζελα αν δεν με απαταει η μνημη μου εκ Ρωσιας με ελευθερο πουρο και 69. Μου θυμισαν μεγαλοσωμες θειες απο επισκεψεις μου  στο μακρινο Καυκασο :erection: :erection: Και περασα!!
Δεκτικη και προσχαρη. Πιπα, και καλα ντιαπθροουτ με τιναγματα του κεφαλιου και καλα οτι πνιγετε....περιεργος ειχε τα επιθυμιτα αποτελεσματα, καβαλιμα με την κορμαρα της να με σκεπαζει :kneel: ιερο και πισωκολλητο. Για ξεκαυλωματα μια χαρα :wanker: :wanker: :orchestra:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Κρεμπιε εχεις την εντυπωση οτι οι αγαπουληδες που φοβουνται ακομα και την σκια τους, κανουν γλυφομουνια, ποσο μαλλον σε αυτα τα γυναικοερειπια που δεχονται να κανουν εξτρακια. Πιο πιθανο ειναι να γλειψει τα χυσια σου ο καθε Ακας Κωλαντερος παρα ενας αγαπουλης. Sad but true.   :orchestra:
Μυστη μου δεν τους ξερεις καλα τους αγαπουληδες...
Μια απο τις διαφορες ενος μυστη με εναν αγαπουλη ειναι στο θεμα ψευδαισθησεις.
Ο μυστης ξερει που βρισκεται και τι κανει ενω ο αγαπουλης φανταζεται και εξιδανικευει πραγματα στο καμμενο και θολωμενο του μυαλο.
Εδω ο αλλος(ενα παλιο μελος) ειχε ξεσηκωσει ολο το σαιτ επειδη δεν πιστευε με τιποτα οτι η καψουρα του εδινε γλωσσοφιλα σε καποιους πελατες και σε εκεινον οχι.  :tooth:
Σκεψου να ακουγε για τιποτα κρεμπιεδες τι θα γινοταν... :new_shocked: :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή[/size]

Κολωνού 11 δεξιά (ημιυπόγειο), η Σούζη, η οποία έπρεπε να ήταν η Βέρα —από Κεραμεικού 13 όροφος, Φυλής 65 όροφος (για λίγο)—, με το κοιμισμένο βλέμμα.Σε 69, ισπανική.
Μυστη αυτο πρεπει να το τσεκαρω αμεσα!
Την ψαχνω εδω και καιρο την Βερα καθως την ξερω χρονια και ηταν στανταρακι μου μεχρι που εξαφανιστηκε. :headbang:
Πολυ ρομαντικη ενημερωση :rockon: :rockon: :rockon:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Μυστη μου δεν τους ξερεις καλα τους αγαπουληδες...
Μια απο τις διαφορες ενος μυστη με εναν αγαπουλη ειναι στο θεμα ψευδαισθησεις.
Ο μυστης ξερει που βρισκεται και τι κανει ενω ο αγαπουλης φανταζεται και εξιδανικευει πραγματα στο καμμενο και θολωμενο του μυαλο.
Εδω ο αλλος(ενα παλιο μελος) ειχε ξεσηκωσει ολο το σαιτ επειδη δεν πιστευε με τιποτα οτι η καψουρα του εδινε γλωσσοφιλα σε καποιους πελατες και σε εκεινον οχι.  :tooth:
Σκεψου να ακουγε για τιποτα κρεμπιεδες τι θα γινοταν... :new_shocked: :tooth:
δεν εχω πρόθεση να επισέλθω σε κάποιου είδους αντιπαράθεση άπλα πιστεύω ακράδαντα   ότι αν ήθελε ο λογικός άνθρωπος τι κάνει δεν θα πάταγε σε μπουρδέλα .
είναι το ίδιο με τον πρεζάκια
άπλα ποικίλει  την δόση της εξάρτησης που έχει ο κάθε ένας  :dancing:
επί πλέων να σημειωθεί ότι  η κάθε μια  .....  εργαζόμενη  χρησιμοποιεί διάφορα κόλπα και τερτίπια  για μεγαλώσει την πελατεία της .
:orchestra: ελεύθερος  επαγγελματίας δεν είναι? και μάλιστα ασύδοτος   .
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Γκιλφ  Αναστασια - νταρντανομελαχροινη  - Κολωνου 53- Για έμπειρους  λύτες …. Αν σε γουσταρει,  πιπα ακά  μεχρι δακρύων  :)
Πραγματι καλη η Αναστασια και την εχω δοκιμασει αρκετες φορες παντα με καλες εντυπωσεις.
Η μονη μου ενσταση, την οποια συζητησα και με τον μεγιστο Ακα Κωλαντερο που ειναι στανταρακι του και συμφωνησε, ειναι οτι η πιπα της ειναι μεν καλη, αλλα φτανει μονο μεχρι ενος σημειου σε ενταση(mild καταστασεις παντα) και μενει εκει σταθερα χωρις να ανεβαζει στροφες.
Αν καταφερει και δωσει λιγο παραπανω γκαζι θα μιλαμε σιγουρα για μια απ τις καλυτερες περιπτωσεις στο 10ρικο. :rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Τιμηθηκε σημερα η Μιρελα απο το Κολοκυνθους 63. Μου αρεσε το γυμνασμενο σωμα της και την ειχα βαλει στο ματι μερες τωρα. Βεβαια τρομαξα οσο δεν παει... ενω ξεκινησαμε καλα με τα προκαταρκτικα, οταν αρχισα να τριβομαι, με μια κινηση ματ ενω την ειχα απο πανω μου, τσααααααακ μου τον εβαλε μεσα ακα! Στην αρχη ψηθηκα, αλλα μετα τα 10 μπες-βγες, λεω ασ'το καλυτερα, μην το ρισκαρουμε αλλο. Φορεσα λοιπον προφυλακτικο, συνεχισα αλλα λογω του οτι ειχα αγχος δεν καταφερα να τελειωσω. Προσοχη παιδια. Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι το εχει κανει σε αρκετους, και λογω ηλικιας θα εχει μαζεψει αρκετους ακαποτους και ρομαντικους στα τοσα χρονια της καριερας της.
Σε καβαλησε ακα απ την πρωτη φορα;;; :o :o :o
Το χουν γραψει και αλλοι μυστες οτι ειναι ρομαντικο το Μιρελακι, αλλα αυτο ομολογουμενως με εκπλησει!
Μαλλον σε ειχε τεραστια αναγκη και ενιωσε μια οικιοτητα μαζι σου σαν να γνωριζεστε χρονια... :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Ο μύστης Ζεν Κρεμπιέ προχωρά ακάθεκτος ρίχνοντας τορπίλες σπέρματος στα τσαρδιά κι όπως είπε
θα ασχοληθεί με τα 30 και 32. Όταν ρίξει και την τελευταία τορπίλη
θα μπω εγώ και θα ρίξω όλο το κάστρο (Πατσίνο στο βίντεο) συθέμελα με κρεμπιέ σε "γκόμενα".  :rockon:
Σιγά μην αντισταθεί, τόσες υποψήφιες υπάρχουν που με τους αγαπούληδες βαρέθηκαν.  :2funny:
O τελευταίος κρεμπιές (σφαίρα σπέρματος) όσο και να φωνάζετε οι αγαπούληδες.
Μεγιστε :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Καινούρια τεμάχια τώρα στην απογευματινή βάρδια: Διδύμου 20(ενα 19χρονο αδυνατο κοντο μελαμψό ομορφο γυφτορουμανακι με το όνομα Λωρη(ιμιτασιον) :cheesy: και κάνει ελεύθερο στοματικό. :sunglasses:
Διδυμου 27-Καρολίνα..29 χρονων,ξανθιά,καρέ μαλλάκι,ωραίο προσωπάκι,σφιγμένο σωμα,λευκό δερμα.
+Ελεύθερο στοματικό. ;)

:hi: :hi: :hi:
Θα ελεγχθουν αμεσα :rockon:
Εχουμε απεριοριστη αναγκη φρεσκα τεμαχια :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
τωρα live
Διδυμου 8β Βερονικα ξανθοκαστανη μιλφ με πιασιματα 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο και Λίλιαν η ξανθια Τσεχα... μιλφ παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, με ακα, κανουν και παρτουζα.
Πολυ ρομαντικη ενημερωση μυστη :rockon:
Αυτη η Λιλιαν ηταν στο Ξανθιππης πριν κανα 2 χρονια αν δεν κανω λαθος. Ωραιο μιλφει :cum:

Σκετη καυλα και η (Βερο)νικα που την ειχα παρει προ 2ετιας στο Δ20 αλλα ηταν φολα :headbang:
Ειχε κανεις καμια προσφατη εμπειρια μαζι της μηπως και βελτιωθηκε; γιατι την εχω πελωρια αναγκη :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Μυστη μου εχεις ξεροχυσει με Ζακλιν :grin:
Μου κινησες την περιεργεια θα την τσεκαρω και γω :pipa2: :pipa1: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.459
Πόντοι
46.232
Kαι πολυ καλα εκανες,περασα πριν απο λιγο,ηταν δυο κοπελες
Η ιωαννα,καστανοξανθη παχουλη κοπελα με πλουσιο στηθος και η λωρα,λεπτο μινιον σκουρομελαγχροινο κοριτσακι με παιδικο προσωπο

Συνέχεια επί της δίδυμου
22 Εβελινα,ξανθιά ωραία κοπέλα με κοντό καρέ μαλλί και υπέροχο κορμί
18 ισόγειο Κατερίνα η σερβα με φουλ πρόγραμμα
18 υπόγειο η ξανθιά λεπτή γκρανυ ελενη με φουλ
16 υπόγειο δυο mlf,η ξανθιά γοητευτική Αναστασία με το μελαγχολικό συνήθως βλέμμα,η οποία ήταν δωμάτιό και η επίσης ξανθιά νίκη με καλό κανονικό κορμί τ οποιο φάνηκε να είναι σε καλή κατάσταση
8 ισόγειο δυο mlf,η Βερόνικα,αλλιώς νικά,γνωστή γυρολόγος με σέξι εμφάνιση και η λιλιαν απο ξανθιπης 2 παλιότερα
Ζουμερή mlf η οποία παρόλο που έχει μακρά προϋπηρεσία στη δουλειά και θα περίμενε κάποιος να ειναι αρκετά νωθρη στο σαλονι,εν τούτοις μ εντυπωσίασε με την ζωντάνια της,τη ζεστη νεανική της φωνή και το χαμόγελο της
8 όροφος δυο mlf,η μελαγχροινη κατσαρομαλλα νατασα και η ξανθιά κριστυ,πληθωρικές παρουσίες και οι δυο
Για μένα η ευχαριστη ματια της βόλτας και η ωραιότερη πρόταση για κατάθεση μαζι με τις δυο με 30 ευρω
7β η τζωρτζια,πολυ ωραια σεξι ντυμενη με ωραιο κορμι,ισως μ ενα δυο κιλα παραπανω απο την τελευταια γραμμωμενη εκδοχη που την ειχα δει,ακριβως οπως πρεπει για να την χαρακτηρισω τελεια σημερα μ ενα κορμι που εδειχνε καλυτερη υγεια
27 δυο mlf ,η κοντοπουτανη χαριτωμενη βικυ με το κοντο καρε μαλλι και η μαρινα,πρωτη μερα στην δουλεια οπως ειπε η υπηρεσια
Αρκετα αρχοντικη και πληθωρικη μεταmlf με ατου της το γεγονος οτι αν περναγες στο δωματιο , θα ειχες την εντυπωση οτι βρισκεσαι με την γειτονισα ρωσιδα της διπλανης πορτας
ωραία ενημέρωση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom