Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (15 μέλη και 235 επισκέπτες)

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
κρεμπιες ελληνικη λεξη σφυρηλατημενη στα σκοτεινα δωματια του μεταξουργειου.....στα ξενα-διεθνη στεκια ευρισκεται ως creampie και ειναι η εξαπολυση παχυρευστου σπερματος εις το γυναικειο μοριο με σκοπο την τεκνοποιηση κοινως γκαστρωμα
....δηλαδη υπαρχει και αλλος λογος για τον οποιο γινεται μεταφορα σπερματος στον γυναικειο κολπο...εκτος της γονιμοποιησεως....

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
....δηλαδη υπαρχει και αλλος λογος για τον οποιο γινεται μεταφορα σπερματος στον γυναικειο κολπο...εκτος της γονιμοποιησεως....

ναι υπαρχει........η καυλα να τη βλεπεις να περπαταει και να σταζουν τα χυσια σου απο την τρυπα της

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
ναι υπαρχει........η καυλα να τη βλεπεις να περπαταει και να σταζουν τα χυσια σου απο την τρυπα της
Και η υπέρτατη καύλα,να είσαι πορνοστάρ και να έχεις πληρωθεί γι'αυτό!  ;)

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
....μαλλον λες την λιντα στον οροφο οχι στο ισογειο.....την εχω δοκιμασει και μου φανηκε χειροτερη απο την μελισσα χωρις να ειναι κακη .....γενικα μου φαινεται οτι τις λατινες δεν μπορεις να τις πιασεις πουθενα....χειριζονται την αντιφαση και την ιδιορρυθμια με μοναδικη μαεστρια...ειναι σιγουρα πολυ εμπειρες αλλα αρχικα ισως για να σε πιασουν πελατη να σου δωσουν αυτο που θες αν ξαναπας μπορει να σε θεωρησουν δεδομενο και να εφυσηχασουν αν δεν πας να θυμηθουν την τροπον τινα απορριψη και να δυστροπησουν...αν εισαι διατεθειμενος ανεχεσαι
Οχι στον οροφο λεγεται Λιζα η κοπελα. Στι ισογειο ειχε ενα απογευμα ενα κοντοπουτανο εν ονοματι Λιντα, αλλα δεν την ξαναπετυχα ξανα εκει.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τιμηθηκε σημερα η Μιρελα απο το Κολοκυνθους 63. Μου αρεσε το γυμνασμενο σωμα της και την ειχα βαλει στο ματι μερες τωρα. Βεβαια τρομαξα οσο δεν παει... ενω ξεκινησαμε καλα με τα προκαταρκτικα, οταν αρχισα να τριβομαι, με μια κινηση ματ ενω την ειχα απο πανω μου, τσααααααακ μου τον εβαλε μεσα ακα! Στην αρχη ψηθηκα, αλλα μετα τα 10 μπες-βγες, λεω ασ'το καλυτερα, μην το ρισκαρουμε αλλο. Φορεσα λοιπον προφυλακτικο, συνεχισα αλλα λογω του οτι ειχα αγχος δεν καταφερα να τελειωσω. Προσοχη παιδια. Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι το εχει κανει σε αρκετους, και λογω ηλικιας θα εχει μαζεψει αρκετους ακαποτους και ρομαντικους στα τοσα χρονια της καριερας της.

Μια στιγμή καύλας μπορεί να καταστρέψει την ζωή μας - μπράβο  :hi: που δεν το συνέχισες

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Μια στιγμή καύλας μπορεί να καταστρέψει την ζωή μας - μπράβο  :hi: που δεν το συνέχισες

Μυστη μου, δεν ξερω τι μπορει να εκανα σε διαφορετικες περιπτωσεις, αλλα η συγκεκριμενη δε μου ενεπνευσε και πολυ καθαριοτητα. Αν ηταν κανενα πιπινι οχι πολυ περπατημενο, δεν ξερω αν θα αντιστεκομουν το ιδιο ευκολα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μυστη μου, δεν ξερω τι μπορει να εκανα σε διαφορετικες περιπτωσεις, αλλα η συγκεκριμενη δε μου ενεπνευσε και πολυ καθαριοτητα. Αν ηταν κανενα πιπινι οχι πολυ
περπατημενο, δεν ξερω αν θα αντιστεκομουν το ιδιο ευκολα.

έτσι είναι μύστη από τα πιπίνια δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
είναι παστεριωμένα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
ευχαριστο τον ας μαστερ ηθελα να παρω την μαιρη απο Φυλής 67 φολα η μικρη βιαστικη μονο με τιν χριστινα ειχα περασει καλα εκει ολεσ οι αλλεσ χαλια υπηρεσιες και η χειροτερη που εκλαψα το 20αρικο λαουρα μεγαλη φολα.οποτε παμε για αλλη.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μυστη μου, δεν ξερω τι μπορει να εκανα σε διαφορετικες περιπτωσεις, αλλα η συγκεκριμενη δε μου ενεπνευσε και πολυ καθαριοτητα. Αν ηταν κανενα πιπινι οχι πολυ περπατημενο, δεν ξερω αν θα αντιστεκομουν το ιδιο ευκολα.

Λογικα αυτή δεν εχει αναπτύξει αντισώματα με τόσα χρονια υπηρεσία οπότε και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...? :think:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Λογικα αυτή δεν εχει αναπτύξει αντισώματα με τόσα χρονια υπηρεσία οπότε και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...? :think:

Δεν ξερω τι εχει αναπτυξει, παντως δε μου εμπνεει καμια καθαριοτητα. Δε θελω να ξερω τι ακαποτα οργια μπορει να εχουν γινει με αλλους συναγωνιστες.

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά είναι επικυνδινα σπορ μύστες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
α, ωραια. Ειναι γνωστη ακαποτου δηλαδη. ΕΕΕΕ γιατι δεν το ανακοινωνει και στο σαλονι να παρει ολους τους πελατες για παρτη της;;
Οχι, δεν τη γνωριζω χρονια, και ουτε το ψηνω να τη μαθω. Η πλακα ειναι ρε μυστη οτι οταν της ειπα οτι δεν ηθελα να συνεχισουμε ακα, τσαντιστηκε. Συγνωμη κιολας δηλαδη.  :2funny:

Μύστη το είχε ανάγκη το ακα γαμήσι με την πάρτη σου  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Τώρα δεν νομίζω να γουστάρει ξανά που της φέρθηκες έτσι  :S :S :uglystupid:.Για μένα οι τσιγγανοβουλγάρες πάντως είναι οι πιο ασφαλείς περιπτώσεις  :orchestra:,δεν ξέρω ίσως επειδή έχω πολύ καλή χημεία μαζί τους  :rolleyes: :uglystupid:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Μύστη το είχε ανάγκη το ακα γαμήσι με την πάρτη σου  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Τώρα δεν νομίζω να γουστάρει ξανά που της φέρθηκες έτσι  :S :S :uglystupid:.Για μένα οι τσιγγανοβουλγάρες πάντως είναι οι πιο ασφαλείς περιπτώσεις  :orchestra:,δεν ξέρω ίσως επειδή έχω πολύ καλή χημεία μαζί τους  :rolleyes: :uglystupid:

Πρεπει να ειναι πολυ βρωμαντικη!  Δεν πειραζει. στη ζελατινα καλυτερα. Απλα μου εκανε εντυπωση ρε μυστες. Να πω οτι με ηξερε, ενταξει. Αλλα τοσο απλα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Πρεπει να ειναι πολυ βρωμαντικη!  Δεν πειραζει. στη ζελατινα καλυτερα. Απλα μου εκανε εντυπωση ρε μυστες. Να πω οτι με ηξερε, ενταξει. Αλλα τοσο απλα;

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ρε μύστη  :grin: :grin:,σου είπα και πριν ότι η μιρέλα είναι ρομαντική με όσους μύστες γουστάρει  :erection: :erection: :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
τυπε πραιτωριανε πρεπει να νιώθεις ευλογημένος και πολύ τυχερος που μια τανα σε επελεξε από τοσο κοσμο να της κανεις ακαποτο ερωτα, εσυ την απαξίωσες.

τρεχα ζητα της συγνωμη γαμα την ακαποτα και χυσε όλα τα πουτσοζουμα μεσα !!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πριν από καμιά ώρα στο Λεωνίδου 28 όροφος η Ζακλίν,με συνεχόμενα δωμάτια και καυλωτικές φωνές, αύριο θα δουλεύει διπλοβάρδια.
Επίσης στο Κολωνού 30 1ος όροφος η συμπαθητική μελαχρινή ζουμερή Χριστίνα από Ιάσονος 10,στον 2ο όροφο  η Λώρη και η γουρλομάτα πιπίνα Αλίνα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γραφω μια μικρη  ενημερωση  απο  σπιτακια  στην  φυλης και  φωκαιας
  φυλης    67  κλαουντια  το    ξανθο  μωρο    μαζι  ηταν  αλλη    μια  κοπελα    που  ηταν  δωματιο.  ΦΥΛΗΣ    86  ΑΛΙΝΑ    φυλησ 84  β    ΕΛΕΝΑ    η  τσατσα ειπε  οτι  δινει  κωλαρακι  ΦΩΚΑΙΑΣ 17    ΙΣΟΓΕΙΟ  Η    ΕΥΑ    ΕΔΕΙΧΝΕ  ΤΗΝ    ΡΩΞΑΝΗ      ΦΩΚΑΙΑΣ    17  ΟΡΟΦΟΣ  ΜΙΧΑΕΛΑ      ΦΩΚΑΙΑΣ  19    ΗΤΑΝ  Η  ΓΚΑΜΠΥ    ΦΩΚΑΙΑΣ  25  ΙΣΟΓΕΙΟ  ΕΛΕΙΠΕ  Η ΑΝΚΑ    ΗΤΑΝ  ΜΙΑ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΚΟΠΕΛΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΙΛΑΓΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΩΚΑΙΑΣ  27  ΙΣΟΓΕΙΟ    Η  ΤΖΑΝΙΝΑ  Η  ΟΠΟΙΑ  ΑΝΕΒΗΚΕ  ΠΑΝΩ  ΜΟΥ    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ  Η ΓΚΑΜΠΥ  Η ΑΚΕΝΤΡΑΡΙΣΤΗ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom