Τύποι υπαρχουν πολλοί ειτε πυρφόροι/αγαπούληδες είτε κάποιοι πολυ μοναχικοί άνθρωποι που στη συνάντηση με την πόρνη εισπράττουν τη ψευδαίσθηση ότι με αυτούς και την εκάστοτε εκδιδόμενη συμβαίνει κάτι διαφορερικό/ανώτερο μεταξυ τους.
Εισπράττουν στο κουτό μυαλό τους οτι η πόρνη τους επέλεξε/ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους για να ζήσουν κάτι ανώτερο, κάτι συναισθηματικό.
Προφανώς στη πουτάνα κόβη το μάτι της και ταίζει πυρφοροσανό τους πυρφοροαγαπουλιάριδες. Ξέρει οτι απ το συγκεκριμένο θύμα/πελάτη θα βγάλει το νοίκι της, το φαγητό της, τις ταρίφες της σπιτι/δουλειά. Κατα βάθος η πουτάνα τους πυρφοροαγαπουλιάριδες τους έχει για κατώτερο είδος άνδρα. Επίσης κατα βάθος η πουτάνα μισή τους πυρφοροαγαπουλιάριδες που νομίζουν οτι είναι ανώτεροι/εκλεκτοι απ τις υπόλοιπες πούτσες που τρώει.
Ακόμα και οι πουτάνες σαν γυναίκες γνωριζουν οτι είναι πολυ υποτιμητικό για έναν άνδρα να τις δεχθεί για σχέση και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σεβαστεί καμία πουτάνα πυρφοροαγαπουλιάρη σαν άνδρα. Σαν πελάτη μόνο τους θέλει προφανώς.
Προσωπικά με χουν πυρφορίσοι μόνο αλβανέζες/ρουμάνες. Καμία άλλη εθνικότητα. Με μια συγκεκριμένα τσακώθηκα επειδή μου έκανε ζηλυτυπίες που με είδε να μπαίνω σε άλλον οίκο. Της λέω δεν είμαι γκόμενος σου, πελάτης είμαι και σε γαμάω όταν και όποτε θέλω. Αμα ήμουν πυρφόρος θα νόμιζα οτι με γουστάρει.