Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (19 μέλη και 255 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Θα ήθελα την άποψη σας  :sunglasses:
3η βάρδια Φυλής ποιο είναι το καλύτερα ακά
τελειωτικό τσιμπούκι, από όσο πιο νέα γίνεται  :orchestra:

Λουιζα. Πολυ καλο το μικρο στο τσιμπουκι. Στο γαμησι θελει ακομα δουλεια, αλλα για πιπα μετραει. Δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο νεα εκει με ακα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
ακα τελειωτικό ? σε ποιο νούμερο μύστη ?  :sunglasses:

φωκαιας 25 πηγαινε. τωρα αν ειναι πανω η κατω δεν ξερω... κι ελπιζω να ειναι εκει σημερα. οσο για το τελειωτικο δεν ανακοινωνεται, αλλα μην της πεις τιποτα, απλα ριχ'της τα στο στομα οταν σου'ρθει. Τσεκαρισμενο

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
φωκαιας 25 πηγαινε. τωρα αν ειναι πανω η κατω δεν ξερω... κι ελπιζω να ειναι εκει σημερα. οσο για το τελειωτικο δεν ανακοινωνεται, αλλα μην της πεις τιποτα, απλα ριχ'της τα στο στομα οταν σου'ρθει. Τσεκαρισμενο

τύπε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, αλλά θα πάω φίλο μου εκεί
πρώτη του φορά σε μπουρδελό και γενικά άβγαλτο παιδί, οπότε θέλω μια
κοπέλα με στανταρ υπηρεσίας εφόσον δεν πρόκειται για εμένα έναν
γητευτή θηρίων και μονομάχο της πιάτσας  :2funny:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
τύπε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, αλλά θα πάω φίλο μου εκεί
πρώτη του φορά σε μπουρδελό και γενικά άβγαλτο παιδί, οπότε θέλω μια
κοπέλα με στανταρ υπηρεσίας εφόσον δεν πρόκειται για εμένα έναν
γητευτή θηρίων και μονομάχο της πιάτσας  :2funny:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αν ειναι πρωτη του φορα σε μπουρδελο, ποσο μαλιστα αβγαλτος,  πηγαινε τον και σε απλο προγραμμα. Δε χρειαζονται τα εξτρα. Σιγουρα θα ηταν καλυτερα να παει στην Ορορα παρα σε καθε αλλη αν του αρεσουν οι πιτσιρικες. Δεν ξερω ομως αν ειναι εκει. φ54/56

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αν ειναι πρωτη του φορα σε μπουρδελο, ποσο μαλιστα αβγαλτος,  πηγαινε τον και σε απλο προγραμμα. Δε χρειαζονται τα εξτρα. Σιγουρα θα ηταν καλυτερα να παει στην Ορορα παρα σε καθε αλλη αν του αρεσουν οι πιτσιρικες. Δεν ξερω ομως αν ειναι εκει. φ54/56

Τύπε το παιδί ήταν χρόνια αλυσοδεμένος πυρφόρος μια καριόλας ελλεινίδας...
Ήρθε γονατιστός σε εμένα και με παρακάλεσε να τον διαφωτίσω και να του δείξω
το δρόμο για να γίνει άνθρωπος. Θα τον πάω για ακα τελειωτικό στη Φυλής και μετά
θα τον μυήσω με την βοήθεια ανώτατων δασκάλων σε πιο εξτριμ καταστάσεις ! Το μέρος
δε χρειάζεται να το αναφέρω  :sunglasses:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
κυρ Βασίλης, Μέγας θαθατζής, παπατζής   :jerking:

ο πιο καλός είναι ο Άρης με το τουρμπάνι
Σε μια παλιότερη βόλτα με γνωστό μύστη περάσαμε από το Φυλής 65 κάτω που δούλευε η Αντζελίνα νομίζω,και υπεραμύνονταν του στοματικού με προφυλακτικό με ιατρικά επιχειρήματα.Σε μια πιο πρόσφατη βόλτα,συμπτωματικά με τον ίδιο μύστη,τον βρήκαμε στο Φωκαίας 19 νομίζω,δεν θυμάμαι με ποιά κορασίδα,και διαφήμιζε με τον γνωστό του τρόπο το ελεύθερο στοματικό που πρόσφερε η κοπέλα... :2funny:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τιμηθηκε σημερα η Μιρελα απο το Κολοκυνθους 63. Μου αρεσε το γυμνασμενο σωμα της και την ειχα βαλει στο ματι μερες τωρα. Βεβαια τρομαξα οσο δεν παει... ενω ξεκινησαμε καλα με τα προκαταρκτικα, οταν αρχισα να τριβομαι, με μια κινηση ματ ενω την ειχα απο πανω μου, τσααααααακ μου τον εβαλε μεσα ακα! Στην αρχη ψηθηκα, αλλα μετα τα 10 μπες-βγες, λεω ασ'το καλυτερα, μην το ρισκαρουμε αλλο. Φορεσα λοιπον προφυλακτικο, συνεχισα αλλα λογω του οτι ειχα αγχος δεν καταφερα να τελειωσω. Προσοχη παιδια. Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι το εχει κανει σε αρκετους, και λογω ηλικιας θα εχει μαζεψει αρκετους ακαποτους και ρομαντικους στα τοσα χρονια της καριερας της.
Τυπε εμφανισιακά πώς είναι.Ξανθιά ή μελαχρινή. Άσπρο δέρμα ή τσιγγανοειδες

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
"ΤΟ" κοντοπούτανο-skinny....στο ΔΙΔΥΜΟΥ 20...Πρωί την πέτυχα χθές...ΛΩΡΗ το όνομα...
Μαυροτσούκαλο...(τσιγγανοβουλγάρα/ρουμανα μαλλον)...
Μαύρο πιασμένο κότσο μαλλι...
μικρό βυζακι ψιλοπεσμένο...
ΚΩΛΑΡΑ ποίημα...

Μιλάμε είναι ΠΟΛΎ κοντή... Εγώ είμαι 1,76 και μου έφτανε στο στήθος με την αφαίρεση των τακουνιών....

Χαμογελαστή....Καλό τσιμπούκι (κάνει και ακαποτο αλλα το αποφεύγω)...Μάρεσε που μουπιανε με το χέρι τη βάση αλλά και τα αρχίδια και με έγλειφε....

Στάσεις δεκτική σε όλες... Ιεραποστολικο, πλαγιαστό και τέλος στα 4... (που να αντέξω με τέτοιο μικρό κωλι...)

Από επικοινωνία υστερούμε αφού δεν μιλάει γρι ελληνικά αλλά ούτε και αγγλικά...Παρά μόνο "good" λεει.... Αλλά και κάτι "va bene" kai "freddo" αναφερόμενη στα κρύα χέρια...

Το μείον θα έλεγα πως είναι λίγο η μυρωδιά της μασχάλης αλλά γενικά τοχουν λίγο αυτό οι τσιγγανορουμανοβουλγαρο κορασίδες...

Για του λάτρεις των πραγμαατικά κοντοπούτανων/skinny είναι ΤΕΛΕΙΑ επιλογη!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

και για τους λάτρεις των ανηλίκων μάλλον φίλε,
γιατί όλο κοπέλες που μικροδείχνουν φέρνει το συγκεκριμένο οίκημα η απατώμαι ?  :jerking: :think:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
και για τους λάτρεις των ανηλίκων μάλλον φίλε,
γιατί όλο κοπέλες που μικροδείχνουν φέρνει το συγκεκριμένο οίκημα η απατώμαι ?  :jerking: :think:

Μπορεί είναι μικροσκοπική η συγκεκριμένη αλλά δεν μικροδείχνει πάντως...
Εγώ την κάνω κάπου 25 ετών...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μπορεί είναι μικροσκοπική η συγκεκριμένη αλλά δεν μικροδείχνει πάντως...
Εγώ την κάνω κάπου 25 ετών...
Μπα, πιο μικρή είναι. Εμένα με έφτανε με τη βία μέχρι τ΄ αρχίδια όταν την είδα έξω, την ώρα που σχόλαγε. Λίγο πιο πάνω από το μπουρδέλο την παρέλαβε γύφτος καυλωμένος με αγκαλιές γλωσσόφιλα κλπ κλπ, κάποιος από το σόϊ της φαίνεται.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Η ξανθιά στο βέργας  3 στο δεξιά είναι καλη;πως την λενε;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mινι ενημερωση απο Μαραθωνος
59 ισογειο ιρινα,η μελαγχροινη κοντοπουτανη γεματουλα κοπελα απο βεργας 3 οροφο επισης
59 με την σκαλα μαρσελα,η μελαγχροινη εξωτικη κοπελα του οικου
Αχιλλεως γωνια ειρηνη,η ξανθια κοπελα με τo oμορφο λεπτο κορμι και το χαρακτηριστιο tatoo στο στηθος,η οποια ηταν στο δωματιο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
στον όροφο εννοούσα έκανα λάθος
είναι ψηλή χωρίς πορνοτάκουνα, με άγρια προστυχόφατσα και λίγο μελανούρι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ορωφο  δεν    πηγαινω    φιλε  διοτι ασχολουμαι με  αλλα σπιτακια  και  με συγκεκριμενες κορασιδες

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε παιδιά Φυλής 71Α μια ψηλή με άγριο πρόσωπο πρωινή βάρδια ποιά είναι? :think: :think: :think:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Τύποι υπαρχουν πολλοί ειτε πυρφόροι/αγαπούληδες είτε κάποιοι πολυ μοναχικοί άνθρωποι που στη συνάντηση με την πόρνη εισπράττουν τη ψευδαίσθηση ότι με αυτούς και την εκάστοτε εκδιδόμενη συμβαίνει κάτι διαφορερικό/ανώτερο μεταξυ τους.
Εισπράττουν στο κουτό μυαλό τους οτι η πόρνη τους επέλεξε/ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους για να ζήσουν κάτι ανώτερο, κάτι συναισθηματικό.
Προφανώς στη πουτάνα κόβη το μάτι της και ταίζει πυρφοροσανό τους πυρφοροαγαπουλιάριδες. Ξέρει οτι απ το συγκεκριμένο θύμα/πελάτη θα βγάλει το νοίκι της, το φαγητό της, τις ταρίφες της σπιτι/δουλειά. Κατα βάθος η πουτάνα τους πυρφοροαγαπουλιάριδες τους έχει για κατώτερο είδος άνδρα. Επίσης κατα βάθος η πουτάνα μισή τους πυρφοροαγαπουλιάριδες που νομίζουν οτι είναι ανώτεροι/εκλεκτοι απ τις υπόλοιπες πούτσες που τρώει.
Ακόμα και οι πουτάνες σαν γυναίκες γνωριζουν οτι είναι πολυ υποτιμητικό για έναν άνδρα να τις δεχθεί για σχέση και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σεβαστεί καμία πουτάνα πυρφοροαγαπουλιάρη σαν άνδρα. Σαν πελάτη μόνο τους θέλει προφανώς.  :hi:

Προσωπικά με χουν πυρφορίσοι μόνο αλβανέζες/ρουμάνες. Καμία άλλη εθνικότητα. Με μια συγκεκριμένα τσακώθηκα επειδή μου έκανε ζηλυτυπίες που με είδε να μπαίνω σε άλλον οίκο. Της λέω δεν είμαι γκόμενος σου, πελάτης είμαι και σε γαμάω όταν και όποτε θέλω. Αμα ήμουν πυρφόρος θα νόμιζα οτι με γουστάρει.   :jerking:
Τυπε Αμπελαλε σε κοβω για πολυ δυνατο και ψαγμενο μυστη. :grin:
Συμφωνω σε ολα. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom