Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (27 μέλη και 268 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Από  Φυλής  40  έχουμε  νέα?  Λειτουργεί  ή είναι  κλειστό?

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Aφού με καταεξευτέλισαν στα στούντιο σαν διανοητικά ανάπηρος που είμαι, αποφάσισα να κατέβω στο Μεταξουργείο.  :rolleyes:
Ήπια το μαγικό φίλτρο και ξαφνικά άλλαξα, άρχισα να βλέπομαι αλλά και να φέρομαι αλλιώς.

.....................

Γάμησα μια ξανθοκάστανη Λίνα στο Μ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο με 10 ευρώ και μου έμειναν λεφτά
να πάρω αμάξι σε μια ξεκωλιάρα.  :2funny: :2funny:
Θερμό υγρό βλέμμα και στενό μουνί άριστο στο καλούπωμα. Πελεκάνιζε λίγο στο βάδισμα αλλά και τι έγινε;  :dunno:
δεν την ήθελα για τεκνοποίηση. Βυζί δυαράκι ψιλοριχτάρι με σκουρόχρωμη ρώγα. Βάζει κρέμα στην μούνα της. Αρκετή.
Της τον έμπασα τόσο μέσα που χαμογέλασε μεχρι την παρεγκεφαλίδα.  :2funny: Ελ.στοματικό καλούτσικο αλλά υπεραργό.
Αρχίδια μηδέν περιποίηση.  :'(

Μου την έπεσε κυριολεκτικά για γλωσσόφιλα αλλά την σούταρα. Έχυσα με μια κανονιά.  ;)
Δεν τα παίρνει πρόσωπο ή στόμα κι αυτό είναι κακό. Γενικώς όμως το κανελώνει το ρυζογαλάκι. ;)
Την βρήκα οριακά καλή κι ίίίίίίσως ξαναπάω.  :-

Τρίτη βάρδια το γεγονός.  :orchestra:

Η Φωτεινή (όχι η μις σαγόνι) στο Κολωνού 48 με υποδέχτηκε με την γνωστή ματιά της αλλά δεν μπήκα. Άριστη.  ;)

Ερώτηση: η ξανθιά Λίνα στο Φυλής 84 όροφος κι η μελαχρινή Τίνα στο Φυλής 86 ισόγειο λένε τίποτα;
ελ. στοματικό του "Λευτέρη" η πρώτη και απλό του "Πιπέρη" η δεύτερη. ;)
Από κώλο και μουνιά πως πάνε; ξέρει κανείς; :huh:

πρωινή βάρδια τις είχα δει.

:hi:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
:headbang: :headbang: :headbang:Διώξανε το πανέμορφο καυλομουνάκι 19 χρονών :idiot: :woldman: ρωσσιδάκι με λευκό δέρμα την 'Λώρη'...!!!!!!!
και την αντικατέστησαν με μία  ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ - ΛΩΡΗ - ΤΣΙΓΓΑΝΟΑΛΒΑΝΑΚΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κρίμα δεν πρόλαβα την Ρωσσίδα Λώρη...αλλά την τσιγγανοαλβανακι

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Είχα αφήσει  πίσω σε επισκέψεις τη Νατάσα στο Κολωνού 30 2ος όροφος,η συνεύρεση από το σαλονάρισμα προοιωνιζόταν ότι θα γίνει σε πολύ θερμό κλίμα,πράγματι το μωρό έσταζε καύλα,ομοίως και η δική μου είχε... βαρέσει κόκκινο,δώσαμε κι οι δύο τον καλύτερό μας εαυτό,βγήκα από το δωμάτιο με το χαμόγελο στα χείλη, :grin: και μπήκαν οι βάσεις για ένα ευχάριστο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!Απορώ δε,σε κάθε δωμάτιο τα δίνει έτσι όλα;Αν ναι,τότε πρόκειται για πραγματική σεξομηχανή!
Μαζί της δούλευε και η ξανθιά χαμηλών τόνων Ανούσκα,υπηρεσία η καύλα η Βέρα,συνεχόμενα δωμάτια για τις δύο πριν και μετά από μένα!
(Οι εξτράκηδες ας παρακάμψουν αυτό το post,όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν με σιχαμερή καπότα…).

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπα, πιο μικρή είναι. Εμένα με έφτανε με τη βία μέχρι τ΄ αρχίδια όταν την είδα έξω, την ώρα που σχόλαγε. Λίγο πιο πάνω από το μπουρδέλο την παρέλαβε γύφτος καυλωμένος με αγκαλιές γλωσσόφιλα κλπ κλπ, κάποιος από το σόϊ της φαίνεται.
ππο τυπε? :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγω μια που ειχα γαμησει ειχε κλάσει κιολας  :2funny: :2funny: μετα απο ιεραποστολικο την γυρνάω στα 4 ρε της έφυγε ενας πορδος ακουστηκε με δυναμη  :2funny: τι κανεις ρε ζωον της κανω την ωρα που γαμιομαστε το ριξες στο κλάσιμο ?  :2funny:
Και τι απαντησε ρε τυπε? :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εγω μια που ειχα γαμησει ειχε κλάσει κιολας  :2funny: :2funny: μετα απο ιεραποστολικο την γυρνάω στα 4 ρε της έφυγε ενας πορδος ακουστηκε με δυναμη  :2funny: τι κανεις ρε ζωον της κανω την ωρα που γαμιομαστε το ριξες στο κλάσιμο ?  :2funny:
Δεν το βρίσκω τόσο τραγικό,ώστε να αξίζει αναφοράς!Ίσα-ίσα η κοπέλα είχε χαλαρώσει και είχε λυθεί,θα'πρεπε να χαίρεσαι γι'αυτό!Και τα απρόσμενα επιθυμητά είναι,και φέρνουν γέλιο!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο ωραια βολτα στην  φυλης,την αδεια και ερημωμενη όπως περιγραφεται συνηθως και όχι αδικα,μια φυλης όμως που αγαπω  και παντα βρισκει τον τροπο της να με αποζημιωνει κάθε φορα που την επισκεπτομαι
Φευγοντας και γευοντας τον ανοιξιατικο αερα που φαινεται να ερχεται,στο μυαλο μου και στην καρδια μου ερχοταν εκεινη ακριβως η ωραια,αναλαφρη και ευχαριστη αισθηση που ειχα πιο νεος ,μπαινοντας η ανοιξη ,όταν πηγαινα να δω με προσμονη,ολ αυτά τα ομορφα πλασματα που κατά καιρους εχουν περασει από αυτό  τον ιστορικο δρομο και που ακομη και σημερα,στο πεισμα των καιρων ειδα
71 ισογειο μαιρη,η γλυκια μελαγχροινη γλυκαναλατη κοπελα από φυλης 80 που μερικες φορες ξεφευγε και θερμιδικα εχει μεταμορφωθει σε μια πολύ πιο σεξι πληθωρικη γυναικα με καμπυλες αρμονικα κατανεμημενες
71 οροφος λιλυ, αρχοντομουναρα με φουλ προγραμμα
Ψηλη,μελαγχροινη με μαυρο fishnet,ωραιο γυναικειο κορμι,πολύ ωραιο προσωπο
Ισως η λιλυ από φωκαιας 7 αλλα φανερα βελτιωμενη εμφανισιακα
69 οροφος τζουλια,η τζουλιανα από τον οικο αυτό και τον οροφο του 17
Κανονικο κορμι με μικρα ωραια πιασιματακια,ωραιο μωρο καταλληλο για ευχαριστο και ανεμελο σεξ
67 δυο κοπελες,η ξανθια μαρια με λεπτο καλο κορμι και γλυκο προσωπο,πρωην λιζα από κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο και η αδυνατη ξανθια μικροκαμωμενη γλυκια κλαουντια
65 ισογειο αντζελινα , η ξανθια μοντελε κοπελα του οικου
65 οροφος δυο κοπελες,η νατασα ,καστανη λεπτη χαμηλων τονων κοπελα και η γιουλια που μου πηρε τα μυαλα
Το μωρο.,καστανη κατσαρομαλλα πιπινα με φοβερο κορμι,απιστευτα οπισθια,πραγματικα αξιζει τον κοπο να την προσεξει κανεις
Δεν είναι ακριβως εντυπωσιακη,αλλα περισσοτερο γηινη,μια ηρεμη δυναμη και μια κοπελα που αν την παρατηρησεις προσεκτικα θα δεις ότι αξιζει πολλα περισσοτερα από την πρωτη εντυπωση
86 οροφος,ινα ,η δευτερη κοπελα που μ ενθουσιασε,μελαγχροινη γκομενα  με δυνατο κορμι,ωραιο σεξι προσωπο
Ειχε ένα tattoo στον μηρο,θυμιζοντας την αλινα από φωκαιας 27 καποιο διαστημα,αλλα η ινα εχει ένα κορμι ακομη πιο τουμπανο και σεξουαλικο,αν δεν μιλαμε για τις ιδιες κοπελες

Αγκυρας 12
Α δυο κοπελες,η μελαγχροινη ψηλη mlf μαρια με μαυρο δικτυωτο και πλουσιες βυζαρες και  η σουζι ,λεπτη καστανοξανθη ενδιαφερουσα παρουσια,σταθερα σε αυτο τον οικο επισης
Β γιαννα,μελαγχροινη μπαμπατσικη αλλα γλυκια και χαριτωμενη κοπελα με καμπυλες

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο νικολ,η όμορφη αδύνατη καστανή κοπέλα του οίκου,πρώην νέλι από φυλής 71 όροφος

Βέργας
2 η ψηλή μελαγχροινη νταρντάνα και παχουλή πλέον μονικα
3 δεξιά μαριαννα,η λεπτή ψηλή μοντελε ξανθιά από Ιάσωνος 1
3 όροφος η καιτη με την λολα
Κλεινοντας ένα σχολιο για ένα ποστ του ampelale σχετικα με τους πιρφοροαγαπουληδες
Μην φοβαστε να ειστε ο εαυτος σας,οσοι ειστε ρομαντικοι και με αισθηματα
Τον εαυτο σας τον κουβαλατε και στα μπουρδελα
Ειτε ρωτησεις έναν που δεν γνωριζει από μπουρδελα,ειτε ρωτησεις τον πιο εμπειρο μυστη μετα από χρονια εμπειριας,θα σου πει το ιδιο ακριβως πραγμα
Μην εμπιστευεστε τις ιεροδουλες
Όμως σημασια δεν εχει μονο ο προορισμος αλλα και το ταξιδι,ισως κυριως αυτό
Ενας λοιπον ρομαντικος  μυστης,ενας ανθρωπος με αισθηματα και αγαπη για τις κοπελες του χωρου και αυτό που προσφερουν,στη διαρκεια του ταξιδιου, αν είναι σωστος, να ειστε σιγουροι ότι θα περασει πολύ καλυτερα,πολύ πιο ομορφα με αυτά τα κοριτσια και πιθανον να εχει καποιες  πολύ ομορφες και εντονες εμπειριες  που θα τον συνοδευουν σε ολη του την ζωη
Όπως και στην οδυσσεια,ο οδυσσεας θα περασει από πολλες περιπετειες,θα πρεπει να μαθει να εχει αυτοελεγχο,δυναμη και κουραγιο προκειμενου να φτασει στο τελικο του σκοπο
Εν τω μεταξυ όμως θα εχει μαθει και θα εχει ζησει πολλα πραγματα,που είναι και το ζητουμενο

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δεν το βρίσκω τόσο τραγικό,ώστε να αξίζει αναφοράς!Ίσα-ίσα η κοπέλα είχε χαλαρώσει και είχε λυθεί,θα'πρεπε να χαίρεσαι γι'αυτό!Και τα απρόσμενα επιθυμητά είναι,και φέρνουν γέλιο!

Ε όχι να βρίσκουμε επιθυμητό να μας κλάνουν.......... έλεος τι άλλο θα δούμε χαχαχαχαχα
Αν είναι να κλάνουν να είναι δεμένες και να μην λύνονται καθόλου. :s&m_3:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
[quote author=xilnik
Όπως και στην οδυσσεια,ο οδυσσεας θα περασει από πολλες περιπετειες,θα πρεπει να μαθει να εχει αυτοελεγχο,δυναμη και κουραγιο προκειμενου να φτασει στο τελικο του σκοπο

[/quote]

Σωστός. Κι εδώ που τά λεμε, όταν εφτασε  ο Οδυσσέας στην Ιθάκη,τι θα βρήκε ? Την πατσούρα την Πηνελόπη,σταφιδιασμενη  και να μην βλέπεται ...Εγω πιστευω  ότι δεν ξαναγυρισε ποτε,το πιθανώτερο να συνεχισε την ωραια περιπλανηση ...Κιρκη,Ναυσικα,Σειρηνες και τοσες άλλες  ΜΟΥΝΑΡΕΣ... αλλα τι να πουν και  οι κουτοδάσκαλοι στα παιδάκια ...ολο μαλακιες ,να παρουν το μισθουλακο  ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
71 οροφος λιλυ, αρχοντομουναρα με φουλ προγραμμα
Ψηλη,μελαγχροινη με μαυρο fishnet,ωραιο γυναικειο κορμι,πολύ ωραιο προσωπο
Ισως η λιλυ από φωκαιας 7 αλλα φανερα βελτιωμενη εμφανισιακα

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο νικολ,η όμορφη αδύνατη καστανή κοπέλα του οίκου,πρώην νέλι από φυλής 71 όροφος

την λίλυ αναζητούσα χθές σε περιγραφή μου, ωραίος

τη νικολ την βάλανε πρωινή κάνει ακόμα φουλ ?  Στο απλό την είχα πάρει 3 φορές με συμπαθητικές εντυπώσεις ελπίζω να συνεχίζει τον κώλο

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
καλησπερα παιδες χτεσ καταδρομικη φυλης με συναγωνιστη μπανισα μια ωραια στην δυδυμου 7α μαλον καινουργια δεν την δοκιμασα.φιλος πηρε την κλαουντια απο αλβανια και ασ λεει τσεχα χαλια μαυρα ξεπετα του κερατα βιαστικη και γενικα φολα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πριν λίγο είδα Φωκαίας 9 αριστερά την Ειρήνη, μουνάρα και ευδιάθετη ...

επίσης Διδύμου 7α η ντενίσα η μουνάρα, χαμογελαστή
και διδύμου τσιμπουκάδικα πήγα να δω το νεο πουτανί ... μιλάει λίγο Αγγλικά, κοντούλα και με τα τακούνια, ωραίο παιδικό σώμα και ωραία φατσούλα ... μάλλον τσιγγάνα ρουμάνα ... θυμίζει Τρίτη Λυκείου η φάση  :erection:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πριν λίγο είδα Φωκαίας 9 αριστερά την Ειρήνη, μουνάρα και ευδιάθετη ...

επίσης Διδύμου 7α η ντενίσα η μουνάρα, χαμογελαστή
και διδύμου τσιμπουκάδικα πήγα να δω το νεο πουτανί ... μιλάει λίγο Αγγλικά, κοντούλα και με τα τακούνια, ωραίο παιδικό σώμα και ωραία φατσούλα ... μάλλον τσιγγάνα ρουμάνα ... θυμίζει Τρίτη Λυκείου η φάση  :erection:

Τυπε εμενα μου θύμισε πρώτη γυμνασίου πάντως  :pipa1:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Μια απλυτη μαυριδερη γυφτοπουλα ειναι. Σε λιγο θα μας λενε καθιστε να δειτε την κοπελα και θα φερνουν στο σαλονι κατσικα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μια απλυτη μαυριδερη γυφτοπουλα ειναι. Σε λιγο θα μας λενε καθιστε να δειτε την κοπελα και θα φερνουν στο σαλονι κατσικα.

Ή τσίτα μαλλιαρή και θα σπεύδουν οι φωστήρες των πουτανοσάϊτ να κάνουν το άσπρο μαύρο.
"Μα γιατί πολύ καλό το άπλυτο πιθικάκι μας".
Με μια μπανάνα γίνεσαι άρχοντας της ζούγκλας.

:grin:

Και ενημέρωση από Φωκαίας.

Φωκαίας 24.Μικαέλλα.

Αδύνατη, μιλφ, ψηλή σχετικά, με σπαστά μαύρα μαλλιά, μέτριο κώλο και περίεργη φάτσα.
Βυζιά τριάρια, αταίριαστα απολύτως με το σωματότυπό της.
Κάνουν μπαμ από μίλια μακριά ότι είναι πλαστικά.
Και για του λόγου το αληθές, τα χούφτωσα όταν βγήκε από το δωμάτιο και μου έγλειψε το λαιμό.
Μάλλον το 'χουν σύστημα οι χυμένες να σου αφήνουν μία εσάνς από τα χύσια των προηγούμενων χύστηδων για να τις θυμάσαι.
Το ίδιο μου 'χε κάνει και η Όλγα μερικές μέρες πριν.    :S

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τυπε εμενα μου θύμισε πρώτη γυμνασίου πάντως  :pipa1:

Την είδα κι εγώ σήμερα το βραδάκι.
Είχε ωραίο κωλαράκι, όλα τ' άλλα gypsy φάση petit κατσαριδάκι και barely legal.
Με τίποτα για εικοσάρικο.
Μεταξουργείο για μουσλιμόπουστες και κομμάντα Ελληνοχυσταράδες.

:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom