trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Από Φυλής 40 έχουμε νέα? Λειτουργεί ή είναι κλειστό?
Φολα ειναι μυστη; :SΦυλης 65 ισογειο - η ΦΟΛΑΡΑ Ελενα,
Διώξανε το πανέμορφο καυλομουνάκι 19 χρονών ρωσσιδάκι με λευκό δέρμα την 'Λώρη'...!!!!!!!
και την αντικατέστησαν με μία ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ - ΛΩΡΗ - ΤΣΙΓΓΑΝΟΑΛΒΑΝΑΚΙ
ππο τυπε?Μπα, πιο μικρή είναι. Εμένα με έφτανε με τη βία μέχρι τ΄ αρχίδια όταν την είδα έξω, την ώρα που σχόλαγε. Λίγο πιο πάνω από το μπουρδέλο την παρέλαβε γύφτος καυλωμένος με αγκαλιές γλωσσόφιλα κλπ κλπ, κάποιος από το σόϊ της φαίνεται.
Και τι απαντησε ρε τυπε?Εγω μια που ειχα γαμησει ειχε κλάσει κιολας μετα απο ιεραποστολικο την γυρνάω στα 4 ρε της έφυγε ενας πορδος ακουστηκε με δυναμη τι κανεις ρε ζωον της κανω την ωρα που γαμιομαστε το ριξες στο κλάσιμο ?
Δεν το βρίσκω τόσο τραγικό,ώστε να αξίζει αναφοράς!Ίσα-ίσα η κοπέλα είχε χαλαρώσει και είχε λυθεί,θα'πρεπε να χαίρεσαι γι'αυτό!Και τα απρόσμενα επιθυμητά είναι,και φέρνουν γέλιο!Εγω μια που ειχα γαμησει ειχε κλάσει κιολας μετα απο ιεραποστολικο την γυρνάω στα 4 ρε της έφυγε ενας πορδος ακουστηκε με δυναμη τι κανεις ρε ζωον της κανω την ωρα που γαμιομαστε το ριξες στο κλάσιμο ?
Δεν το βρίσκω τόσο τραγικό,ώστε να αξίζει αναφοράς!Ίσα-ίσα η κοπέλα είχε χαλαρώσει και είχε λυθεί,θα'πρεπε να χαίρεσαι γι'αυτό!Και τα απρόσμενα επιθυμητά είναι,και φέρνουν γέλιο!
71 οροφος λιλυ, αρχοντομουναρα με φουλ προγραμμα
Ψηλη,μελαγχροινη με μαυρο fishnet,ωραιο γυναικειο κορμι,πολύ ωραιο προσωπο
Ισως η λιλυ από φωκαιας 7 αλλα φανερα βελτιωμενη εμφανισιακα
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο νικολ,η όμορφη αδύνατη καστανή κοπέλα του οίκου,πρώην νέλι από φυλής 71 όροφος
Πριν λίγο είδα Φωκαίας 9 αριστερά την Ειρήνη, μουνάρα και ευδιάθετη ...
επίσης Διδύμου 7α η ντενίσα η μουνάρα, χαμογελαστή
και διδύμου τσιμπουκάδικα πήγα να δω το νεο πουτανί ... μιλάει λίγο Αγγλικά, κοντούλα και με τα τακούνια, ωραίο παιδικό σώμα και ωραία φατσούλα ... μάλλον τσιγγάνα ρουμάνα ... θυμίζει Τρίτη Λυκείου η φάση
και διδύμου τσιμπουκάδικα πήγα να δω το νεο πουτανί ... μιλάει λίγο Αγγλικά, κοντούλα και με τα τακούνια, ωραίο παιδικό σώμα και ωραία φατσούλα ... μάλλον τσιγγάνα ρουμάνα ... θυμίζει Τρίτη Λυκείου η φάση
Μια απλυτη μαυριδερη γυφτοπουλα ειναι. Σε λιγο θα μας λενε καθιστε να δειτε την κοπελα και θα φερνουν στο σαλονι κατσικα.
Μια απλυτη μαυριδερη γυφτοπουλα ειναι. Σε λιγο θα μας λενε καθιστε να δειτε την κοπελα και θα φερνουν στο σαλονι κατσικα.
Τυπε εμενα μου θύμισε πρώτη γυμνασίου πάντως