Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (31 μέλη και 247 επισκέπτες)

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Καμια μαυρουλα περαν της Σακιρα και την Μελισσα εχει πετυχει κανεις?

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Πριν από λιγο ωραια βολτα στην  φυλης,την αδεια και ερημωμενη όπως περιγραφεται συνηθως και όχι αδικα,μια φυλης όμως που αγαπω  και παντα βρισκει τον τροπο της να με αποζημιωνει κάθε φορα που την επισκεπτομαι
Μυστη, αυτη ειναι μια απ τις πιο αισθησιακες ενημερωσεις σου. :rockon: :wanker:
Συμφωνω απολυτα και ξεροχυνω με τα ρομαντικα σχολια. :rockon:
Να κανω μονο μια διευκρινηση για αποφυγη παρεξηγησεων με μυστες... Αλλο πραγμα ο ρομαντικος και αισθησιακος μυστης οπως ειμαι και εγω και αλλο ο πιρφοροαγαπουλης. Τελειως διαφορετικο πραγμα.

Υ.Γ. Αυτο το νεο τεμαχιο στο Φυλης65 θα ελεγχθει αμεσα. :cum:

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τα Γαλλικά προφίλ στο απόγειό τους.
Κρεμπιέ, Τετακέ, ...
Αναμενόμενο, καθότι από πολύ παλιά, αυτοί οι δύο μιλάνε Γαλλικά (χριστοπαναγίες κτλ)

:offtopic:

εγω ειμαι ολοι ρε καημενε κι εσυ, ενταξει θα το σωσουμε το φιλαρακι σου. :2funny:
εγω ειμαι ολοι λεμε.  :2funny: τραβα τωρα και κοιτα μην βαλεις ΔΑΦΝΗ στις φακες σου.  :gay:

μην το σβησετε, κι αυτος οφ τοπικ ηταν.

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Πέμπτη πρωί, επαγγελματική υποχρέωση με έφερε στο κέντρο κ λόγω απρόσμενα μικρής διάρκειας, μου έδωσε ελεύθερο χρόνο να επισκεπτών την πρώτη βάρδια που σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να δω.

ΜΜΕ τα καλά λόγια που έχει πει ο συναγωνιστής Γιώργος Γάσπαρης, αποφάσισα να δοκίμασε την Ννυ πορνοστάρ στο κατάστημα της Φιλιππίδη 11α. Δλδ πήγα εκεί καρφωτος.
Ή κοπέλα ήταν στο δωμάτιο κ πέρασα χωρίς να τη δω για να κερδίσω χρόνο.

Ενώ ήμουν στο δωμάτιο την άκουσα να λέει στην τσατσά μόλις βγήκε από τον προηγούμενο: "πολλή πουτσα σήμερα ! Δόξα το θεό !" [λολ]
Μπαίνει μέσα γελαστη.

Εντάξει, δεν είναι ο τύπος μου, αλλά περνάει τη βάση.
Αρχίζει να μου μιλάει σαν να με ξέρει κ στην διάρκεια της κουβέντας τα παίρνει στο κρανίο κ βαραει με το χέρι το στρώμα (!)
Με τα πολλά αρχίζει τα προκαταρκτικά,με μεγάλη διάρκεια, μετά προχώρησε στην πίπα, όπου την έφερα από πάνω για 69 αλλά δεν συντονιστήκαμε .
Ή πίπα της ήταν σε λειτουργία ...fuzzy logic ... Την μια στιγμή βαθύ λαρύγγι την άλλη αεροπιπα, αλλάζοντας ρυθμούς χωρίς λογική.
Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι μάλλον θα πρέπει να κλάψω το 20αρι, αλλά λόγω υπέρτατης καυλας κ ψυχολογίας"εγώ σήμερα θα χυσω" που με διακατείχε, την γυρναω στο πλαϊ,όπου με ένα σενάρια mature man destroies blond teen, κατάφερα να χυσω.

Στο αφτερ κάναμε κουβεντουλα ενώ πλενομουν, δεν είχε καμία διάθεση να φύγει βιαστικά από το δωμάτιο, μου είπε ένα καρό κουλαμαρες, κάποιες ίσως κ λίγο χοντρές κ μετά μου έπιασε κουβέντα κ στο διάδρομο,μαζί με τη γριούλα τσατσά .... Συνολικά εκατσα πάνω από 20 λεπτά στο δωμάτιο κ γύρω στα 40 στο μπουρδελο

Είναι θεοπαλαβη, αλλά τελικά πέρασα καλά. Μοιρασμένες οι εντυπώσεις λοιπόν...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
3η ΒΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ  :rockon:

Ιάσωνος 1Γ: Κατερίνα η συγκαμμένη, ακα στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1Β: Ρίτα, με το ίδιο απαθές βλέμμα όπως πάντα, ακά στοματικό.
Ιάσωνος 20Α: Κορίνα του Πίκερ.
Ιάσωνος 20Β: Ντάνα, ακά στοματικό.
Ιάσωνος 20Γ: Αντριάννα.
Ιάσωνος 19: Ισόγειο Σιμόνα, ακά στοματικό,
όροφος μια άλλη κοπέλα με ψιλοχαλασμένα δόντια όνομα δεν άκουσα.
Λεωνίδου 28: Μαυρομάλλα κοπέλα με μαλλί "Κλεοπάτρα" γυμνασμένο σώμα
και πεταχτά δόντια.
Ιάσωνος 27Α: Λάνα .
Ιάσωνος 30Β: Τζούλια.
Ιάσωνος 31 χόστελ: Ελπίδα , Άννα τσιγγάνα από Κολωνού 11 όροφος.
Ιάσωνος 36: Η Τάνια από το Κολωνού 30Α.
Ιάσωνος 37: Ένα αδύνατο με καλό σωματάκι, έκανε μπαμ για φόλα.
Μ. Αλεξάνδρου 25: Βίκυ αριστερά Κάρμεν δεξιά.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Γκαμπριέλλα έχει δουλέψει Ιάσωνος 36 και Ιάσωνος 19 ισόγειο .
Μ. Αλεξάνδρου 17: Σουζάνα με κώλο στο πρόγραμμα, δούλευε Κολωνού 47 ισόγειο 3η βάρδια. Πλέον εδώ.
Μ. Αλεξάνδρου 22Α: Ντάνα με ακα στοματικό τελειωτικό και Λίνα με το ίδιο πρόγραμμα.
Μ. Αλεξάνδρου 15: Ναταλί με ακα στοματικό τελειωτικό και μια που ξέχασα το όνομα της
παρόμοια ηλικία και εμφάνιση.
Κολωνού 53: Αναστασία με ακά στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 48: Φωτεινή και Ελένη με ακά στοματικά τελειωτικά και οι δύο.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στους οίκους Κολωνού 30-32 δεν τόλμησα να πάω,
καθώς όσο πλησίαζα η φωτιά δυνάμωνε και τα ντουβάρια
που έπεφταν ήταν επικίνδυνα  :rockon: :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χθες στο Ιάσωνος 31 χόστελ μαστουρωμένος πακιστανός

πέρασε με την Άννα δεν έχυσε στο 10 λεπτο, αυτή τον παράτησε

και επειδή αυτός φώναζε και έκανε τα δικά του, τον κλείδωσαν μέσα

στο δωμάτιο για κανένα μισάωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:  :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Μεγαλοθειαδων γαμευση συνεχεια!! Νυχτερινη διακορευση της Ουκρανεζας πορνης Ναταλη στο ΜεγΑλεκου15. Ξανθια γυρο στο 1.7κατι με κανονικο σωμα που για την ηλικια της κρατιταν σε καπως καλα επιπεδα(λιγο πριν τα δευτερε ιντα την εκοψα)με ρογα καραμελα :wanker: Νταξ για μια φορα καλουτσικα, εβγαζε καυλα και καλα η γιαγια και εδιχνε να το παλευει αλλα μετα απο λιγο τα σημαδια της βιασυνης ηταν εμφανη! Ενω την πηδαγα ιερα εβλεπα το πρωσοπο της το οποιο μου θυμιζε πολυ εντονα μια μουναρα Βερονικα που ειχα καταγαμισει στα Μαραθωνοσπιτα. Σκεφτομουνα ετσι θα γινει και αυτη οταν γερασει!  .... που να ειναι αυτη η ψωλα??!! :hmm: :hmm:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μεγαλοθειαδων γαμευση συνεχεια!! Νυχτερινη διακορευση της Ουκρανεζας πορνης Ναταλη στο ΜεγΑλεκου15. Ξανθια γυρο στο 1.7κατι με κανονικο σωμα που για την ηλικια της κρατιταν σε καπως καλα επιπεδα(λιγο πριν τα δευτερε ιντα την εκοψα)με ρογα καραμελα :wanker: Νταξ για μια φορα καλουτσικα, εβγαζε καυλα και καλα η γιαγια και εδιχνε να το παλευει αλλα μετα απο λιγο τα σημαδια της βιασυνης ηταν εμφανη! Ενω την πηδαγα ιερα εβλεπα το πρωσοπο της το οποιο μου θυμιζε πολυ εντονα μια μουναρα Βερονικα που ειχα καταγαμισει στα Μαραθωνοσπιτα. Σκεφτομουνα ετσι θα γινει και αυτη οταν γερασει!  .... που να ειναι αυτη η ψωλα??!! :hmm: :hmm:

Μύστη και εσύ γύρναγες εχθές στο ρομαντικό Μετάξι ???  :sunglasses:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Μύστη και εσύ γύρναγες εχθές στο ρομαντικό Μετάξι ???  :sunglasses:
Κατι ψιλλα.... ειχα ορεξη να ξεμουνιασω την Σιλβανα αλλα στην θεση της ηταν μια φολα Ελενη που ειχα παρει στο ιασ27α με χειριστες εντυπωσεις οποτε και :badair: :badair: :badair:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Κατι ψιλλα.... ειχα ορεξη να ξεμουνιασω την Σιλβανα αλλα στην θεση της ηταν μια φολα Ελενη που ειχα παρει στο ιασ27α με χειριστες εντυπωσεις οποτε και :badair: :badair: :badair:

Αυτή η Συλβάνα ήταν πολύ μεγάλη φόλα μύστη μου  :vomit:

έχει αλλάξει η μη μου άπτου συμπεριφορά της ?  :erection:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εχω να την παρω πολυυυυ καιρο.... ναι οντος ειναι φολα... αλλα θελει να βρεις τα κουμπια και τοτε θα περασεις και γαμω, για πολυ ρομαντικη φαση,.... μουχει κατσει να ριξω 2 πιστολιες στην μουναρα της! πρωτα δυνατο πιπιλισμα των ρογων τις και μετα δαχτιλιασμα σκληρο μετα δυο δαχτιλων, και τοτε βεβαια θα σου κανει τσαλιμακια αλλα μην μασας :rockon:.... και μετα :orchestra: :orchestra: :orchestra:    Ακομα θυμαμε πως απλονε τα μουνοζουμα της πανω στους κοιλιακους μου :wanker: :wanker: :wanker:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Επίσης,άλλη επίσκεψη,την προηγούμενη εβδομάδα, στο Φ.56 κάτω (το μεσαίο δλδ), β' βάρδια.

Σκάει Βαλερία,ψηλή, πλατινένιο μαλλι ξανθιά,κοτσίδα,με ωραίο βυζι κ κώλο.
Μου λέει ή τσατσά:" μπες, θα την πάρεις πρώτος, τώρα ήρθε,μπανιαρισμενη!". Ψηθηκα !

Μπαίνει μέσα, ωραία προκαταρκτικά με χάδια κ τότε κάνει κάτι που δεν μου το έχουν ξανακάνει , βάζει σάλιο στον αντίχειρα κ ενώ μου την παίζει για την προθέρμανση, αρχίζει να τρίβει με τον αντίχειρα το έξω μέρος της βαλάνου ! Κάτι το οποίο με έκανε τούρμπο !

Αρχίζει το τσιμπούκι, την γυρναω 69, κ ενώ γλειφω το υπέροχο μουνακι της (μαζί με της Άννας από πάνω,από τα καλύτερα) μου σφίγγει τον πουτσο στο τσιμπούκι, με έναν τρόπο που έκανε να θέλουν να εκραγούν κ το μυαλό μου κ ο πουτσος μου !

Και τότε ξαφνικά πετάγεται επάνω,στήνεται στα 4 κ μου λέει "πως θέλεις" ...
Κάπου εκεί με έκοψε αυτό το ξαφνικό κ παρότι εξαιρετικά φιλότιμη κ υπομονετική, δεν κατάφερα να ολοκλήρωσω,παροτι τη γυρισα σε 3 στασεις ... ή μαγεία της στιγμής είχε χαθεί...

Από τότε βέβαια,δεν έχει φύγει στιγμή από το μυαλό μου κ θα επιχείρηση νέα επίσκεψη ....

bikos72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δύο ομορφούλες στο Μαραθώνος και Αχιλλέως (Αγάπη και Ελβίρα) που έκαναν ωραίο duo, ξέρουμε που βρίσκονται?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Τώρα στην πρωινή ....

Φυλής
71 κάτω η Μαρία μελαχρινή μέτρια προς καλή με 2αρι στήθος σε απλό, 69
71 πάνω ψηλή μελαχρινή κοπέλα με όμορφα μάτια και πρόσωπο παρουσιάστηκε μόνη της
69 κάτω η Στέλλα ξανθιά με 2αρι στήθος ακά και κώλο
69 πάνω η Τζουλιάνα (Τζούλια) σε φουλ και η Ευα επίσης ξανθιά με καλύτερο σώμα 69 και ακα
67 η Μαριάννα (Μαρία) ξανθιά με ωραίο σώμα 2αρι στήθος ακα πίπα και κώλο και η Κλόντια πιπίνι μικρό στυλιαροειδές γλυκούλα φοιτητριούλα χαμογελαστή με μικρό στηθάκι
65 η Αντζελίνα με ολόγυμνο το απίθανο κορμί της
84 ισόγειο μελαχρινή γεμάτη και ξανθιά πιο ψηλή και πιο επιθετική μέτριες αμφότερες με παρτούζα στα 30
59 κάτω προμίλφ Αννα με φουλ και στήθος 1,5αρι
71 μία αδιάφορη νέα κοπέλα με μικρό στήθος

Διδύμου 22 η Εβελίνα μιλφ με κοντά μαλλιά και ψιλοδιχτυωτό κορμάκι

Φωκαίας
27 ισόγειο η Αθηνά – σαν να πήρε λίγο στα πόδια
27 υπόγειο η Αννα ψηλή με μακρύ ξανθό μαλλί καθαρά ελληνικά μου επιτέθηκε οδηγώντας το χέρι μου στο μικρό στηθάκι της – χούφτωστην που έλεγε και ο αείμνηστος Παπαγιαννόπουλος – το δεύτερο χέρι διαπίστωσε πόσο σφιχτό ήταν το κωλάκι της το οποίο δεν δίνει επιτρέπει όμως χύσιμο στο στόμα, 69 και ακα
22 μία ξανθούλα μέτρια έκανε βόλτα στον στύλο της, μου έπιασε τα @@ και έφυγε
25 κάτω η Αννα η Πολωνέζα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

η Ελένη έχει περάσει και από Κων206 με απαθείς εντυπώσεις στο μπλε εισιτηρίο,πάλι καλά που ήμουν καυλωμένος από την αρχή αλλιώς θα την είχα σουτάρει ... μπάζο εμφανισιακά δεν είναι, καλούτσικο είναι Ρουμανάκι ... ελαστική μούνα και κωλοτρυπιδάκι φοβερό στην θέα  :hi:

η Συλβάνα είναι μουνάρα αλλά βγάζει μια Αλβανική τσιγγανοβρωμιά εκ πρώτης και το σκέφτεσαι να περάσεις ... :hi:

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
διδυμου λιοσιων και φωκαιας ποιο ειναι το καλυτερο μουνι να ριξω 1

πουτσο κατα τις 12 το βραδυ παρακαλω βοηθεια μυστες!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom