ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
η βαλεντινα ειχε πει οτι θα φυγει στην πατριδα της
Μπα, πιο μικρή είναι. Εμένα με έφτανε με τη βία μέχρι τ΄ αρχίδια όταν την είδα έξω, την ώρα που σχόλαγε. Λίγο πιο πάνω από το μπουρδέλο την παρέλαβε γύφτος καυλωμένος με αγκαλιές γλωσσόφιλα κλπ κλπ, κάποιος από το σόϊ της φαίνεται.
Τύποι υπαρχουν πολλοί ειτε πυρφόροι/αγαπούληδες είτε κάποιοι πολυ μοναχικοί άνθρωποι που στη συνάντηση με την πόρνη εισπράττουν τη ψευδαίσθηση ότι με αυτούς και την εκάστοτε εκδιδόμενη συμβαίνει κάτι διαφορερικό/ανώτερο μεταξυ τους.
Εισπράττουν στο κουτό μυαλό τους οτι η πόρνη τους επέλεξε/ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους για να ζήσουν κάτι ανώτερο, κάτι συναισθηματικό.
Προφανώς στη πουτάνα κόβη το μάτι της και ταίζει πυρφοροσανό τους πυρφοροαγαπουλιάριδες. Ξέρει οτι απ το συγκεκριμένο θύμα/πελάτη θα βγάλει το νοίκι της, το φαγητό της, τις ταρίφες της σπιτι/δουλειά. Κατα βάθος η πουτάνα τους πυρφοροαγαπουλιάριδες τους έχει για κατώτερο είδος άνδρα. Επίσης κατα βάθος η πουτάνα μισή τους πυρφοροαγαπουλιάριδες που νομίζουν οτι είναι ανώτεροι/εκλεκτοι απ τις υπόλοιπες πούτσες που τρώει.
Ακόμα και οι πουτάνες σαν γυναίκες γνωριζουν οτι είναι πολυ υποτιμητικό για έναν άνδρα να τις δεχθεί για σχέση και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σεβαστεί καμία πουτάνα πυρφοροαγαπουλιάρη σαν άνδρα. Σαν πελάτη μόνο τους θέλει προφανώς.
Προσωπικά με χουν πυρφορίσοι μόνο αλβανέζες/ρουμάνες. Καμία άλλη εθνικότητα. Με μια συγκεκριμένα τσακώθηκα επειδή μου έκανε ζηλυτυπίες που με είδε να μπαίνω σε άλλον οίκο. Της λέω δεν είμαι γκόμενος σου, πελάτης είμαι και σε γαμάω όταν και όποτε θέλω. Αμα ήμουν πυρφόρος θα νόμιζα οτι με γουστάρει.
Γιατί μύστη μου...τι πιο ερωτικό και μαγικό απο τη μυρωδιά μιας..ολίγο ιδρωμένης γυναικείας μασχάλης...ντάξ δε λέω για βρώμικη μπόχα...αλλά μια ελαφρά ιδρωμένη μασχάλη και μισής μέρας αξύριστη είναι από τα πιο ερωτογενής σημεία....εάν τη δω σε αυτή τη μορφή,και με ολίγη ζάρα χύνω τόνους σπέρμα.
Τυπε εμφανισιακά πώς είναι.Ξανθιά ή μελαχρινή. Άσπρο δέρμα ή τσιγγανοειδες
"ΤΟ" κοντοπούτανο-skinny....στο ΔΙΔΥΜΟΥ 20...Πρωί την πέτυχα χθές...ΛΩΡΗ το όνομα...
Μαυροτσούκαλο...(τσιγγανοβουλγάρα/ρουμανα μαλλον)...
Μαύρο πιασμένο κότσο μαλλι...
μικρό βυζακι ψιλοπεσμένο...
ΚΩΛΑΡΑ ποίημα...
Μιλάμε είναι ΠΟΛΎ κοντή... Εγώ είμαι 1,76 και μου έφτανε στο στήθος με την αφαίρεση των τακουνιών....
Χαμογελαστή....Καλό τσιμπούκι (κάνει και ακαποτο αλλα το αποφεύγω)...Μάρεσε που μουπιανε με το χέρι τη βάση αλλά και τα αρχίδια και με έγλειφε....
Στάσεις δεκτική σε όλες... Ιεραποστολικο, πλαγιαστό και τέλος στα 4... (που να αντέξω με τέτοιο μικρό κωλι...)
Από επικοινωνία υστερούμε αφού δεν μιλάει γρι ελληνικά αλλά ούτε και αγγλικά...Παρά μόνο "good" λεει.... Αλλά και κάτι "va bene" kai "freddo" αναφερόμενη στα κρύα χέρια...
Το μείον θα έλεγα πως είναι λίγο η μυρωδιά της μασχάλης αλλά γενικά τοχουν λίγο αυτό οι τσιγγανορουμανοβουλγαρο κορασίδες...
Για του λάτρεις των πραγμαατικά κοντοπούτανων/skinny είναι ΤΕΛΕΙΑ επιλογη!
και για τους λάτρεις των ανηλίκων μάλλον φίλε,
γιατί όλο κοπέλες που μικροδείχνουν φέρνει το συγκεκριμένο οίκημα η απατώμαι ?
Γαμήσι εξαέρωσης.
ψηλή ξανθιά?κανει ακαποτο?φιλε pipinomageia η κοπελα που ηταν στο δωματιο στο φυλης 59 ηταν η αννα η οποια κανει φουλ προγραμμα στο 67 φυλης ξεχασες την λαουρα στο 71 φυλης ορωφος η λιλλυ η νταρντανα με κωλο ωραια ενημερωση φιλε
Γιατί μύστη μου...τι πιο ερωτικό και μαγικό απο τη μυρωδιά μιας..ολίγο ιδρωμένης γυναικείας μασχάλης...ντάξ δε λέω για βρώμικη μπόχα...αλλά μια ελαφρά ιδρωμένη μασχάλη και μισής μέρας αξύριστη είναι από τα πιο ερωτογενής σημεία....εάν τη δω σε αυτή τη μορφή,και με ολίγη ζάρα χύνω τόνους σπέρμα.
Το μείον θα έλεγα πως είναι λίγο η μυρωδιά της μασχάλης αλλά γενικά τοχουν λίγο αυτό οι τσιγγανορουμανοβουλγαρο κορασίδες...
Εγω μια που ειχα γαμησει ειχε κλάσει κιολας μετα απο ιεραποστολικο την γυρνάω στα 4 ρε της έφυγε ενας πορδος ακουστηκε με δυναμη