ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ΕΚΑΝΑ ενα τελευταιο γαμησι για το 2015 με την ΑΝΝΥ την πορνοσταρ
αντριάννα στο βέργας 6 όροφος, στο ενδιάμεσοπαιζει κανενα γαμευσιμο μιλφ η γκραν τετοια ωρα ρε παιχτες?Για να μην κανω τσαμπα δρομο από πειραια...
σου εστειλα πμ φιλε κοιτα το....αντριάννα στο βέργας 6 όροφος, στο ενδιάμεσο
διάσημη από διδύμου 18.
καμιά άλλη όμως?
αυτα τα κανονια θα μας φανε τα λεφταχτες που την πέτυχα πάντως εμφανίστηκε σα κλασσική αλιόνα, με ένα απλό θαλασσί φόρεμα κ τα κανόνια της έξω
ανυπομονο να την αυριοΕΚΑΝΑ ενα τελευταιο γαμησι για το 2015 με την ΑΝΝΥ την πορνοσταρ
κανενα λινκ με την ταινια που εχει παιξει μηπως εχεις υποψην?εγω την χορτασα για πολλυ ωρα στο δωματιο την ΑΝΝΥ η τσιμπυκαρα της το τατουαζ της και το πισωκολητο της
πού δουλεύει αυτή? πρωινή βάρδια να φανταστώ?εγω την χορτασα για πολλυ ωρα στο δωματιο την ΑΝΝΥ η τσιμπυκαρα της το τατουαζ της και το πισωκολητο της
ΝΑΙ πρωινη φιλιπιδου στο καινουργιοπού δουλεύει αυτή? πρωινή βάρδια να φανταστώ?
σιγα ρε μανεγω την χορτασα για πολλυ ωρα στο δωματιο την ΑΝΝΥ η τσιμπυκαρα της το τατουαζ της και το πισωκολητο της
Μαλιστα. Οι επομενες μερες θα δειξουν αν οντως είναι ετσι όπως τα λες. Γιατι τη προηγουμενη τριτη, ηδη μου ειπαν ότι εχει φυγει....όχι ότι θα φυγει. Τυχαινει να μιλαω και ρωσσικα, και μιλησα στη γλωσσα τους, και το καταλαβα καλα παντως τι μου ειπανε.Pipinomageia
Δεν σου είπαν ψέματα οι κοπέλες...Ήταν προγραμματισμένο να φύγει η Αννούσκα...Τελικά την τελευταία στιγμή έμεινε για να καλύψει το κενό της Λώρης...που την έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες από Κολωνού30...
και εγω φιλε ειμαι ανεβασμενος ψυχωλογικα και σεξουαλικα και φυλης και μεταξουργειο γαμαω καλα
αντριάννα στο βέργας 6 όροφος, στο ενδιάμεσο
διάσημη από διδύμου 18.
καμιά άλλη όμως?