εγω παντως παιδια εχω χασει το ενδιαφερον μου για οτσα ..... θελω να γαμησω και δεν μπορω να σκεφτω καποια να με καβλωσει πραγματικα.,.... μαλλον πρεπει να ξεκινησω το μεταξι πιο επαγγελματικα αλλα ειναι πολυ βρωμερα
Δεν σου είπαν ψέματα οι κοπέλες...Ήταν προγραμματισμένο να φύγει η Αννούσκα...Τελικά την τελευταία στιγμή έμεινε για να καλύψει το κενό της Λώρης...που την έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες από Κολωνού30...
Δεν σου είπαν ψέματα οι κοπέλες...Ήταν προγραμματισμένο να φύγει η Αννούσκα...Τελικά την τελευταία στιγμή έμεινε για να καλύψει το κενό της Λώρης...που την έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες από Κολωνού30...
Μαλιστα. Οι επομενες μερες θα δειξουν αν οντως είναι ετσι όπως τα λες. Γιατι τη προηγουμενη τριτη, ηδη μου ειπαν ότι εχει φυγει....όχι ότι θα φυγει. Τυχαινει να μιλαω και ρωσσικα, και μιλησα στη γλωσσα τους, και το καταλαβα καλα παντως τι μου ειπανε.
ευχαριστουμε φανουρη ,εισαι τεραστιος πορνορεπορτερ, διαβασα πολυ προσεχτικα την καταδρομη σου στις 26 του μηνα και θα ηθελα μια πληροφορια για την επισκεψη σου στο κεραμικου 13. να σου στειλω pm ?