Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (27 μέλη και 256 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ποια ειναι αυτη φιλε επιρρεπη? Μια ψηλη μελαχροινη μουναρα με λιγο αγελαδινο βλεμα?

Αυτη που λεω δουλευε εχτες το απογευμα και δουλευει και τωρα, απλα χρονια που την βλεπω μου βγαζει ενα υφος ξεπετας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Από πέρυσι το φθινόπωρο μέχρι τέλη Ιουνίου δούλευε στάνταρ στο Ιάσονος 10 πάνω 3η βάρδια. Τώρα όσον αφορά το βλέμμα, γούστα είναι αυτά!Εμένα πάντως ποτέ δεν με ξεπέταξε,από τις πιο τίμιες ιερόδουλες που έχω συναντήσει, εξαιρουμένης της Καζακστανής πάντα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν δει καποιος την απογευματινη στο λεωνιδου 28 που ειναι τωρα, ας μας πει αν ειναι αυτη λοιπον. Ωραια κοπελα παντως, τουλαχιστον αυτη που ειδα.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Κανένας θεσμικός που πέρασε με τη Χριστίνα-"πολεμικό σκυλί" στο Λεωνίδου 28 ισόγειο πλέον,μετά την εξάμηνη απουσία της;
μεταμεσονυχτια βαρδυα δεν ειπωθηκε οτι δουλευει?θα περασω το βραδυ να τσεκαρω

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Τελικά κάποια καινούργια Αδύνατη skinny δεν παίζει?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η κινηση πριν καμια ωρα ηταν μηδενικη στους οικους ... το μεσημερι λιγο στο μεταξι κατι κινηθηκε ... και αυτο ελαχιστα !

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
παιζει κανεναν καλο μιλφογκιλ τωρα σε καποιο οικο....?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
η κινηση πριν καμια ωρα ηταν μηδενικη στους οικους ... το μεσημερι λιγο στο μεταξι κατι κινηθηκε ... και αυτο ελαχιστα !

Εγω ειδα αρκετους προσφυγες να κανουν μπουρδελοτσαρκα. Μια χαρα ειναι για τους κατασικογαμηδες τα ζωντοβολα της Φυλης.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
381
Πόντοι
26
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο), η Χριστίνα, με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69.

Χρόνια πολλά & Respect στον Φανούρη. Αυτή την Χριστίνα την έχει δοκιμάσει κανείς? Λέει τπτ ή είναι μπάζο? Το βλέμα της είναι κάπως...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.005
Πόντοι
41.129

Έχω σπάσει το πόδι μου και δε μπορω να κατέβω πιατσα ωστόσο εξωθεσμικος φιλος μου ανέφερε ότι το απόγεμα γινόταν χαμός για ροντικα και τώρα βραδι για Κορινακι.

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
καλημερα και χρονια πολλα! θα ηθελα να κανω μια μικρη ενημερωση οσον αφορα 2 φολες που εχω παρει τελευταια αν και πανω κατω το γνωριζετε...

και οι 2 κοπελες εχουν το εξης χαρακτηριστικο,μπες γαμησε με εγω θα κατσω ανασκελα θα κοιταω ταβανι και δεν θα κανω τιποτα,ουτε καν χαδακια φιλακια τιποτα ωστε να σου σηκωθει...αν δεν ερθεις καυλωμενος 150% δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησεις...

το λοιπον..

καλεργη 33 πρωινη βαρδια ντοινα 19χρονη μολδαβεζα
κολωνου 27 υπογειο απογευματινη βαρδια νατασσα ξανθια πιτσιρικα μαλλον αλβανεζα..

εγω το καθηκον μου το εκανα...απο κει και περα..

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Η Αλιονα φετος εμφανιζεται παλι ντυμενη αγιος βασιλης οπως περυσι?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνιστες, και χρονια πολλα με υγεια!
Εχοντας κατι δουλίτσες, περιξ της ομονοιας, και εχοντας λιγο χρονο, εκανα ένα γρηγορο περασμα από το γειτονικο Μεταξουργειο, απλα και μονο για την ενημερωση σας.
Ωρα 12:30 μεσημβρινη, είχαμε τα ακολουθα :
Ιασωνος 20α - Το μαυρομαλλικο πιπινακι Μικυ, και το οποιο ειχα στους αμεσους στοχους, γιατι ειχε χαθει για κάμποσες μερες, προς το παρον, μπαινει στο ψυγειο, μεχρι νεωτερας, λογω του ότι εμαθα από εγκυρους συναγωνιστες ότι δεν είναι κατι το ιδιαιτερο μεσα.
Ιασωνος 20β - Η Μαρινα, από Ιασωνος 1α, με φουλ πρόγραμμα.
Ιασωνος 20γ - Η γυρολόγος Συλβια από τα χαμηλα της Ιασωνος. Να σημειωσω κατι εδώ που προσεξα. Αυτή ηταν στο δωματιο, και ειχε αργησει λιγο. Καποια στιγμη η τσα τσα μεσα στη μικρη κουζινα εκει που καθεται, χτυπησε ένα κουδουνι, που ακούγεται στο πανω οροφο, σημα δηλαδή για να βγει γρηγορα. Μετα από 3 λεπτα, ξαναχτυπησε για δευτερη φορα το κουδουνι. Νεα συστηματα αυτά....
Ιασωνος 19β - Η ξανθια κεφατη μολδαβη Νατασα. Κατω δε πηγα, προφανως η Ντιανα.
Ιασωνος 27 υπογειο - Η σκουροδερμη Μαρινα με φουλ. Αρκετα χρονια εκει γυρω τη βλεπω.
Κολωνου 23 υπογειο - Η γνωστη μιλφ Ναταλια με το σπεσιαλ τσιμπουκακι...
Κολωνου 27 οροφος - Η Ελενα, με το πεσμενο στηθος, από το Ιασωνος 44 διαδρομο.
Κολωνου 27 ισογειο - Η Φλωρινα με το μακρι μαυρο μαλλι, το τελευταιο καιρο εκει.
Κολωνου 30α - Κλειστο
Κολωνου 30β - 1ος οροφος είχαμε πρωτοτυπια, 3 κοπελες. Τη νταρντανα Ντανα, την Αντριαννα, και την Ελενη.
Κολωνου 30β - 2ος οροφος - Την Νατασα, και την ντροπαλη, αλλα μονο στο δωματιο κατά τη κυρια Βερα, Αννουσκα, που ευτυχως δε με ειδε, γιατι τις πιο πολλες φορες περναω μ' αυτην.
Να πω εδώ κατι για να δειτε τι ψεμα, και τι υποκρισια υπαρχει στο χωρο αυτόν. Τη περασμενη Τριτη, το βραδακι, που ειχα περασει από κει, η Ντανα, και η Αλινα μου ειχαν πει ότι η Αννουσκα, εχει φυγει για γιορτες, για τη πατριδα της, και ότι θα γυρισει μετα τη Πρωτοχρονιά, και σημερα το μεσημερι την ειδα εκει.....
Κολωνου 32γ - Η κοκκινομαλλα πιπινα Μπελλα, από τα πιο ωραια μωρα της περιοχης, αλλα απολυτα τυπικη μεσα.
Κολωνου 32α - Κλειστο.
Καλλεργη 33 - Η Ντοινα, με το baby face, αλλα και με ατσουμπαλο σωμα.
Αυτά τα ολιγα για σημερα. Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου τα λεμε αυριο παλι....
Καλο απόγευμα σε ολους.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Η Αλιονα φετος εμφανιζεται παλι ντυμενη αγιος βασιλης οπως περυσι?
χτες που την πέτυχα πάντως εμφανίστηκε σα κλασσική αλιόνα, με ένα απλό θαλασσί φόρεμα κ τα κανόνια της έξω

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
έχει πέσει η κίνηση παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ... ακόμα γαλοπούλες χωνεύουν άραγε οι σταθεροί σχολιαστές εδώ?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
κανενα skinny μετάξι-φυλης για εμας που θα γυρίσουμε απο επαρχία???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom