Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (17 μέλη και 240 επισκέπτες)

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Τη Ρενάτα όπως σου έγραψαν πιο πάνω...Απογευματινή βάρδια...Χθες ήταν εκεί που πέρασα...Μοντελάδικα είναι η αλυσίδα Διδύμου 7α και 7β.Φυλής 66Α,54,56...Απασχολούν τις ίδιες κοπέλες...Τώρα όσο για την Αλεξία τη μελαχρινή εννοείς αν αυτή έχω καιρό να τη δω...

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Η Έλλη από τα μοντελάδικα δουλεύει ακόμα;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Κάποιες πτυχές της χτεσινοαπογευματινοβραδινής τσάρκας:

Περγάμου 1 όροφος, η Αΐντα, μιλφάρα με ξανθό μακρύ μαλλί, ολόσωμο διχτυωτό όπου μέσα του ασφυκτιούσαν οι βυζοτορπίλλες. Τούμπανο.

Μαραθώνος 59Α ισόγειο η Ντιάνα, ξανθούλα ουκρανίς με τιγρέ μπότες ως το γόνατο. Έχει προσθέσει και τελειωτικό στο στόμα στο πρόγραμμά της. Τώρα που την καλοείδα από κοντά είναι και αυτή βλαχόφατσα.

Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία η Ιουλία, ψηλή καστανομάλλα με ολόσωμο πορτοκαλί δίχτυ. Με καύλωσε.

Μαραθώνος 59 όροφος η Ειρήνη, ξανθιά αδύνατη με τατού στο στήθος. Τελειωτικό.

Βέργας 3 όροφος η Αλεξάνδρα το ξανθό πιπίνι με το πονηρό μουτράκι. Με γλωσσοφίλιασε και μου έτριβε τον πούτσο αλλά αντιστάθηκα σθεναρά. Ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.

Αλκιβιάδου 16Γ η Κορίνα, δηλαδή η Πωλίνα από Φωκαίας 19.Φουλ και τελειωτικό, αλλά όταν τη ρωτήσεις και στο στόμα σου λέει μόνο στο σώμα.

Φυλής 40 η Σάντρα, πιπίνι ξανθό αδύνατο με μακρύ μαλλί. Φουλ ειπώθηκε, γεμάτα δωμάτια.

Φωκαίας 27B ημιόροφος η Σιμόνα με μαύρο ολόσωμο κορμάκι.

Φωκαίας 27B πρώτος όροφος, μελαχρινούλα με μακρύ μαλλί, με φουλ πρόγραμμα. Δεν θυμάμαι όνομα. Ευχάριστη παρουσία. Κάθισε πάνω μου και τριβόταν. Νέο αίμα ανακοίνωσε η τσατσά.

Φωκαίας 27A υπόγειο η Χριστίνα η ελληνοουκρανή με την Κα Πάρκινσον. Φουλ.

Αχαρνών 85 η μιλφάρα Μαρίνα. Δεν την είχα ξαναδεί. Πολύ ωραία παρουσία, σγουρό κοκκινωπό μαλλί. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18Β η πολωνέζα Αιμιλία, πολύ αδύνατη μελαχρινή με τατού. Παγερό-δολοφονικό ύφος. Τελειωτικό στο στόμα.

Διδύμου 20 η ρωσσίδα μιλφ Άννα. Εντυπωσιακή παρουσία με φοβερό σώμα για την ηλικία της. Ωραία παπούτσια, περιποιημένα νύχια, άγριο πρόσωπο δε. Τελειωτικό στο στόμα.

Διδύμου 22 η Εβελίνα, πανκ/νιού γουέιβ κούρεμα, πολλά τατού, πολύ ωραίο χαμόγελο. Με έψησε.

Φυλής 71Α Μαίρη, μελαχρινό με ωραίο πρόσωπο και εντυπωσιακό ολόσωμο δίχτυ.

Ρεμούνδου 21 κάτω Λαρίσσα, η ψηλή γυναικάρα, μαυρισμένη, με τατού στο πόδι ολάκερο. Απλό πρόγραμμα. Είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε αυστηρό κότσο και παρατήρησα ότι στο πρόσωπο δεν είναι τόσο όμορφη όσο νόμιζα. Μαζί της και η Κάρλα, κοντή αλλα θαυματουργή στο κρεββάτι απ' ό,τι λένε. Φουλ με κώλο.

Δροσοπούλου 97 ολημερίς κλειστό.

Αν με ρωτάγατε πού θα κατέληγα αν κατέληγα, είμαι μεταξύ Αλεξάνδρας/Βέργας 3 και Ιουλίας/Αχιλλέως και Μαραθώνος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
"Ποτέ,μα ποτέ δεν επιθύμησα τη γυναίκα του πλησίον μου,εάν δεν ήταν ωραιότερη από τη δική μου,δοξάστε με!"
Χάρρυ Κλυνν,"Δοξάστε με",1979.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Βέργας 3 όροφος η Αλεξάνδρα ... Με γλωσσοφίλιασε ... Ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
...
:rockon: :rockon: :rockon:

...
Αν με ρωτάγατε πού θα κατέληγα αν κατέληγα, ...
Ο Τζίμης Πανούσης, σε ανάλογο σκετς, έλεγε "πουθενά συγκεκριμένα".

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Επίσης έχει πει το θεϊκό ["όλα τα μουνιά είναι ωραία, εκτός από το δικό της",και άσ'τις να ψάχνονται..."].

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια sorry κιολας,αλλα το φουλ που λετε τι εννοειτε;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ρε παιδια sorry κιολας,αλλα το φουλ που λετε τι εννοειτε;

φουλ σημαίνει με κώλο, 69 και ελεύθερο στοματικό, από εκεί και πέρα εξειδικεύουν αν είναι και τελειωτικό στο στόμα ή στο σώμα.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
flosh  royal ποιο ειναι?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
φουλ σημαίνει με κώλο, 69 και ελεύθερο στοματικό, από εκεί και πέρα εξειδικεύουν αν είναι και τελειωτικό στο στόμα ή στο σώμα.
......

....... Πρόταση , πάρε duo στό Κ30 στόν όροφο  :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πείτε μου όποιος ξέρει στο Κολωνού 11β υπόγα απογευματινή, μια τσιγγάνα στυλιάρι που παρουσιάζεται και καλά ως Ιταλίδα ... πως τη λένε ?

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
flosh  royal ποιο ειναι?

aytoπου δειχνει στην φωτο παραπανω. ειναι κεντα γιατι ειναι τα χαρτια με αριθμιτικη σειρα αλλα ταυτοχρονα ειναι και χρωμα γιατι ειναι του ιδιου φυλλου(ειτε καρο/σπαθι/κουπα/μπαστουνι). επειδη ομως η σειρα ειναι απο τον ασο -το δυνατοτερο χαρτι- τον καλο (καρο) εως το δεκα το καλο (καρο) εχουμε ιδια σειρα δλδ κεντα στο ιδιο φυλλο (χρωμα) δλδ κεντα χρωμα στο δυνατοτερο χαρτι (καρο) και λεγεται flosh royal

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom