Κάποιες πτυχές της χτεσινοαπογευματινοβραδινής τσάρκας:
Περγάμου 1 όροφος, η Αΐντα, μιλφάρα με ξανθό μακρύ μαλλί, ολόσωμο διχτυωτό όπου μέσα του ασφυκτιούσαν οι βυζοτορπίλλες. Τούμπανο.
Μαραθώνος 59Α ισόγειο η Ντιάνα, ξανθούλα ουκρανίς με τιγρέ μπότες ως το γόνατο. Έχει προσθέσει και τελειωτικό στο στόμα στο πρόγραμμά της. Τώρα που την καλοείδα από κοντά είναι και αυτή βλαχόφατσα.
Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία η Ιουλία, ψηλή καστανομάλλα με ολόσωμο πορτοκαλί δίχτυ. Με καύλωσε.
Μαραθώνος 59 όροφος η Ειρήνη, ξανθιά αδύνατη με τατού στο στήθος. Τελειωτικό.
Βέργας 3 όροφος η Αλεξάνδρα το ξανθό πιπίνι με το πονηρό μουτράκι. Με γλωσσοφίλιασε και μου έτριβε τον πούτσο αλλά αντιστάθηκα σθεναρά. Ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
Αλκιβιάδου 16Γ η Κορίνα, δηλαδή η Πωλίνα από Φωκαίας 19.Φουλ και τελειωτικό, αλλά όταν τη ρωτήσεις και στο στόμα σου λέει μόνο στο σώμα.
Φυλής 40 η Σάντρα, πιπίνι ξανθό αδύνατο με μακρύ μαλλί. Φουλ ειπώθηκε, γεμάτα δωμάτια.
Φωκαίας 27B ημιόροφος η Σιμόνα με μαύρο ολόσωμο κορμάκι.
Φωκαίας 27B πρώτος όροφος, μελαχρινούλα με μακρύ μαλλί, με φουλ πρόγραμμα. Δεν θυμάμαι όνομα. Ευχάριστη παρουσία. Κάθισε πάνω μου και τριβόταν. Νέο αίμα ανακοίνωσε η τσατσά.
Φωκαίας 27A υπόγειο η Χριστίνα η ελληνοουκρανή με την Κα Πάρκινσον. Φουλ.
Αχαρνών 85 η μιλφάρα Μαρίνα. Δεν την είχα ξαναδεί. Πολύ ωραία παρουσία, σγουρό κοκκινωπό μαλλί. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18Β η πολωνέζα Αιμιλία, πολύ αδύνατη μελαχρινή με τατού. Παγερό-δολοφονικό ύφος. Τελειωτικό στο στόμα.
Διδύμου 20 η ρωσσίδα μιλφ Άννα. Εντυπωσιακή παρουσία με φοβερό σώμα για την ηλικία της. Ωραία παπούτσια, περιποιημένα νύχια, άγριο πρόσωπο δε. Τελειωτικό στο στόμα.
Διδύμου 22 η Εβελίνα, πανκ/νιού γουέιβ κούρεμα, πολλά τατού, πολύ ωραίο χαμόγελο. Με έψησε.
Φυλής 71Α Μαίρη, μελαχρινό με ωραίο πρόσωπο και εντυπωσιακό ολόσωμο δίχτυ.
Ρεμούνδου 21 κάτω Λαρίσσα, η ψηλή γυναικάρα, μαυρισμένη, με τατού στο πόδι ολάκερο. Απλό πρόγραμμα. Είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε αυστηρό κότσο και παρατήρησα ότι στο πρόσωπο δεν είναι τόσο όμορφη όσο νόμιζα. Μαζί της και η Κάρλα, κοντή αλλα θαυματουργή στο κρεββάτι απ' ό,τι λένε. Φουλ με κώλο.
Δροσοπούλου 97 ολημερίς κλειστό.
Αν με ρωτάγατε πού θα κατέληγα αν κατέληγα, είμαι μεταξύ Αλεξάνδρας/Βέργας 3 και Ιουλίας/Αχιλλέως και Μαραθώνος.