kwstakisheldraih
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες η Αντριαννα που ηταν μεχρι προσφατα στο ιασωνος 20γ στο μεταξουργειο.....ξερουμε αν ειναι πουθενα αλλου τωρα?... γιατι το μπουρδελο ειναι κλειστο κατι βραδυα που εχω παει
Η αυτοκρατηρα εργαζεται?
Κάποιες πτυχές της χτεσινοαπογευματινοβραδινής τσάρκας:
εργαζεται κανονικα
τηνπερασμενη βδομαδα μια καθημερινη κατα τις 6 παρα το απογευμα περνωντας με το αμαξι απο την ΙΟυλιανου ειδα μια εντυπωσιακη μιλφαρα με φοβερο αερα να διασχιζει το δρομο και να μπαινει σε ταξι. Μακρι μαλλι ξανθο σπαστο τακουναρες
Καρφωθηκα καθως οδηγουσα και μολις προσπερασα αμεσως καταλαβα οτι ηταν η Μπετυ.
Ειχε βγει απο ενα μαγαζι με ηλεκτρικα (λαμπες) και μολις ειχε ψωνισει κατι.
Φοβερη γυναικαρα
Κάποιες πτυχές της χτεσινοαπογευματινοβραδινής τσάρκας:
.......................................................................
Διδύμου 18Β η πολωνέζα Αιμιλία, πολύ αδύνατη μελαχρινή με τατού. Παγερό-δολοφονικό ύφος. Τελειωτικό στο στόμα.
......................................................................
Τώρα στο Κολωνού 47 όροφος η Βίκη από Μαραθώνος 59 που ήταν άφαντη για καιρό.
Πρόκειται για την μελαχρινή κοπέλα που σαλόναρε (συνήθως) γυμνή κι έκρυβε το αιδίο της με μωρομάντηλα.
Απλό πρόγραμμα φυσικά.
τρελος ο μυστηςΜόνο εδώ μπορείς να την δείς πλέον..
Μόνο εδώ μπορείς να την δείς πλέον..
Τώρα στο Κολωνού 47 όροφος η Βίκη από Μαραθώνος 59 που ήταν άφαντη για καιρό.
Πρόκειται για την μελαχρινή κοπέλα που σαλόναρε (συνήθως) γυμνή κι έκρυβε το αιδίο της με μωρομάντηλα.
Απλό πρόγραμμα φυσικά.
Πραγματικά τον απολαμβάνουμε!Άλλη μια φοβερά γλαφυρή και λογοτεχνική εξιστόρηση των πορνογεγονωτων όπως μόνο εσύ ξέρεις να γράφεις και μόνο σε αυτόν τον ιστιοτοπο. Εχουμε την χαρά να απολαμβανουμε!!!!
τίμησα πριν λίγο ΤΟ μιρελάκι για πολλοστή φορά στο Κολοκυνθούς ... πριν είχα τυχαία συνάντηση με dimitrisxxx και φυστικάκι που τίμησε το Μονικάκι ... η βίκυ από Μαραθώνος όντως ήταν στο Κ47 παραλίγο και θα έμπαινα
@dimitrixxx χριστίνα έχω τιμήσει παλαιά στο Κ11 ΔΕΞΙΑ μάπα ... και στο Κ23 την έχω δει παλιά δεν μου αρέσει η Σάρα
Μύστη είσαι κι εσύ οπαδός της μιρέλας :o :o .Γνωριστήκατε μήπως και με τον φίλο της τον ντίμη
Afterhour....
επάνω δεν ανέβηκα,
Φυλής 136 κ το Πιπίνου κλειστά.