Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (13 μέλη και 166 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Αγαπητοί αδελφοί εν πόρναις,γνωρίζει κάποιος αν το Φ71 όροφος είναι ακόμα κλειστό και αν είναι,μήπως πήρε το μάτι σας πουθενά την Τζουλιάννα που εργαζόταν εκεί,γιατί είναι τίμια πουτάνα και θέλω να βατεύσω την σούφρα της;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αγαπητοί αδελφοί εν πόρναις,γνωρίζει κάποιος αν το Φ71 όροφος είναι ακόμα κλειστό και αν είναι,μήπως πήρε το μάτι σας πουθενά την Τζουλιάννα που εργαζόταν εκεί,γιατί είναι τίμια πουτάνα και θέλω να βατεύσω την σούφρα της;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εχτες πρωι στο φυλης84 ισογειο, εργαζοταν με αλλη μια τσουρκα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η Νατάσα Κολωνού 30 τι ώρα σχολάει ???  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Κάπου διάβασα ότι δεν τη διαθέτει πλέον...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ok,εχει τοση σχεση οσo εχει το amber allert με το Ampelales

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ok,εχει τοση σχεση οσo εχει το amber allert με το Ampelales

χαχαχαχα - εχεις να προτεινεις κανενα καβλοπιπινο για σημερα απογευμα ή να παω παλι στη Ρωσιδα Αννα η οποια εχει φτιαξει τρελο κωλι  :kissass2:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Σήμερα το μεσημέρι, κάποιος βλαμμένος είχε παρατήσει ένα παμπάλαιο λευκό Fiat Panda στη μέση της οδού Αγκύρας.
Φαίνεται ότι έτσι έχει μάθει να παρκάρει στο Ισλαμαμπάντ.

Στον αριστερό Οίκο, η Ιωάννα.
Ευτραφής νεαρή, μεγάλα βυζιά σε κοινή θέα και αναλογικά λεπτή μέση.
Δυστυχώς συνεχίζει να παχαίνει και με τον καιρό θα κρεμάσει η μέση.
(6/10)

Στον δεξιό Οίκο, δύο σοβιετικές μιλφ.
Η μία, ξανθή, ήταν καθηλωμένη στο κάθισμα από κάποια ξαφνική αδιαθεσία και δεν επιδείχθηκε.
Η άλλη, Μαρία, κοντό μαύρο μαλλί, καλό σώμα, πλούσια βυζιά, ευγενική και διακριτική.
Με χαιρέτισε σχεδόν εγκάρδια, γιατί με μισοθυμήθηκε.
Την έχω καταγαμήσει 5-6 φορές στο παρελθόν (Αλκα113, Διδ16, κτλ), ωστόσο αυτές οι 5-6 φορές είναι ένα τίποτα μπροστά στον γαλαξία των ψωλών που έχουν περάσει από πάνω της, οπότε δικαιολογημένη η θολούρα στη μνήμη της.

Την ώρα που η ψωλή ήταν όλη μέσα και βαθειά, χύνοντας τις τελευταίες ρανίδες, με κοίταξε στα μάτια:
- Μπορώ να σου πω κάτι;
- Ναι, αμέ (ανασκίρτησα, σκεπτόμενος ότι επιτέλους εδώ και τώρα θα δικαιωθώ, θα επιβεβαιωθώ, αυτή η καλή κοπέλα θα εξάρει τις σεξουαλικές μου επιδόσεις και ενδεχομένως και τον συναισθηματικό μου κόσμο)…
- Ναι, μα πως να σου το πω, δεν είναι εύκολο, δεν ξέρω πως θα το πάρεις (είπε βγάζοντας την ψωλή από μέσα της και δίνοντάς μου μωρομάντηλο).
- Πως μπορώ να σε βοηθήσω να το πεις; (η περιέργεια και η φαντασία μου είχαν φουντώσει, ήμουν έτοιμος να ακούσω έως και ερωτική εξομολόγηση).
- Ε, λοιπόν θα στο πω: Όταν σε είδα να μπαίνεις από την εξώπορτα, είχες ξεκούμπωτο το παντελόνι και φαινόταν το βρακί σου.
(Μικρή αμηχανία, γέλια)
Ελπίζω να μην σε πρόσβαλα.
Όμως να ξέρεις, είχα σκοπό να μην σου το πω, είτε αν έφευγες χωρίς να μπεις να με γαμήσεις, είτε αν με γαμούσες χωρίς να χύσεις, γιατί δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
Τώρα που έχυσες, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σου το πω, ώστε να μην κυκλοφορείς έτσι στο δρόμο…

Η Μαρία διαθέτει αυτήν την ζεστασιά που χαρακτηρίζει τα σοβιετικά μιλφ (πλην εξαιρέσεων).
Αναρωτιέμαι από πού να προέρχεται αυτή η ζεστασιά…
Ίσως επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι ένας καλός τρόπος για να χειρίζονται τους μεθυσμένους ομοεθνείς τους, ή ίσως επειδή είναι χριστιανές ορθόδοξες και ταιριάζουν με το ελληνικό οικογενειακό στιλ. Ποιος ξέρει;

Περγάμου 1 ισόγειο
Ήταν μια 2μετρη νεαρή αλλοδαπή, ξανθιά με μικρά βυζιά.
Έφυγα κακήν – κακώς, γιατί το μπουρδέλο βρωμοκοπούσε από κάποιο σιχαμένο φαί που έβραζε και έζεχνε.

Περγάμου 27
Δύο σοβιετικές.
Η Άννα, με τα ασιατικά - μογγολικά χαρακτηριστικά, τα πλαστικά βυζιά και το ταριχευμένο μουνί.
Η Βικτώρια, που από το πολύ λίπος έχει γίνει σαν γύρος στο σουβλατζίδικο.

Ρεμούνδου 20
Ντενίσα, πεπειραμένη, με πλαστικά βυζιά, μεγάλα μουνόχειλα και κούτελο που θυμίζει εξωγήινη.

Ρεμούνδου 21 άνω
Μια νεαρή σοβιετική, χαριτωμένη, ξανθή, μέτριο ύψος, μικρά βυζιά, αθλητικό σώμα.

Αλκα113
Δύο σοβιετικές.
Η καλλονή Σύλβια Μωυσέως και η βραχύσωμη Τατιάνα με τα ξανθά μαλλιά κα τα μεγάλα βυζιά.

Κων166 ισόγειο
α) Η ψηλή σοβιετική Αλέξια, με κοντό ξανθό μαλλί.
β) Μια έκπληξη: Ημεδαπή, ονόματι Χριστίνα, ξανθοβαμμένη, ψηλή, με καλό σώμα, που είπε ένα λακωνικό «γεια» και χάθηκε στο βάθος του διαδρόμου.
Αν κάποιος κύριος γνωρίζει κάτι παραπάνω, παρακαλείται να ποστάρει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σημερα εκανα μια  βολτα στην πρωινη βαρδια σε καποια σπιτακια πηγα περγααμου 1 και ειδα την ερρικα μετα πηγα και ειδα στο φυυλης 71 ισογειο την αντζελα  ηθελα να την γαμησω αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ηταν καλη η θα ηταν φολα το αφησα για αλλη φορα μετα πηγα στο φωκαιας 27 στο ισογειο ειδα την σιμονα  και τελος πηγα φωκαιας 27 στον οροφο και ξαναγαμησα την γνωστη καμελια  πολυ καλη καταθεση ειναι απο τα στανταρακια μου παω να παιξω στοιχημα και θα συνεχισω την βολτα μου για την δευτερη βαρδια στα σπιτακια

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
πείτε μου όποιος ξέρει στο Κολωνού 11β υπόγα απογευματινή, μια τσιγγάνα στυλιάρι που παρουσιάζεται και καλά ως Ιταλίδα ... πως τη λένε ?
ρε παιδιά ας απαντησει κάποιος....

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Πέρασα με την ψηλή μουναρα από Κολωνού 11 ισόγειο. Δεύτερη βάρδια ...εριστικη,αναγωγή,οξύθυμη με άφησε αχυςτο και νευριασμένο...ΦΟΛΑΡΑ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αυτη η κοπελια το τιμαει καθολου το εικοσαρικο;

Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εχει μεγαλα στηθια.

Τύπε την έχω δοκιμάσει πολλές φορές την κοπέλα αυτή.
Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά επικοινωνιακή, κάνει 69
και δέχεται και χύσιμο στις βυζάρες της.
Δεν κάνει ελέυθερο στοματικό ούτε δίνει κώλο.
Αυτά από μένα  :hi:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τύπε την έχω δοκιμάσει πολλές φορές την κοπέλα αυτή.
Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά επικοινωνιακή, κάνει 69
και δέχεται και χύσιμο στις βυζάρες της.
Δεν κάνει ελέυθερο στοματικό ούτε δίνει κώλο.
Αυτά από μένα  :hi:

'Αλλο σε ρώτησε, ρε Ταξίαρχε.
Αν τιμάει το 'κοσάρι.
Όχι το πρόγραμμά της ή αν είναι καλή στο μπλα μπλα.
Μετά τιμής.

:hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
'Αλλο σε ρώτησε, ρε Ταξίαρχε.
Αν τιμάει το 'κοσάρι.
Όχι το πρόγραμμά της ή αν είναι καλή στο μπλα μπλα.
Μετά τιμής.

:hi:

Ναι για μένα το τιμάει σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται
Τα σέβη μου μοναχικέ καβαλάρη  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom