Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (29 μέλη και 325 επισκέπτες)

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα δοκιμασθει το σκ για να φρεσκαρω και τη μνημη μου...
Καλο απογευμα να εχετε.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα δοκιμασθει το σκ για να φρεσκαρω και τη μνημη μου...
Καλο απογευμα να εχετε.

Καλά να περάσεις τύπε. Αν θες μετά την οντισιόν γράψε 2 λόγια  :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

giphy.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Σήμερα το μεσημέρι, κάποιος βλαμμένος είχε παρατήσει ένα παμπάλαιο λευκό Fiat Panda στη μέση της οδού Αγκύρας.
Φαίνεται ότι έτσι έχει μάθει να παρκάρει στο Ισλαμαμπάντ.

Κων166 ισόγειο

β) Μια έκπληξη: Ημεδαπή, ονόματι Χριστίνα, ξανθοβαμμένη, ψηλή, με καλό σώμα, που είπε ένα λακωνικό «γεια» και χάθηκε στο βάθος του διαδρόμου.
Αν κάποιος κύριος γνωρίζει κάτι παραπάνω, παρακαλείται να ποστάρει.

post-32234-yeah-I-finally-got-some-respec-2bKN.gif

http://[URL unfurl="true"]www.quickmeme.com/img/3a/3a4471e95151e6e8a5b94f8d1e0e0043d2832f2005693c781f7fbe9614493ddf.jpg[/img[/URL]]

YΓ. ο οικος του 166 ισογειο εχει και αλλες εκπληξεις
ο κος oreinosleon μπυ εχει εναφερει επισης μια πολυ ενδιαφερουσα σοβιετικη μιλφ που δρα εκει στην βαρδια 12 μεσανυχτα με 6 πρωι.
Επισης ο κος οreinosleon με ενημερωσε πως η επισης σοβιετικη βυζαρου Σονια (πρωην μασατζου) ειναι εκει καθε πρωι 6-10!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Η καλλονή Σύλβια Μωυσέως
====
Φοβερο.. ακομα γελάω φιλτατε "οξαποδώ'-   :) αν  και με τα χρόνια ...το σπηλαιον του Μωυσεως  θα γινει  μαλλον του Πλατωνος /  που περνουσαν απ έξω .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Η τσατσά με τα ματομπούκαλα στο Ιάσονος 19 κάτω είναι για πολλά κλωτσίδια!Ξαναπέρασα για  δοκιμή με την καινούργια προμίλφ Σιμόνα,τη φώναξε πάνω στην πίπα για να σαλονάρει με την άλλη κοπέλα του μαγαζιού, δεν θυμάμαι το όνομά της.Στο φεύγα άκουσε τα μπινελίκια της,έκανε την Κινέζα...  :jerking:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
συνεχεια απο την τσαρκα μου στην φυλης ειδα στο 54 α την ναταλι μετα πηγα στο φυλης 54 β και ειδα την ξενια και μπηκα δωματιο εκανε ενα ησυχο γαμησι που ηθελα πολυ με μια ομορφη κοπελα μετα ειδα στο 56 την ναντια μετα πηγα φυλης 66α ειδα την ρενατα συνεχισα φυλης 59 ορωφο ειδα την κατερινα και μετα ειδα στο ισογειο την ρεγγινα η οποια εκανε φουλ προγραμμα και βανεσα με ακα και τελος ειδα την μαιρη στο φυλης 71 α

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Την ώρα που η ψωλή ήταν όλη μέσα και βαθειά, χύνοντας τις τελευταίες ρανίδες, με κοίταξε στα μάτια:
- Μπορώ να σου πω κάτι;
- Ναι, αμέ (ανασκίρτησα, σκεπτόμενος ότι επιτέλους εδώ και τώρα θα δικαιωθώ, θα επιβεβαιωθώ, αυτή η καλή κοπέλα θα εξάρει τις σεξουαλικές μου επιδόσεις και ενδεχομένως και τον συναισθηματικό μου κόσμο)…
- Ναι, μα πως να σου το πω, δεν είναι εύκολο, δεν ξέρω πως θα το πάρεις (είπε βγάζοντας την ψωλή από μέσα της και δίνοντάς μου μωρομάντηλο).
- Πως μπορώ να σε βοηθήσω να το πεις; (η περιέργεια και η φαντασία μου είχαν φουντώσει, ήμουν έτοιμος να ακούσω έως και ερωτική εξομολόγηση).
- Ε, λοιπόν θα στο πω: Όταν σε είδα να μπαίνεις από την εξώπορτα, είχες ξεκούμπωτο το παντελόνι και φαινόταν το βρακί σου.
(Μικρή αμηχανία, γέλια)
Ελπίζω να μην σε πρόσβαλα.
Όμως να ξέρεις, είχα σκοπό να μην σου το πω, είτε αν έφευγες χωρίς να μπεις να με γαμήσεις, είτε αν με γαμούσες χωρίς να χύσεις, γιατί δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
Τώρα που έχυσες, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σου το πω, ώστε να μην κυκλοφορείς έτσι στο δρόμο…
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου είχε κάνει την ίδια παρατήρηση ένας τροχονόμος όταν με σταμάτησε για αλκοτέστ, μετά απο γαμήσι στο αυτοκίνητο και με ρωτούσε αν έχω πιεί. Προς στιγμήν σκέφθηκα να του πω μόνο "μουνόζουμα".

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
... ένας τροχονόμος όταν με σταμάτησε για αλκοτέστ, μετά απο γαμήσι στο αυτοκίνητο και με ρωτούσε αν έχω πιεί. Προς στιγμήν σκέφθηκα να του πω μόνο "μουνόζουμα".
:rockon: :rockon: :rockon:

Πως είναι εμφανισιακά η Σόνια, το πρωί στο Κων166;

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Αγαπητοί αδελφοί εν πόρναις,γνωρίζει κάποιος αν το Φ71 όροφος είναι ακόμα κλειστό και αν είναι,μήπως πήρε το μάτι σας πουθενά την Τζουλιάννα που εργαζόταν εκεί,γιατί είναι τίμια πουτάνα και θέλω να βατεύσω την σούφρα της;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ρώτα τον billy13 φίλε, πήγαινε κι έκανε αυταρχικό.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
2η βάρδια λίγο πριν το Καραϊσκάκη έχοντας απογευματινές καύλες κατέθεσα στην παλιά πιστή Αλιονάρα από Διδύμου 18 ισόγειο η γυναικάρα δεν παίζεται έχει διδακτορικό στα τσιμπούκια...

Επίσης είδα, Μαγνησίας 1Α Ντιανα γκιλφ ξανθια και υπερβαρη, κοντη με κοντο μαλλι

Καλυμνου 48 οροφος η μιλφ Αννα

Φυλης 109 οροφος, το στυλιαροπιπινακι τζουλια , επισης η Αντζελα ξανθια μιλφ με σγουρό μαλλί

Φυλης 134 οροφος ο ρήτορας τσατσος μο υπαρουσιασε την ξανθια τσεχα την μπαρμπι όπως ονομασε ο ιδιος της φυλης

Στο Διδυμου 18 ισογειο η αλιοναρα ωπου και κατεθεσα

Στο υπογειο διπλα η αλβανιδα μιλφ Μαρια.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
2η βάρδια λίγο πριν το Καραϊσκάκη έχοντας απογευματινές καύλες κατέθεσα στην παλιά πιστή Αλιονάρα από Διδύμου 18 ισόγειο η γυναικάρα δεν παίζεται έχει διδακτορικό στα τσιμπούκια...

Επίσης είδα, Μαγνησίας 1Α Ντιανα γκιλφ ξανθια και υπερβαρη, κοντη με κοντο μαλλι

Καλυμνου 48 οροφος η μιλφ Αννα

Φυλης 109 οροφος, το στυλιαροπιπινακι τζουλια , επισης η Αντζελα ξανθια μιλφ με σγουρό μαλλί

Φυλης 134 οροφος ο ρήτορας τσατσος μο υπαρουσιασε την ξανθια τσεχα την μπαρμπι όπως ονομασε ο ιδιος της φυλης

Στο Διδυμου 18 ισογειο η αλιοναρα ωπου και κατεθεσα

Στο υπογειο διπλα η αλβανιδα μιλφ Μαρια.
ωραιοσ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

URL]]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
:rockon: :rockon: :rockon:

Πως είναι εμφανισιακά η Σόνια, το πρωί στο Κων166;
Ξανθιά με μεγάλες βυζαρες,μεταmlf πολύ εκφυλη που θυμίζει σκανδιναβεζα ώριμη που έχει ερθει διακοπές στην Ελλάδα με σκοπό την σεξουαλικη απόλαυση
Ειναι καλή στο δωματιο,την είχα πάρει Ιωαννίνων 3 παλιότερα αν ομιλουμε για την ίδια με τον zero
Σώμα κανονικό με πλούσιες καμπύλες

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
ρε παιδιά ας απαντησει κάποιος....

αν λες μια πολυ αδυνατη με μαυρο μαλλι και ματαρες τη γαμησα μετα τη φολα που εφαγα απο τη χριστινα στο κολωνου 11 ...
ονομα δεν θυμαμαι αλλα το κοριτσι ηταν πολυ τιμιο μεσα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Στοχευμένη καταδρομική χτες στη Μαραθώνος για να βρω την Ιουλία ή Γιούλια. Μακρυάααααα. Κέντρο επίπλου, 120 ενωμένα εργοστάσια. Πιο πεταμένο εικοσάευρο δεν έχω ξαναδώσει. Αν δεν ήταν οι ζαρτιέρες οι μαύρες οι διχτυωτές δεν θα είχα τελειώσει ποτέ. Οπότε καλύτερα αγοράστε ένα καλσόν μπικ με 2,80 απλώστε το στο κρεββάτι και βαρέστε μια μαλακία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom