ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ναι για μένα το τιμάει σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται
Τα σέβη μου μοναχικέ καβαλάρη
Με κάλυψες.
Ναι για μένα το τιμάει σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται
Τα σέβη μου μοναχικέ καβαλάρη
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα δοκιμασθει το σκ για να φρεσκαρω και τη μνημη μου...
Καλο απογευμα να εχετε.
Καλά να περάσεις τύπε. Αν θες μετά την οντισιόν γράψε 2 λόγια
Σήμερα το μεσημέρι, κάποιος βλαμμένος είχε παρατήσει ένα παμπάλαιο λευκό Fiat Panda στη μέση της οδού Αγκύρας.
Φαίνεται ότι έτσι έχει μάθει να παρκάρει στο Ισλαμαμπάντ.
Κων166 ισόγειο
β) Μια έκπληξη: Ημεδαπή, ονόματι Χριστίνα, ξανθοβαμμένη, ψηλή, με καλό σώμα, που είπε ένα λακωνικό «γεια» και χάθηκε στο βάθος του διαδρόμου.
Αν κάποιος κύριος γνωρίζει κάτι παραπάνω, παρακαλείται να ποστάρει.
πατομπούκαλα (ο πάτος του μπουκαλιού)
πατομπούκαλα (ο πάτος του μπουκαλιού)Η τσατσά με ταματομπούκαλα...
...
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου είχε κάνει την ίδια παρατήρηση ένας τροχονόμος όταν με σταμάτησε για αλκοτέστ, μετά απο γαμήσι στο αυτοκίνητο και με ρωτούσε αν έχω πιεί. Προς στιγμήν σκέφθηκα να του πω μόνο "μουνόζουμα".Την ώρα που η ψωλή ήταν όλη μέσα και βαθειά, χύνοντας τις τελευταίες ρανίδες, με κοίταξε στα μάτια:
- Μπορώ να σου πω κάτι;
- Ναι, αμέ (ανασκίρτησα, σκεπτόμενος ότι επιτέλους εδώ και τώρα θα δικαιωθώ, θα επιβεβαιωθώ, αυτή η καλή κοπέλα θα εξάρει τις σεξουαλικές μου επιδόσεις και ενδεχομένως και τον συναισθηματικό μου κόσμο)…
- Ναι, μα πως να σου το πω, δεν είναι εύκολο, δεν ξέρω πως θα το πάρεις (είπε βγάζοντας την ψωλή από μέσα της και δίνοντάς μου μωρομάντηλο).
- Πως μπορώ να σε βοηθήσω να το πεις; (η περιέργεια και η φαντασία μου είχαν φουντώσει, ήμουν έτοιμος να ακούσω έως και ερωτική εξομολόγηση).
- Ε, λοιπόν θα στο πω: Όταν σε είδα να μπαίνεις από την εξώπορτα, είχες ξεκούμπωτο το παντελόνι και φαινόταν το βρακί σου.
(Μικρή αμηχανία, γέλια)
Ελπίζω να μην σε πρόσβαλα.
Όμως να ξέρεις, είχα σκοπό να μην σου το πω, είτε αν έφευγες χωρίς να μπεις να με γαμήσεις, είτε αν με γαμούσες χωρίς να χύσεις, γιατί δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
Τώρα που έχυσες, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σου το πω, ώστε να μην κυκλοφορείς έτσι στο δρόμο…
... ένας τροχονόμος όταν με σταμάτησε για αλκοτέστ, μετά απο γαμήσι στο αυτοκίνητο και με ρωτούσε αν έχω πιεί. Προς στιγμήν σκέφθηκα να του πω μόνο "μουνόζουμα".
Ρώτα τον billy13 φίλε, πήγαινε κι έκανε αυταρχικό.Αγαπητοί αδελφοί εν πόρναις,γνωρίζει κάποιος αν το Φ71 όροφος είναι ακόμα κλειστό και αν είναι,μήπως πήρε το μάτι σας πουθενά την Τζουλιάννα που εργαζόταν εκεί,γιατί είναι τίμια πουτάνα και θέλω να βατεύσω την σούφρα της;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ωραιοσ2η βάρδια λίγο πριν το Καραϊσκάκη έχοντας απογευματινές καύλες κατέθεσα στην παλιά πιστή Αλιονάρα από Διδύμου 18 ισόγειο η γυναικάρα δεν παίζεται έχει διδακτορικό στα τσιμπούκια...
Επίσης είδα, Μαγνησίας 1Α Ντιανα γκιλφ ξανθια και υπερβαρη, κοντη με κοντο μαλλι
Καλυμνου 48 οροφος η μιλφ Αννα
Φυλης 109 οροφος, το στυλιαροπιπινακι τζουλια , επισης η Αντζελα ξανθια μιλφ με σγουρό μαλλί
Φυλης 134 οροφος ο ρήτορας τσατσος μο υπαρουσιασε την ξανθια τσεχα την μπαρμπι όπως ονομασε ο ιδιος της φυλης
Στο Διδυμου 18 ισογειο η αλιοναρα ωπου και κατεθεσα
Στο υπογειο διπλα η αλβανιδα μιλφ Μαρια.
2η βάρδια λίγο πριν το Καραϊσκάκη έχοντας απογευματινές καύλες κατέθεσα στην παλιά πιστή Αλιονάρα από Διδύμου 18 ισόγειο η γυναικάρα δεν παίζεται έχει διδακτορικό στα τσιμπούκια...
Ξανθιά με μεγάλες βυζαρες,μεταmlf πολύ εκφυλη που θυμίζει σκανδιναβεζα ώριμη που έχει ερθει διακοπές στην Ελλάδα με σκοπό την σεξουαλικη απόλαυση
Πως είναι εμφανισιακά η Σόνια, το πρωί στο Κων166;
ρε παιδιά ας απαντησει κάποιος....