Γρήγορη βόλτα από Φυλής, τώρα τ' απόγευμα.
Φυλής 40.
Σάντρα, όσο την βλέπω τόσο δε γουστάρω να μπω.
Βρωμάει απάτη από μακριά, απ' αυτά που λέει η τσατσά, τίποτα δε θα κάνει, έχω αυτή τη διαίσθηση.
Αν ένας απ' αυτούς, που πέρασαν με την Σάντρα, γάμησε τον κώλο της, να το δώσει 1η είδηση στον Μπογδάνο.
Άσε που 3 φορές που την έχω δει η τσατσά και τις 3 μας παραμυθιάζει λέγοντας "πως είναι η ΠΡΩΤΗ μέρα στη δουλειά".
Έλεος, μα νοημοσύνη μηδέν;
Α Γαμήσου ηλίθια ...
Διδύμου 7Β.
Τζώρτζια.Αλβανίδα με καστανό καρέ μαλλί με ανταύγειες, άγριο πονηρό πρόσωπο, τετρακέφαλους και γάμπες γυμνασμένες και κοιλιά επίπεδη.Κάβλα εμφάνιση.
Βυζί σταφίδα σάπια.Με χαρακτηρηστικό κενό ανάμεσα σπους κοπτήρες αλά Φιλλιπίδης,
Υπεραπλό πρόγραμμα, χωρίς καν 69.Δηλαδή αποστειρωμένο γαμήσι με τηλεκοντρόλ, όχι να το πληρώσω και ένα εικοσάρι.
Διδύμου 7Α.
Άννα-Ιλόνα-Ευτέρπη.
Μουνάρα ξανθιά, αλλά ψωνισμένη και υπεραπλό πρόγραμμα επίσης.
Όσες φορές κι αν έχω περάσει μαζί της, οι μεγάλες πρσδοκίες μου για ένα αξιοπρεπές γαμήσι, καταρρέουν τα πρώτα δευτερόλεπτα αφού διαβεί την πόρτα του δωματίου.
Μέγιστη ξεπέτα και απάτη.
Ενώ πριν αρκετό καιρό ανακοίνωνε η ίδια η Άννα ότι κάνει 69, στο δωμάτιο σαφώς και δεν το έκανε.Η απόλυτη ξενέρα.
Καμμένα εικοσάρικα.
Πέρασα κι από Μετάξι, αλλά πολύ σαβούρα.
Ιάσωνος 19, όροφος.
Γκαμπριέλλα, ψηλή, αδύνατη, άσπρο δέρμα, μαύρο μαλλι, όμορφο μοντελέ πρόσωπο, βυζί λεμόνι, ανοιχτή λεκάνη.
Την είχα γαμήσει την 1η μέρα που έπιασε δουλειά και ήταν πολύ καλή.
Όταν πέρασα μετά από μερικές μέρες η απόδοσή της ήταν για τον πούτσο.
Δεν μιλούσε, δεν με κοίταζε καν και είχε την απαίτηση να τελειώσω στο δίλεπτο.
Πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια κι εγώ το δεκάρι πίσω.
Ουστ βλαχαδερό από τη Μολδαβία που πέρασες το μουνί σου για πρέσσα με δεκάευρα.