Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (17 μέλη και 222 επισκέπτες)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Διδύμου 7Β.
Τζώρτζια.Αλβανίδα με καστανό καρέ μαλλί με ανταύγειες, άγριο πονηρό πρόσωπο, τετρακέφαλους και γάμπες γυμνασμένες και κοιλιά επίπεδη.Κάβλα εμφάνιση.    :erection:
Βυζί σταφίδα σάπια.Με χαρακτηρηστικό κενό ανάμεσα σπους κοπτήρες αλά Φιλλιπίδης,
Υπεραπλό πρόγραμμα, χωρίς καν 69.Δηλαδή αποστειρωμένο γαμήσι με τηλεκοντρόλ, όχι να το πληρώσω και ένα εικοσάρι.
Και όμως πολύ δυνατή στο κρεβάτι.Τα δουλεύει τα λεφτά της.Ειδικά όταν την παίρνεις στα τεσσερα με θέα αυτό το θεϊκό κωλί της είναι σκέτη οπτασία.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γρήγορη βόλτα από Φυλής, τώρα τ' απόγευμα.

Φυλής 40.
Σάντρα, όσο την βλέπω τόσο δε γουστάρω να μπω.
Βρωμάει απάτη από μακριά, απ' αυτά που λέει η τσατσά, τίποτα δε θα κάνει, έχω αυτή τη διαίσθηση.
Αν ένας απ' αυτούς, που πέρασαν με την Σάντρα, γάμησε τον κώλο της, να το δώσει 1η είδηση στον Μπογδάνο.
Άσε που 3 φορές που την έχω δει η τσατσά και τις 3 μας παραμυθιάζει λέγοντας "πως είναι η ΠΡΩΤΗ μέρα στη δουλειά".
Έλεος, μα νοημοσύνη μηδέν;
Α Γαμήσου ηλίθια ...

Διδύμου 7Β.
Τζώρτζια.Αλβανίδα με καστανό καρέ μαλλί με ανταύγειες, άγριο πονηρό πρόσωπο, τετρακέφαλους και γάμπες γυμνασμένες και κοιλιά επίπεδη.Κάβλα εμφάνιση.    :erection:
Βυζί σταφίδα σάπια.Με χαρακτηρηστικό κενό ανάμεσα σπους κοπτήρες αλά Φιλλιπίδης,
Υπεραπλό πρόγραμμα, χωρίς καν 69.Δηλαδή αποστειρωμένο γαμήσι με τηλεκοντρόλ, όχι να το πληρώσω και ένα εικοσάρι.

Διδύμου 7Α.
Άννα-Ιλόνα-Ευτέρπη.
Μουνάρα ξανθιά, αλλά ψωνισμένη και υπεραπλό πρόγραμμα επίσης.
Όσες φορές κι αν έχω περάσει μαζί της, οι μεγάλες πρσδοκίες μου για ένα αξιοπρεπές γαμήσι, καταρρέουν τα πρώτα δευτερόλεπτα αφού διαβεί την πόρτα του δωματίου.
Μέγιστη ξεπέτα και απάτη.
Ενώ πριν αρκετό καιρό ανακοίνωνε η ίδια η Άννα ότι κάνει 69, στο δωμάτιο σαφώς και δεν το έκανε.Η απόλυτη ξενέρα.
Καμμένα εικοσάρικα.

Πέρασα κι από Μετάξι, αλλά πολύ σαβούρα.

Ιάσωνος 19, όροφος.
Γκαμπριέλλα, ψηλή, αδύνατη, άσπρο δέρμα, μαύρο μαλλι, όμορφο μοντελέ πρόσωπο, βυζί λεμόνι, ανοιχτή λεκάνη.
Την είχα γαμήσει την 1η μέρα που έπιασε δουλειά και ήταν πολύ καλή.
Όταν πέρασα  μετά από μερικές μέρες η απόδοσή της ήταν για τον πούτσο.
Δεν μιλούσε, δεν με κοίταζε καν και είχε την απαίτηση να τελειώσω στο δίλεπτο.
Πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια κι εγώ το δεκάρι πίσω.
Ουστ βλαχαδερό από τη Μολδαβία που πέρασες το μουνί  σου για πρέσσα με δεκάευρα.

:vomit:

Παιχτη την Σαντρα οντως την ειχα παρει απο κωλο, αλλα η ολη εμπιρεια ηταν καταστροφικη  :headbang:. Αμα δε βαριεσαι, της ριχνεις μια ματια.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.884
Πόντοι
3.091
Παιχτη την Σαντρα οντως την ειχα παρει απο κωλο, αλλα η ολη εμπιρεια ηταν καταστοφικη  :headbang:. Αμα δε βαριεσαι, της ριχνεις μια ματια.

Παίκτη μου, πέρα από τα προβλεπόμενα γλυψίματα, στα οποία στάθηκε αξιοπρεπώς, αλλά δεν την είδα να καβλώνει πραγματικά, την δαχτύλιασα και στον κώλο, αλλά μετά από λίγο φάνηκε να δυσανασχετεί. Ούτε να διανοηθώ, να τη σοδομίσω κιόλας...

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Εγλυψες αυτο το πραγμα ρε φιλε? Εισαι δυναμη. Εμενα παντως ακομα ξερνανε  :vomit: τα δαχτυλα μου με τα τοσα κιλα κρεμας που ειχε βαλει και στις δυο τρυπες της.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 48 μπήκα στο δωμάτιο για την Άντζελα,η οποία είχε άλλον πελάτη πριν από μένα,με απόφαση της στιγμής ζήτησα από τη Λυδία να μπει αυτή αν ήθελε,χάρηκε και το έδειξε έμπρακτα με τη συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της...  ;)

Επισκέπτης
τωρα που θα γινει υποχρεωτικο το πλαστικο χρημα πως θα πληρωνουμε στουσ οικους ανοχης?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μετακινηση της μιλφ Ριτας απο Τροφωνιου 13 στο Λιοσιων 76 απογευμα.Παραλληλα θα εργαζεται και πρωινα τα Σαββατοκυριακα στο Καλυμνου 36

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.731
Πόντοι
14.615
Στο Κολωνού 48 μπήκα στο δωμάτιο για την Άντζελα,η οποία είχε άλλον πελάτη πριν από μένα,με απόφαση της στιγμής ζήτησα από τη Λυδία να μπει αυτή αν ήθελε,χάρηκε και το έδειξε έμπρακτα με τη συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της...  ;)
Ποια είναι η Λυδία;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Ποια είναι η Λυδία;
Είναι μια μεταμίλφ μελαχροινή Σλαβόφωνη,με αγορέ μαλλί,πιασίματα της ηλικίας, τριάρια βυζιά,όχι ιδιαίτερα όμορφη,οι παλιοί την έχετε σίγουρα δει στο εικοσάρικο,ίσως και σε μασατζίδικο.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ρε χυστες για πειτε κανενα ωραιο μουνι στην φυλης που να ειναι καθαρη ,χωρις μερεντες κ να δινει κωλο χωρις να κλεβει

εχετε να προτινεται κατι αξιολογο που να μην ειναι μιλφ κ να ειναι ωραιο μουνι?

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.884
Πόντοι
3.091
Εγλυψες αυτο το πραγμα ρε φιλε? Εισαι δυναμη. Εμενα παντως ακομα ξερνανε  :vomit: τα δαχτυλα μου με τα τοσα κιλα κρεμας που ειχε βαλει και στις δυο τρυπες της.

Εύλογη η απορία σου. Θα σου εξηγήσω με PM για να μην κουράζουμε τους συναγωνιστές, που ξεροσταλιάζουν για λίγη ενημέρωση.

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Πηρα το βανακι μου και το εχωσα στα στενα της Φωκαιας και παραλιγο να σφηνωθω αλλα το παρατησα μες τη μεση και μπηκα στα σπιτακια  :orchestra:

17 Δυο ολογυμνα μελαχροινα Ρωξαννη μικρη και Μαρια βυζαρου
17 πανω Ξενια γυμνη κι αυτη
25 κατω Λουιζα πιο κοντη κι απ'το βανακι μου! :effemine:
27 κατω Δυο ξανθιες η γνωστη λεπτη Χριστινα και Αντριαννα ψηλη γνωστη φατσα
27 μεσαιο Τζανινα και μελαχροινη ρομαντικη Αλινα που την ειχα παρει με το βανακι μου Φυλης 86
27 πανω Καμελια
24 Μαγια και μια ξανθια ωραια Κατερινα
Φευγω για το βανακι μου :gay:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Πηρα το βανακι μου και το εχωσα στα στενα της Φωκαιας και παραλιγο να σφηνωθω αλλα το παρατησα μες τη μεση και μπηκα στα σπιτακια  :orchestra:

17 Δυο ολογυμνα μελαχροινα Ρωξαννη μικρη και Μαρια βυζαρου
17 πανω Ξενια γυμνη κι αυτη
25 κατω Λουιζα πιο κοντη κι απ'το βανακι μου! :effemine:
27 κατω Δυο ξανθιες η γνωστη λεπτη Χριστινα και Αντριαννα ψηλη γνωστη φατσα
27 μεσαιο Τζανινα και μελαχροινη ρομαντικη Αλινα που την ειχα παρει με το βανακι μου Φυλης 86
27 πανω Καμελια
24 Μαγια και μια ξανθια ωραια Κατερινα
Φευγω για το βανακι μου :gay:

Μύστη πως και αναζήτησες στην Φωκαίας φουλ αυταρχικό προγραμματάκι  :o :rolleyes: :think:.Νομίζω δεν φημίζεται για κάτι τέτοιο  :S :S

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί καλησπέρα  :hi: :hi:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν η Μπόνα η Αλβανή που έδινε κώλο και δούλευε τελευταία φορά που την πέτυχα στο Ιάσωνος 1Β αν δουλεύει ακόμα γιατί έχω να την δω από την Άνοιξη . .  :helpplea: :helpplea:

roby21

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Συναγωνισταί καλησπέρα  :hi: :hi:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν η Μπόνα η Αλβανή που έδινε κώλο και δούλευε τελευταία φορά που την πέτυχα στο Ιάσωνος 1Β αν δουλεύει ακόμα γιατί έχω να την δω από την Άνοιξη . .  :helpplea: :helpplea:
φιλε μου δουλευει στο κωλοκυνθους 63 απογευματινη βαρδια συνηθως

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
μπραβο σε ολους που ενημερωνουν εγω σκεφτηκα που θα επενδυσω τα λεφτα μου και σε ποιες κοπελες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom