εχει το Botoșani, Γερμανια ?"γερμανια" ειπαν κατι μυστες του σαιτ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δουλεύει και νύχτα η Αντριάνα;[size=10pt]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - ΚΟΛΩΝΟΥ
ΩΡΑ: 02:00
[/size]
Κολωνού 30Β: 1ος όροφος: Αντριάννα κλασσικά
Κολωνού 30Β:2ος όροφος: 2 ξανθά που δεν έχω ξαναδεί
Μήπως στον 2ο όροφο είδες την Άννα και την Ντάνα που δουλεύουν στο Ιάσονος 10 πάνω;
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Δουλεύει και νύχτα η Αντριάνα;
Μήπως στον 2ο όροφο είδες την Άννα και την Ντάνα που δουλεύουν στο Ιάσονος 10 πάνω;
1) αυτή μια μου λέει Αντριάννα μιά Νατάσσα
είναι μια Μολδαβή 45-50 χρονών κοντό μαλλί καρέ μαύρο
με αρκετά μεγάλο κώλο και που και που βάζει και κάτι γυαλιά μυωπίας
Πως την λένε αυτή τελικά?
2) δεν τις έχω δει ποτέ αυτές τις 2
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Τη milf Άννα θα είδες.
Νομίζω πως αλληθωρίζει και λίγο
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
και μετά την σούπα του παο-αεκ εν τάχει στα μοναχικά τσαρδιά της φυλής
Φυλής 134Α η Άννα
Φυλής 136 η τζέσικα ωραίο στυλιάρι ξανθό με ωραίο σκυλέ πρόσωπο .. δυνατό κομμάτι
Φυλής 134 η κοπέλα που πάντα ξεχνάω το όνομα της, λεπτή με μελαχρινά μαλλιά κότσο, και ντεκαβλέ εσώρουχα, λεπτή .. βγήκε από δωμάτιο και μου υποσχέθηκε πως θα περνάγαμε ωραία
Πιπίνου 65Β η εύσωμη μόνικα με καυλάντιζε μήπως έμπαινα :S καμία ανάγκη στο 20αρικο
Φυλής 134Α η Άννα
Φυλής 136 η τζέσικα ωραίο στυλιάρι ξανθό με ωραίο σκυλέ πρόσωπο .. δυνατό κομμάτι
Φυλής 134 η κοπέλα που πάντα ξεχνάω το όνομα της, λεπτή με μελαχρινά μαλλιά κότσο, και ντεκαβλέ εσώρουχα, λεπτή .. βγήκε από δωμάτιο και μου υποσχέθηκε πως θα περνάγαμε ωραία
Πιπίνου 65Β η εύσωμη μόνικα με καυλάντιζε μήπως έμπαινα :S καμία ανάγκη στο 20αρικο
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Ξερει κανεις που εξαφανιστηκε η Πατριτσια απο τα μοντελαδικα. Εχω να την δω πανω απο μηνα, και μια τσατσα που ρωτησα μου ειπε 'Δεν ξερω, μην ρωτας εμενα >'. Ποιον να ρωτησω αραγε?
Ρουμανία ή Γερμανία δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ... παίζει και ποτέ
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Ρουμανία ή Γερμανία δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ... παίζει και ποτέ
Η πρώτη πληροφόρηση ηταν οτι πήγε Γερμανία για να συνεχίσει εκεί, η δεύτερη πληροφόρηση ήταν οτι έφυγε για ξεκούραση στη Κωστάντζα και θα ξανάρθει κάπου κάποτε και απο κει και ύστερα κανείς δε ξέρει τίποτα. Πολύ διεκπεραιωτική πόρνη πάντως και ντεκαβλέ στυλ χαζοκαλούλας. Την είχα πάρει 8-9 φορές για το κωλί της μόνο.
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ήθελα κάτι φθηνό και ποιοτικό.
Οπότε η Κυριακάτικη απογευματινή Φυλής ήταν μονόδρομος.
Είδα αρκετές, μα μια από τα ίδια.
:S
Τα γλωσσόφιλα και το βουκολικό μουτράκι της Κατερίνας στο Φωκαίας 24 τελικά με κέρδισαν.
Τσατσά η οχιά η διμούτσουνη από το Φωκαίας 25 υπερυψωμένο, η οποία είχε μεταλλαχθεί σε καλοσυνάτη κυράτσα κι έσταζε μέλι κι όχι φαρμάκι όπως παλιά, αν δεν πέρναγες.
Πραγματικά σοκαρίστηκα με την αλλαγή της.Αυτά κάνουν οι αναδουλειές.Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ακόμα κι αν της είναι δύσκολο.
;)
Στα ενδότερα η Κατερίνα είναι καλή, με γλωσσόφιλα κάργα, αγκαλίτσες, τσιμπούκι ακάποτο υγρό και ρουφηχτό.
Στο γλειφομούνι παρατήρησα κάτι περίεργο στο κατά τα άλλα πεντακάθαρο μουνί της:Πολύ κοντά στην κωλότρυπα, στην αριστερή απόλειξη του αυτού εξωτερικού της χείλους φέρει οπή διαμετρήματος 2 χιλιοστών, κατά προσέγγιση.Έμοιαζε με ουρήθρα γυναικεία.Έπαθα μουνόπλακα!
Σε γενικές γραμμές πολύ γλυκιά και καθόλου βιαστική.Μόνο προς το τέλος αγχώθηκε με τον χρόνο, αφού είχαμε κάτσει σχεδόν 25 λεπτά της ώρας.
Καλό αλλά για μια φορά, δεν είμαι και για συνεχή κατανάλωση τέτοιος κάβλαρος, μην τις καλομαθαίνω.
Ικανοποιημένος μεν, αλλά άπληστος δε, ήθελα να ξαναδοκιμάσω τη Ρενάτα.Την είχα πάρει το 2008, αλλά ήταν πολύ άπειρο το Μολδοβλαχάκι αν και όμορφο.
Πλήρωσα την έτερη κερβεροτσατσά, η οποία όσο ώρα συνομιλούσαμε για το πρόγραμμα, μου γρατσούναγε την σπονδυλική στήλη στο ύψος των θωρακικών με τα νύχια της.
Ναι, είχα μεγάλο σουξέ απόψε το βράδυ.Ακτινοβολούσα τεστοστερόνη και κάβλα στο μεγαλείο της.Ακόμα λίγο και θα γαμούσα και την τσατσά.
Για τη Ρενάτα τι να πω, λίγο θα 'ναι.
Κάβλα σώμα, σφιχτό σαν γυμνασμένο.
Η φακίρισα έχει ραχιαίους που μόνο ντοπαρισμένες κάργα έχουν.
Βυζί γαμώ, κωλί παλαβό, σώμα γενικότερα τρέλα.
Ενώ πήγα μετά την Κατερίνα στα καπάκια, μου σήκωσε το καβλί μου μαλακίζοντάς το.
Είχα πολλά χρόνια να με μαλακίσει πουτάνα στη Φυλής μ' αυτό τον άπαιχτο τρόπο.
Μου τον έκανε ΠΥΡΑΥΛΟ.
Να μην τα πολυλογώ το μουνί είναι για πολλά ρίχτερ.Κόντεψα ο μασίστας να διαλύσω το κρεββάτι, από το πηγαινέλα στο γαμήσι.
Δεν έχυσα σπέρμα.Φάβα έβγαλα.
Αποστράγγιξα τ' αρχίδια μου.
ΠΟΛΥ καλό μουνί η Ρενάτα.
Αποπνέει pure lust που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, κάθε πόρος τoυ κορμιού της.
Άσε το φακίρικό της βλέμμα.
Σηκώνει 5 ντουζίνες κόμπρες, with a blink of her eyes, που ξαναλέν οι Αγγλίδες φίλες μας.
Μάλλον ερωτεύτηκα ...
Αυτά, 2 στα 2.
Τα γλωσσόφιλα και το βουκολικό μουτράκι της Κατερίνας στο Φωκαίας 24 τελικά με κέρδισαν.
Τσατσά η οχιά η διμούτσουνη από το Φωκαίας 25 υπερυψωμένο, η οποία είχε μεταλλαχθεί σε καλοσυνάτη κυράτσα κι έσταζε μέλι κι όχι φαρμάκι όπως παλιά, αν δεν πέρναγες.
Πραγματικά σοκαρίστηκα με την αλλαγή της.Αυτά κάνουν οι αναδουλειές.Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ακόμα κι αν της είναι δύσκολο.
;)
Στα ενδότερα η Κατερίνα είναι καλή, με γλωσσόφιλα κάργα, αγκαλίτσες, τσιμπούκι ακάποτο υγρό και ρουφηχτό.
Στο γλειφομούνι παρατήρησα κάτι περίεργο στο κατά τα άλλα πεντακάθαρο μουνί της:Πολύ κοντά στην κωλότρυπα, στην αριστερή απόλειξη του αυτού εξωτερικού της χείλους φέρει οπή διαμετρήματος 2 χιλιοστών, κατά προσέγγιση.Έμοιαζε με ουρήθρα γυναικεία.Έπαθα μουνόπλακα!
Σε γενικές γραμμές πολύ γλυκιά και καθόλου βιαστική.Μόνο προς το τέλος αγχώθηκε με τον χρόνο, αφού είχαμε κάτσει σχεδόν 25 λεπτά της ώρας.
Καλό αλλά για μια φορά, δεν είμαι και για συνεχή κατανάλωση τέτοιος κάβλαρος, μην τις καλομαθαίνω.
Ικανοποιημένος μεν, αλλά άπληστος δε, ήθελα να ξαναδοκιμάσω τη Ρενάτα.Την είχα πάρει το 2008, αλλά ήταν πολύ άπειρο το Μολδοβλαχάκι αν και όμορφο.
Πλήρωσα την έτερη κερβεροτσατσά, η οποία όσο ώρα συνομιλούσαμε για το πρόγραμμα, μου γρατσούναγε την σπονδυλική στήλη στο ύψος των θωρακικών με τα νύχια της.
Ναι, είχα μεγάλο σουξέ απόψε το βράδυ.Ακτινοβολούσα τεστοστερόνη και κάβλα στο μεγαλείο της.Ακόμα λίγο και θα γαμούσα και την τσατσά.
Ενώ πήγα μετά την Κατερίνα στα καπάκια, μου σήκωσε το καβλί μου μαλακίζοντάς το.
Μου τον έκανε ΠΥΡΑΥΛΟ.
Να μην τα πολυλογώ το μουνί είναι για πολλά ρίχτερ.Κόντεψα ο μασίστας να διαλύσω το κρεββάτι, από το πηγαινέλα στο γαμήσι.
Αποπνέει pure lust που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, κάθε πόρος τoυ κορμιού της.
Σηκώνει 5 ντουζίνες κόμπρες, with a blink of her eyes, που ξαναλέν οι Αγγλίδες φίλες μας.
Μάλλον ερωτεύτηκα ...
Αυτά, 2 στα 2.
Επισκέπτης
το ειχαμε αναγκηΉθελα κάτι φθηνό και ποιοτικό.
;)
Ναι, είχα μεγάλο σουξέ απόψε το βράδυ.Ακτινοβουλούσα τεστοστερόνη και κάβλα στο μεγαλείο της.Ακόμα λίγο και θα γαμούσα και την τσατσά.
Μου τον έκανε ΠΥΡΑΥΛΟ.
Μάλλον ερωτεύτηκα ...
Αυτά, 2 στα 2.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πριν 3-4 ώρες:
Βιργινίας Μπενάκη
Λίτσα, ημεδαπή μεταμιλφ, καλή όψη, ξανθοβαμμένη, μεγάλα βυζιά, με σουτιέν που άφηνε να φαίνεται το περίγραμμα των ρωγών.
Έλεγε λογάκια σπιρτόζικα, πουτανιάρικα.
Θα έπαιρνε μεγάλη βαθμολογία, αν δεν είχε τόσο μεγάλη κοιλιά.
6/10
Κων166 υπόγειο
Νικώλ λεπτή νεαρά αλλοδαπή, με καλλωπισμένο ίσιο μαύρο μαλλί, λαμπερό λευκό δέρμα, κορμί σαν κούκλα ρούχων σε βιτρίνα.
Στήνει κώλο.
7,5/10
Κων166 άνω
α) Ζακλίν, νεαρή αλλοδαπή, μπατάλα, με μπούτια που τρίβονται μεταξύ τους.
Κρίμα τα νιάτα της.
4/10
β) Ναταλί, σοβιετικό μεταμίλφ (αυτή που κουνάει τον κώλο της, και όχι η άλλη ομόσταυλη καλοδιατηρημένη Ναταλί), ξανθή, πλαστικοποιημένο ενισχυμένο πρόσωπο, ψηλή, μακρύ κορμί και πόδια.
5/10
...
Ήθελε να την καταγαμήσει για μια ακόμη φορά ο bakalhs.
Προσπάθησα να τον αποτρέψω, προκειμένου να ερευνήσουμε άλλες εναλλακτικές, ωστόσο αυτός ήταν αμετάπειστος, με το επιχείρημα ότι δεν είχε κέφια και ήθελε να γευτεί μια σίγουρη πηχτή πορνόσουπα με πολλές πρωτεΐνες και λίπος...
Την ώρα που έμπαινε ο bakalhs, από άλλο δωμάτιο αναχωρούσε μυστακιοφόρος 40ρης, που μόλις είχε γαμήσει τη Ναταλί.
Ενόσω γαμούσε ο bakalhs, κατέφθασε άλλος 40ρης που μπήκε στο δωμάτιο από το οποίο βγήκε ο μύσταξ.
Η Ναταλί άρμεξε 3 ψωλές σε 30 λεπτά.
...
Το μπουρδέλο αυτό τείνει σε παράγκα.
Σήμερα που είχε άνεμο πάνω από 5 μποφόρ, η εξώπορτα ανοιγόκλεινε και χτύπαγε, ενώ επίσης μισάνοιγαν και οι πόρτες των δωματίων συνουσιών.
...
Όταν βγήκε η Ναταλί από τον bakalhs, πήγε στο λουτρό, στο βάθος του διαδρόμου, όπου την μισοείδα να πλένει το μουνί της και τον κώλο της.
Πάλι ακατανόμαστες ασελγείς πράξεις τέλεσε ο bakalhs.
Περγάμου 27
α) Εύα, σοβιετική γκιλφ, τετραγωνισμένη από το μπατάλεμα.
4/10
β) Άννα, σοβιετική γκιλφ, πρόσωπο με μογγολικά στοιχεία, μελαχρινή, πολύ κοντό μαλλί, εντυπωσιακό σφιχτό σώμα.
Θα έπαιρνε μεγάλο βαθμό, αφενός αν δεν είχε πλαστικοποιημένα βυζιά, και αφετέρου αν δεν απέφευγε τις βαθιές διεισδύσεις (προφανώς για να μη διαλυθεί το ταριχευμένο μουνί της).
5,5/10
Αλκα113
α) Σίλβια, σοβιετική μιλφ, κοντό ξανθό μαλλί, εξαιρετική εμφάνιση προσώπου και σώματος, ευγενέστατη, εκπέμπουσα τη θαλπωρή των ρωσίδων.
Θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, αν το μουνί της δεν ήταν μεγάλο σαν το φρέαρ του Μωυσέως.
7,5/10
β) Νίκη, αλλοδαπή γκιλφ, καρέ ξανθό μαλλί, ευγενής, μειλίχια και προσηνής.
5/10
Πεγάμου 1 κάτω
Τζέσικα, ωραία νεαρή Βουλγάρα, ξανθή, λεπτή.
7/10
Περγάμου 1 πάνω
Εδώ έγινε η ενστάλαξη του ψωλοχύματος.
Άιντα, μιλφ Μολδαβή - Ρουμάνα, με εκρηκτικά υπερβυζιά, λαμπερά μάτια, ωραίο πρόσωπο, σώμα καλό για την ηλικία της.
Ενώ την είχα στα 4, τα βυζιά της σέρνονταν στα σεντόνια.
8,5/10
Decoration στο χώρο συνουσιών στο Πεγάμου 1 άνω
Βιργινίας Μπενάκη
Λίτσα, ημεδαπή μεταμιλφ, καλή όψη, ξανθοβαμμένη, μεγάλα βυζιά, με σουτιέν που άφηνε να φαίνεται το περίγραμμα των ρωγών.
Έλεγε λογάκια σπιρτόζικα, πουτανιάρικα.
Θα έπαιρνε μεγάλη βαθμολογία, αν δεν είχε τόσο μεγάλη κοιλιά.
6/10
Κων166 υπόγειο
Νικώλ λεπτή νεαρά αλλοδαπή, με καλλωπισμένο ίσιο μαύρο μαλλί, λαμπερό λευκό δέρμα, κορμί σαν κούκλα ρούχων σε βιτρίνα.
Στήνει κώλο.
7,5/10
Κων166 άνω
α) Ζακλίν, νεαρή αλλοδαπή, μπατάλα, με μπούτια που τρίβονται μεταξύ τους.
Κρίμα τα νιάτα της.
4/10
β) Ναταλί, σοβιετικό μεταμίλφ (αυτή που κουνάει τον κώλο της, και όχι η άλλη ομόσταυλη καλοδιατηρημένη Ναταλί), ξανθή, πλαστικοποιημένο ενισχυμένο πρόσωπο, ψηλή, μακρύ κορμί και πόδια.
5/10
...
Ήθελε να την καταγαμήσει για μια ακόμη φορά ο bakalhs.
Προσπάθησα να τον αποτρέψω, προκειμένου να ερευνήσουμε άλλες εναλλακτικές, ωστόσο αυτός ήταν αμετάπειστος, με το επιχείρημα ότι δεν είχε κέφια και ήθελε να γευτεί μια σίγουρη πηχτή πορνόσουπα με πολλές πρωτεΐνες και λίπος...
Την ώρα που έμπαινε ο bakalhs, από άλλο δωμάτιο αναχωρούσε μυστακιοφόρος 40ρης, που μόλις είχε γαμήσει τη Ναταλί.
Ενόσω γαμούσε ο bakalhs, κατέφθασε άλλος 40ρης που μπήκε στο δωμάτιο από το οποίο βγήκε ο μύσταξ.
Η Ναταλί άρμεξε 3 ψωλές σε 30 λεπτά.
...
Σήμερα που είχε άνεμο πάνω από 5 μποφόρ, η εξώπορτα ανοιγόκλεινε και χτύπαγε, ενώ επίσης μισάνοιγαν και οι πόρτες των δωματίων συνουσιών.
...
Όταν βγήκε η Ναταλί από τον bakalhs, πήγε στο λουτρό, στο βάθος του διαδρόμου, όπου την μισοείδα να πλένει το μουνί της και τον κώλο της.
Πάλι ακατανόμαστες ασελγείς πράξεις τέλεσε ο bakalhs.
Περγάμου 27
α) Εύα, σοβιετική γκιλφ, τετραγωνισμένη από το μπατάλεμα.
4/10
β) Άννα, σοβιετική γκιλφ, πρόσωπο με μογγολικά στοιχεία, μελαχρινή, πολύ κοντό μαλλί, εντυπωσιακό σφιχτό σώμα.
Θα έπαιρνε μεγάλο βαθμό, αφενός αν δεν είχε πλαστικοποιημένα βυζιά, και αφετέρου αν δεν απέφευγε τις βαθιές διεισδύσεις (προφανώς για να μη διαλυθεί το ταριχευμένο μουνί της).
5,5/10
Αλκα113
α) Σίλβια, σοβιετική μιλφ, κοντό ξανθό μαλλί, εξαιρετική εμφάνιση προσώπου και σώματος, ευγενέστατη, εκπέμπουσα τη θαλπωρή των ρωσίδων.
Θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, αν το μουνί της δεν ήταν μεγάλο σαν το φρέαρ του Μωυσέως.
7,5/10
β) Νίκη, αλλοδαπή γκιλφ, καρέ ξανθό μαλλί, ευγενής, μειλίχια και προσηνής.
5/10
Πεγάμου 1 κάτω
Τζέσικα, ωραία νεαρή Βουλγάρα, ξανθή, λεπτή.
7/10
Περγάμου 1 πάνω
Άιντα, μιλφ Μολδαβή - Ρουμάνα, με εκρηκτικά υπερβυζιά, λαμπερά μάτια, ωραίο πρόσωπο, σώμα καλό για την ηλικία της.
8,5/10
Συνημμένα
Κων166 υπόγειο
Στήνει κώλο.
7,5/10
To γυμνό τσιμπουκάκι βγήκε εκτός προγράμματος λόγω καιρού?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στους μπουρδελιάρηδες για τις τσάρκες τους μέσα στην ανεμοθύελλα :S :S .Πραγματικά ένας σιχαμερός κωλο-αέρας φυσάει από χθες το βράδι σε όλη την πουτανιάρα αθήνα και αυτό σου κόβει την όρεξη για κάθε τσάρκα .Άντε να σταματήσει να πιάσει κανα χιόνι να κάνουμε καμιά ρομαντική μπουρδελότσαρκα
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
πουρδελοσαρκα στα χιονιαΈνα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στους μπουρδελιάρηδες για τις τσάρκες τους μέσα στην ανεμοθύελλα :S :S .Πραγματικά ένας σιχαμερός κωλο-αέρας φυσάει από χθες το βράδι σε όλη την πουτανιάρα αθήνα και αυτό σου κόβει την όρεξη για κάθε τσάρκα .Άντε να σταματήσει να πιάσει κανα χιόνι να κάνουμε καμιά ρομαντική μπουρδελότσαρκα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Κων166 υπόγειο
Στήνει κώλο.
7,5/10
Κων166 άνω
4/10
5/10
...
...
Σήμερα που είχε άνεμο πάνω από 5 μποφόρ, η εξώπορτα ανοιγόκλεινε και χτύπαγε, ενώ επίσης μισάνοιγαν και οι πόρτες
Περγάμου 1 πάνω
8,5/10
Άλλη μια φοβερά γλαφυρή και λογοτεχνική εξιστόρηση των πορνογεγονωτων όπως μόνο εσύ ξέρεις να γράφεις και μόνο σε αυτόν τον ιστιοτοπο. Εχουμε την χαρά να απολαμβανουμε!!!!
Η Νί-κωλ!!! Χαχαχα
Η ανεμοδαρμενη παράγκα στο 166
ΥΓ. Χαίρομαι που πέρασες καλά με το βυζοτουμπανο Άιντα!
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
το ειχαμε αναγκη
Επισκέπτης
αυτες ειναι ενημερωσεις
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τώρα το πρωί
Φωκαιας
7 υπόγειο Αλεξάνδρα,καστανομελαγχροινο πιπίνι μέτριου αναστήματος με σφριγηλό κανονικό κορμι,πανέμορφο πρόσωπο,εξαιρετικο και ερωτικό μωράκι
9 υπόγειο βικυ,ξανθιά όμορφη κοπέλα με γοητευτικό προσωπο,λεπτό ωραίο κορμί αλλα βαριεστημένο ύφος που σε απομακρύνει απο την σκέψη να περάσεις
Φουλ πρόγραμμα
9 ισόγειο δυο κοπέλες εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανισιακά
Λιλυ,ψηλή μελαγχροινη κατσαρομαλλα με πλούσιο στήθος,πληθωρική εμφανιση με κορμί νταρντανε αλλά εξαιρετικο απολύτως συμμετρικό,ωραίο και θηλυκό
Σιμονα,μελαγχροινη κοντοπουτανη με αδύνατο κορμί,πολύ λεπτό,ωραίο προσωπο
Αν η κοπέλα μπορούσε να προσθέσει μερικά κιλά θα ήταν εξαιρετικη
17 ισόγειο εβελινα,ψηλή μελαγχροινη busty κοπελα ,πληθωρικό ζουμερό καβλωτικο κορμι και ωραίες μεγάλες βυζαρες
Πρόκειται για την πωλινα με το κοντό καρέ μαλλί πριν λιγο καιρο
17 όροφος καστανή κοντοπουτανη πολύ αδύνατη κοπελίτσα
Φωκαιας και φυλής γωνια ειρήνη,η μελαγχροινη λεπτη πλέον γυρολόγος απο Φώκαιας ,φυλής αλλά και σε στούντιο
Φουλ πρόγραμμα για μια κοπέλα που έχει αλλάξει ριζικά εμφανισιακά
Αγκυρας 12,δυο κοπέλες
Η ψηλή μελαγχροινη μαρια από αλκαμενους 113 με το πλούσιο στήθος και το αγοριστικο κούρεμα,mlf και η γλυκιά ξανθιά πληθωρική λανα
Ρεμούνδου 21
Ισόγειο δυο κοπέλες,η ξανθια κατριν,ψηλή με νταρντανε κορμι και χορταστική περιφέρεια και η λαουρα,σχετικα ψηλή μελαγχροινη mlf μ εμπειρία τόσο στο βλέμμα όσο και στο ύφος της
Όροφος Ολγα,καστανόξανθη με κοντό καρέ μαλλι,μέτριο αναστήμα,κανονικό κορμί αρκετά σφριγηλό και γυμνασμένο μου φάνηκε
Προσωπικά μου αρέσε παρα πολύ συνολικά και σαν εμφανιση και σαν ύφος,βλέμμα και έκφραση προσώπου
Περγάμου 1 ερρικα,η ψηλή καστανή νταρντάνε κοπέλα από Ρεμούνδου 21 ισόγειο
Ίσως έχει προσθέσει κάποια κιλά και πρέπει να το προσέξει
Αγ Πέτρου ιζαμπελα,καστανή μάλλον κοντοπουτανη κοπέλα με κανονικό κορμί και μικρή κοιλίτσα
Ούτε κακη αλλά ούτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμφανισιακά
Η μελαγχροινη κατσαρομαλλα υπηρεσία μου άρεσε περισσότερο
Βέργας
2 ρομπερτα,καστανή ωραια κοπέλιτσα με λεπτό σχετικα κορμί και δυνατή περιφέρεια
3 δεξιά ισόγειο Στέλλα,η πληθωρική mlf με τις τρυφερές ζουμερές βυζαρες
3 όροφος η πρώην Αλεξάνδρα-αλισια απο Φώκαιας αλλά και βέργας 3 και Μαραθωνος το καλοκαίρι
Λεπτή ξανθιά κοπέλα,παιχνιδιάρα στο σαλονι,το εταίρο ήμισυ του ντουέτου Αλλεξανδρας -Λαβινια από δίδυμου 8 με την πρώτη να προσφέρει φουλ πρόγραμμα
Φωκαιας
7 υπόγειο Αλεξάνδρα,καστανομελαγχροινο πιπίνι μέτριου αναστήματος με σφριγηλό κανονικό κορμι,πανέμορφο πρόσωπο,εξαιρετικο και ερωτικό μωράκι
9 υπόγειο βικυ,ξανθιά όμορφη κοπέλα με γοητευτικό προσωπο,λεπτό ωραίο κορμί αλλα βαριεστημένο ύφος που σε απομακρύνει απο την σκέψη να περάσεις
Φουλ πρόγραμμα
9 ισόγειο δυο κοπέλες εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανισιακά
Λιλυ,ψηλή μελαγχροινη κατσαρομαλλα με πλούσιο στήθος,πληθωρική εμφανιση με κορμί νταρντανε αλλά εξαιρετικο απολύτως συμμετρικό,ωραίο και θηλυκό
Σιμονα,μελαγχροινη κοντοπουτανη με αδύνατο κορμί,πολύ λεπτό,ωραίο προσωπο
Αν η κοπέλα μπορούσε να προσθέσει μερικά κιλά θα ήταν εξαιρετικη
17 ισόγειο εβελινα,ψηλή μελαγχροινη busty κοπελα ,πληθωρικό ζουμερό καβλωτικο κορμι και ωραίες μεγάλες βυζαρες
Πρόκειται για την πωλινα με το κοντό καρέ μαλλί πριν λιγο καιρο
17 όροφος καστανή κοντοπουτανη πολύ αδύνατη κοπελίτσα
Φωκαιας και φυλής γωνια ειρήνη,η μελαγχροινη λεπτη πλέον γυρολόγος απο Φώκαιας ,φυλής αλλά και σε στούντιο
Φουλ πρόγραμμα για μια κοπέλα που έχει αλλάξει ριζικά εμφανισιακά
Αγκυρας 12,δυο κοπέλες
Η ψηλή μελαγχροινη μαρια από αλκαμενους 113 με το πλούσιο στήθος και το αγοριστικο κούρεμα,mlf και η γλυκιά ξανθιά πληθωρική λανα
Ρεμούνδου 21
Ισόγειο δυο κοπέλες,η ξανθια κατριν,ψηλή με νταρντανε κορμι και χορταστική περιφέρεια και η λαουρα,σχετικα ψηλή μελαγχροινη mlf μ εμπειρία τόσο στο βλέμμα όσο και στο ύφος της
Όροφος Ολγα,καστανόξανθη με κοντό καρέ μαλλι,μέτριο αναστήμα,κανονικό κορμί αρκετά σφριγηλό και γυμνασμένο μου φάνηκε
Προσωπικά μου αρέσε παρα πολύ συνολικά και σαν εμφανιση και σαν ύφος,βλέμμα και έκφραση προσώπου
Περγάμου 1 ερρικα,η ψηλή καστανή νταρντάνε κοπέλα από Ρεμούνδου 21 ισόγειο
Ίσως έχει προσθέσει κάποια κιλά και πρέπει να το προσέξει
Αγ Πέτρου ιζαμπελα,καστανή μάλλον κοντοπουτανη κοπέλα με κανονικό κορμί και μικρή κοιλίτσα
Ούτε κακη αλλά ούτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμφανισιακά
Η μελαγχροινη κατσαρομαλλα υπηρεσία μου άρεσε περισσότερο
Βέργας
2 ρομπερτα,καστανή ωραια κοπέλιτσα με λεπτό σχετικα κορμί και δυνατή περιφέρεια
3 δεξιά ισόγειο Στέλλα,η πληθωρική mlf με τις τρυφερές ζουμερές βυζαρες
3 όροφος η πρώην Αλεξάνδρα-αλισια απο Φώκαιας αλλά και βέργας 3 και Μαραθωνος το καλοκαίρι
Λεπτή ξανθιά κοπέλα,παιχνιδιάρα στο σαλονι,το εταίρο ήμισυ του ντουέτου Αλλεξανδρας -Λαβινια από δίδυμου 8 με την πρώτη να προσφέρει φουλ πρόγραμμα
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
εχουν χαθει οι μαυρουλες ρε γμτ...παλια ειχε και στην φωκαιας 2-3 καλες,θυμαμαι τον κοντο τσατσο...πανε κι αυτες...
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Άλλη μια φοβερά γλαφυρή και λογοτεχνική εξιστόρηση των πορνογεγονωτων όπως μόνο εσύ ξέρεις να γράφεις και μόνο σε αυτόν τον ιστιοτοπο. Εχουμε την χαρά να απολαμβανουμε!!!!
Η Νί-κωλ!!! Χαχαχα
Η ανεμοδαρμενη παράγκα στο 166
ΥΓ. Χαίρομαι που πέρασες καλά με το βυζοτουμπανο Άιντα!
γιατί κάποιοι
γράφουν και σε άλλους?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις