dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Άντε να γυρίσει η Εστέλ το χειμώνα να ρίξουμε κανένα πούτσο.
Πού είσαι παίχτη... Ενημέρωσέ μας προτού κατέβεις στην περιοχή, να προσέχει και ο κόσμος που θα κυκλοφορεί εκείνη την ώρα!!!μπραβο Dude για την ενημερωση αυτη η σιμονα εχει ωραιο ζουμερο κολο θα την γαμησω σιγουρα αυριο την εχω γαμησει αρκετεσ φορες που θελω και αλλη μια φορα σημερα κερδισα λεφτα απο το στοιχημα
Καλημέρα φιλέ τελευταία όλο και περισσότεροι μιλάνε για την Εύα Ευνειδων5&Ιερά οδο ψηλά προς Πειραιώς όπως ανεβαίνεις την Ιερά οδό.Και λέω Εύα καθώς στην βραδυνή σύσκεψη των Τυχοδιωκτών εξωθεσμικων παραγόντων που πραγματοποιήθηκε σκαραβαίο ακούστηκαν τα καλιτερα λόγια.Πραγματικά είναι πολύ καλή την βρίσκεις συνήθως απόγευμα μετά της5Καλησπερα σε ολους παιδια! Σαν ψιλο-αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας και γενικοτερα την αποψη σας για να μου προτεινετε κοπελα για καλο ακαποτο στοματικο-τελειωτικο. Γνοριζω καποιες σταθερες αξιες οπως η Αλιονα και η Ανριαννα) αλλα μονο αυτες. Εχετε να μου προτεινετε κατι?(εκτος απο μεταξουργειο λογο αποστασης)
Και σαν εξτρα ερωτηση γνοριζω οτι το CIF ειναι πολυ σπανιο αλλα παντα καθε χρονιικη περιοδο υπηρχε μια κοπελα που εκανε, γνωριζετε αν υπαρχει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη? και ποια
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!
Πού είσαι παίχτη... Ενημέρωσέ μας προτού κατέβεις στην περιοχή, να προσέχει και ο κόσμος που θα κυκλοφορεί εκείνη την ώρα!!!
Η Σιμόνα σε φούλ σε σχέση με το φούλ της Καμέλιας ??μπραβο Dude για την ενημερωση αυτη η σιμονα εχει ωραιο ζουμερο κολο θα την γαμησω σιγουρα αυριο την εχω γαμησει αρκετεσ φορες που θελω και αλλη μια φορα σημερα κερδισα λεφτα απο το στοιχημα
Η Σιμόνα σε φούλ σε σχέση με το φούλ της Καμέλιας ??
Απο προσωπικές εμπειρίες ...οι απαντήσεις
Το θεμα ειναι να την πετυχεις...Καλημέρα φιλέ τελευταία όλο και περισσότεροι μιλάνε για την Εύα Ευνειδων5&Ιερά οδο ψηλά προς Πειραιώς όπως ανεβαίνεις την Ιερά οδό.Και λέω Εύα καθώς στην βραδυνή σύσκεψη των Τυχοδιωκτών εξωθεσμικων παραγόντων που πραγματοποιήθηκε σκαραβαίο ακούστηκαν τα καλιτερα λόγια.Πραγματικά είναι πολύ καλή την βρίσκεις συνήθως απόγευμα μετά της5
Το θεμα ειναι να την πετυχεις...
Εγω μια βδομαδα την εψαχνα, αλλά δεν δουλεψε καθολου. Για τωρα δεν ξερω βεβαια.
Καλησπέρα αυτή την ώρα live από μετάξι βόλτα σε μερικά μαγαζιά της Κολωνού
Κολωνου15δεξιάαριστερά Πάολα και Άννα ή Άννα πιο συμπαθητική καστανοξανθο μαλλί μέτριο ύψος ωραίο σωματακι και φάτσα εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός πως φεύγοντας μου είπε μην πας δίπλα δεν είναι καλά απορω αυτά τα μαγαζιά δεν συνεργάζονται αριστερά δύο αδύνατες Μια καστανοξανθη κοπέλα αδύνατη που δουλεύει καιρό σε αυτά τα μαγαζιά Μόνικα νομίζω τη λένε και μια Μελαχρινή αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί που δετην έχω δει πάλι
Προ ολίγης ώρας πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος στα κάτωθι ιδρύματα:
▪Κολωνού 15β:
Νέο (αν και κάτι μού θυμίζει...) πιπίνι:
Η Ελένη.
Μελαχροινό κοντοπούτανο με πολύ γλυκό πρόσωπο.
Με ωραίο αρκετά αδύνατο σωματάκι.
Έχει μικρό στήθος και προκλητικότατο μικρό κωλί.
Μαζί της η Μόνικα η κοντούλα με το πονηρό μούτρο και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Για τους νεότερους ηλικιακά (και όχι μόνο...) στην Κολωνού...
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα...
Η ξανθιά (πλέον) πολύ αδύνατη μικρούλα με το γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με ωραία αθώα λευκά εσώρουχα.
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα όχι το ξανθό πιπίνι αλλά η χοντρούλα με το θηλυκό πρόσωπο και τις ωραίες βυζάρες που συνήθως δουλεύει στο Κολωνού 11 υπόγειο.
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Μαίρη η μελαχροινή ζουμερή προστυχόφατσα.
Σε προδιαθέτει και σε προκαλεί για άγριο σκίσιμο!
▪Κολωνού 15α:
Η Ντάνα...
Η γνωστή ψηλή μελαχροινή γυρολόγος με την ξινισμένη φάτσα.
Έχει ωραίο κορμί πάντως!
▪Κολωνού 15β:
Πιπινοθύελλα...
Η Νικόλ η καστανή μικρούλα με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο αδύνατο κορμί.
Μαζί της η Ελένη το μελαχροινό κοντοπούτανο.
Με γλυκό μουτράκι και αρκετά αδύνατο σωματάκι με μικροσκοπικό κωλαράκι για γλείψιμο με τις ώρες!
▪Κολωνού 32β:
Η Ντιάνα η ξανθιά πονηρόφατσα με το ωραίο και προκλητικότατο αδύνατο κορμί...
Έκανε ένα σκύψιμο στο σαλόνι και τα είδαμε όλα με το κωλί της!
Μαζί της η Άννα η Μολδαβή...
Η μελαχροινή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με το ελαφρώς ζουμερό σώμα.
τι 38 βαθμούς...αυτοι θα κρυωνουν...Στην Ιάσωνος υπό 38 βαθμούς ψάχνοντας την φλέβα...