dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τι 38 βαθμούς...αυτοι θα κρυωνουν...
σαν εσενα οταν πεφτει το σαιτ
τι 38 βαθμούς...αυτοι θα κρυωνουν...
σαν εσενα οταν πεφτει το σαιτ
Καλή τύχη φιλέ όπως λένε είναι άστατη και σήμερα έχει πολύ αέρα μακάρι να είναι ευνοϊκός για σένα και να μην μετανιώσεις συνήθως δουλεύει πρωί και απόγευμα τελευταία όχι νύχταερωτηση η Γιαννα απο μαραθωνος 59 ειναι πρωινη η βραδυνη βαρδια.
μετα απο οσα διαβασα λεω να περασω να της κανω μια δοκιμη
Ενταξει για μια δοκιμη ειναι μια χαρα η Γιαννα, αν εχει και κεφι μπορει να περασει πολυ ομορφα...Καλή τύχη φιλέ όπως λένε είναι άστατη και σήμερα έχει πολύ αέρα μακάρι να είναι ευνοϊκός για σένα και να μην μετανιώσεις συνήθως δουλεύει πρωί και απόγευμα τελευταία όχι νύχτα
Πάνω ίσως είδες,με επιφύλαξη πάντα,τη... ρομαντική ''Κορεάτισσα'' Ντίνα.Η κατάσταση κάτω δεν είναι για μας τους δύο!Μας έχει μια μπουκιά...Συμπληρωματικά στο Μεταξουργείο το πρωί στις 10:30
2 πάνω μία μιλφ-γκιλφ με κοντό μαλλί και ολόσωμο διχτυωτό που έκρυβε την χαλάρωση
2 κάτω Αλεξάνδρα ρωσίδα πρώην δισκοβόλος μάλλον με πλάτες ανοικτές και μυώδες σώμα
μια ξανθιά κοντούλα, μιλφού με μικρό βυζάκι κ ωραίο κορμί στο Βέργας 2 απόγευμα σήμερα, ποια είναι? ξέρει κανείς?
κουιζ ποια ειναι η κοπελα που περιγραφω παρακατω ! ....
μπηκε κοπελα στο δωματιο , καθεται στο μισο μετρο ... σε πεσμενο εργαλειο θελει βαλει προφυλακτικο (ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο τελειωτικο) , δεν θελει την ακουμπας , προκαταρκτικα μηδεν , χαιδεματα εξ αποστασεως , με αυτες τις περιστασεις καλεσα εναν γερανο μου το σηκωσει , διοτι απλα στο να την βλεπεις δεν γινεται δουλεια, της λεω ελα απο πανω , ερχεται για μερικα δευτερολεπτα, μετα κανονικο (οκ σε αυτο) , μετα πισωκολλητο ολα αυτα με μηδεν συμμετοχη , μου λεει εισαι δυσκολος εσυ , να τον παιξουμε καλυτερα , οκ της λεω , καθεται εξ αποστασεως και ξεκινα ..... !!!!
.... τα κλαψα νομιζω τα λεφτα μου ....
εσεις τι λετε ?
σημαντικη ηταν η εμφανιση του ντιουντ που προσφερε και εκεινος την βοηθεια του στην κοπελα βοηθωντας την ξεπερασει το σοκ που υπεστη !!!
ενα μεγαλο μπραβο στον ντιουντ !!!