dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
ΑΣΤΟ...δεν το ΣΩΖΕΙΣ...
δεν εχω αναγκη να σωσω τιποτα αυτο δεν αντιλαμβανεσαι λολ
ΑΣΤΟ...δεν το ΣΩΖΕΙΣ...
φιλε και την ιονελα εχω γαμησει σκληρα αυτη που θελω να γαμησω πολυ ειναι την αννα την πορνοσταρ η οποια μου εχει ξεφυγει και την χριστινα την ελληνοουκρανεζα απλως θα το σκεφτω πως θα φερθω σε αυτεσ τις δυο κοπελες
υποκλίνομαι απλά
Πάνω ίσως είδες,με επιφύλαξη πάντα,τη... ρομαντική ''Κορεάτισσα'' Ντίνα.Η κατάσταση κάτω δεν είναι για μας τους δύο!Μας έχει μια μπουκιά...
δεν εχω αναγκη να σωσω τιποτα αυτο δεν αντιλαμβανεσαι λολ
Πριν από λίγο ξαναπέρασα με την μιλφογκίλφ Ειρήνη στο Κολοκυνθούς 38.Αφού δηλώνει ευθαρσώς ότι προτιμάει τις πίπες και τα τελειωτικά στο στόμα από τα γαμήσια,γιατί "μουνάκι κρυώσει με air condition",δεν θέλω να χαλάω χατίρια!Άλλωστε ποιός έχει όρεξη να χτυπιέται με τη ζέστη...
Γεια σου Κατερίνα τι κανείς καλά?Ακριβώς πριν ένα χρόνο περίπου και κάτι θυμάμαι είχαμε μια αντιπαράθεση σαφώς και όχι τέτοιου τύπου με αιχμες αν ήσουν κάπως στο δωμάτιο αλλά περισσότερο για την εμφάνιση και απόδοση σου στο δωμάτιο.Θυμάμαι μάλιστα ότι ή αντιπαράθεση που είχαμε ήταν σε κόσμιο επίπεδο δεν ξέφυγε είπε ο καθένας τα δικά του και τέλος.Πάντως έχεις το θάρρος της γνώμης σου δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω.Όσο για την διαφωνία που είχες με το παληκαρι κραταω την τελευταία φράση στην αρχική του τοποθέτηση<<στις υπηρεσίες της πάντως ήταν καλη>>.Επίσης να πω κάτι για την άλλη Κατερίνα Πληθωρικη που έχεις και δουλεύει μεσάνυχτα πως πρέπει να είναι πολύ θετικός άνθρωπος καθώς πάντα είναι ευχάριστη και ευδιαθετη στο σαλονιΑΣΤΟ...δεν το ΣΩΖΕΙΣ...
Ναι εντελώς ηλιθια γίνεται φορτική και πιεστική τις προαλλες θυμάμαι που έβριζε τον Πούτιν ναι αυτός έφταιγε που δεν έχουν δουλειά Άντε να χαθούν επιτέλους τα έχω πει ξανά και ξανά για αυτά τα μαγαζιά που θελουν20€ ενώ είναι μετάξι και Πραγματικά αυτό που προσφέρουν είναι κατώτατο του10€ δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο υπόλοιπο μεταξι.Πάνε ακριβώς δύο χρόνια που σε αυτά τα μαγαζιά έχει να εμφανιστεί αξιοπρεπης παρουσία να σας θυμισω Τζουλιάνα και ένα πανέμορφο μπιμπελό από Οδησσό Έλενα με μακρι ίσιο ξανθό μαλλί.χαχαχαχαχα! ήρωας!
Αυτή η τσατσόγρια στο μεσαίο της Μαραθώνος που πουλάει τη Μαρσέλα χτες μου έκανε λαβή aikido στο χέρι και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. όχι θα περάσεις μου έλεγε και ταυτόχρονα με χάιδευε με το άλλο χέρι στο στήθος. είδα κι έπαθα για να ξεκολλήσω. μου ήρθε να της σκάσω μία της μαλακισμένης...
Και τρίτον και καλύτερον...
3) . Και ας πούμε ότι γίνεσαι "πιστευτός" και ότι εγώ όντως ήμουν και με συνάντησες σε αυτή τη κατάσταση...(λέω τώρα)
Τι τους νοιάζει ρε φιλαράκι τι κάνω και τι ράνω? Όποιος έρχεται εκεί κοιτάζει ν'αφήσει τα χοντρά του..
Ούτε οικόπεδο αγοράζει ούτε να με παντρευτεί έρχεται....
ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.....!!!!
Πρέπει ν'αλλάξω nick,Γιατί ''καλύτερα να σου βγει το μάτι,παρά το όνομα...''Μεγάλη νυχτερινή περιήγηση κατά την οποία Πιτσιλιστής,Filos78,millepetroza και Επιρρεπής (εγώ προστέθηκα στο τέλος...) κατέγραψαν συνοπτικά σε Φωκαίας και Φυλής τα εξής:
Αν κάτι ξέχασα απ'όλα όσα είδαν τα παιδιά, ας προσθέσουν στοιχεία ενδεχομένως και σχόλια ή εντυπώσεις τους για τις κοπέλες και βεβαίως να τα ευχαριστήσω διότι δίχως την πολύτιμη συμβολή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η ενημέρωση!
Αυτή την ώρα σύντομα από το σημείο
Ρεμουνδου21 Έρρικα ή ψηλή νταρντανα από Περγαμου1 καστανό μαλλί το σκέφτηκα να περάσω καθώς την αναζητούσα πριν μέρες και Ανζελα μιλφ μέτρια σε όλα χοντρά μπουτια είχε βασικά πέρασα για την Υβον αλλά τίποτα από βδομάδα ρε κούκλα πάει τζάμπα και ή συνδρομή στο γυμναστήριο γυρνά να αναστηθουμε
Αλκαμενους117 Όλγα το θωρηκτό