Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ντιουντ η χθεσινη δεν δουλευει σημερα ?
Στο Κολωνού 32β είναι - δεν "μάσησε" από το ξύλο!
ντιουντ η χθεσινη δεν δουλευει σημερα ?
Γιατράρα τα σέβη μου!
τον αρπαζω τους χωριζω ... σωματωδης τυπος ... τον πετω εξω ... τσατσα τα εχασε ... κοπελα λυποθημησε ... εκανα αμαν την συνεφερω ... μετα απο το σοκ ηθελε καμια ωρα συνελθει ... καθησα λιγο απεξω και ερχοντουσαν διαφοροι ... ρωτωντας εδω ειναι η φασαρια ... και εγω σε χρεη πορτιερου πλεον ... τους ελεγα παρακαλω απο εδω περαστε ...
εγω επεμεινα παει νοσοκομειο αλλα μετα απο καμια ωρα συνηλθε πληρως και με κοινη τους αποφαση δεν πηγε ....
▪Φωκαίας 25β:
Το μελαχροινό κοντό αδύνατο πιπινοΛουιζάκι.
φιλε metal p την εχω παρει τρεισ φορες πηγαινε κσι δοκιμασε την ειναι καλη περιπτωση το λουιζακι
οχι φιλε δεν ριχνω μπατσακια απλως εχω στυλ καλη ενφανιση και της λεω διαφορα γλυκολογα ωστε καθε φορα που παω δεν εχω προβλημα της χουφτωνο και τα βυζακια και δεν εχω θεμα με τον χρονο με καποιες κοπελες εχω καλη χημεια
Μόνο αυτή η κριτική υπάρχει από τον έγκυρο Crazy Ivan:
Να σου απαντήσω εγώ..να τα μάθεις από 1ο χέρι...μια ερωτηση...περασα απογευμα στο κολωνου 30α τερμα δεξια με την μιλφ κατερινα..ενταξει καλη εμπειρια...δεν αντιλεγω..αλλα μου εμεινε λιγο η συμπεριφορα της..χασκογελαγε και στο σαλονι αλλα και μεσα στο δωματιο σε 2-3 φασεις..λες και ειχε πιει τιποτα περιεργο..δεν ξερω...σε φαση μου δεν μ αρεσε...τωρα να ρωτας την αλλη να σπας τον παγο πως εισαι και να χασκογελαει λες και της ειπα ανεκδοτο λιγο κουλο..δεν ξερω αν ειναι μαστουρομενη..αλλα μου εμεινε σαν εντυπωση δεν το χα ξανασυναντησει...στις υπηρεσιες της παντως ηταν καλη
ΑΣΤΟ...δεν το ΣΩΖΕΙΣ...χτες εννοουσα τωρα σχολασα τωρα προλαβα να απαντησω...ειχα βαρδεια σημερα πεμπτη στο μαγαζι 4 μεσημερι μεχρι 12,....σχολασα και καταφερα να απαντησω...απλο τοσο απλο...οσο το να με πληρωνουνε δεν καταλαβαινω ΚΑΝ γιατι θα πρεπει να πληρωθω απο καπιον για να γραψω την εμπειρια μου μαζι σου.....το μερος που γραφω οτι οι υπηρεσιες σου ειναι καλες το ειδες? ή απλα γραφεις για να γραφεις χωρις κατι ουσιαστικο γιατι απλα θες να γραψεις αυτα που θες να γραψεις..??? huh?
περασα μαζι σου...εγραψα πιο πανω οτι ειχες καλες υπηρεσιες αλλα με παρεξενεψε οτι χασκογελαγες συνεχεια...λες και ησουν μαστουρωμενη φαση..δεν γινεται στο σαλονι να μιλας μονη σου να γελας και στο δωμα να προσπαθησω να σπασω τον παγο να σου κανω ¨"πως εισαι"? και να χασκογελας? προσεξε χασκογελαγες χωρις καν να πεις εστω ενα καλα...
δεν πληρωνομαι απο κανενα να πω αυτα που λεω...ουτε καν ξερω σε τι αναφερεσε....ουτε με ενδιαφερει αν με τα ποστ μου μπουν λιγοτεροι / περισσοτεροι μαζι σου...
μπηκα στο μαγαζι-πληρωσα 10 ευρω πιο πολυ επειδη ειχα διαβασει ενημερωσεις για σενα-πηδηχτηκα μαζι σου και οταν καταφερα ποσταρα εδω περα την εμπειρια μου..
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ<---