Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (18 μέλη και 316 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ο dreamtraveller είναι από τα πλέον έγκυρα, αξιόπιστα και χαμηλών τόνων μέλη του site και αυτό το δείχνουν μια σειρά από κριτικές του/απόψεις του/γνώμες του τις οποίες καταθέτει κατά καιρούς.

Η διατύπωση λοιπόν μίας προσωπικής γνώμης, μίας ιδιαίτερης εντύπωσης την οποία βίωσε ίσως να μην είναι αρεστή ή ευχάριστη, ενδεχομένως να μην είναι εν τω συνόλω της σωστή αλλά αυτό είδε, αυτό ένοιωσε, αυτό θέλησε να μάς μεταφέρει.

Όταν λοιπόν ο dreamtraveller(και το κάθε παιδί) λέει την θετική γνώμη του, μεταφέρει την καλή άποψή του, συγγράφει την θετική κριτική του για το (κάθε) μαγαζί (όπως εν προκειμένω για την Μαρία την Ρωσίδα που εργάζοταν στο Κολωνού 30α και την οποία εγώ του συνέστησα...) είναι καλός, σωστός , άξιο παλληκάρι και δεν ομιλούμε διότι (σε αυτή την περίπτωση) ομιλεί η καλή κριτική/θετική άποψη.

Όταν όμως συμβεί ή συμβαίνει το αντίθετο υπάρχουν χαρακτηρισμοί του στυλ "ποια είναι η τιμή που σου δίνουν;συνηθίζεται αυτό να σε πληρώνουν για να κάνεις καλές κριτικές...πφφφ...μπράβο ρε μάγκα..."

Μόνο που στην περίπτωση αυτή η έγκυος δεν μπορεί να είναι ολίγον ή πολύ:

Διότι θα πρέπει (αν δεχτώ τον συλλογισμό σου περί πληρωμένων κριτικών...) να μάς πεις εσύ ποιο είναι το ποσό που του έδωσες για να συγγράψει τις προάλλες την θετική κριτική του για την Μαρία.

Διάβασε λοιπόν την (όποια) αντίθετη γνώμη/άποψη που κατατίθεται τόσο για εσένα προσωπικά, όσο για τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί σου, δέξου αυτές που θεωρείς σωστές και αντέκρουσε με επιχειρήματα και όχι συνωμοσιολογική λογική αυτές που θεωρείς λανθασμένες.
Άκου κι εσύ για να τελειώνουμε..Το ότι υπάρχει σκαρταδούρα ανάμεσα σε μας ή σε σας για το σημείο που λέω ότι υπάρχουν γατάκια καλοθελητές ή όχι που χρηματίζονται για να θάβουν ή να προμοτάρουν εδώ,είναι κολώνια που κρατάει χρόνια..Δεν πιπιλάει κανείς το δάχτυλο..και δεν με απασχολεί και ποιός κάνει αυτή τη δουλειά..
Όμως...επειδή ο συγκεκριμένος είπε "λ ό γ ι α" για το πρόσωπο μου εγώ δεν τα σηκώνω ούτε επιτρέπω να δημιουργεί εντυπώσεις..
Δεν το παίζω η "γαμάω μαγαζάτορας" ούτε έπιασα κάνα πάπα από τ'αρχίδια..
Μπορεί να πει ο καθένας που ήρθε στο μαγαζί μου αν πέρασε καλά ή όχι...είτε με μένα είτε με τις κοπέλες μου..αν είμαστε καλές, κουτσές, στραβές ,αδιάφορες..
Δεν μπορεί όμως να λέει και να προσβάλλει περί μαστούρας και χρήση ουσιών...Δεν το επιτρέπω..Δεν υφίσταται....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Άκου κι εσύ για να τελειώνουμε..Το ότι υπάρχει σκαρταδούρα ανάμεσα σε μας ή σε σας για το σημείο που λέω ότι υπάρχουν γατάκια καλοθελητές ή όχι που χρηματίζονται για να θάβουν ή να προμοτάρουν εδώ,είναι κολώνια που κρατάει χρόνια..Δεν πιπιλάει κανείς το δάχτυλο..και δεν με απασχολεί και ποιός κάνει αυτή τη δουλειά..
Όμως...επειδή ο συγκεκριμένος είπε "λ ό γ ι α" για το πρόσωπο μου εγώ δεν τα σηκώνω ούτε επιτρέπω να δημιουργεί εντυπώσεις..
Μπορεί να πει ο καθένας που ήρθε στο μαγαζί μου αν πέρασε καλά ή όχι...είτε με μένα είτε με τις κοπέλες μου..αν είμαστε καλές, κουτσές, στραβές ,αδιάφορες..
Δεν μπορεί όμως να λέει και να προσβάλλει περί μαστούρας και χρήση ουσιών...Δεν το επιτρέπω..Δεν υφίσταται....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

ναι μωρε κι εσυ αμαν...πηρες την τριχα και την εκανες τριχια..ενταξει ..απλα εξηγησε μου εσυ τωρα γιατι γελαγες και χασκογελαγες ολη την ωρα λες και ειχες πιει αλβανο (εκφραση ειναι μην παρεξηγηθητε) :cheesy: χαχα

διοτι δεν ηταν το θεμα οτι ησουν ευδιαθετη,ευδιαθετη δεν ησουν......το θεμα ηταν οτι δεν ησουν συζητησημη..λες και ειχες "μπει" σε ενα συνγκεκριμενο "mode" και εκανες συνγκεκριμενα πραγματα...you know...

ΥΓ θενκς ντιουντ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Άραξε...Είπε μια άποψη και πιθανή παρατήρηση και εσύ την αντέκρουσες,γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέει(πράγμα που το γνωρίζω γιατί έχουμε περάσει ουκ ολίγες φορές μαζί και το έχω παρατηρήσει).Όσο το πιέζεις το θέμα,τόσο δημιουργείς αμφοβολίες και κακές εντυπώσεις.Δεν πρόκειται να πεί συγγνώμη,ούτε είναι υποχρεωμένος να το κάνει,δυστυχώς ή ευτυχώς.Στην τελική ο συναγωνιστής δεν έχει να σκεφτεί έξοδα,έσοδα,πελατεία κ.ο.κ. όπως εσύ.Και μην ξεχνάς ότι αυτός ο ιστότοπος δεν ανήκει στις Ουρσουλίνες,ούτε προβλέπεται τήρηση τυο Savoir Vivre.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
νομιζω οτι ολο το σκηνικο εχει ξεφυγει απο το θεμα του νηματος

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
χαχαχαχαχα! ήρωας!

Αυτή η τσατσόγρια στο μεσαίο της Μαραθώνος που πουλάει τη Μαρσέλα χτες μου έκανε λαβή aikido στο χέρι και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. όχι θα περάσεις μου έλεγε και ταυτόχρονα με χάιδευε με το άλλο χέρι στο στήθος. είδα κι έπαθα για να ξεκολλήσω. μου ήρθε να της σκάσω μία της μαλακισμένης...
οντως το ιδιο εκανε και σε μενα σημερα το πρωι , μπηκε μπροστα στην πορτα με ψιλοπασπατευε και ελεγε που πας , ελα να περασεις και γενικα μουσπασε τα αρχιδια.
Η μαρσελα βεβαια μεσα ηταν αρκετα καλη μπορω να πω, απλες υπηρεσιες μεν , πολυ καλου επιπεδου δε.  Αν και δε μιλουσε γρι ελληνικα , συνενοηθηκαμε με νοηματα και τη γλωσσα του βωβου κινηματογραφου

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
τροχαδην περασμα το πρωι απο μαραθωνος
στο δεξια μια καινουρια κοπελα που δεν μιλαει γρι ελληνικα , και μετα βιας αγγλικα, εμφανισιμη με κοντο μαλλι, και ενα τατου στην κοιλια που δεν προσεξα τι ηταν. Απο βουλγαρια και ονομα  αυτης ΝΑΟΜΙ
Η τσατσα οταν βγηκε εδειξε σε μενα επειδη της ειχα πει οτι μιλαω αγγλικα και της ελεγε "εδω ινγκλις" και αλλες τετοιες πιπες. δεν ξερω τι λεει στο δωματιο αλλα με ιντριγκαρισε να της κανω μια δοκιμη. αν ειναι εκει το απογεμα θα κανω ενα περασμα (αν βρεθει συναγωνιστης που περασει απο κει και δει αν ειναι ακομα η ιδια εκει ας ριξει μια ενημερωση (αν και εργαζομενες που δουλευουν διπλοβαρδια της αποφευγω ειδικα στην δευτερη καθως η αποδοση τους -και λογικο ειναι - πεφτει κατακορυφα)
Στο αριστερα οπως λεω και πιο πανω η μαρσελα και η τσατσα μου σου κανει μπλοκο στην πορτα οταν κανεις να φυγεις . ετιμιθη (οχι η τσατσα η μαρσελα)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την πρωινή βάρδια στο Μεταξουργείο...

Στην Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα...
Η ξανθιά πολύ αδύνατη κοντούλα πιτσιρίκα...
Με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι και με μικροσκοπικό κωλαράκι...

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με το ζουμερό στήθος και το ωραίο κωλί.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Άννα η ξανθιά χοντρούλα...
Με πρόστυχο πρόσωπο και με προκλητικές βυζάρες...

▪Κολωνού 15α:
Η Ντάνα...
Ψηλή,μελαχροινή με ωραίο,σχεδόν μοντελέ,κορμί αλλά με ξινόφατσα!
Μαζί της η Νικόλ...
Το καστανό πιπίνι με το γλυκό μουτράκι και το ωραίο αδύνατο κορμί.

▪Κολωνού 15β:
Η Μαίρη...
Η μελαχροινή κοντή προστυχόφατσα με το ωραίο γεμάτο κορμί...
Ωραίες βυζάρες,καλή κωλάρα για στήσιμο στα τέσσερα!
Είναι η Μαίρη από Κολωνού 11 υπόγειο τα πρωινά.

▪Κολωνού 23α
Η Αντελίνα...
Ξανθιά κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο σώμα...
Με μικρό στήθος και με προκλητικό κώλο...
Γνωστή παλαιά και γυρολόγος της περιοχής...

▪Κολωνού 23β:
Η Ελένη...
Η καστανή πρώην Χριστίνα από Φυλής και Φωκαίας...
Με πολύ μέτριο πρόσωπο και με σχετικά καλό-όχι εντελώς στεγνό-κορμί.

▪Κολωνού 27 υπόγειο:
Η Γωγώ η γνωστή κοντή μελαχροινή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο...
Με ωραίο σώμα και καλό κώλο τον οποίο και δίνει.

▪Κολωνού 27 ισόγειο:
Η Μπέλα...
Κοκκινομάλλικο πιπίνι με θηλυκό προσωπάκι (πάντοτε ξινισμένο) και με ωραίο αδύνατο κορμάκι με προκλητικό κωλί.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η γνωστή ξανθιά όμορφη Ντάρια με το ωραίο κορμί και τις στητές βυζάρες ολόγυμνη στο σαλόνι.
Μαζί της η Μόνικα κοντοπούτανη πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ελαφρώς ζουμερό σώμα.

▪Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω η Νατάσα η γλυκιά ζουμερή πιτσιρίκα.
Με όμορφο πρόσωπο και με σκιστά μάτια.
Μαζί της η ξανθιά αμήχανη-ντροπαλή ξανθιά Άννα...
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα με πιασιματάκια.
Είναι η Άννα από Ιάσωνος 10 όροφος.
Πάνω η μελαχροινή μίνι Ελένη με στυλ ψιλοντιβίστικο στυλ στο σαλόνι.
Μαζί της η Ντιάνα η ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα...
Με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ελαφρώς γεμάτο-αλλά όχι απωθητικό-κορμί.

ΜΑΥΡΟ στην αγενέστατη υπηρεσία με το κεφάλι σαν κουνουπίδι δίχως περαιτέρω σχόλια-θα αρχίσουν πλέον να πέφτουν πουστριλίκια.

▪Κολωνού 32β:
Η Ντιάνα η ξανθιά αδύνατη με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
Μαζί της η Άννα η μελαχροινή Μολδαβή.
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με γεμάτο σώμα.

▪Κολωνού 32 υπόγειο:
Η Άννα η κοκκινομάλλα πολύ αδύνατη ρομαντικότατη κοπέλα.

ΜΑΥΡΟ και σε αυτήν γιατί είναι θρασύτατη και αγενέστατη προς όλους.

▪Κολωνού 32 ισόγειο:
Η Βανέσα...
Μελαχροινή προστυχόφατσα με ελαφρώς ζουμερό κορμί και με ωραίες βυζάρες.
Είναι η Βανέσα από Λεωνίδου 28 ισόγειο τελευταία.

▪Κολωνού 48:
Η Άντζελα η ξανθιά θηλυκή μιλφ με το κοντό μαλλί.
Μαζί της η Αννίτα...
Ξανθιά πιπίνα με πολύ γλυκό πρόσωπο και με ωραίο καμπυλάτο σωματάκι με ζουμερές βυζάρες...
Είναι η Αννίτα από Βέργας 2.

▪Κολωνού 47:
Στο ισόγειο η Μιράντα η βραζιλιάνικη φάλαινα.
Στον όροφο η ξανθιά Λώρα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
Μαζί της ένα πολύ γλυκό μελαχροινό κοντοπούτανο πιπίνι η Μαρία...
Με κοριτσίστικο προσωπάκι και σχετικά αδύνατο κορμί με ωραίο κωλαράκι.

▪Κολωνού 53:
Η μελαχροινή νταρντάνα Πάολα και η Ναταλία η ξανθιά μιλφογκιλφ με το κοντό μαλλί και το αδύνατο σώμα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Και στην Ιάσωνος:

▪Ιάσωνος 1α:
Η κοκκινομάλλα αδύνατη Μαρίνα και η καστανόξανθη κοντή ζουμερή Βερόνικα με το γλυκό πρόσωπο.

▪1γ:
Η Άννα,η πρώην Έσρα η γνωστή μελαχροινή γυρολόγος του Μεταξουργείου.

▪2α:
Η έκπληξη:
Για όσους θυμούνται την ξανθιά πολύ γλυκιά ντροπαλή και αμήχανη υπηρεσία του μαγαζιού πλέον δουλεύει σαν κοπέλα με το όνομα Αλεξάνδρα.
Με θηλυκό πρόσωπο και με ελαφρώς γεμάτο σώμα.

▪2β:
Η Αλεξάνδρα...
Ξανθό μιλφ,με χαρακτηριστική ανατολική φάτσα...
Με θηλυκό πρόσωπο και με ανοικτόχρωμα μάτια...
Με σχετικά καλό,ψιλοζουμερό κορμί...
Ενδιαφέρουσα μιλφοπερίπτωση!

▪10 ισόγειο:
Η Χριστίνα η μελαχροινή ζουμερούλα με το γλυκό πρόσωπο.
Μαζί της η Βίκυ...
Ξανθιά με συμπαθητικό πρόσωπο...
Με σώμα με πιασιματάκια...
Εντελώς αμήχανη στο σαλόνι...
Στον όροφο η Νίκη και η Αλίσια άλλες δύο ξανθιές κοπέλες που ήταν σαν να έβλεπα αντίγραφο η μία της άλλης!
Δεν συγκράτησα χαρακτηριστικά.

▪20α:
Η Γκαμπριέλα...
Μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα...
Με όμορφο πρόσωπο,ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα και με ωραίες βυζάρες.

▪20β:
Η Μόνικα το μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι...
Με κοριτσίστικο προσωπάκι,με αδύνατο σώμα...
Μικρό πεσμένο στηθάκι και ωραίο μικροσκοπικό κωλαράκι.

▪20γ:
Μία καινούρια αβάπτιστη κοπέλα...
Καστανή με γλυκό πρόσωπο...
Με ωραία σκιστά μάτια!
Σώμα καλό,ελαφρώς ζουμερό (ιδίως στον κώλο) αλλά όχι ατσούμπαλο.

▪19α:
Η Ντιάνα...
Η γνωστή μελαχροινή κοντούλα κοπέλα με τα σκιστά μάτια και το ωραίο σωματάκι - και με ζουμερό κωλί!

▪19β:
Η Ροδίκα η ξανθιά αδύνατη όμορφη μικρούλα.

▪27α:κλειστό.

▪30 όροφος:
Η Μαρίνα...
Η κοντή μελαχροινή παλαιά γυρολόγος του Μεταξουργείου με πέρασμα και από Φυλής και Φωκαίας.
Η γνωστή και ως Ταϊλανδέζα με τον κώλο στο πρόγραμμα.

▪30 υπόγειο:
Η Τζώρτζια η γνωστή ξανθιά φάλαινα.

▪31 νέο:
Η Ελένη το μελαχροινό πρώην μασατζοκόριτσο με το ωραίο κορμί.
Με πολύ σέξυ μαύρα εσώρουχα!

▪33:
Η Σαμπρίνα...
Η οποία δεν είναι άλλη από την κοντή και πολύ αδύνατη ξανθιά (με μαλλί σαν πλαιημομπήλ) Χριστίνα που δουλεύει σε αυτά τα μαγαζιά.

▪36:
Η Μαγδαλένα το καστανό μπάζο γυρολόγος της περιοχής.

▪37 όροφος:κλειστό.

▪37 ισόγειο:
Η Καρίνα...
Η ψηλή μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα.
Με μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραίο αδύνατο κορμί.
Είναι η Καρίνα που ξεκίνησε από Φωκαίας 27.

▪44 δεξιά:
Η Αναστασία η Πολωνέζα...
Με όμορφο πρόσωπο με ανοικτόχρωμα μάτια και με ωραίο σώμα.
Χαρακτηριστικό της ο ολοστρόγγυλος ζουμερός κώλος.

▪44 αριστερά:
Η Σάρα...
Η γνωστή μελαχροινή με γλυκό πρόσωπο...
Με σκιστά μάτια και με ωραίες γεμάτες βυζάρες.

▪46 όροφος:
Η Φατίμα...
Μελαχροινή,μετρίου ύψους...
Με σχετικά γλυκό πρόσωπο και με κορμί με πιασίματα.
Και με ωραίο ζουμερό κώλο!

▪46 δεξιά:
Η Λώρα το μελαχροινό όμορφο πιπίνι.
Με γλυκό προσωπάκι και με καλό κορμί με μπάνικο κωλαράκι.
Είναι η γνωστή πιπινοΛώρα από Φυλής.

▪46 αριστερά:
Η Μαρία η φυλακόβια με μαύρο στρινγκάκι!

▪43:
Η Ιωάννα η μελαχροινή ζουμερή τρελλή με τα γουρλωμένα μάτια και το ατσούμπαλο κορμί.
Η Ζωή ξανθιά μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και με σχετικά καλό (ψιλογεμάτο όμως) κορμί για την ηλικία της.

Επίσης:
▪Λεωνίδου 28 ισόγειο:
Η Ντιάνα...
Καστανή σκουρόδερμη πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί.

▪Λεωνίδου 28 όροφος:
Η Μαρία η μελαχροινή κοντή γυρολόγος πιτσιρίκα,η γνωστή Κινέζα φόλα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εννοείς την ξανθιά mlf από Δροσοπούλου 97?
Αν πρόκειται γι αυτή ειναι πολύ φιλότιμη με άνεση χρόνου,υπομονετικη και δεκτική σε ότι ζητήσεις
Εγώ την είχα πάρει καλυμνου 48 πριν πολλα χρονια με πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως την πρώτη από τις δυο φορές εκεί και μια στην δροσοπουλου με θετικό το πρόσημο της καταθεσης
Δεν ειναι pse παντως

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
μολις σχολασα και περασα ενα γρηγορο απο μεταξι με σκοπο καταθεσης διχως να βρω αυτο που ψαχνω δυστυχως..
1η σταση ιας 10 το πανω με στοχο καταθεσης στην ντιανα η ναντια που εχει αναφερθει με καλες υπηρεσιες και μπαμπατσικη...δυστυχως δεν ηταν εκει...στην θεση της (πανως οροφος) Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ η μολδαβη που εχω παρει με υπηρεσιες στον μεσο ορο και γλωσσοφιλα..πηγα κατω μηπως ηταν εκει τσιφος ηταν μια κοπελα αδυνατη τρομερα οχι στα γουστα μου
2η σταση μεγ αλεξανδρου 15 να βρω την χοντρη μαρια να της τα δωσω στο στωμα οπως εχω ξανακανει κ παλι τσζιφος ηταν 2 κοπελες η μια η βικυ χοντρη στα ιδια κυβικα αλλα με υπηρεσιας μετριοτατες ( εχω ανεβασει και κριτικη ) και δεν ψυνομουν να την παρω οσο καυλομενος και αν ημουν και στο δωματιο ενα απο τα γνωστα γκιλφ/μιλφ που παιζουν η φωτεινη η μια αλλη
3η σταση στα ιασωνος 44 μηπως πετυχω τιποτα καλο...τιποτα κλειστα...44 δεξια/αριστερα κλειστα 43 επεισης κλειστο με ανειχτο το φως..

αυτα 3η βαρδια τωρα μεταξι

ΥΓ.πολυς κοσμος :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
LIVE ...... now......

.. Είμαι βεργας 3 ίσογειον ......
:hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
δουλευει η Σονια φιλε?
......

...... Αριστερά πού μπήκα ίσογειον μόνο ή έλλη δούλευε....

δεξιά δέν κοίταξα ... όσω γιά έπάνω δέν άνέβηκα σκάλες γιατί δέν έχω πόδια  :hi:

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν κλασσικά η Μόνικα το μελανούρικο πιπίνι με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμάκι ενώ στο ισόγειο ήταν η μελαχροινή Μαίρη με θηλυκό πρόσωπο (και τα χαρακτηριστικά σκιστά μάτια) και το ελαφρώς ζουμερό κορμί.

Αυτή η Μόνικα χτες το βράδυ άρπαξε δυναμικό χαστούκι απο πελάτι... μετά άνοιξε την πόρτα και έβριζε, στην γλώσσα της, κάποιον άλλον στις σκάλες  :tickedoff:
Άραγε είναι η ίδια που τις άρπαξε και προχθές σε άλλο μαγαζί;  :rockon:

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Μόνικα χτες το βράδυ άρπαξε δυναμικό χαστούκι απο πελάτι... μετά άνοιξε την πόρτα και έβριζε, στην γλώσσα της, κάποιον άλλον στις σκάλες  :tickedoff:
Άραγε είναι η ίδια που τις άρπαξε και προχθές σε άλλο μαγαζί;  :rockon:

Όταν λες χαστούκι....
Στον ποπό η κανονικό;

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom