KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Άκου κι εσύ για να τελειώνουμε..Το ότι υπάρχει σκαρταδούρα ανάμεσα σε μας ή σε σας για το σημείο που λέω ότι υπάρχουν γατάκια καλοθελητές ή όχι που χρηματίζονται για να θάβουν ή να προμοτάρουν εδώ,είναι κολώνια που κρατάει χρόνια..Δεν πιπιλάει κανείς το δάχτυλο..και δεν με απασχολεί και ποιός κάνει αυτή τη δουλειά..Ο dreamtraveller είναι από τα πλέον έγκυρα, αξιόπιστα και χαμηλών τόνων μέλη του site και αυτό το δείχνουν μια σειρά από κριτικές του/απόψεις του/γνώμες του τις οποίες καταθέτει κατά καιρούς.
Η διατύπωση λοιπόν μίας προσωπικής γνώμης, μίας ιδιαίτερης εντύπωσης την οποία βίωσε ίσως να μην είναι αρεστή ή ευχάριστη, ενδεχομένως να μην είναι εν τω συνόλω της σωστή αλλά αυτό είδε, αυτό ένοιωσε, αυτό θέλησε να μάς μεταφέρει.
Όταν λοιπόν ο dreamtraveller(και το κάθε παιδί) λέει την θετική γνώμη του, μεταφέρει την καλή άποψή του, συγγράφει την θετική κριτική του για το (κάθε) μαγαζί (όπως εν προκειμένω για την Μαρία την Ρωσίδα που εργάζοταν στο Κολωνού 30α και την οποία εγώ του συνέστησα...) είναι καλός, σωστός , άξιο παλληκάρι και δεν ομιλούμε διότι (σε αυτή την περίπτωση) ομιλεί η καλή κριτική/θετική άποψη.
Όταν όμως συμβεί ή συμβαίνει το αντίθετο υπάρχουν χαρακτηρισμοί του στυλ "ποια είναι η τιμή που σου δίνουν;συνηθίζεται αυτό να σε πληρώνουν για να κάνεις καλές κριτικές...πφφφ...μπράβο ρε μάγκα..."
Μόνο που στην περίπτωση αυτή η έγκυος δεν μπορεί να είναι ολίγον ή πολύ:
Διότι θα πρέπει (αν δεχτώ τον συλλογισμό σου περί πληρωμένων κριτικών...) να μάς πεις εσύ ποιο είναι το ποσό που του έδωσες για να συγγράψει τις προάλλες την θετική κριτική του για την Μαρία.
Διάβασε λοιπόν την (όποια) αντίθετη γνώμη/άποψη που κατατίθεται τόσο για εσένα προσωπικά, όσο για τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί σου, δέξου αυτές που θεωρείς σωστές και αντέκρουσε με επιχειρήματα και όχι συνωμοσιολογική λογική αυτές που θεωρείς λανθασμένες.
Όμως...επειδή ο συγκεκριμένος είπε "λ ό γ ι α" για το πρόσωπο μου εγώ δεν τα σηκώνω ούτε επιτρέπω να δημιουργεί εντυπώσεις..
Δεν το παίζω η "γαμάω μαγαζάτορας" ούτε έπιασα κάνα πάπα από τ'αρχίδια..
Μπορεί να πει ο καθένας που ήρθε στο μαγαζί μου αν πέρασε καλά ή όχι...είτε με μένα είτε με τις κοπέλες μου..αν είμαστε καλές, κουτσές, στραβές ,αδιάφορες..
Δεν μπορεί όμως να λέει και να προσβάλλει περί μαστούρας και χρήση ουσιών...Δεν το επιτρέπω..Δεν υφίσταται....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ