Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (21 μέλη και 315 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Σημερα περασα απο μεταξι μονο απο το Ι19 για να δω επιτελους αυτη τη Ροντικα. Στον επανω οροφο ηταν μια ξανθια πλατινε ομορφη, και στο ισογειο ηταν ενα μελαχροινο ομορφο καστανομαλλικο πιπινι με υπηρεσια την ξανθια που συναντουσαμε συχνα στο Κολωνου 30 στον οροφο. Ποια απο τις 2 ειναι η Ροντικα;; Εμενα μου κινησε την περιεργεια το μελαχροινο παντως.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Σημερα περασα απο μεταξι μονο απο το Ι19 για να δω επιτελους αυτη τη Ροντικα. Στον επανω οροφο ηταν μια ξανθια πλατινε ομορφη, και στο ισογειο ηταν ενα μελαχροινο ομορφο καστανομαλλικο πιπινι με υπηρεσια την ξανθια που συναντουσαμε συχνα στο Κολωνου 30 στον οροφο. Ποια απο τις 2 ειναι η Ροντικα;; Εμενα μου κινησε την περιεργεια το μελαχροινο παντως.
Η Ροντίκα είναι με το πλατινέ
Την άλλη πρέπει να την λένε Ντιάνα, κοντούλα με ωραία μαύρα ψηλοτάκουνα και κάπως σχιστά ματάκια;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Λεων. 28 1ος: μια ξανθιά γεματάρα, γλυκούλα στο πρόσωπο, αλλά μετά το χάος . . . .  :badair:

Ιασ. 37 ισ.: Μια Μπιάνκα, κοντούλα ξανθιά, στρογγυλοπρόσωπη, αδύνατο σωματάκι, λευκόδερμη. Χαμογελαστή στο σαλόνι, στο δωμάτιο μου φάνηκε αγχωμένη-κουρασμένη. Ίσως αν την δοκίμαζα στην αρχή της βάρδιας να ήταν πιο ορεξάτη. Αλλά με συνεχιζόμενα δωμάτια που είχε, αφού εγώ την πήρα κατά της 03:30, θα τα έπαιξε το μικρό.  :S
Πριν λίγους μήνες ήταν στο Μ.Α. 22 όροφο. Μου διαφεύγει το όνομά της τώρα αλλά διαφημίζεται ως Σαλονικιά. :sunglasses:

Την Μπιάνκα την πετυχαίνεις και νωρίτερα στην 2η βάρδια στο Ιάσονος 20Α.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η Ροντίκα είναι με το πλατινέ
Την άλλη πρέπει να την λένε Ντιάνα, κοντούλα με ωραία μαύρα ψηλοτάκουνα και κάπως σχιστά ματάκια;
Ντενίσα -> Ντιάνα (ίδια κοπέλα)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
ξέρετε τι ώρα αλλα ζει η πρωινή βάρδια?4 ή 5 το απόγευμα?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
θέλω να δοκιμάσω την αλέξια απο ΙΑΣΩΝΟς31 .χθες που πέρασα επι τούτου 12 και 01 τα μεσάνυχτα δεν την πέτυχα παρόλο που συναγωνιστής ποιο πάνω λέει ότι την πήρε 0230..ξέρει κάποιος αν δούλευει τώρα?όχι τίποτα άλλο μη πάω τσαμπα με τόση ζεστη!!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τιμήθηκε πριν μια ώρα περίπου η Ιννα από Βέργας 2 με απρόσμενα καλές εντυπώσεις ..  :hi:

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
τιμήθηκε πριν μια ώρα περίπου η Ιννα από Βέργας 2 με απρόσμενα καλές εντυπώσεις ..  :hi:

πες μας και τις εντυπωσεις σου και απο τις πιο ρομαντικες μεταλαγμενες εμπειριες, το εχουμε αναγκη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
πρίν λίγο πέρασμα απο μετάξι οπου δεν διαπίστωσα κάτι το νεο για τους στυλιαρολάτρες!πήγα στο ιάσωνος 31 και αφου περίμενα απο τις 5 εως τις 6 απέξω πήρα τελικά την Αλέξια το στυλιάρι που έχουν αναφέρει αλλοι συναγωνιστές με μέτριες εντυπώσεις..... :S :S :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
πρίν λίγο πέρασμα απο μετάξι οπου δεν διαπίστωσα κάτι το νεο για τους στυλιαρολάτρες!πήγα στο ιάσωνος 31 και αφου περίμενα απο τις 5 εως τις 6 απέξω πήρα τελικά την Αλέξια το στυλιάρι που έχουν αναφέρει αλλοι συναγωνιστές με μέτριες εντυπώσεις..... :S :S :S
επίσης η κοπέλα αδειάζει το μισο σωληναριο γελη σε καθε γαμησι.... :S :S :S :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Μόνο από το σαλόνι φαίνεται και δείχνει περί τίνος πρόκειται. >:(

UchihaMadara

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους παιδια! Σαν ψιλο-αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας και γενικοτερα την αποψη σας για να μου προτεινετε κοπελα για καλο  ακαποτο στοματικο-τελειωτικο. Γνοριζω καποιες σταθερες αξιες οπως η Αλιονα και η Ανριαννα) αλλα μονο αυτες. Εχετε να μου προτεινετε  κατι?(εκτος απο μεταξουργειο λογο αποστασης)

Και σαν εξτρα ερωτηση γνοριζω οτι το CIF ειναι πολυ σπανιο αλλα παντα καθε χρονιικη περιοδο υπηρχε μια κοπελα που εκανε, γνωριζετε αν υπαρχει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη? και ποια

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Άννα-Ιλόνα πού δούλευε σήμερα;Ή είναι διακοπές;Αν την είδε κάποιος ας μου πει να κάνω αύριο μια επίσκεψη!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα αυτή την ώρα live από μετάξι βόλτα σε μερικά μαγαζιά της Κολωνού

Κολωνου47 επάνω Σβετα γεματουλα μιλφ με κοντό κουρεμένο μαλλί ελεύθερο στοματικό
Κολωνου32Α&Λεωνιδιου Τζέσικα Μελαχρινή με γυαλιά ωραίο σωματακι έχει δουλέψει και Ιασωνος30επανω
Κολωνου30 κάτω Κατερίνα ή ελληνίδα μιλφ με τοακρι μαλλί καλοδιατηρημένη και μια Μαρίνα χοντρή με καστανό μακρί μαλλί επίσης και αυτη άλλον Ελληνίδα
Κολωνου23B Ελενη ή Μελαχρινή κοπέλα που δουλεύει και νύχτα στο μαγαζι αυτό ψηλή καλό σώμα
Κολωνου27Α Μια χοντρή αδιάφορη νομίζω ότι είναι ή Ρωξανα από Μεγάλου Αλεξανδρου28 χωρίς να είμαι σίγουρος
Κολωνου27Β υπόγειο Νατάσα ή κοπέλα που δούλευε λίγο παλιότερα με την Λεϊλά Λεωνιδιου28 επάνω καστανό σπαστό μαλλί ανύπαρκτο σχεδόν στήθος
Κολωνου15 δεξιά Πάολα και Άννα ή Άννα πιο συμπαθητική καστανοξανθο μαλλί μέτριο ύψος ωραίο σωματακι και φάτσα εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός πως φεύγοντας μου είπε μην πας δίπλα δεν είναι καλά απορω αυτά τα μαγαζιά δεν συνεργάζονται αριστερά δύο αδύνατες Μια καστανοξανθη κοπέλα αδύνατη που δουλεύει  καιρό σε αυτά τα μαγαζιά Μόνικα νομίζω τη λένε και μια Μελαχρινή αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί που δετην έχω δει πάλι
Κολωνου 11 οροφος Χριστίνα μια πολύ αδύνατη κοπέλα με κοντό καστανοκοκκινο μαλλι

Αυτά τα ολίγα για την ώρα καλό βραδυ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Προ ολίγης ώρας πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος στα κάτωθι ιδρύματα:  :woldman:

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Χριστίνα η γνωστή ξανθιά Ελληνοουκρανέζα με το φουλ πρόγραμμα. :zfuck:

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η καστανή πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι,το ωραίο κορμί και τον ζουμερό κώλο.  :bottom:

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Σόφι η καστανή κοντή μιλφ με το σκυλέ πρόσωπο και το ωραίο σώμα-με το πεταχτό κωλί.  :kissass2:
Μαζί της η Γκάμπυ η ακεντράριστη ολόγυμνη στο σαλόνι!  :cum:

Και στο Μεταξουργείο ...

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό κοντό πιπίνι.  :erection:

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Άννα η ξανθιά χοντρούλα με το θηλυκό πρόσωπο και τις ωραίες βυζάρες.  :tits:

▪Κολωνού 15α:
Η Πάολα η ψηλή μελαχροινή με το όμορφο ψυχρό πρόσωπο.
Μαζί της η Άννα η καστανόξανθη με θηλυκό πρόσωπο με όμορφα σκιστά μάτια.
Με καλό σώμα και με ωραίο κώλο.  :fuck2:

▪Κολωνού 15β:
Νέο (αν και κάτι μού θυμίζει...) πιπίνι:
Η Ελένη.
Μελαχροινό κοντοπούτανο με πολύ γλυκό πρόσωπο.  :wanker:
Με ωραίο αρκετά αδύνατο σωματάκι.
Έχει μικρό στήθος και προκλητικότατο μικρό κωλί.  :kissass: :kissass2: :cum:

Μαζί της η Μόνικα η κοντούλα με το πονηρό μούτρο και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

▪Κεραμεικού 13 υπόγειο:
Η Νικόλ το καστανό πιπίνι με το όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.  :erection:

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Η Αλεξανδρα από φ 61 ελεγε ότι σημερα είναι η τελευταια μερα που δουλευει.Για να δουμε τι θα κανει και αυτή. 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Προς τους ιδιοκτήτες του Φωκ27, τι απίστευτος συνδυασμός μιας Γκαμπριέλας με μια άλλη με σκληροτράχηλη φάτσα, σήμερα απόγευμα... :orchestra:

Η Καμέλια έλειπε κ κατέληξα στην Άννυ,Φωκ24 με τσάτσο τον κύριο Άρη, ''αέρινος'' όπως πάντα με ατάκες  :effemine:

Καλη πίπα, λαρυγγωτή, βαθιά και στα 4 η κωλάρα της καύλα  :wanker:

UchihaMadara

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους παιδια! Σαν ψιλο-αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας και γενικοτερα την αποψη σας για να μου προτεινετε κοπελα για καλο  ακαποτο στοματικο-τελειωτικο. Γνοριζω καποιες σταθερες αξιες οπως η Αλιονα και η Ανριαννα) αλλα μονο αυτες. Εχετε να μου προτεινετε  κατι?(εκτος απο μεταξουργειο λογο αποστασης)

Και σαν εξτρα ερωτηση γνοριζω οτι το CIF ειναι πολυ σπανιο αλλα παντα καθε χρονιικη περιοδο υπηρχε μια κοπελα που εκανε, γνωριζετε αν υπαρχει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη? και ποια

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom