xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το πρωι
Διδυμου 7 στα α και β δυο κοπελες που θ αναστατωσουν τις αγιες μερες του πασχα,τον venom και τον billy 13,η αλινα και η τζωρτζιανα αντιστοιχα
Η τζωρτζιανα με πραγματικα στεγνο σωμα,νομιζω οτι θα μπορουσε να προσθεσει δυο τρια κιλα ακομη και να εξακολουθει να ειναι σουπερ
Φωκαιας
27 ισογειο η ξανθια τζινα,πολύ σεξι και ζεστη κοπελα
Ο μυστης sniper που την αναζητουσε θα εχει την ευκαιρια να την βρει σημερα μεχρι τις 5
27 οροφος η μελαγχροινη σεξι ρουμανα καμελια,παλι ειχε δωματιο
17 οροφος δυο κοπελες,η καστανη αλεξανδρα με φουλ προγραμμα και η αννα αν ακουσα καλα,μια ξανθια αρκετα γεματουλα για τα γουστα μου
17 ισογειο δυο κοπελες επισης με περιπου ιδιο σωματοτυπο,η ξανθια μαρια και η μελαγχροινη σαμπρινα
Πιο θηλυκο και ζουμερο κορμι η μαρια με μεγαλο ατου το στηθος,πιο σφριγηλο η δευτερη αλλα και με πολύ μετριο προσωπο
Φυλης
66α η πατρινια,ξανθο αγγελικο πλασμα με λεπτο κορμι και πολύ γλυκο προσωπο
Αν προκειται για την κοκκινομαλλα πατριτσια της αλυσιδας,εξαιρετικη η βελτιωση της εμφανισιακα
67 η λαουρα,η πολύ λεπτη καστανη κοπελα με το μεγαλο στηθος
84 ισογειο αννα,ξανθια με καλο κανονικο κορμι,φουλ προγραμμα και βασικο χαρακτηριστικο της στο σαλοναρισμα όταν περπαταει δεν ξερει πώς να κινησει τα χερια
84 οροφος ελενη,ξανθια χλωμη κοπελα με λεπτο κορμι αλλα μετριο προσωπο και παραμελημενα δοντια,φουλ προγραμμα
86 ισογειο η μαγια,το λεπτο πρωην πιπινι,πολύ σεξι κορμι,μου αρεσε
Συνηθως κατά την χειραψια δυο ανθρωποι τεινουν ο ενας το χερι στον άλλο σφιγγοντας το
Η μαγια ετεινε το χερι της στο πουλι μου και το εσφιξε για να χαιρετησει
Πολύ σωστη και ταιριαστη χειραψια για τον συγκεκριμενο χωρο κατά την γνωμη μου
Ρεμουνδου
21 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια κατσαρομαλλα λιζα που μου φαινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα και η λαουρα μελαγχροινη mlf με κανονικο σωμα,σχετικα ψηλη,ηταν δωματιο
21 οροφος η αντζελικα με την αλικα,την καστανη μπαμπατσικη κοπελα
Υ.Γ Ευχαριστω πολυ παιδια,επισης
Διδυμου 7 στα α και β δυο κοπελες που θ αναστατωσουν τις αγιες μερες του πασχα,τον venom και τον billy 13,η αλινα και η τζωρτζιανα αντιστοιχα
Η τζωρτζιανα με πραγματικα στεγνο σωμα,νομιζω οτι θα μπορουσε να προσθεσει δυο τρια κιλα ακομη και να εξακολουθει να ειναι σουπερ
Φωκαιας
27 ισογειο η ξανθια τζινα,πολύ σεξι και ζεστη κοπελα
Ο μυστης sniper που την αναζητουσε θα εχει την ευκαιρια να την βρει σημερα μεχρι τις 5
27 οροφος η μελαγχροινη σεξι ρουμανα καμελια,παλι ειχε δωματιο
17 οροφος δυο κοπελες,η καστανη αλεξανδρα με φουλ προγραμμα και η αννα αν ακουσα καλα,μια ξανθια αρκετα γεματουλα για τα γουστα μου
17 ισογειο δυο κοπελες επισης με περιπου ιδιο σωματοτυπο,η ξανθια μαρια και η μελαγχροινη σαμπρινα
Πιο θηλυκο και ζουμερο κορμι η μαρια με μεγαλο ατου το στηθος,πιο σφριγηλο η δευτερη αλλα και με πολύ μετριο προσωπο
Φυλης
66α η πατρινια,ξανθο αγγελικο πλασμα με λεπτο κορμι και πολύ γλυκο προσωπο
Αν προκειται για την κοκκινομαλλα πατριτσια της αλυσιδας,εξαιρετικη η βελτιωση της εμφανισιακα
67 η λαουρα,η πολύ λεπτη καστανη κοπελα με το μεγαλο στηθος
84 ισογειο αννα,ξανθια με καλο κανονικο κορμι,φουλ προγραμμα και βασικο χαρακτηριστικο της στο σαλοναρισμα όταν περπαταει δεν ξερει πώς να κινησει τα χερια
84 οροφος ελενη,ξανθια χλωμη κοπελα με λεπτο κορμι αλλα μετριο προσωπο και παραμελημενα δοντια,φουλ προγραμμα
86 ισογειο η μαγια,το λεπτο πρωην πιπινι,πολύ σεξι κορμι,μου αρεσε
Συνηθως κατά την χειραψια δυο ανθρωποι τεινουν ο ενας το χερι στον άλλο σφιγγοντας το
Η μαγια ετεινε το χερι της στο πουλι μου και το εσφιξε για να χαιρετησει
Πολύ σωστη και ταιριαστη χειραψια για τον συγκεκριμενο χωρο κατά την γνωμη μου
Ρεμουνδου
21 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια κατσαρομαλλα λιζα που μου φαινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα και η λαουρα μελαγχροινη mlf με κανονικο σωμα,σχετικα ψηλη,ηταν δωματιο
21 οροφος η αντζελικα με την αλικα,την καστανη μπαμπατσικη κοπελα
Υ.Γ Ευχαριστω πολυ παιδια,επισης