Στην απογευματινη βαρδια κατα τις 22.30.Αγκυρας 12 δεξια μου λεει η υπηρεσια εχω Ουκρανη κοπελα,Ρωξανη τη λενε.Η οποια ειναι η γνωσυη Αγαπη.Την εχω παρει παλια στο Τροφωνιου με κακες εντυπωσεις,τωρα ομως εχει κοψει κοντα τα μαλλια της και της πανε.Στο Αγκυρας 12 το αριστερα μου λεει η υπηρεσια εχω μια κοπελα πρωτη μερα στη δουλεια.Και πραγματι παρουσιαστηκε μια Ρωσιδα που πρωτη φορα την εβλεπα.Ψηλη,μελαχρινη,ωραιο προσωπο και σωμα,αλλα με εμφανεις τις σιλικονες.Στο Φυλης 54 πηγα για να δω τη περιβοητη Ορορα το ζυμαρακι.Δεν ενθουσιαστηκα.Η κοπελα που ηταν μαζι της μια μελαχρινη κοντουλα,ηταν πιο ομορφη και με ωραιο κωλο.Στο Φυλης 65 α βενζιναδικο ανω ηταν μια αδυνατουλα κοντουλα κοπελα που προσπαθουσε να περπατησει πανω στα μεγαλα πορνοτακουνα.Στο διπλανο Φυλης 65 β κατω,ηταν η Εμμανουελα.Ψηλη,αδυνατη,βγηκε ολογυμνη στο σαλονι,αφου τη περιμεναμε για ωρα στο δωματιο.Καλο σημαδι αυτο.Και πεταχτηκε ενας καραγκιοζης και ειπε,αντε τι γινεται,τη πηρε ο υπνος στο δωματιο τη κοπελα.Θα του την ελεγα οπως κανω συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις αλλα η Ελληνιδα υπηρεσια μιλαγε ακαταπαυστα επι δεκαλεπτο.Προκειται για ομορφουλα,κοντουλα,προσχαρος ανθρωπος.Τη παραδεχτηκα γιατι εκανε αναλυση περι σωστης συμπεριφορας της τσατσας.Παω σε ενα καταστημα να ψωνισω και δε βρισκω κατι που μου αρεσει,πρεπει να παρω κατι οπωσδηποτε;Οχι,παω παρακατω μεχρι να βρω αυτο που μου κανει και δε τρεχει τιποτα.Οχι σαν κατι αλλες υπηρεσιες που κλεινουν την εξοδο για να πιεσουν να περασεις οπως ειπε χαρακτηριστικα.Οπως μια τσατσα που οπως ειπε εβρισε ασχημα καποιουςς που δε περασαν και πηγαν να τη πλακωσουν στο ξυλο.Στο Διδυμου 8 α ανω ηταν μια αδιαφορη μελαχρινη.Κριμα γιατι αυτος το σπιτι ειναι καθαρο και τα τρια δωματια εχουν απλετο φως,αλλα δεν εχω πετυχει καμια καλη για να περασω.Στο Διδυμου 8 β ισογειο ηταν μια Ελενη,Ρωσιδα με κοντο μαλι,ομορφο προσωπο αλλα μικρο στηθος.Η τσατσα ειπε στο προγραμμα ελευθερο στματικο,αυταρχικο κλπ.Μπα,πως το παθανε στο συγκεκριμενο σπιτι.Οποτε περναγα παλια και πετυχαινα καμια καλη,παντα επαιζε απλο αποστειρωμενο προγραμμα το οποιο φυσικα απαξιωνεται παραυτα.Στο Ξανθιππης ηταν μια κατσουφα,αδυνατη,αδιαφορη.Στο Φυλης 84 κατω σταθμευσε ενας το αυτοκινητο του απ εξη και η εκρηκτικη ομορφη ξανθια τσατσα τον πηρε απ το χερι και τον εβαλε μεσα.Κοπελα ειχε την Αννα,ξανθια με ωραιο στηθος και μονοκοματο ωραιο σωμα,η καλυτερη παρουσια της βραδιας,αν και απ οτι διαβασα ειναι φολα μεσα.Τελος στο Αλκαμενους 117 πηγα καρφωτος για Κριστυ μετα τα καλα λογια του Ζερο και με δεδομενο οτι φωτισαν λιγο παραπανω τα δωματια καθοσον εχω πει οτι στα μαυρα σκοταδια που επικρατουν στο συγκεκριμενο σπιτι δε προκειται να ξαναπερασω στο δωματιο.Δυστυχως η Κριστυ οπως με ενημερωσε η τσατσα θα δουλευει πρωι για τις επομενες μερες.Και ακομα πιο δυστυχως οτι ο Ζερο δεν εκανε περιγραφη της κοπελας.