ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
dude την ξενια την ειδες
300€,ο κόμπρας...Καλησπερα μυστες μου. Εσπασα την αποχη και Σαββατο-Κυριακη-Δευτερα πορνιαζα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Το ειχα μεγαλη αναγκη. Οι καταθεσεις του 3ημερου ηταν οι εξης:
dude την ξενια την ειδες
300€,ο κόμπρας...
Kαλησπερα η Μιλφ Μαρίνα Αχαρνων85 είναι πολύ καλη αληθευουν100% οι φήμεςΚαλησπερα παιδια. Μινι ενημερωση.
Αρχικα πηγα απο Αχαρνων 85 για να δω την Μαρινα που εχει καλη φημη, αλλα ο οικος ηταν κλειστος, τουλαχιστον η πορτα ηταν κλειστη και το φωτακι σβηστο. Αρα τζιφος.
Διδυμου 18 ισογειο ΔΕΝ πηγα, αλλα κατα 90% θα ηταν Αλιονα.
Δεν πηγα απο Διδυμου 27, ειδα ομως φωτακι στο διπλανο σπιτι, Διδυμου 25.
Αυτα τα ολιγα.
Καλησπερα παιδια. Μινι ενημερωση.
Αρχικα πηγα απο Αχαρνων 85 για να δω την Μαρινα που εχει καλη φημη, αλλα ο οικος ηταν κλειστος, τουλαχιστον η πορτα ηταν κλειστη και το φωτακι σβηστο. Αρα τζιφος.
πριν απο λιγο Φυλής 72 πηγα με την βανεσσα ρουμανα 19 χρονων . ωραιο τσιμπουκακι και φοβερο σωμα . εχυσα παιζοντας με τα πατουσακια της νουμερο 36! της ειχα πει μαλιστα να φορεσει και καλτσες . η αληθεια ειναι οτι πηγαινα για την αλεξια αλλα ειχε ρεπο! την αντικατεστησε ανταξια η βανεσσα!
είχα πάρει και εγώ τη Μόνικα πριν 1 εβδομάδα στην πρωινή βάρδια και ενώ έχει ωραία χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να είναι top με το πλήρες πρόγραμμα που παρέχει , ούτε όλα όσα λέει η τσατσά κάνει και ήταν και βαριεστημένη.....να σκεφτείς μου είπε για να μην κάνει πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό ότι μόλις είχε φάει σουβλάκι για μεσημεριανό (ήταν περί τις 14.00) και για τελειωτικό ούτε λόγος βέβαια ....πεταμένα λεφτά ..... η άλλη κοπέλα που δούλευε μαζί στην ίδια βάρδια είναι λιγότερο όμορφη (πιο ευτραφής ) αλλά μου φάνηκε πιο ενθουσιώδης στην παρουσίαση ...η Μόνικα πάντως πεταμένα λεφτά....Κατάθεση σήμερα καρφωτός,σε Μόνικα φυλής 40 και Ρενάτα Φυλής 66α...το γαμήσι της χρονιάς so far με τη Ρενάτα...
Δεν έχω λόγια,παρά μόνο να υποκλιθώ στην τεράστια σεξουαλική σου ικανότητα,εφάμιλλη ενός πορνοστάρ! Αλλά μου΄μεινε το ερώτημα,γιατί πλήρωνες διπλάσιο εισητήριο;Έχω κάνει κι εγώ τέτοιες μαλακίες,να δίνω ''πουρμπουάρ'', όχι για έξτρα υπηρεσίες,το έκανα επειδή έμενα ευχαριστημένος,αλλά από έναν παλιό και έμπειρο μύστη μού ακούγεται κάπως... Μήπως η Ορόρα δίνει κώλο με 40€;Καλησπερα μυστες μου. Εσπασα την αποχη και Σαββατο-Κυριακη-Δευτερα πορνιαζα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Το ειχα μεγαλη αναγκη. Οι καταθεσεις του 3ημερου ηταν οι εξης:
Φυλης 56 Αουρορα στην οποια επενδυσα συνολο 80 ευρω(2 καταθεσεις των 40ευρω), στην 3η βαρδια και οι 2. Στανταρακι μου εδω και παρα πολυ καιρο και ειναι απο τις ελαχιστες κοπελες που δεν βαριεμαι με τιποτα. Εμφανισιακα ειναι καυλα, κοντοπουτανο με βυζαρες και πολυ ομορφο προσωπο. Εχει παρει 2-3 κιλα απο τοτε που την ειδα τελευταια φορα και θεωρω οτι εχει ομορφυνει παρα πολυ. Απλο προγραμμα με 69 και τελειωτικο στις βυζαρες της. Αριστες εντυπωσεις.
Μπήκε η Άνοιξη για τα καλά,και τα Λουλούδια ανθίζουν!▪Φυλής 71 όροφος:
Η Χριστίνα η Καζακστανή-έχει ομορφύνει ή μού φαίνεται;;;
πριν απο λιγο Φυλής 72 πηγα με την βανεσσα ρουμανα 19 χρονων . ωραιο τσιμπουκακι και φοβερο σωμα . εχυσα παιζοντας με τα πατουσακια της νουμερο 36! της ειχα πει μαλιστα να φορεσει και καλτσες . η αληθεια ειναι οτι πηγαινα για την αλεξια αλλα ειχε ρεπο! την αντικατεστησε ανταξια η βανεσσα!
Σήμερα πρωι πήγα άγκυρας 12α να συναντισο το στυλιαρι βυκη που έλεγε ένας συναγωνηστης με το μικρο σιλικονε στήθος απο Ρωσία ξανθιά κτλ....γλωαοφιλα κτλ...δεν ηταν...ηταν μια Ελένη μιλφ μπαμπατσικη....Ρώτησα για η βυκη...είπε πως είναι κολητη της και δεν μπορεί πολλους πελάτες....κτλ...είναι Έται ρε τύποι μου? Ας πει καποιος
Η Βανέσσα είναι από τα πιο σέξυ πιπινάκια της Φυλής. Μοιάζει πολύ με την Amy Whinehouse αλλα χωρίς τα τατού. Το προγραμματάκι της είναι απλό, και safe και καλά κάνει για την ηλικία της.
Αν έδινε και κάνα πεταχτό φιλάκι θα ΄κατασκήνωνα εκεί.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το (απλό και safe) περιεχόμενο του προγράμματός της και συνεπακόλουθα για το αν δίνει ή όχι φιλιά.
Το Βανεσάκι είναι πολύ ρομαντικούλι όταν και όπου θέλει!
Αυτή και η Μάγια από Φωκαίας 19 και μετά Φυλής 65 πρέπει να είναι οι κοπέλες που έχω πάρει πιο πολλές φορές στη σταδιοδρομία μου. Προσθέτω και την κινέζα Λιλή από Μάρνη 28. Τελευταίως πήγε να μου αποσπάσει την προσοχή η Χριστίνα από Ρεμούνδου ισόγειο αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε όπως και η Μάγια. Οπότε η Βανέσσα είναι μο(υ)νόδρομος.
πάει το δώρο ΠάσχαΤο Βανεσάκι είναι καυλάκι!
Αλλά για να μην είσαι σε μο(υ)νόδρομο, να σε ενημερώσω ότι η Χριστίνα το άλογο στη Ρεμούνδου, επέστρεψε!