agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Απογευμα Τρίτης Κολωνου 27 όροφος μια γυφτοπουλα Βαλκάνια, εντελώς απαράδεκτη, συνάδελφοι μακρυάααααααααα
ρε τυπε φαίνεται απο την μούρη της οτι ειναι φόλα αυτή!Καλησπερα.Περασα με Νικολ απο διδυμου 22 ...μελαχρινη ωραιο σωματακι κανονικο βυζι...φολα βαριεται να κουνηθει σταματησε την πιπα μονη τηςτην ανεβαζω πανω κ μετα απο 3 λεπτα κατεβαινει κ λεει οκ ? τι οκ της λεω ..δεν τελειωσες ρωταει...οχι βεβαια ...ξεκαυλε τελειως την γυρναω στα 4 οπου τελειωσα για το γαμωτο...21 χρονων λεει ...με ρωτησε η ευγενικη τσατσα κ της ειπα τα χαλια της..κριμα γτ ειναι ωραιο μπουρδελακι
Να τρεχαDude απο αυτα που διαβασα απο τις ενημερωσεις σου λεει τιποτα αυτη η μονικα απο φυλης 40
Να σε καλα για την ενημέρωσηΠρωινή ενημέρωση από το ουκρανέζικο τρίγωνο Μαραθώνος:
Γωνία με Αχιλλέως το κλασσικό πλέον δίδυμο Ελβίρα και Αγάπη. Σημερα που δεν φόραγε στολή καμαριέρας η Ελβίρα δεν με έψησε. Η Αγάπη μου βγάζει κάτι ανώμαλο. Θέλω να τη φυστικώσω οπωσδήποτε μόνη της.
Στο μεσαίο η Μαρσέλα έχει αδυνατίσει και ασχημήνεικατά τη γνώμη μου
Στο δεξιά η ουκρανέζα Γιάννα.
Τώρα η τζουλια..έχω κριτική αν θες να δεις..στο φυλης 71β ποια δουλευει?
oxiΔωσε αεκαραα η κοπελα αυτη εχει πολλα ταττουαζ ? !
φιλε εισαι παλικαρος..Συνέχεια στη Διδύμου...
7α: Η ξανθιά μουνάρα Άννα Ιλόνα με το ωραίο κορμί πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
7β: Η Αλίνα η όμορφη φοιτητριούλα με το ωραίο σώμα.Με καλό στήτό βυζί και προκλητικό κωλαράκι.
8α: Η ξανθιά μιλφ Ναταλία με το γλυκό πρόσωπο και το αδύνατο, πολύ καλό κορμί για την ηλικία της.
Με φανταστικό ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
8β: Η ξανθιά πιτσιρίκα Μέγκη με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
Με ωραίο γεμάτο στήθος και κωλάρα-γλυκιά φόλα...
16: Καινούρια κοπέλα.
Η καστανή Κατερίνα, όχι μεγάλη σε ηλικία, κοντούλα, με γλυκό παιχνιδιάρικο προσωπάκι και με σχετικά αδύνατο, πολύ ωραίο όμως, σώμα.Με στρογγυλό κωλαράκι και με μικρό στήθος.
Πολύ ενδιαφέρουσα εμφανισιακά σε εντελώς διαφορετικό στυλ από τα χαρακτηριστικά των γυναικών του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Μαζί της η γνωστή Ειρήνη.
18α: Η μελαχροινή, όμορφη μιλφ Σοφία, με το γλυκό πρόσωπο και το κανονικό, πολύ καλό σώμα.
Εντυπωσιακή απόψε φορούσε λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες...
18β: Η Αλιόνα.
20: Η γνωστή μικρόσωμη Αντελίνα που πλέον δουλεύει ως Μελίνα και μαζί με το όνομά της έχει αλλάξει-προς το ακετά περισσότερο-και τα κιλά της.
22: Η μελαχροινή Νικόλ, σκουρόδερμη κοντή πιτσιρίκα με ζουμερό σώμα και με ωραίο λάτιν κώλο.
αλλα να ρωτισω κατι,αυτη η Αλινα που την λες φοιτητρια,ειναι οντως η ετσι το λες?