Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (8 μέλη και 153 επισκέπτες)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Απογευμα Τρίτης Κολωνου 27 όροφος μια γυφτοπουλα Βαλκάνια, εντελώς απαράδεκτη, συνάδελφοι μακρυάααααααααα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπερα.Περασα με Νικολ απο διδυμου 22 ...μελαχρινη ωραιο σωματακι κανονικο βυζι...φολα βαριεται να κουνηθει σταματησε την πιπα μονη τηςτην ανεβαζω πανω κ μετα απο 3 λεπτα κατεβαινει κ λεει οκ ?  τι οκ της λεω ..δεν τελειωσες ρωταει...οχι βεβαια ...ξεκαυλε τελειως  την γυρναω στα 4 οπου τελειωσα για το γαμωτο...21 χρονων λεει ...με ρωτησε η ευγενικη τσατσα κ της ειπα τα χαλια της..κριμα γτ ειναι ωραιο μπουρδελακι
ρε τυπε φαίνεται απο την μούρη της οτι ειναι φόλα αυτή!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Προς τσαρκοβρυκολακες!!

MEtαμεσονυκτιο πετσωμα 2 κορασιδων του Μεταξιου το πρωτο ονομαζετε Αλεξανδρα εκ ρουμανιας προκετε περι μελαχρινης μουνιτσας καληπυγως με μικρους μαστους(οι οπιοι δενα αποχοριζονται την προστασια του στηθοδεσμου με την δικαιολογια οτι ειναι ευαισθητα :headbang:) και στιλιαροδους μεσου υψους κορμοστασιας, διεκπερεοτικη ξεπετουαζια προσφερουσα καλη ντιαπθροατ πεολυχια( συντομης δθστηχως)και στεγνο αιδιο κανοντας λιγο δυσκολη την εισχωριση  του μπεους μου.... οταν ομως μπηκε την τιμωρισα για τα μη και τα μου της! για μια φορα ηταν ΟΚ. Οπα!! πριν το ξεχασω εργαζετε Κολωνου23βου στην υπογα :grin: !!

Ακολουθεισε τσαρκουλα(σορρυ αλλα δεν πηρα παπυρο μαζι μου για τις σημειωσης :grin: ) πιο πολυ για να γιανει λιγο το μπεος μου απο το στεγνο μουνακι, τα βηματα της οποιας με βγαλανε Μεγαλου Αλεξ25 διπλα απ τσΑρτας το γιοφιρ ;) που εκει και σηναντησα και επετσωσα την εκ Αλβανιας σκουροχρωμη Σιλβανα :erection: την οποια βρηκα κλασης πιο δεκτικη και ανωτερη σε υπηρεσιες  απο την προηγουμενη, στιλιαρακι κοντο με ωραιο κωλαρακι και μικρα βιζακια τα οποια τρελενεται να τις τα γλυφουν :rockon:! ΤΙς τα εγλυφα με μανια και ταυτοχρονα της δακτιλιαζα το μουνακι με 2δαχτιλα τα οποια ενοιωθα να παπαριαζουν μετα απο λιγο :erection: :erection: :erection:γενικως της εδηξα αγαπη και προδερμ :grin:! Να σημειωσω το αξιοπεριεργο συμβαν οτι ενω ειχα τελειωσει σε σταση καου γκερλ το πιπινακι αντι να ξεκαβαλισει αρχισε να τριβει την κλειτοριδα της στην κοιλια μου και να με ενθαρρυνει να χωνω τα δακτιλα μου στο μουσκεμενο της μουνακι ενω παραλιλα μπουκωναι τα βιζακια τις στο στομα μου!! Αυτο για 6 με 8 ολοκληρα φακινγκλεπτα!!!! ενω ο υπηρεσιας την καλουσε απεγνωσμενα :rockon: :rockon: :rockon:  Μπραβο στο τσουπρι απο μενα!!

Εφυγα τρεκλιζοντας και καλυψα τις υπογλυκεμικες μου τασεις με ενα τσιζζκεηκ :dancing:.....το οποιο μου φανικε ψυλομπαγιατικο :helpplea:
Ε ρε γλεντιααα :orchestra:                                                                                                                    :sleeping:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωινή ενημέρωση από το ουκρανέζικο τρίγωνο Μαραθώνος:

Γωνία με Αχιλλέως το κλασσικό πλέον δίδυμο Ελβίρα και Αγάπη. Σημερα που δεν φόραγε στολή καμαριέρας η Ελβίρα δεν με έψησε. Η Αγάπη μου βγάζει κάτι ανώμαλο. Θέλω να τη φυστικώσω οπωσδήποτε μόνη της.

Στο μεσαίο η Μαρσέλα έχει αδυνατίσει και ασχημήνεικατά τη γνώμη μου

Στο δεξιά η ουκρανέζα Γιάννα.

Επισκέπτης
Πρωινή ενημέρωση από το ουκρανέζικο τρίγωνο Μαραθώνος:

Γωνία με Αχιλλέως το κλασσικό πλέον δίδυμο Ελβίρα και Αγάπη. Σημερα που δεν φόραγε στολή καμαριέρας η Ελβίρα δεν με έψησε. Η Αγάπη μου βγάζει κάτι ανώμαλο. Θέλω να τη φυστικώσω οπωσδήποτε μόνη της.

Στο μεσαίο η Μαρσέλα έχει αδυνατίσει και ασχημήνεικατά τη γνώμη μου

Στο δεξιά η ουκρανέζα Γιάννα.
Να σε καλα για την ενημέρωση  :rockon:

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Δωσε αεκαραα  :rockon: :rockon: :rockon: η κοπελα αυτη εχει πολλα ταττουαζ ? !

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Κλαουντιο * Γραψε λαθος για το αεκαρα  :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά μικρή βόλτα πριν λίγη ωρα στο μετάξι καθώς ήμουν στην Εθνική Τράπεζα Κολωνού και Αχιλλέως γωνία και είχα λίγο χρονο αναμονής.
Πέρασα μια βόλτα απο Αχιλλέως48και Μαραθώνος να δω τις καινούργιες κοπέλες Ελβίρα και Αγάπη η Γιάννα δεν είμαι σίγουρος η μια ηταν ξανθια με σπαστό μαλλί κοντή καλό σωματακι και η αλλη στο ίδιο ύψος παρόμοιο σωμα μαυρο ίσιο μαλλί.Σαν παρουσίες συμπαθητικες τίποτα το ιδιαίτερο που θα έκανε τη διάφορα για να καταβάλει καποιος20€ διάθεση μέτρια στο σαλονι Ελληνικά η αγγλικά καθόλου οποτε συνενόηση δεν προβλέπεται εύκολη η τσατσά μου είπε οτι κανουν λεσβιακό και παρτουζα.Δεν μου δημιούργησαν κάποια ενστικτώδη αισιοδοξία όπως τις ειδα
Κολωνου30A Ντάρια ψηλή με καστανοξανθο μαλλί δουλεύει εδώ και καιρό σταθερά σε αυτό το μαγαζί πρωινή
Κολωνού 30Β όροφος Δυο νεαρες κοπέλες μια μελαχρινή με κοντό μαλλί ως τους ώμους κοντουλα ωραίο σώματα κι ζωηρή και ορεξατη στο σαλόνι και μια ψηλή με καστανοξανθο μαλλί σωμα με πιασιματακια αθώα φάτσα συμπαθητική την παρουσίαση έκανε η πολύ όμορφη και γοητευτική κύρια Βέρα
Κολωνου32Γ Λάρισα νεαρή ψηλή κοπελα καστανό μαλλί
Κολωνου32Α και Λεωνιδίου Αννα η ξανθιά αδύνατη νεαρή κοπελα που δούλεψε πρόσφατα απόγευμα Ιάσωνος 19ισογειο μου είπε οτι κανει ελεύθερο στοματικό
Κολωνού27Β Μέλισσα νεαρή μελάμψη κοπελα με Αφράτο ωραίο σώματακι όχι παχουλη και ωραία Βυζια

Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό μεσημέρι

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
επισκεφτηκα προχθες για αλλη μια φορα το διδυμου 18 υπογα...να βρω την αγαπημενη μου booty parade κωλαρα αννα σαντουιτς.....ηταν να γυρισει σημερα..αλλα η τσα2,παλι μου το αλλαξε για σαββατο η κυριακη...περασε καποιος σημερα απο κει?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου και Φυλής...

Φωκαίας 9: Αριστερά η μικρή Βανέσα.
Στο κέντρο η καστανόξανθη, σχετικά ψηλή πιτσιρίκα Άννα με γλυκό πρόσωπο και με κορμί με λίγα πιασίματα.
Δεξιά η μπαζόλα Νάντια.

17α: Η πλατινέ Ιονέλλα η σκουρόδερμη με το ωραίο κορμί και τον ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει.

17β: Η ξανθιά Μαρία ή Μαρί, ζουμερή πιτσιρίκα με γλυκό χαζοπρόσωπο και με ωραίες βυζάρες.

19: Η ξανθιά Τζούλια, πιτσιρίκα κοντή, με πολύ μέτριο πρόσωπο και με ελαφρώς ζουμερό κορμί-με μικρό στήθος και με ωραίο κωλαράκι το οποίο και δίνει.Έχει και κοιλίτσα.

25α: Η Νίκη-πρώην Ρομπέρτα η γνωστή πιτσιρίκα με το σαγώνι...

25β: Ιστορικό δίδυμο: Η Αντριάννα η μελαχροινή ωραία πιπίνα και η Τζούλια με τα πίρσινγκ.

27 υπόγειο: Η μεγάλη αντίθεση:Το μελαχροινό μαζί με το ξανθό.
Το αδύνατο μαζί με το τσουπωτό.
Η Αλέσια μαζί με την Αίντα.

27 ισόγειο: Η εκπληκτική Εστέλ μαζί με τις φανταστικές βυζάρες της.

27 όροφος: Η μελαχροινή όμορφη Άννα Κου μαζί με την ωραία ξανθιά πορνοΧριστίνα με τις βυζάρες.Απίστευτο μουνί...

24: Η Φλώρη το μελαχροινό χόμπιτ και η μελαχροινή μικρόσωμη Λαρίσα με το γλυκό προσωπάκι και το αδύνατο σώμα-με πολύ μικρό στήθος και ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα επιβαλλεται να παμε ολοι στα μπουρδελακια πιωμενοι και φαγωμενοι θα δεινοπαθησουν οι κοπελες αλλα τα εθιμα πανω απο ολα  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Συνέχεια στη Διδύμου...

7α: Η ξανθιά μουνάρα Άννα Ιλόνα με το ωραίο κορμί πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

7β: Η Αλίνα η όμορφη φοιτητριούλα με το ωραίο σώμα.Με καλό στήτό βυζί και προκλητικό κωλαράκι.

8α: Η ξανθιά μιλφ Ναταλία με το γλυκό πρόσωπο και το αδύνατο, πολύ καλό κορμί για την ηλικία της.
Με φανταστικό ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

8β: Η ξανθιά πιτσιρίκα Μέγκη με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
Με ωραίο γεμάτο στήθος και κωλάρα-γλυκιά φόλα...

16: Καινούρια κοπέλα.
Η καστανή Κατερίνα, όχι μεγάλη σε ηλικία, κοντούλα, με γλυκό παιχνιδιάρικο προσωπάκι και με σχετικά αδύνατο, πολύ ωραίο όμως, σώμα.Με στρογγυλό κωλαράκι και με μικρό στήθος.
Πολύ ενδιαφέρουσα εμφανισιακά σε εντελώς διαφορετικό στυλ από τα χαρακτηριστικά των γυναικών του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Μαζί της η γνωστή Ειρήνη.

18α: Η μελαχροινή, όμορφη μιλφ Σοφία, με το γλυκό πρόσωπο και το κανονικό, πολύ καλό σώμα.
Εντυπωσιακή απόψε φορούσε λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες...

18β: Η Αλιόνα.

20: Η γνωστή μικρόσωμη Αντελίνα που πλέον δουλεύει ως Μελίνα και μαζί με το όνομά της έχει αλλάξει-προς το ακετά περισσότερο-και τα κιλά της.

22: Η μελαχροινή Νικόλ, σκουρόδερμη κοντή πιτσιρίκα με ζουμερό σώμα και με ωραίο λάτιν κώλο.

Επισκέπτης
Συνέχεια στη Διδύμου...

7α: Η ξανθιά μουνάρα Άννα Ιλόνα με το ωραίο κορμί πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

7β: Η Αλίνα η όμορφη φοιτητριούλα με το ωραίο σώμα.Με καλό στήτό βυζί και προκλητικό κωλαράκι.

8α: Η ξανθιά μιλφ Ναταλία με το γλυκό πρόσωπο και το αδύνατο, πολύ καλό κορμί για την ηλικία της.
Με φανταστικό ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

8β: Η ξανθιά πιτσιρίκα Μέγκη με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
Με ωραίο γεμάτο στήθος και κωλάρα-γλυκιά φόλα...

16: Καινούρια κοπέλα.
Η καστανή Κατερίνα, όχι μεγάλη σε ηλικία, κοντούλα, με γλυκό παιχνιδιάρικο προσωπάκι και με σχετικά αδύνατο, πολύ ωραίο όμως, σώμα.Με στρογγυλό κωλαράκι και με μικρό στήθος.
Πολύ ενδιαφέρουσα εμφανισιακά σε εντελώς διαφορετικό στυλ από τα χαρακτηριστικά των γυναικών του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Μαζί της η γνωστή Ειρήνη.

18α: Η μελαχροινή, όμορφη μιλφ Σοφία, με το γλυκό πρόσωπο και το κανονικό, πολύ καλό σώμα.
Εντυπωσιακή απόψε φορούσε λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες...

18β: Η Αλιόνα.

20: Η γνωστή μικρόσωμη Αντελίνα που πλέον δουλεύει ως Μελίνα και μαζί με το όνομά της έχει αλλάξει-προς το ακετά περισσότερο-και τα κιλά της.

22: Η μελαχροινή Νικόλ, σκουρόδερμη κοντή πιτσιρίκα με ζουμερό σώμα και με ωραίο λάτιν κώλο.
φιλε εισαι παλικαρος..
αλλα να ρωτισω κατι,αυτη η Αλινα που την λες φοιτητρια,ειναι οντως η ετσι το λες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom