Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μαγκες ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα το πρωί η αντζελικα στο ρεμουνδου 21?
Η Αντζέλικα σήμερα είναι απογευματινή-τώρα είναι η Ιβάννα.
Μαγκες ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα το πρωί η αντζελικα στο ρεμουνδου 21?
ευχαριστώ πολύ! !Η Αντζέλικα σήμερα είναι απογευματινή-τώρα είναι η Ιβάννα.
Καλα ξηγηθηκες τυπε μου....και εμενα μου τριγηρηζη στο μυαλο το χριστινακι παλυ...να με γλυψφη καλα καλα...και μετα καρφομα στα 4...αγρια..ενο κοιτιομαστε στον καθρεπτη...και λεμε ολο προστυχολογα....Επιστροφή από μίνι διακοπές σε επαρχιακό ειδυλλιακό τοπίο,αλλά εκεί δεν έχει γυναίκες...
Είχα συνεχώς στο μυαλό μου το Χριστινάκι στο Φ.71,και δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Συνέχεια στο Ιάσονος 1 για Μαρίνα,για χαλαρωτική τελειωτική,πήγα αργά,ήταν δύο αδιάφορα milf,Βαλέρια και Ειρήνη άκουσα.
Στο Ιάσονος 10 στον όροφο ήταν η Άννα(η Ρωσίδα πιτσιρίκα)δωμάτιο,και σε λίγη ώρα θα έρχονταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''.
Τελικά σκέφτηκα να δοκιμάσω την Κάρμεν,το μελαχροινό milf με τα πιασίματα στο Ιάσονος 31 υπόγειο.Δεν είναι από τα περιβάλλοντα που σε εμπνέουν,αλλά είναι κι αυτό μέρος της... μπουρδελοεκπαίδευσης!Ήταν και μια ξανθιά milf με γαλανά μάτια δωμάτιο,ούρλιαζε από σκίσιμο κώλου μάλλον,σχεδόν την άκουγα λες και ήταν δίπλα μου!Εν τέλει δεν πέρασα κι άσχημα,για 10€ καλά ήταν... Θα το σκεφτώ μήπως την επόμενη δοκιμάσω κώλο με 15€.Είδομεν!
Καλό τσίκνισμα συναγωνιστές!
μονο η πιπα της αξιζει στο σεξ δεν νιωθεις και τιποταΑπό τα λεγόμενα των συναγωνιστών η Ιβάννα αξίζει ένα ή μήπως δυο;
Εμένα δυστυχώς τύπε μου,δεν μου βγαίνει έτσι... :'( Αφέθηκα μάλλον στη μαγεία της,και μου πήρε από την αρχή τον αέρα!Πού θα μου πάει όμως,θα το δουλέψω και θα το στρώσω με τον καιρό...Καλα ξηγηθηκες τυπε μου....και εμενα μου τριγηρηζη στο μυαλο το χριστινακι παλυ...να με γλυψφη καλα καλα...και μετα καρφομα στα 4...αγρια..ενο κοιτιομαστε στον καθρεπτη...και λεμε ολο προστυχολογα....
Στα συν οτι ειναι αρκετά όμορφη...όχι σαν κάτι αλιονες και ανδριάνες..Θεέ μου πως τις γαμάνε αυτές..μονο η πιπα της αξιζει στο σεξ δεν νιωθεις και τιποτα
Αρε κάτι φόλες που υπάρχουνΠροειδοποίηση για την Αννα στο 84 κάτω. Εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Επειδή όμως η τσατσά ανακοίνωσε κώλο είπα να την δοκιμάσω.
Ενώ στο σαλόνι ήταν χαμογελαστή, στο δωμάτιο ήρθε παγωμένη. Είπε ένα "γεια" μέσα από τα δόντια της και έριξε το βλέμμα της στο πάτωμα. Εκεί κατάλαβα ότι την πάτησα.
Πέρασε προφυλακτικό στο πεσμένο μου πουλί. Και ενώ περίμενα να αρχίσει την πίπα αυτή άρχισε να μου τον παίζει. Δηλαδή έβαλε προφυλακτικό για να τον πιάσει.
Της ζήτησα να αρχίσει πίπα αλλά δεν καταλάβαινε. Της λέω "μλπουτζομπ" αλλά τίποτα. Τελικά με παντομίμα κατάλαβε. Η πίπα της ήταν μια καλή μαλακία μιας και περισσότερο τον έπαιζε παρά τον έγλυφε.
Στο ιεραποστολικό πήρε μια καλή στάση με τα πόδια της στους ώμους μου. Εδειχνε όμως να πονάει υπερβολικά. Φυσούσε, ξεφυσούσε πιανόταν από το κρεβάτι και γενικά αισθανόμουν ότι το έκανα με παρθένα. Της ζήτησα κώλο και φυσικά αρνήθηκε. Συνέχισα σε αυτή τη στάση σφυροκοπώντας τη για τιμωρία. Όταν τελείωσα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Είπε ένα "γεια" πάλι μέσα από τα δόντια της και έφυγε.
Ήταν από τις πιο αματουρ ιερόδουλες που έχω συναντήσει. Συνιστάται σε όσους θέλουν να αισθανθούν ότι το κάνουν με παρθένα.
Πριν από λίγο ενώ μια γοητευτική στουντιοπεταλουδίτσα μου ρουφιάνευε κάποια αίσχη καραγκιόζηδων σε καφεδάκι
και κρατιόμουν μην κατουρηθώ από τα γέλια,αναφέρω το εξής με κάθε επιφύλαξη.Από μπροστά μου κατρακύλισε
η Αιμιλία που δούλευε παλιότερα Αγκύρας 12 αριστερά.Αγκαζέ με σεσημασμένη νυχτόβια φάτσα κατηφόριζε για Φυλής.
Αν τυχόν πιάσει ξανά δουλειά γιατί δεν την έχω δει πουθενά προσφάτως να μην πάει κανείς,καλύτερα να τον κόψετε
ροδέλες και να τον βάλετε σε κουμπαρά.
Προμίλφ τσαπερδόνα με ίσιο μακρύ ξανθό μαλλί κι όχι σπαστό όπως τότε,τετραξονικά βυζιά,κοιλούμπα και κωλάρα.
Έξυπνη και μορφωμένη πτυχιούχος σε κάτι,διέθετε ωραίο στυλ και σε προιδέαζε να μπεις σε σχέση με κάτι
μουντρουχοκαταθλιπτικές.Μία φορά ήταν αρκετή όμως για μόνιμο πάγωμα,εντελώς άχρηστη και ξεπέτα στο θέμα.
Ανίκανη και μόνο για πίπα της σειράς αν και σε ελεύθερο στοματικό,εξτραδάκι κανένα και γαμούσες με το ζόρι.
Αν τελικά ήταν αυτή λόγω εκπληκτικής ομοιότητας,απορώ τι άλλα ναυάγια θα ξεβράσουν στην περιοχή.
Για τσατσά δεν νομίζω να κάνει λόγω ηλικίας.Το νου σας ρεμάλια.
Επίσης κάτι που ξέχασα να ανεφερω απο το συντομο περασμα μου στη φυλής πριν λίγη ωρα.Κινητικότητα υπήρξε στο Φιλιππίδου 11Α καθώς είδα μια νεαρή κοπελα με μια πιο μεγαλη γυναικα να εξέρχονται απο το παλιό αυτό μαγαζί ποιος ξέρει λέτε να ξανανοίξει?Ειδωμεν
Διπλή κατάθεση σήμερα
πρώτη στο σάπιο μιλφ Μαρία στη διδυμου 18 υπογειο, απίστευτο χάλι.
Ακολούθως για να επανέλθω επισκέφτηκα το φωκαιας 24 όπου και πήρα την Άννα , πολύ καλή συμμετοχή, καλά στησιματα.