Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 420 άτομα (27 μέλη και 393 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Χωματιανού 11 ισόγειο: Η μελαχροινή Τζέσικα με μέτριο πρόσωπο και με ψιλοατσούμπαλο σώμα-είναι η σχετικά καινούρια κοπέλα που δουλεύει τις τελευταίες μέρες με την Ρενάτα ή στο Φυλής 54α.

▪Χωματιανού 11 όροφος: Η μελαχροινή Αντριάννα,σχετικά αδύνατη πιτσιρίκα,με συμπαθητικό πρόσωπο.
Με μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο.
Αδιάφορη και ψιλοάχρωμη σαν γενική παρουσία.

▪Ρεμούνδου 21 όροφος: Η γνωστή όμορφη Ιβάννα,ψηλή με κορμάρα.
Ήταν στο δωμάτιο,θα έμπαινε σε άλλο και άλλοι δύο περίμεναν να πάρουν σειρά...

▪Αγκύρας 12 αριστερά: Η ξανθιά μιλφ Νατάσα.
Με όμορφο πρόσωπο και με αδύνατο σώμα,με μικρό στήθος και με ωραίο,ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά-φέρνει λίγο στην γνωστή ξανθιά μιλφ Ναταλία από Διδύμου 8α.

▪Αγκύρας 12 δεξιά: Η Αγάπη,το γνωστό παλαιό ξανθό μιλφογκιλφ που εδώ δουλεύει με το όνομα Ρωξάννη.

rogue

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
38
Πόντοι
0
Μιας και αναφερθήκατε στους οίκους της Αγκύρας, μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν η Έλενα που δούλευε στην Αγκύρας 12α έχει σταματήσει από εκεί? Και αν έχει σταματήσει γνωρίζουμε προς τα που πέταξε? Δύο εβδομάδες τώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εκεί...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πέρασμα πρωινές ώρες από Κολωνού 30 στον όροφο για την Ελένη,ήταν η Αντριάνα με τα γυαλάκια,και μια άλλη μελαχροινή νεαρή γεματούλα.
Στο Ιάσωνος 10 όροφο η Άννα,νεαρή ξανθιά Ρωσίδα γεματούλα,με βελτιωμένα στοιχειώδη Ελληνικά,(άμα είσαι νέος,μαθαίνεις γρήγορα!),με πλατύ χαμόγελο,γενικά ξεψαρωμένη ''με την καλή έννοια...'' Πέρασα,και το μωράκι αφέθηκε στην αγκαλιά μου,πολύ gfe φάση!

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πριν καμια ώρα ενημέρωση απο ακριτικά σπιτάκια

Κωνσταντινουπολεως 166α η μιλφ Μαρία με τις βυζάρες

Ελευσινίων 22 η μιλφ Βανέσσα

Προύσης η γκίλφ Αλίκη

Παιωνίου κ λιοσίων μια χοντρούλα δεν είπε όνομα

εξηκιού 18 τα άλλα δεν είχαν ανοίξει η μιλφ Αλεξάνδρα

παιανιέων  η γκίλφ Σοφία

Βιργ, Μπενάκη, η πόρτα πλεόν αυτου του καλτ νεοκλασικού ήταν μαύρη, δούλευε μια που πρώτη φορά βλέπω, καστανομάλλα μιλφ κοντό μαλλί, πήγαινα για Βίκυ αλλά είχε ρεπό.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επιστροφή από μίνι διακοπές σε επαρχιακό ειδυλλιακό τοπίο,αλλά εκεί δεν έχει γυναίκες...
Είχα συνεχώς στο μυαλό μου το Χριστινάκι στο Φ.71,και δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Συνέχεια στο Ιάσονος 1 για Μαρίνα,για χαλαρωτική τελειωτική,πήγα αργά,ήταν δύο αδιάφορα milf,Βαλέρια και Ειρήνη άκουσα.
Στο Ιάσονος 10 στον όροφο ήταν η Άννα(η Ρωσίδα πιτσιρίκα)δωμάτιο,και σε λίγη ώρα θα έρχονταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''.
Τελικά σκέφτηκα να δοκιμάσω την Κάρμεν,το μελαχροινό milf με τα πιασίματα στο Ιάσονος 31 υπόγειο.Δεν είναι από τα περιβάλλοντα που σε εμπνέουν,αλλά είναι κι αυτό μέρος της... μπουρδελοεκπαίδευσης!Ήταν και μια ξανθιά milf με γαλανά μάτια δωμάτιο,ούρλιαζε από σκίσιμο κώλου μάλλον,σχεδόν την άκουγα λες και ήταν δίπλα μου!Εν τέλει δεν πέρασα κι άσχημα,για 10€ καλά ήταν... Θα το σκεφτώ μήπως την επόμενη δοκιμάσω κώλο με 15€.Είδομεν!
Καλό τσίκνισμα συναγωνιστές!
  :rockon: Καλα ξηγηθηκες τυπε μου....και εμενα μου τριγηρηζη στο μυαλο το χριστινακι παλυ...να με γλυψφη καλα καλα...και μετα καρφομα στα 4...αγρια..ενο κοιτιομαστε στον καθρεπτη...και λεμε ολο προστυχολογα.... :cum:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Διπλή κατάθεση σήμερα
πρώτη στο σάπιο μιλφ Μαρία  στη διδυμου 18 υπογειο, απίστευτο χάλι.
Ακολούθως για να επανέλθω επισκέφτηκα το φωκαιας 24 όπου και πήρα την Άννα , πολύ καλή συμμετοχή, καλά στησιματα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Από τα λεγόμενα των συναγωνιστών η Ιβάννα αξίζει ένα :knockinb: ή μήπως δυο; :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
  :rockon: Καλα ξηγηθηκες τυπε μου....και εμενα μου τριγηρηζη στο μυαλο το χριστινακι παλυ...να με γλυψφη καλα καλα...και μετα καρφομα στα 4...αγρια..ενο κοιτιομαστε στον καθρεπτη...και λεμε ολο προστυχολογα.... :cum:
Εμένα δυστυχώς τύπε μου,δεν μου βγαίνει έτσι...  :'(  Αφέθηκα μάλλον στη μαγεία της,και μου πήρε από την αρχή τον αέρα!Πού θα μου πάει όμως,θα το δουλέψω και θα το στρώσω με τον καιρό...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά αυτή την ώρα live πριν το απογευματινο καφεδακι μικρή βόλτα στην άδεια απο κοσμο φυλής

Φωκαιας24 Αλίσια νεαρή μελαχρινή με αδύνατο πολύ καλό σώματακι και χορευτικές ικανοτητες
Φυλής65Α Λίζα και Μάγια δυο όμορφες νεαρές μελαχρινες κοπέλες ειδικα η Μάγια
Φυλης86Α Αντριάννα νεαρή μελαχρινή με μακρί μαλλί καλό σώματα κι
Φυλης86Β Μάγια το αδύνατο πιπινι πρωην στουντιοκοριτσο
Αγκυρας12Β Ήρα η ξανθιά πληθωρική μιλφ με σωμα παλαιστή παρουσιάστηκε ως Ελληνορωσσιδα ορεξατη στο σαλόνι
Αγκυρας12Α Ελένη δεν την είδα ηταν δωμάτιο μάλλον είναι η πολύ καλη κοπελα που δουλεύε  κλασικα εκεί πρωι

Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό απογευμα

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από λίγο ενώ μια γοητευτική στουντιοπεταλουδίτσα μου ρουφιάνευε κάποια αίσχη καραγκιόζηδων σε καφεδάκι
και κρατιόμουν μην κατουρηθώ από τα γέλια,αναφέρω το εξής με κάθε επιφύλαξη.Από μπροστά μου κατρακύλισε
η Αιμιλία που δούλευε παλιότερα Αγκύρας 12 αριστερά.Αγκαζέ με σεσημασμένη νυχτόβια φάτσα κατηφόριζε για Φυλής.
Αν τυχόν πιάσει ξανά δουλειά γιατί δεν την έχω δει πουθενά προσφάτως να μην πάει κανείς,καλύτερα να τον κόψετε
ροδέλες και να τον βάλετε σε κουμπαρά.
Προμίλφ τσαπερδόνα με ίσιο μακρύ ξανθό μαλλί κι όχι σπαστό όπως τότε,τετραξονικά βυζιά,κοιλούμπα και κωλάρα.
Έξυπνη και μορφωμένη πτυχιούχος σε κάτι,διέθετε ωραίο στυλ και σε προιδέαζε να μπεις σε σχέση με κάτι
μουντρουχοκαταθλιπτικές.Μία φορά ήταν αρκετή όμως για μόνιμο πάγωμα,εντελώς άχρηστη και ξεπέτα στο θέμα.
Ανίκανη και μόνο για πίπα της σειράς αν και σε ελεύθερο στοματικό,εξτραδάκι κανένα και γαμούσες με το ζόρι.
Αν τελικά ήταν αυτή λόγω εκπληκτικής ομοιότητας,απορώ τι άλλα ναυάγια θα ξεβράσουν στην περιοχή.
Για τσατσά δεν νομίζω να κάνει λόγω ηλικίας.Το νου σας ρεμάλια.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επίσης κάτι που ξέχασα να ανεφερω απο το συντομο περασμα μου στη φυλής πριν λίγη ωρα.Κινητικότητα υπήρξε στο Φιλιππίδου 11Α καθώς είδα μια νεαρή κοπελα με μια πιο μεγαλη γυναικα να εξέρχονται απο το παλιό αυτό μαγαζί ποιος ξέρει λέτε να ξανανοίξει?Ειδωμεν

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Προειδοποίηση για την Αννα στο 84 κάτω. Εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Επειδή όμως η τσατσά ανακοίνωσε κώλο είπα να την δοκιμάσω.

Ενώ στο σαλόνι ήταν χαμογελαστή, στο δωμάτιο ήρθε παγωμένη. Είπε ένα "γεια" μέσα από τα δόντια της και έριξε το βλέμμα της στο πάτωμα. Εκεί κατάλαβα ότι την πάτησα.

Πέρασε προφυλακτικό στο πεσμένο μου πουλί. Και ενώ περίμενα να αρχίσει την πίπα αυτή άρχισε να μου τον παίζει. Δηλαδή έβαλε προφυλακτικό για να τον πιάσει.

Της ζήτησα να αρχίσει πίπα αλλά δεν καταλάβαινε. Της λέω "μλπουτζομπ" αλλά τίποτα. Τελικά με παντομίμα κατάλαβε. Η πίπα της ήταν μια καλή μαλακία μιας και περισσότερο τον έπαιζε παρά τον έγλυφε.

Στο ιεραποστολικό πήρε μια καλή στάση με τα πόδια της στους ώμους μου. Εδειχνε όμως να πονάει υπερβολικά. Φυσούσε, ξεφυσούσε πιανόταν από το κρεβάτι και γενικά αισθανόμουν ότι το έκανα με παρθένα. Της ζήτησα κώλο και φυσικά αρνήθηκε. Συνέχισα σε αυτή τη στάση σφυροκοπώντας τη για τιμωρία. Όταν τελείωσα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Είπε ένα "γεια" πάλι μέσα από τα δόντια της και έφυγε.

Ήταν από τις πιο αματουρ ιερόδουλες που έχω συναντήσει. Συνιστάται σε όσους θέλουν να αισθανθούν ότι το κάνουν με παρθένα.

Επισκέπτης
Προειδοποίηση για την Αννα στο 84 κάτω. Εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Επειδή όμως η τσατσά ανακοίνωσε κώλο είπα να την δοκιμάσω.

Ενώ στο σαλόνι ήταν χαμογελαστή, στο δωμάτιο ήρθε παγωμένη. Είπε ένα "γεια" μέσα από τα δόντια της και έριξε το βλέμμα της στο πάτωμα. Εκεί κατάλαβα ότι την πάτησα.

Πέρασε προφυλακτικό στο πεσμένο μου πουλί. Και ενώ περίμενα να αρχίσει την πίπα αυτή άρχισε να μου τον παίζει. Δηλαδή έβαλε προφυλακτικό για να τον πιάσει.

Της ζήτησα να αρχίσει πίπα αλλά δεν καταλάβαινε. Της λέω "μλπουτζομπ" αλλά τίποτα. Τελικά με παντομίμα κατάλαβε. Η πίπα της ήταν μια καλή μαλακία μιας και περισσότερο τον έπαιζε παρά τον έγλυφε.

Στο ιεραποστολικό πήρε μια καλή στάση με τα πόδια της στους ώμους μου. Εδειχνε όμως να πονάει υπερβολικά. Φυσούσε, ξεφυσούσε πιανόταν από το κρεβάτι και γενικά αισθανόμουν ότι το έκανα με παρθένα. Της ζήτησα κώλο και φυσικά αρνήθηκε. Συνέχισα σε αυτή τη στάση σφυροκοπώντας τη για τιμωρία. Όταν τελείωσα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Είπε ένα "γεια" πάλι μέσα από τα δόντια της και έφυγε.

Ήταν από τις πιο αματουρ ιερόδουλες που έχω συναντήσει. Συνιστάται σε όσους θέλουν να αισθανθούν ότι το κάνουν με παρθένα.
Αρε κάτι φόλες που υπάρχουν  :headbang: :headbang:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν από λίγο ενώ μια γοητευτική στουντιοπεταλουδίτσα μου ρουφιάνευε κάποια αίσχη καραγκιόζηδων σε καφεδάκι
και κρατιόμουν μην κατουρηθώ από τα γέλια,αναφέρω το εξής με κάθε επιφύλαξη.Από μπροστά μου κατρακύλισε
η Αιμιλία που δούλευε παλιότερα Αγκύρας 12 αριστερά.Αγκαζέ με σεσημασμένη νυχτόβια φάτσα κατηφόριζε για Φυλής.
Αν τυχόν πιάσει ξανά δουλειά γιατί δεν την έχω δει πουθενά προσφάτως να μην πάει κανείς,καλύτερα να τον κόψετε
ροδέλες και να τον βάλετε σε κουμπαρά.
Προμίλφ τσαπερδόνα με ίσιο μακρύ ξανθό μαλλί κι όχι σπαστό όπως τότε,τετραξονικά βυζιά,κοιλούμπα και κωλάρα.
Έξυπνη και μορφωμένη πτυχιούχος σε κάτι,διέθετε ωραίο στυλ και σε προιδέαζε να μπεις σε σχέση με κάτι
μουντρουχοκαταθλιπτικές.Μία φορά ήταν αρκετή όμως για μόνιμο πάγωμα,εντελώς άχρηστη και ξεπέτα στο θέμα.
Ανίκανη και μόνο για πίπα της σειράς αν και σε ελεύθερο στοματικό,εξτραδάκι κανένα και γαμούσες με το ζόρι.
Αν τελικά ήταν αυτή λόγω εκπληκτικής ομοιότητας,απορώ τι άλλα ναυάγια θα ξεβράσουν στην περιοχή.
Για τσατσά δεν νομίζω να κάνει λόγω ηλικίας.Το νου σας ρεμάλια.

ετσι και ισχυει αυτο με την αιμιλια....αν ξαναπιασε δουλεια δηλαδη......θα περασω και τον usain bolt.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
Επίσης κάτι που ξέχασα να ανεφερω απο το συντομο περασμα μου στη φυλής πριν λίγη ωρα.Κινητικότητα υπήρξε στο Φιλιππίδου 11Α καθώς είδα μια νεαρή κοπελα με μια πιο μεγαλη γυναικα να εξέρχονται απο το παλιό αυτό μαγαζί ποιος ξέρει λέτε να ξανανοίξει?Ειδωμεν

:cool2: :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
Διπλή κατάθεση σήμερα
πρώτη στο σάπιο μιλφ Μαρία  στη διδυμου 18 υπογειο, απίστευτο χάλι.
Ακολούθως για να επανέλθω επισκέφτηκα το φωκαιας 24 όπου και πήρα την Άννα , πολύ καλή συμμετοχή, καλά στησιματα.

και εσυ ρε ανθρωπε στην υγειονομικη βομβα πηγες να καταθεσεις???
δεν διαβαζεις εδω τι εχει γραφτει για την συγκεκριμενη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom